Prachtige Villa Vista Royal te Huur

Array

Te Huur ANG 550,-- object id: 67965-nl
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 4

67965-nl

Property Description

Prachtige Villa Vista Royal te Huur

Mooie, moderne, ruim opgezette villa met 4 slaapkamers en prive zwembad op loopafstand van strand, shopping, beach club, scuba diving, snorkelen gelegen op Jan Thiel. De villa ligt in de villawijk Vista Royal op Jan Thiel, deze wijk bevindt zich helemaal oostelijk op het eiland. Het strand van Jan Thiel ligt op loopafstand en de Caracasbaai is binnen 2-3 autominuten te bereiken. Punda is op 15 autominuten afstand

Deze modern gebouwde villa is een aantal jaren geleden gebouwd op een zeer grote kavel op Vista Royal. Het kavel is ruim 2000 m2. Deze villa heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers en is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien.

De woonkamer heeft aan drie kanten schuifpuien zodat binnen buiten wordt. Er zijn horizontale luxaflex aan de binnenkant en eletrische blinds aan de buitenkant. De grote flatscreen tv is aangesloten bij TDS wat toegang geeft tot BVN (een compilatie van Nederlandse en Belgische programma’s), daarnaast zijn er talloze Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse zenders.

De woonkamer is het centrale punt van deze woning.

Het huis heeft een ruime overkapte porch met een grote lange tafel met comfortabele stoelen voor ontbijt, lunch of diner. Daarnaast zijn er rondom de villa diverse kleine porches gecreeerd.

De ruime open keuken is van alle gemakken voorzien, alle apparaten en een dubbeldeurs Amerikaanse koelkast zijn aanwezig. Er is een groot kookeiland met 6-pits fornuis.

Via een elektrisch bedienbaar rolluik ontstaat er een bar tussen de keuken en de buitenporch.

Er zijn 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De slaapkamers zijn ruim opgezet en hebben een afzondelijke airco unit.

De masterbedroom is groot en is ook ideaal voor ouders die hun kinderen graag op dezelfde slaapkamer hebben. De ouderslaapkamer heeft een eigen flatscreen tv, grote inloopkast met kluis en werkruimte. Alle kamers in deze villa hebben semi-orthopedische boxspring bedden van zeer goed kwaliteit. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Deze zijn ruim en voorzien van douche, inbouwtoilet en wastafel. In de badkamer van de masterbedroom is gebruik gemaakt van een verassend idee; de douchecabine is gemaakt van glasblokken.

Het grote zwembad is onlangs gerenoveerd. Het loopt af in diepte en is 4 bij 10 meter. Er is ook is ook buitendouche bij het zwembad. De hele tuin rondom het huis en zwembad is omheind voor privacy en rust.

De rest van de tuin beschikt over diverse verschillende palmen, bananenbomen en andere tropische planten. Naast het zwembad vindt u een BBQ plaats waar een vaste BBQ is geplaatst.

Kortom een ideaal huis voor 1 of 2 gezinnen met kinderen. Ook ideaal voor een groep vrienden die lekker willen genieten van een actieve vakantie met leuke uitgaansmogelijkheden op loopafstand.

1800 euro per week. 

Borg 500 euro, eindschoonmaak 250 euro, 7% toeristenbelasting. Inclusief kosten water en elektra. Minimum verblijf 1 week.

Related Properties