Woning Resort Santa Maria te Koop

Array

Te Koop USD 181.900.-- object id: 111986-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlak 1130 sq ft

111986-nl

Property Description

Woning Resort Santa Maria te Koop

Woning Resort Santa Maria te Koop. In Santa Maria staat deze moderne nieuwbouwwoning te koop. Santa Maria is een wat meer noorderlijk maar toch centraal gelegen wijk van Willemstad. Uitvalswegen naar het gezellige centrum van Willemstad of het Hato vliegveld zijn erg goed bereikbaar. Voorzieningen als supermarkten, tankstations en horeca zijn nabijgelegen. De welbekende stranden van Bluebay en Kokomo zijn eveneens goed bereikbaar op circa 15 minuten rijden.

Woning

De woning is onderdeel van een nieuwbouwproject op een nieuw kleinschalig resort in Santa Maria. De woning is ruim van opzet met circa 105m2 woonoppervlakte en 6m2 aan terrassen. De woning heeft een frisse en moderne uitstraling.

In de woning zijn een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De master bedroom is voorzien van een en-suite badkamer, de overige slaapkamers delen een badkamer.

De woning is ook goed geschikt als investering want het object mag verhuurd worden.

Kavel

De woning staat vrijstaand op een kavel van 435m2 erfpachtgrond.

Resort

Deze woning staat op een nieuw resort te Santa Maria genaamd het Bernadette Resort, het resort bestaat uit 5 ommuurde woningen en is betreedbaar doormiddel van een poort.

Vraagprijs: ANG 325.000,- k.k.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties