At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Telamonstraat 43: studenten kamers en studio’s te huur

Beschrijving

Studentenhuis Telamonstraat 43: studenten kamers en studio’s te huur

 

Het leukste jongerencomplex om gedurende je avontuur op Curaçao te verblijven! Door de zeer ruime opzet van dit resort en de vele gezamenlijke ruimtes heb je naast de gezelligheid van medehuurders ook de ruimte voor je privacy! Curaçao is opzichzelf al fantastisch maar door het te beleven met je leeftijdsgenoten wordt het nog intenser. In de reeds tien jaar dat de Telamonstraat 43 studentenhuis bestaat zijn er reeds vele vriendschappen ontstaan!

Omgeving Villa wijk Vredenberg:

De Telamonstraat 43 studentenhuis is gelegen in de villa wijk Vreedenberg. De wijk en omgeving wordt omschreven onder te tab omgeving. Het is één van de meest centrale wijken in Willemstad waarbij je zo op het strand bent, in het centrum, het openbaar vervoer of bij één van de vele winkels!


Het complex:

Het complex aan de Telamonstraat 43 bestaat in totaal uit zes gebouwen waarin de kamers en studio’s zijn onderverdeeld. De studio’s zijn zo goed als gelijk aan elkaar op basis van de inrichting. Bij de kamers beschikken wij over voordeelkamers, reguliere kamers en zeezichtkamers. Bekijk de verschillen, faciliteiten en prijzen van deze type kamers onder de tab huurprijs. Het complex beschikt verder over vijf keukens welke zijn voorzien van fornuizen, een waterkoker, koffiezet apparaat, koelingen en schapruimte voor je boodschappen. De 14 badkamers zijn verspreid over de gebouwen waardoor je nooit hoeft te wachten om deze te gebruiken. Ervaring wijst daarnaast uit dat de bewoners op verschillende tijdstippen werken en of stagelopen.  Aan de voorzijde van de Telamonstraat 43 studentenhuis beschikken wij nu over meerdere parkeerplaatsen. Sommige hiervan staan op een gedeelte welke af te sluiten is achter een poort. Wil je een dergelijke plaats reserveren dan kan dat! Op deze wijze beschik je over je eigen privé parkeerplaats.

 

Groot zwembad:

De Telamonstraat 43 studentenhuis is één van de weinige huizen waar je gebruik kunt maken van een groot zwembad. Uiteraard zijn er andere huizen met zwembaden maar dit zijn meestal kleinere dompelbaden in plaats van het 30 m2 zwembad bij deze accommodatie! Geniet van een verkoelende duik na een dag hard werken of stage lopen!

De Telamonbar:

Periodiek doen de beheerders van de Telamonstraat 43 de Telamonbar open voor een Barbeque of borrel. Hiervoor worden dan ook de huurders van de andere panden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten. Op deze manier leer je snel veel mensen kennen op het eiland en wordt Curaçao binnen een mum van tijd je thuis. Het is ook mogelijk om in overleg met de beheerder zelf een bijeenkomst in de Telamonbar te organiseren.

Veiligheid:

Veiligheid staat bij ons voorop en onze accommodaties moeten crimineel-proof zijn! Maar de grootste veiligheid als nieuwe bewoner van Curaçao krijg je door opmerkzaam te zijn en niet op te vallen. Hoe dat werkt leggen wij je zowel voor je komst alsmede gedurende je verblijf heel duidelijk uit. Voor ons als verhuurder is het belang van je veilige huisvesting net zo groot als dat belang voor jouw! De Telamonstraat 43 studentenhuis is goed verlicht, volledig ommuurd, voorzien van sterk hang en sluitwerk plus het beschikt over een alarm. Met onder andere deze veiligheidsmaatregelen en een goede intake over de do’s and don’ts van Curaçao doen wij onze uiterste best je een veilig verblijf te geven! Bij het boeken van een zeezichtkamer heb je vanuit je vertrek zicht op de Caribische zee! Kijk onder de tab huurprijs voor de verhuurprijzen en wat wij daarin allemaal aanbieden!

Kamerverhuur Telamonstraat 43:

Bij de Telamonstraat 43 jongerencomplex beschikken wij over een drietal type kamers, genaamd: voordeelkamers, reguliere kamers en zeezichtkamers. Hierin maken de afmetingen, de mogelijke faciliteiten en het uitzicht het onderscheid. Alle kamers zijn in de basis voorzien van een éénpersoonsbed. Bij de reguliere en zeezichtkamers is het daarnaast mogelijk om dit te wijzigen in een fullsize of tweepersoonsbed. De kamers zijn daarnaast allemaal uitgerust met een bureau, stoel met kussen, opbergruimte voor je kleding, spiegel, muurdecoratie, nachtkastje, bedlampje, ventilator (indien je geen airconditioning inboekt) verlichting en gordijnen. Handdoeken en bedlinnen kun je apart bijbestellen voor aankomst zodat we je bed netjes op kunnen maken voor de eerste nacht bij de Telamonstraat 43. Naast deze basis faciliteiten kun je er ook nog voor kiezen om een privé koelkast op je kamer te laten plaatsen. Als laatste is ook nog mogelijk om airconditioning apart in te boeken.

 

Kenmerken

Huurder

Object kaart

lat: 12.096702428539018, long:-68.90416840422972

Meer informatie: sales@athomecuracao.nl of bel CUR +5999 5124274 ( NL +3176 5716667 )

At Home Curacao Intermediair b.v. is een onafhankelijke woningsite van te koop en te huur staande objecten als villa’s, woningen, huizen, appartementen, bouwgrond en kavels, bedrijfspanden en vakantiehuizen. Makelaars, particulieren en bedrijven kunnen gratis objecten toevoegen aan de website. Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op onze website. Objecten mogen slechts eenmaal worden aangemeld waarbij als criterium geldt dat wie als eerste toevoegt voorrang heeft. Makelaars met een schriftelijke overeenkomst gaan altijd voor waarbij een exclusieve overeenkomst prevaleert. De website biedt een uitstekende mogelijkheid tot zoeken op o.a. regio, prijs, aantal slaapkamers, badkamers, al dan niet zwembad, grootte perceel, etc. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze.

Meest recent:

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)

Willemstad

Curaçao

Kantoor Curaçao: +599 9 788 4663

Kantoor NL: ‭‭+31 ‭76 230 13 04

Buiten kantooruren Cell/WA +599 9 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Judith van Donselaar +599 9 518 5690

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Ahmed Kassem +599 9 529 3515‬

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent

Download de brochure voor Telamonstraat 43: studenten kamers en studio’s te huur

Contact Us

Met uw email adres wordt u tevens op de hoogte gehouden bij wijzigingen of nieuws aangaande de Curacaose onroerend goed markt.