Royaal Penthouse in Residence Le Bleu te Koop

Array

Te Koop USD 521.032.-- object id: 84639-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlak 2099 sq ft
  • Perceel 0 sq ft

84639-nl

Royaal Penthouse in Residence Le Bleu te Koop

Property Description

Royaal Penthouse in Residence Le Bleu te Koop

Royaal penthouse in Residence Le Bleu te koop. Dit luxe penthouse heeft een prachtig uitzicht over de blauwe Caribische Zee en is gelegen op een prachtig resort.

Dit royale penthouse heeft alles wat een penthouse kan bieden. Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een entree die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen harmonica-schuifpui, een royale overdekte woonporch. Door de nagenoeg altijd aanwezige passaatwind is het hier heerlijk vertoeven.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken met een side by side koel-vries combinatie, combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

De volledige master suite biedt een royale slaapkamer, een grote inloopkast en een prachtige en suite badkamer met een wand van glazen bouwstenen. De gasten slaapkamer op deze verdieping heeft een eigen badkamer voor de nodige privacy. De tweede gasten slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een trap in de woonkamer. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer. Verder is er op deze tweede verdieping een vide met een groot raam, uitstekend geschikt voor als studeer of loungeruimte.

In de hal vindt u een aparte bergkast met ruimte voor een wasmachine / droger en een gasten toilet.

Alle kamers zijn pre-wired voor televisie, telefoon en internet. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn voorzien van inverter airconditioners, die tezamen met de  muur isolatie tot wel 40% besparing op het verbruik van elektra voor de koeling van de woning kunnen opleveren.

Bewoners van Residence Le Bleu kunnen gebruik van het gemeenschappelijk zwembad met palapa en kunstgras en krijgen daarnaast de beschikking over een Blue Bay beach pas die toegang biedt tot de beach club. Tenslotte krijgen bewoners per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Residence Le Bleu

Residence Le Bleu ligt boven op een berg in Blue Bay Heights, de meest exclusieve sectie van Blue Bay Golf & Beach Resort. De appartementen en penthouses in dit project worden omringd door prachtig aangelegde tuinen met volwassen palmbomen en er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en volop parkeerruimte. Vanwege de hoge ligging wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende passaatwind. Residence Le Blue heeft een uitstekende track record voor wat betreft de veiligheid, de bewaking is in goede handen bij Blue Bay Golf & Beach Resort.

Vanuit Residence Le Bleu zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Op het resort zelf bevindt zich een prachtig strand met helderblauwe zee, een zwembad met peuterbadje, het restaurant Azzuro, een bikinishop, duikshop, massagepaviljoen, tennisbanen en een fitnessruimte.

In de nabije omgeving is een grote supermarkt (Centrum Piscadera), een apotheek (Botica de Savaan), huisarts, benzinestation en diverse scholen (van kleuterschool tot universiteit).

Het centrum van Willemstad, met haar vele bezienswaardigheden, bevindt zich op slechts 10 minuten rijden. Ook wanneer u ongerepte westkant van Curacao wilt verkennen, is Residence Le Blue een ideale uitvalsbasis.

Let op: de genoemde prijzen zijn een indicatie en zijn ondermeer afhankelijk van de lokatie. De maandelijkse resortkosten (bewaking, verlichting, tuinonderhoud) bedragen circa Nafl 450,–

Beschikbaarheid in overleg.

Dit penthouse is tevens te huur zie link 

 

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties