At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Ruime Villa met Zwembad Grote Berg te Koop

Beschrijving

Ruime Villa met Zwembad Grote Berg te Koop

 

Ruime Villa met Zwembad Grote Berg te Koop. De wijk Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, net ten westen van Hato Airport. Deze buurt kenmerkt zich door rust en natuur. Het is een rustige wijk met diverse voorzieningen in de buurt. Op nog geen 15 minuten rijden is een supermarkt en er zijn diverse scholen te vinden. De wijk is een goede combinatie tussen het Westpunt en het drukke leven in de stad. De belangrijkste verkeersader is de Weg naar Westpunt. 

Deze goed onderhouden villa is geschikt voor eigen bewoning of voor verhuur.

Via de grote hardhouten voordeur komt u binnen in een ruime hal, die leidt naar een ruime woonkamer en eetkamer aan de rechter zijde. Het geheel is voorzien van hoge plafonds.
De villa heeft een zeer luxe en ruime opgezette keuken met een kookeiland met keramische kookplaat en afzuigkap, de keuken is voorzien van diverse merk inbouwapparatuur zoals vaatwasser, Amerikaanse koelkast, een combi oven, een magnetron en een luxe koffiemachine waarmee diverse soorten koffie gemaakt kan worden.


Vanuit de woonkamer via openslaande hardhouten deuren komt u op de zeer ruime patio /porch die in een L vorm loopt. Hier bevindt zich ook een ruim zwembad. Vanaf de patio / porch heeft een mooi u een schitterend uitzicht op de zee aan de noordzijde van het eiland. Het geheel ligt heerlijk op de wind.
Vanaf de patio / porch zijn twee trappen aanwezig die naar de tuin leiden.

Aan de linkerzijde van de villa is een ruim gastentoilet en via een lang gang met hard houten deuren en ramen heeft u toegang naar de vier ruime slaapkamers. Aan deze zijde bevindt zich een badkamer. Aan het einde van de gang bevindt zich de zeer ruime master slaapkamer met een ruime walk-in closet en en-suite badkamer met dubbele wastafels, douche en ligbad.

Alle slaapkamers en de ruimte achter de garage zijn voorzien van airconditioners. Onder de master slaapkamer is een aparte ruimte, die nog afgewerkt dient te worden. Deze ruimte  is goed om te bouwen tot een ruime studio / appartement of gastenverblijf.

Vanuit de woonkamer is er een toegangsdeur naar de zeer ruime garage (met plek voor twee autos’s) met twee separate ruimten waarvan een geschikt is als vijfde slaapkamer. De garage is te bereiken via twee elektrisch bedienbare roldeuren.

De gehele tuin is ommuurd en er is een elektrische toegangspoort. Alle deuren en ramen zijn voorzien van hardhouten shutters die voor een koele bries zorgen in de villa. Verder is de villa voorzien van een alarm installatie.

Aan de achterzijde van de woning, onder de master slaapkamer, bevindt zich een grote separate ruimte waar eenvoudig een appartement kan worden gerealiseerd.

De villa is gebouwd op twee kavels met een totale oppervlakte van 1047 m2 eigendomsgrond en met een bebouwd oppervlakte van ca. 330 m2.

Vraagprijs ANG 695.000,– k.k.

 

Download brochure by this button

 

 

Kenmerken

Goed onderhouden, Eigendomsgrond, Vaatwasser, Koffiemachine, Dubbele Garage, Vrij uitzicht, Zeezicht, Goed op de wind, Vrijstaand, appartement, studio, Alarm systeem, Hekwerk, Shutters, 110V, 220V, Terras, Porch, Patio-Dek-Porch, Automatisch schuifhek, Eigen zwembad, Pomphuis, Buiten douche, Keuken, Woonkamer, Eetkamer, Bijkeuken, Wasruimte, badkamer, Walk-in closet, Rustige omgeving

Object kaart

'; // infowindow = new google.maps.InfoWindow({ // content: content // }); // google.maps.event.addListener(Marker, 'click', function() { // infowindow.open(map,Marker); // }); // } // JB mod 19-04-01 // function initMap() { // // your code // } // jQuery(document).ready(function() { // jQuery('#show-map').bind('click', function() { // initMap(); // alert('clicked'); // map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canvas"), myOptions); // initialize(); // function () {initialize();} // window.onload = function () {initialize();} // }); // }); // jQuery(document).ready(function(){ // jQuery('#show-map').on('click',initialize); // }); // window.onload = function () {initialize();} function initialize() { var map = null; var geocoder = null; var lat = 12.115; var lng = -68.917; var latLng = new google.maps.LatLng(12.115, -68.917); var myOptions = { zoom: 13, mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP, center: latLng }; map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canvas"), myOptions); var myLatLng = new google.maps.LatLng(12.115, -68.917); var Marker = new google.maps.Marker({ position: latLng, map: map }); var content = '
Ruime Villa met Zwembad Grote Berg te Koop
Grote Berg
ANG 695.000'; infowindow = new google.maps.InfoWindow({ content: content }); google.maps.event.addListener(Marker, 'click', function() { infowindow.open(map,Marker); }); }; jQuery(document).ready(function() { jQuery('#show-map').bind('click', function() { // preventDefault(); // alert('clicked'); initialize(); jQuery("#map_canvas").css("display", "inline-table"); jQuery("#show-map").css("display", "none"); }); }); /* ]]> */

lat: 12.115, long:-68.917

Meer informatie: sales@athomecuracao.nl of bel CUR +5999 788 4663 of +5999 512 42 74 ( NL +3176 5716667 )  At Home Curacao Intermediair b.v. is een onafhankelijke woningsite van te koop en te huur staande objecten als villa’s, woningen, huizen, appartementen, bouwgrond en kavels, bedrijfspanden en vakantiehuizen. Makelaars, particulieren en bedrijven kunnen gratis objecten toevoegen aan de website. Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op onze website. Objecten mogen slechts eenmaal worden aangemeld waarbij als criterium geldt dat wie als eerste toevoegt voorrang heeft. Makelaars met een schriftelijke overeenkomst gaan altijd voor waarbij een exclusieve overeenkomst prevaleert. De website biedt een uitstekende mogelijkheid tot zoeken op o.a. regio, prijs, aantal slaapkamers, badkamers, al dan niet zwembad, grootte perceel, etc. Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in Nafl. (Antilliaanse guldens en de omrekenkoers naar U$ is x 0,55907 en € is x 0,51060), U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze.

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v. Caracasbaaiweg 202
Willemstad
Curaçao
Kantoor Curaçao: +599 9 788 4663
Kantoor NL: +31 76 230 13 04
Buiten kantooruren Cell/WA +599 9 512 42 74
sales@athomecuracao.com
Onze agenten
Jasmine Boularas +5999 515 7668
Jacqueline Dekker +5999 698 8678
Judith van Donselaar +599 9 518 5690
Merel Franssen +5999 512 42 76
Renée van der Horn +599 9 529 5156
Timothy Huyzen +599 9 52 50 788
Ahmed Kassem +599 9 529 3515
Mark Sven de Vries +5999 512 42 74
Fred Wight +5999 682 54 30
Wes Verschuuur +599 9 695 6912

At Home Curacao | All Real Estate

Zend naar vriend

Email Agent

Download de brochure voor Ruime Villa met Zwembad Grote Berg te Koop

Contact Us

Met uw email adres wordt u tevens op de hoogte gehouden bij wijzigingen of nieuws aangaande de Curacaose onroerend goed markt.

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hi, kan ik u helpen?