At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Woningen met zonnecollectoren op Unieke Locatie te koop

Object status: Verkocht, dit object is niet meer beschikbaar

Beschrijving

Woningen met zonnecollector op Unieke Locatie te koop

 

Woningen met zonnecollectoren op Unieke Locatie te koop met een onbelemmerd uitzicht op de Caribische zee. De twee woningen zijn gelegen in de nieuwe wijk Fortuna Ariba. Beide woningen zijn voorzien van zonnecollectoren, waardoor in eigen stroomverbruik kan worden voorzien. Dit heeft voor u als huiseigenaar het grote financiële voordeel dat er geen kosten gemaakt worden voor electra. Dit levert u al snel een aantal honderden guldens besparing per jaar op. Daarnaast zijn ook de reguliere Aqualectra aansluitingen aanwezig, die zorg dragen voor de back-up.

De woningen zijn gebouwd  in 2019, maar nog niet eerder bewoond. De woningen zijn gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen met een hoge isolatiewaarde.

Zeer comfortable leefruimte 

De woningen hebben drie ruime slaapkamers en twee luxe badkamers, waarvan een badkamer is geschakeld aan de grote slaapkamer. De slaapkamers zijn uitgerust met een smart airco systeem: door de goede thermisch isolatie en een doordacht airco systeem kunnen de slaapkamers heerlijk koel gehouden worden. Het spreekt voor zich dat iedere slaapkamer apart regelbaar is.
Voor de afwerking in de badkamers is gekozen voor een extra grote langwerpige tegelmaat die de ruimtelijkheid onderstreept. De badkamers zijn standaard voorzien met een inloop douche.

De open keuken heeft een authentieke beach look design en is voorzien van spoelbak, oven, magnetron, 4 pits kookplaat en een koelkast.  Een robuuste afzuigkap zorgt ervoor dat koken een plezier blijft. Aangrenzend aan de keuken is een ruime bijkeuken/wasruimte aanwezig.

De woningen zijn voorzien een L-vormige porch met een schitterend uitzicht op de Caribische zee.

De linker woning is volledig gereed om te betrekken en aan de rechter woning zullen nog een aantal aanpassingen worden aangebracht en daarna opgeleverd.

Gratis warm tapwater bij gemiddeld gebruik

De zonnecollector zorgt ervoor dat zonlicht omzet in warmte. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden voor het verwarmen van ruimtes of (tap)water. De zonnecellen in een zonnepaneel zetten zonlicht direct om in elektriciteit. Het platte dak is voorzien van de nodige vierkante meters zonnepanelen.
Smart converters: Tot slot dient de stroom uit alle zonnepanelen te worden omgezet naar de juiste stroomsoort. Hiervoor worden intelligente converters ingezet die optimaal tussen alle zonnepanelen schakelen.

De kaverl betreft Erfpachtgrond

De perceeloppervlakte per woning is ca. 456 m2 erfpachtgrond en het woonoppervlak is 150 m2.

Zoveel mogelijk gebruik maken van energiebronnen die de natuur ons biedt!

Op het platte dak gedeelte staan duurzame, hoog rendement zonnepanelen opgesteld. Deze opstelling is zo gekozen voor esthetische redenen opdat vanaf het straatbeeld de panelen aan het zicht zijn onttrokken. De voordelen van zon energie zijn eigenlijk voor iedereen wel duidelijk: naast het grote economische voordeel is er ook een sociaal verantwoordelijkheid voordeel aangezien u met het gebruik van deze groene energiebronnen geen fossiele brandstoffen meer opmaakt.


VERKOCHT

 

 

 

 

Kenmerken

Nieuwbouw, Erfpachtgrond, Vrij uitzicht, Zicht op natuur, Zeezicht, Goed op de wind, Vrijstaand, Airconditioning, Zonnepanelen, Rondom hekwerk, Automatisch schuifhek, Rustige omgeving, Privacy

Object kaart

lat: 12.179246882858942, long:-68.92680441945038

Meer informatie: sales@athomecuracao.nl of bel CUR +5999 788 4663 of +5999 512 42 74 ( NL +3176 5716667 )  At Home Curacao Intermediair b.v. is een onafhankelijke woningsite van te koop en te huur staande objecten als villa’s, woningen, huizen, appartementen, bouwgrond en kavels, bedrijfspanden en vakantiehuizen. Makelaars, particulieren en bedrijven kunnen gratis objecten toevoegen aan de website. Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op onze website. Objecten mogen slechts eenmaal worden aangemeld waarbij als criterium geldt dat wie als eerste toevoegt voorrang heeft. Makelaars met een schriftelijke overeenkomst gaan altijd voor waarbij een exclusieve overeenkomst prevaleert. De website biedt een uitstekende mogelijkheid tot zoeken op o.a. regio, prijs, aantal slaapkamers, badkamers, al dan niet zwembad, grootte perceel, etc. Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in Nafl. (Antilliaanse guldens en de omrekenkoers naar U$ is x 0,55907 en € is x 0,51060), U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze.

Meest recent:

Contact:


At Home Curaçao | Real Estate
Caracasbaaiweg 202

Willemstad

Curaçao

Kantoor Curaçao: Tel./WA +5999 724 4660

Kantoor NL: +31 76 230 13 04

Buiten kantooruren Mob./WA +599 9 512 4274

sales@athomecuracao.com

Onze agenten

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Zyta de Koeijer +599 9 788 4663

Rik Noordhof +599 9 521 9845‬

Merel Franssen +5999 512 42 76

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30

Lars van Driel ‭+31 (6)2550 4206‬
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hi, kan ik u helpen?