Google+
At Home Curacao

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Coral estate

 • Verkocht

  Ruime Familievilla met Zeezicht in Coral Estate te Koop: ANG 1.235.000

  Objectnr: 56443

  Ruime Familievilla met Zeezicht in Coral Estate Deze villa op Coral Estate is een heerlijke vakantie- of familievilla, welke met zeven slaapkamers, zes badkamers en drie keukens ongekend ruim en comfortabel is. Hoger gelegen op de koraalkliffen van het veilige gated Coral Estate hebben alle drie woonlagen aan drie zijden prachtig zeezicht en zorgt de wind voor goede verkoeling.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 7 / 6

  Woon / Grond opp. :  - / 2156 m2.

 • Verkocht

  Geweldige villa op Coral Estate te koop te Koop: ANG 875.000

  Objectnr: 56455

  Geweldige villa op Coral Estate te koop. Via de voordeur komt u in de centrale hal vanwaar u direct toegang heeft tot de binnenplaats. Uniek detail is het bijzonder vormgegeven zwembad dat als een cirkel om het binnenste is gelegen, omgeven door het houten pooldeck. De tuin is volwassen en mooi tropisch aangeplant. Hier kunt u altijd wel een heerlijk rustig plekje in de schaduw vinden. De drie slaapkamers zijn op de beneden verdieping gelegen. Aan de linkerzijde vindt u de zeer ruime master bedroom met eigen badkamer. Deze badkamer is recent geheel vernieuwd. Aan de andere zijde liggen twee slaapkamers met een gedeelde badkamer.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1000 m2.

 • Te koop

  Zeer Luxe Villa aan Zee Coral Estate te Koop: ANG 3.543.000

  Objectnr: 56473

  Zeer Luxe Villa aan Zee Coral Estate. Op de beste plek en rustig gelegen met maximale privacy én ocean front op de klip, meters boven de Caribische Zee. De villa biedt 6 slaapkamers (waarvan 1 een als‘game room’ gebruikt, 4 badkamers, kantoor, eetkamer, informele eethoek en een droomkeuken in een zeer open indeling met plafonds van vierenhalve meter hoog. Een groot zonneterras, spectaculaire ‘infinity pool’, jacuzzi en fruitbomen bieden de liefhebbers van buitenleven alles wat ze wensen kunnen. De villa is geheel voorzien van LED verlichting en een zelfstandig 8.8 Kw zonne-energie systeem, waarmee enorm op de energierekening bespaard wordt. Het perceel is volledig omheind en heeft een garage die plaats biedt aan 3 auto’s en een hondenkennel.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  615 m2. / 3072 m2.

 • Nieuw

  Luxe Vakantie Villa Coral Grande te Huur: ANG 450

  Objectnr: 56304 - Per Nacht

  Prachtige en zeer luxe villa gelegen op een droomplek op het mooie en beveiligde resort Coral Estate, Curacao. Coral Estate is één van de mooiste plekken op Curacao. Het is een beveiligd resort met woningen van een ongekend hoog niveau. Het is een mix van permanent bewoonde villa's en villa's die voor de vakantieverhuur worden aangeboden. Het resort is goed beveiligd met slagbomen. Het is prachtig aangelegd met veel groen en tropische planten. Een lust voor het oog!

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / 2100 m2.

 • Te koop

  Prachtige villa te koop te Westpunt te Koop: ANG 5.250.000

  Objectnr: 42792

  Prachtige villa te koop te Westpunt. Deze ' oceanfront ' villa, gebouwd in 2011, beschikt over 5000 vierkante meter van prachtige leefruimte. Het is gebouwd met zeer hoge kwaliteit materialen: geïmporteerd Spaanse tegel dak, Indonesische hardhout ramen en deuren, en Turkse marmeren vloer. Het beschikt over een groot openlucht terras, prachtig kust terras en zoetwater zwembad.

  Wijk Westpunt

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  1525 m2. / 5729 m2.

 • Te koop

  Prachtige Villa te Koop te Coral Estate te Koop: ANG 3.532.000

  Objectnr: 42462

  Prachtige Villa te Koop te Coral Estate. Deze villa in Caribische stijl is direct gelegen aan zee op een perceel van ruim 9.000 m2 aan de rand van Coral Estate. Deze bijzondere woning is zodanig ontworpen dat meerdere gasten en of gezinnen in maximale privacy kunnen genieten van deze prachtige locatie.De woning is in tropische stijl gebouwd waarbij uitstekend rekening is gehouden met de verkoelende wind.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verkocht

  Schitterende villa te koop Coral Estate te Koop: ANG 4.806.000

  Objectnr: 42453

  Een schitterende oprijlaan, aan weerszijden omgeven door groen en tropische bloemen, biedt toegang tot deze indrukwekkende villa. Dit riante landhuis met geschakelde en vrijstaande bijgebouwen beschikt over een privé strand aan de Caribische Zee. Een werkelijk uniek stukje Coral Estate.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 4 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verkocht

  Prachtige kavel te koop Coral Estate te Curacao te Koop: ANG 419.700

  Objectnr: 34258

  This lovely property is located in phase, thanks to it's high location on phase 5 of Coral Estate, offers a spectacular wide panoramic view on the Caribbean Sea. In this line of phase 5 this is one of the last building plots available. The surface of 2,895m2 and the wide front offer the possibility to construct a formidable villa.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verkocht

  Zeer Luxe Nieuwe Villa op Curacao te Koop! te Koop: ANG 2.250.000

  Objectnr: 29933

  Kavel 810 biedt een werkelijk spectaculair 360° vergezicht op zowel de Caribische Zee, Binnenmeerzijde als de Christoffelberg. Een kavel met een dergelijke unieke ligging en een oppervlakte van bijna 12.000m2 meter vraagt dan ook om een bijzonder villa-ontwerp. Samen met de toonaangevende architect David Bohorquez ontwikkelde de eigenaar van kavel 810 een smaakvol villa-ontwerp dat volledig aansluit bij de wensen van deze tijd.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  240 m2. / 12000 m2.

 • Te koop

  Stijlvolle Villa met Zee Zicht Coral Estate te Koop: ANG 1.590.000

  Objectnr: 56380

  Stijlvolle Villa met Zee Zicht Coral Estate. De riante woonkamer heeft een schuifpui die in zijn geheel te openen is zodat het terras en de woonruimte in elkaar overlopen. De woonkamer heeft een luxe open keuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. In de bijkeuken staat een grote koelkast en is ruimte voor de wasmachine en droger. Er is een ruime kantoor/televisiekamer gecreëerd waaruit de drie slaapkamers en de twee badkamers te bereiken zijn.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 1652 m2.

 • Verkocht

  Patio Villa met Prachtig Zeezicht te Koop: ANG 701.000

  Objectnr: 56534

  Patio Villa met Prachtig Zeezicht De Kas Blou villa’s op Coral Estate zijn beroemd vanwege de herkenbare blauwe kleur. Deze villa’s bieden een heerlijke woonomgeving en zijn uitermate geschikt voor (vakantie)verhuur en als tweede woning. De locatie van de villa is prachtig, redelijk hoog gelegen en met onbeperkt uitzicht op zee.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 665 m2.

 • Verkocht

  Stijlvolle villa direct aan zee op Coral Estate te Koop: ANG 1.950.000

  Objectnr: 56517

  Stijlvolle villa direct aan zee op Coral Estate. Deze stijlvolle, compacte doch ruime en luxueuze villa is op een hele mooie plek op het resort gelegen. Ocean front, dus direct aan de Caribische Zee met prachtig weids uitzicht over de oceaan. Vanaf deze first line gelegen villa zit u op de eerste rang tijdens de mooiste sunset van Curaçao, waarbij de zon in de Caribische Zee verdwijnt. Villa Alablanca oogt vanaf de oprit als een compacte villa. Maar als u eenmaal de voordeur heeft geopend, wordt uw verwachting overtroffen.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 2260 m2.

 • Te koop

  Fantastische villa direct aan zee op Coral Estate

  Fantastische villa direct aan zee op Coral Estate. De woonkamer is ruim en de hoge plafonds, de geïnstalleerde luiken en de brede schuifdeuren zorgen voor een goede koeling. Naast de woonkamer ligt de open keuken. Er is ook een vrijstaand keukenblok met een tweede gootsteen. De twee identieke slaapkamers kunnen ook worden ingericht als kantoorruimtes en zijn voorzien van airconditioning enschuifdeuren. De slaapkamers delen een badkamer met douche, wastafel en toilet. De zeer ruime master slaapkamer heeft een erker aan zeezijde met prachtig uitzicht.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 3006 m2.

 • Te koop bouwgrond op Coral Estate Curacao te Koop: ANG 359.000

  Objectnr: 38441

  De bouwkavel ligt op een van de mooiste plekken van Curacao: Coral Estate in Rif St. Marie. De bouwkavel ligt op een schitterende plek, heeft 360 graden uitzicht op Caribische zee en de Salina (de vroegere zoutpannen) waar de flamingo’s nog steeds te zien zijn. Oppervlakte van de grond in fase 5 is maar liefst 3700 m2 vlakke grond.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 3700 m2.

 • Verkocht

  Hoog gelegen kavel te koop met weids uitzicht te Curacao te Koop: ANG 364.600

  Objectnr: 34268

  Hoog gelegen kavel te koop met weids uitzicht te Curacao Dit ruim bemeten kavel, met een oppervlakte circa 12.000m2, is fraai gelegen in fase 8 van Coral Estate. Dankzij de wat hogere ligging biedt dit kavel een zeer weids uitzicht naar de Caribische Zee en prachtige vergezichten richting de hoogste berg van Curaçao, de Christoffelberg. De kavel is gunstig gelegen op de wind en heeft de mogelijkheid om twee comfortabele woningen te realiseren. Deze kavel heeft een zéér aantrekkelijke prijsstelling.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 12000 m2.

 • Nieuw

  Prachtige Villa op Coral Estate te Koop te Koop: ANG 1.383.500

  Objectnr: 33197

  De villa is ontworpen in de vorm van een achthoek bezitten van twee zijvleugels . De achthoek had een spectaculaire binnenkomst en entresol met een grote leefruimte op de begane grond , samen met een keuken en veranda's

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  320 m2. / 1500 m2.

 • Kavel te koop op Curacao in Coral Estate te Koop: ANG 489.580

  Objectnr: 19154

  Kavel te koop op Curacao in Coral Estate. Dit is de ideale locatie om uw droom te verwezenlijken en uw eigenlijk huis te bouwen.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1660 m2.

 • Te koop

  Villa kopen op Curacao Coral Estate te Koop: ANG 4.185.998

  Objectnr: 4643

  Een werkelijke adembenemende villa kopen op Curacao Coral Estate. Deze villa heeft een prachtig uitzicht op zee waar u heerlijk kunt genieten. De kavelgrootte is 8500 m² met ongeveer 870 m² bebouwd (incl. zwembad en zwembad).

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  850 m2. / 8500 m2.

 • Verkocht

  Bijzondere villa in Ralph Lauren Style op een onvoorstelbare locatie

  Bijzondere villa in Ralph Lauren Style op een onvoorstelbare locatie. Het meest bijzondere huis op de meest bijzondere plek op Curacao. Deze villa is in 2007 gebouwd in Ralph Lauren-stijl. De luxe is onbeschrijflijk. De villa bestaat uit 3 slaapkamers met eigen badkamer, zeer ruime woonkamer, grenzend aan een geweldige porch met zeezicht.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 5 / 5

  Woon / Grond opp. :  650 m2. / 6000 m2.

 • Vakantievilla te Huur op Coral Estate te Huur: ANG 270

  Objectnr: 1213 - Per Nacht

  Los Compayos is een nieuw 6 persoons huis met 2 verdiepingen en voorzien van 3 slaapkamers (waarvan 2 met een inloopkast), 3 badkamers, moderne volledig ing ...

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  1100 m2. / -

Meest recent:
 • Centraal Gelegen Bedrijfspand Pietermaai te Huur
  te Huur: ANG 2.990

  Objectnr: 83010 - Per Maand

 • Gemeubileerd Appartement op Resort Brievengat te Huur
  te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 83040 - Per Maand

 • Leuke Woning Te Huur in Rustige Woonwijk Kwartje
  te Huur: ANG 1.900

  Objectnr: 83092 - Per Maand

 • Prachtige Nieuwe Villas Te Huur in Zuurzak Curacao
  te Huur: ANG 6.250

  Objectnr: 83042 - Per Maand

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)
Willemstad

Curaçao

Kantoor NL +31 (0)76 571 66 67

Kantoor Curacao: +5999 788 4663

Buiten kantoor uren +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent