Ruim 4- persoons Appartement met Groot Zwembad te Huur Montana

Array

Te Huur ANG 158,-- object id: 105858-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

105858-nl

Property Description

Ruim 4- persoons Appartement met Groot Zwembad te Huur Montana

Dit complex bestaat uit 3 sfeervolle appartementen, volledig ingericht in landhuisstijl. Gelegen aan een ruime tuin rondom het woonhuis. De appartementen zijn gelegen op het Oostelijke deel van Curaçao, op enkele minuten van restaurants, winkels en de populaire stranden Santa Barbara, Jan Thiel en Mambo Beach.

Het appartement

Dit ruime 4-persoons appartement is sfeervol en modern ingericht. Het appartement beschikt over een centrale woon/eetkamer met doorgang naar twee slaapkamers met een comfortabele boxspring en 1 luxe badkamer. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken voorzien van een 4-pits inductiefornuis, heteluchtoven, vaatwasser, koffiemachine, blender, koelkast en waterkoker aanwezig. De accommodatie wordt verhuurd inclusief water, elektra, WiFi, handdoeken, beachtowels, elke week schoonmaak en uiteraard gebruik van het zwembad.

Buiten

Het appartement heeft een privé terras naast de grote gezamenlijke tuin met diverse zitjes. De tuin is volledig omheind en de auto’s kunnen achter de toegangspoort geparkeerd worden.

Eenmalige schoonmaakkosten: € 85,-

Prijs vanaf: € 75,- per nacht.

Prijs van Euro naar ANG kan afwijken in verband met fluctuatie van de koers.

Related Properties