At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Ruim Kavel bouwgrond in Cas Grandi te Koop

Beschrijving

Ruim Kavel Bouwgrond in Cas Grandi te Koop

 

Ruim Kavel Bouwgrond in Cas Grandi te Koop. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

Kavel

Het gaat om een kavel van 75.000m2 eigendomsgrond. Hiervan is 25% dus 18.750m2 bouwgrond met de bestemming wonen. De overige 75% dus 56.250m2 is bestemd als landbouwgrond.

Vraagprijs op aanvraag

(English)

Spacious Building plot in Cas Grandi for Sale

Spacious Building plot in Cas Grandi for Sale. The Cas Grandi district is located on a hill on the edge of the Spanish water which offers a magnificent view of the water and a fresh wind. There is also a beautiful view of Tafelberg. In the area you can find many amenities in the form of mini malls, shops, restaurants and petrol stations. Well-known beaches such as the Caracas Bay and Jan Thiel Beach can be found in the vicinity. Mambo boulevard is about 15 minutes away. The center of Willemstad in about 15 minutes drive.

Lot

It concerns a plot of 75,000m2 property land. 25% of these are 18.750 m2 of land with the destination live. The remaining 75%, therefore, 56,250 m2 is destined for agricultural land.

Asking price on request

 

Object kaart

lat: 12.094979420943835, long:-68.85457985

Meer informatie: sales@athomecuracao.nl of bel CUR +5999 788 4663 of +5999 512 42 74 ( NL +3176 5716667 )  At Home Curacao Intermediair b.v. is een onafhankelijke woningsite van te koop en te huur staande objecten als villa’s, woningen, huizen, appartementen, bouwgrond en kavels, bedrijfspanden en vakantiehuizen. Makelaars, particulieren en bedrijven kunnen gratis objecten toevoegen aan de website. Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op onze website. Objecten mogen slechts eenmaal worden aangemeld waarbij als criterium geldt dat wie als eerste toevoegt voorrang heeft. Makelaars met een schriftelijke overeenkomst gaan altijd voor waarbij een exclusieve overeenkomst prevaleert. De website biedt een uitstekende mogelijkheid tot zoeken op o.a. regio, prijs, aantal slaapkamers, badkamers, al dan niet zwembad, grootte perceel, etc. Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in Nafl. (Antilliaanse guldens en de omrekenkoers naar U$ is x 0,55907 en € is x 0,51060), U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze.

Meest recent:
  • Tropenvilla met Zwembad en Appartement in Santa Rosa te Koop
    te Koop: ANG 639.000

    Objectnr: 89272

  • Mooi Appartement in Jan Sofat te Huur
    te Huur: ANG 1.550

    Objectnr: 89448 - Per Maand

  • Ruim Appartement in Jongbloed te Huur
    te Huur: ANG 1.800

    Objectnr: 89366 - Per Maand

  • Leuke Appartement in Jongbloed te Huur
    te Verhuurd: ANG 1.200

    Objectnr: 89349

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)

Willemstad

Curaçao

Kantoor Curaçao: +599 9 788 4663

Kantoor NL: ‭‭+31 ‭76 230 13 04

Buiten kantooruren Cell/WA +599 9 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Ahmed Kassem +599 9 529 3515‬

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent