Riante Villa aan het Water met Zwembad in Jan Sofat te Koop

Array

Te Koop USD 2.180.729.-- object id: 109900-nl
  • Slaapkamers 11
  • Badkamers 5
  • Woonoppervlak 10947 sq ft
  • Perceel 7858 sq ft

109900-nl

Reduced

730

Property Description

Riante Villa aan het Water met Zwembad in Jan Sofat te Koop

De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca, mini malls en benzinestations. Bekende stranden zoals de Caracasbaai en  Jan Thiel Beach met al haar voorzieningen zijn nog geen 10 minuten rijden. Mambo Boulevard is eveneens circa 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden.

Jan Sofat

Jan Sofat is een gated resort gelegen aan het Spaanse Water. Er zit 24/7 bewaking aan de poort en tevens 24/7 patrouille door de wijk. Van oudsher is Jan Sofat een luxe resort. Het resort beschikt over een marina (tegen betaling). 

Villa

Deze prachtige villa heeft een karakteristieke uitstraling en is gebouwd in mediterrane stijl. De villa bestaat uit meerdere woonlagen. De woning heeft een chique entree die toegang geeft tot de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Naast de woonkamer bevindt zich een ruime half open eetkeuken met professionele keuken inrichting. De keuken beschikt over een granieten aanrechtblad met rvs spoelbakken, 2-delige Amerikaanse koelkast, vrieskast, wijnkoeler, gas kookplaat, combi-oven/magnetron met grill en vaatwasmachine.

Links van de woonkamer bevindt zich een ruime tv-kamer, met dolby surround system en een groot TV projectie scherm. De tv-kamer is voorzien van airconditioning.

Rechts van de entree zijn 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet. Tevens een gevestigd op dezelfde verdieping een kleinere slaapkamer/kantoor met openslaande deuren grenzend aan de porch/terras. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Aan de buitenzijde een luxe betegeld gastentoilet.

Bovenverdieping

Vanuit de hal grenzend aan de keuken en tv-kamer geeft de trap toegang tot de ruime master-bedroom op de bovenste verdieping met een grote luxe badkamer en-suite, een kitchenette en een balkon met geweldig uitzicht. De badkamer beschikt over een toilet, bidet en dubbele wastafel en een grote douche/stoomcabine voorzien van 6-jet hydromax, 3-jet chromatherapy en muzieksysteem. Tevens beschikt de master-bedroom over een ruime walk-in closet (2m breed en 5m lang). 

Verdieping -1:

Via een trap aan de buitenzijde/terras is de benedenverdieping te bereiken. De entree geeft toegang tot de ruimte woon-leefkamer met openslaande deuren naar het royale terras met gastentoilet. De open eetkeuken met luxe keukeninrichting is voorzien van een granieten aanrechtblad, een koelkast en alle benodigde inbouw apparatuur. Op dezelfde verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer, voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet. Daarnaast een grote ruime slaapkamer met wastafel

Tevens op dezelfde verdieping bevindt zich een appartement. Deze is voorzien van een eigen badkamer en een keuken.

Benedenverdieping -2

De benedenverdieping -2 is te bereiken via een trap aan de buitenzijde. Op deze verdieping bevindt zich een grote slaapkamer met een eigen badkamer. Tevens een ruime luxe betegeld toilet/verkleedruimte. Centraal in het midden van de verdieping is een ruime open lounge gesitueerd waar u zicht heeft op het privé strand en het zwembad.

Kavel

Deze villa is gelegen direct aan het Spaanse water, op een kavel van maar liefst 730m2 eigendomsgrond. Aan de achterzijde van het terrein is een ruim zwembad met jacuzzi, aanlegsteiger en een groot terras van steigerhout met een keuken en bar. De aanlegsteiger biedt plaats voor meerdere boten. Door de ligging direct aan het water is er op verschillende verdiepingen een prachtig uitzicht over het Spaanse water en de Tafelberg, tevens brengt dit altijd een frisse bries. 

Vraagprijs $3.000.000,- k.k. 
De vraagprijs is in dollar’s door fluctuatie van de koers kan de vraagprijs in guldens afwijken. 

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties