Studentenwoning te huur op Curacao in Salina

Array

Te Huur ANG 650,-- object id: 22381-nl
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1

22381-nl

Property Description

Studentenwoning te huur op Curacao in Salina

Studentenhuis Salina #40 is een oude stadsvilla, die recentelijk is omgetoverd tot een ruime studentenwoning. De ideale ligging van de woning maakt Salina #40 tot een van de meest geliefde studentenwoningen van Curacao.

Beide verdiepingen van het huis zijn omgebouwd tot appartementen. Op de benedenverdieping bevinden zich drie grote kamers (tweepersoonskamers). Het appartement op de bovenverdieping biedt twee grote kamers (tweepersoonskamers), twee middelmatige (tweepersoonskamers) en een kleinere kamer (eenpersoonskamer). Er ligt tevens nog een derde appartement achter de woning. Dit appartement heeft twee slaapkamers en is geschikt voor maximaal vier personen. Ideaal voor vrienden of stelletjes die graag wat privacy willen!

Alle appartementen zijn zeer ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. In onze kamers kun je met een gerust hart slapen, want aan jouw veiligheid is zeker gedacht. Alle appartementen zijn voorzien van tralies, hang- en sluitwerk en een alarmsysteem. Elk appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een volledig gemeubileerde woonkamer met radio, televisie en dvd-speler. Handdoeken en beddengoed zijn tevens aanwezig. Bovendien zijn alle kamers en appartementen voorzien van gratis internet. Alle bewoners van het studentenhuis kunnen gebruik maken van de wasmachine op het terrein, tegen een kleine vergoeding. Gezien de temperaturen in Curacao wordt er voornamelijk buiten geleefd. Het appartement heeft een porch (overdekte buitenruimte) en/of een ruime dakterras. Hier kan je heerlijk relaxen. De woning dient door de bewoners gezamelijk schoongehouden te worden. Wekelijks wordt de gezamelijke ruimte gratis schoongemaakt. Tegen een extra vergoeding wordt je kamer ook schoongemaakt, maar niet opgeruimd. In de appartementen zijn stroomvoorzieningen voor zowel 110 als 220 volt.

Faciliteiten studentenwoning te huur op Curacao in Salina:

– Ophaalservice vliegveld Hato
– Eerste bezoek aan de supermarkt na aankomst
– Direct een lokaal mobiel telefoonnummer
– Wekelijkse schoonmaak
–  Inclusief wireless internet
– Zeer gunstig gesitueerd t.o.v. Punda & populaire beachclubs
– 63 TV kanalen (Flow Basic en Flow Lite)
– 4 handdoeken per persoon
– 1 set beddengoed per persoon
– Wasmachine (Naf. 3,- per wasbeurt)

De ligging in Salina

Naast een relaxte kamer biedt studentenhuis Salina #40 jou ook nog eens een perfecte ligging in hartje Curacao. Het huis bevindt zich langs de weg Berg Altena, waardoor je binnen een mum van tijd in het centrum van Willemstad bent. Winkels, uitgaansgelegenheden en bushaltes liggen allemaal op loopafstand van jouw kamer. Ook voor het strand hoef je niet ver: binnen 5 minuten met de auto of bus lig je te bakken op het strand van Mambo Beach!

Kamers

3 appartementen

Related Properties