Google+
at home curacao

All Real Estate +5999 788 4663

Huurwoning

 • Woning nabij Kokomo met Prachtig Uitzicht te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 80819 - Per Maand

  De woning heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer en is ongemeubileerd. Er is een alarm systeem aanwezig. Rondom de woning heb je terras met aan de ene kant uitzicht op de heuvels, en aan de andere kant op de flamingo's. De woning is gelegen op een ruim kavel. 

  Wijk Sint Michiels

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Moderne Nieuwe Woning op resort in Hanenberg te Huur te Huur: ANG 2.450

  Objectnr: 80673 - Per Maand

  Moderne nieuwe woning op resort in Hanenberg te huur. Hanenberg  is centraal gelegen en goed bereikbaar. In de buurt zijn vele voorzieningen in de vorm van winkels en horeca gelegenheden. Het natuurgebied van de Sint Jorisbaai is circa 10 minuten rijden. De bekende stranden van Jan Thiel en de Caracasbaai zijn eveneens circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens circa 15 minuten rijden.

  Wijk Hanenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Nette Woning in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 80187 - Per Maand

  Nette Woning in Vredenberg te Huur. Vredenberg is een centraal gelegen, populaire woonwijk en commercieel gebied. Dit gebied ligt nabij de Caracsabaaiweg en een van de drukste verkeer gebieden van het eiland. De meeste voorzieningen liggen op slechts een paar minuten rijden; supermarkten, winkels, bars, restaurants en stranden.

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Nette Gemeubileerde Woning in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 1.050

  Objectnr: 80217 - Per Maand

  Nette Gemeubileerde Woning in Vredenberg te Huur.  Vredenberg is een centraal gelegen, populaire woonwijk en commercieel gebied. Dit gebied ligt nabij de Caracasbaaiweg en een van de drukste verkeer gebieden van het eiland. De meeste voorzieningen liggen op slechts een paar minuten rijden; supermarkten, winkels, bars, restaurants en stranden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Woning direct aan het Spaanse Water in Jan Sofat te huur te Huur: ANG 5.400

  Objectnr: 80241 - Per Maand

  Woning direct aan het Spaanse Water in Jan Sofat te huur. Op een van de mooiste plekjes in Jan Sofat ligt deze gemeubileerde woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een mini privé-strand en een trap om het Spaanse Water in te gaan voor een verfrissende duik. De woning is voorzien van moderne keuken en luxe badkamers.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Frisse Woning te Huur in Curasol te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 79783 - Per Maand

  Deze woning is gelegen vlak bij mooie stranden en op zo'n 10 minuten van het centrum. Beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ruime tuin en huisdieren toegestaan.

  Wijk Curasol

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Tropenvilla met studio op Centrale Toplocatie te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 78989 - Per Maand

  Tropenvilla op Centrale Locatie te Huur. Deze tropenvilla is gelegen in Cerrito. Deze rustige en veilige wijk is zeer centraal gelegen tussen de Schottegatweg en Santa Rosa. De wijk is goed te bereiken via diverse ontsluitingswegen.

  Wijk Cerrito

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Moderne Nieuwbouw in Koraal Partier te Huur te Huur: ANG 1.675

  Objectnr: 78975 - Per Maand

  Moderne Nieuwbouw in Koraal Partier te Huur Moderne Nieuwbouw in Koraal Partier te Huur.De wijk Koraal Partier is centraal gelegen ten noordoosten van Willemstad. In de buurt zijn diverse voorzieningen in de vorm van supermarkten, apotheken, huisartsen, scholen, restaurants etc. te vinden. Tevens zijn de Ostrich- en Aloe farm in de nabije omgeving.  Het natuurgebied van de Sint Joris Baai is nog geen 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden. Deze moderne nieuwbouw woning heeft 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien met airco. De woning beschikt over warm water, 110 en 120V, pagatino en kitchenette met inductieplaat

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement te Huur in Seru Lora te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 78287 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement te Huur in Seru Lora. De wijk Seru Lora is super centraal gelegen tussen Janwe en Santa Rosa. Mambo Boulevard met vele beachclubs ligt op nog geen 5 minuten rijden. Het strand van Jan Thiel en de Caracasbaai is slechts 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens 10 minuten rijden.

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Vrijstaande villa met 3 slaapkamers en kantoor op la Privada te Huur te Huur: ANG 4.200

  Objectnr: 78647 - Per Maand

  Vrijstaande villa met 3 slaapkamers en kantoor op la Privada te huur. La Privada is een mooi, kindvriendelijk en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Seaquarium Beach, Mambo Beach, supermarkten en hotels. Klein College en Albert Schweitzerschool liggen op 2 minuten afstand.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Appartement met gezamenlijk Zwembad te Huur in Bottelier te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 78071 - Per Maand

  Appartement met gezamenlijk Zwembad te Huur in Bottelier. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi Appartement met Zwembad te Huur in Jan Thiel te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 78304 - Per Maand

  Mooi Appartement met Zwembad te Huur in Jan Thiel. In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskiën.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Nette Studio op Veilig Resort Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 875

  Objectnr: 77964 - Per Maand

  Nette Studio op Veilig Resort Jan Sofat te Huur Per direct te huur een gemeubileerde studio in Jan Sofat. Voorzien van prachtig uitzicht op het Spaanse water en de tafelberg. Gelegen op een berg waardoor er altijd een lekker briesje aanwezig is. De bekende wijk Jan Sofat is zeer verzorgd aangelegd en goed beveiligd. De studio beschikt over 1 slaapkamer, 1 badkamer, een eigen keuken, internet, schoonmaak, security, eigen oprit en u kunt gebruik maken van de wasmachine. Prijs Naf  875,-- exclusief water en elektra (eigen meter)

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  16 m2. / 50 m2.

 • Nieuw

  Gemeubileerde Woning op Veilig Resort Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 76277 - Per Maand

  Gemeubileerde Woning op Veilig Resort Jan Thiel te Huur. Deze woning bevindt zich in de wijk Jan Thiel. In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Woning op Kleinschalig Resort in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 76266 - Per Maand

  Woning op Kleinschalig Resort in Jan Thiel te Huur. Deze woning bevindt zich in de wijk Jan Thiel. In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Appartement met Mooi Uitzicht op Recompensa Park te Huur te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 76210 - Per Maand

  Appartement met Mooi Uitzicht op Recompensa Park te HuurHet is centraal gelegen op ongeveer 15 minuten van Willemstad. Bekende stranden zoals Jan Thiel en Mambo zijn ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gezellige Woning op Resort in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 76109 - Per Maand

  Gezellige Woning op Resort in Jan Thiel te Huur. Deze woning bevindt zich in de wijk Jan Thiel. In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtige Bungalow in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 3.150

  Objectnr: 76071 - Per Maand

  Prachtige Bungalow in Jan Thiel te Huur. In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskiën. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 20 minuten rijden afstand.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / -

 • Nieuw

  Vakantiewoning te huur in Cas Grandi te Huur: ANG 275

  Objectnr: 75964 - Per Nacht

  Vakantiewoning te huur in Cas Grandi. Deze moderne villa heeft een zeer ruime woonkamer, met openslaande deuren naar het terras en beschikt over vier ruime slaapkamers (allen met airco) en twee mooie badkamers. De keuken is ruim en van alle luxe voorzien, naast de keuken bevindt zich de ruime eetkamer. Vanuit de keuken is een openslaande deur naar het terras waar u ook heerlijk buiten zou kunnen eten. De woning heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer en openslaande terrasdeuren. De woning heeft een grote palapa in de tuin een eigen zwembad, ruime patio met rondom veel bloemen en bomen in de tuin.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige Villa met Zwembad in Vista Royal te Huur te Huur: ANG 5.500

  Objectnr: 75776 - Per Maand

  Prachtige Villa met Zwembad in Vista Royal te Huur. Vista Royal is gelegen in de populaire wijk Jan Thiel.  In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskien. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 20 minuten rijden afstand.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  350 m2. / -

 • Nieuwbouw Appartementen in Kanga te Huur te Huur: ANG 1.150

  Objectnr: 75632 - Per Maand

  Nieuwbouw Appartementen in Kanga te Huur. De woningen zijn gelegen in de wijk Kanga. Deze wijk is gelegen naast Suffisant en is super centraal. In de omgeving zijn vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants te vinden.

  Wijk Suffisant

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te Huur

  Vista Royal appartement met zeezicht te huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 75299 - Per Maand

  Vista Royal is gelegen in de populaire wijk Jan Thiel.  In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskien. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 20 minuten rijden afstand.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Voordelig Appartement in Rio Canario te Huur te Huur: ANG 800

  Objectnr: 74203 - Per Maand

  Voordelig Appartement in Rio Canario te Huur. Rio Canario is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. Het appartement ligt vlakbij Mangusa Rio Canario.

  Wijk Semi Kok

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Appartementen in Sun Valley te Huur te Huur: ANG 1.350

  Objectnr: 74185 - Per Maand

  Mooie Appartementen in Sun Valley te Huur. Sun Valley is gelegen in een rustige en veilige wijk in het noordelijke gedeelte van Willemstad. Naast Sun Valley bevind zich een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen. Zowel het centrum van Willemstad en het vliegveld zijn gelegen op een kleine 7 km afstand. Bekende stranden zijn ongeveer 10 minuten rijden.

  Wijk Sun Valley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  73 m2. / 1095 m2.

 • Nieuw

  Mooie Nieuwbouw Woning in Cas Grandi te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 73812 - Per Maand

  Mooie Nieuwbouw Woning in Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  1400 m2. / 115 m2.

 • Nieuw

  Appartementen in Rustige Woonwijk Santa Catharina te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 73613 - Per Maand

  Appartementen in Rustige Woonwijk Santa Catharina te Huur. De baai is erg populair bij mensen die houden van kite-surfen, wake boarden en windsurfen op Curacao. Ook wandelaars maken veelal gebruik van de prachtige wandelroutes rondom het water in het midden van deze ongerepte natuur. 

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gezinswoning met Zwembad in Santa Catharina te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 73601 - Per Maand

  Gezinswoning met Zwembad in Santa Catharina te Huur. Santa Catharina is een kleine plaats in het oostelijke deel van Curacao. Santa Catharina ligt dicht bij de noordkust van het eiland, ten noord oosten van de hoofdstad Willemstad.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 900 m2.

 • Verhuurd

  Moderne Villa met Uitzicht in Bottelier te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 73403 - Per Maand

  Moderne Villa met Uitzicht in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 720 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Appartement met Zwembad in Toni Kunchi te Huur te Huur: ANG 1.800

  Objectnr: 73166 - Per Maand

  Prachtig Appartement met Zwembad in Toni Kunchi te Huur. De wijk Toni Kunchi is centraal gelegen en goed bereikbaar via onder andere de Santa Rosaweg. In de omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van supermarkten, mini malls en horeca te vinden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden.

  Wijk Toni Kunchi

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruim Appartement in Vista Royal te Huur te Huur: ANG 2.400

  Objectnr: 72990 - Per Maand

  Ruim Appartement in Vista Royal te Huur. De woning ligt in de wijk Vista Royal op Jan Thiel, deze wijk bevindt zich helemaal oostelijk op het eiland. Het strand van Jan Thiel ligt op loopafstand en de Caracasbaai is binnen 2-3 autominuten te bereiken.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1200 m2.

 • Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi te Huur met Zwembad te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 72580 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi te Huur met Zwembad. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Leuke Woning op Resort in Kwartje te Huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 72563 - Per Maand

  Leuke Woning op Resort in Kwartje te Huur. Kwartje is een rustige wijk gelegen aan de oostkant van Curacao.  Het is centraal gelegen op ongeveer 15 minuten van Willemstad. Bekende stranden zoals Jan Thiel en Mambo zijn ongeveer 15 minuten rijden.In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen zoals scholen, supermarkten, benzinepompen, kerken en restaurants.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime Woning in Julianadorp te Huur te Huur: ANG 2.450

  Objectnr: 62674 - Per Maand

  Ruime Woning in Julianadorp te Huur Ruime woning in Julianadorp te Huur. Julianadorp is een ruime gezellige woonwijk die in de jaren dertig is gebouwd door Shell. De wijk bestaat uit diverse tropenwonigen en 2 onder 1 kapwoningen. Bij gezinnen met schoolgaande kinderen is Juliandorp zeer populair doordat er scholen gevestigd zich richten op Nederlands onderwijs. Het gaat om zowel basis als voortgezet onderwijs. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van supermarkten en restaurants. Prachtige stranden zoals Blue Bay en Kokomo zijn nog geen 10 minuten rijden. Het centrum van Punda is circa 15 minuten rijden. De woning heeft twee verdiepingen en is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Nieuwbouw Woning in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 54913 - Per Maand

  Mooie nieuwbouw woning op Jan Thiel te huur. De luxe woonwijk Jan Thiel ligt op een super locatie vlakbij het Spaanse water, de Caracasbaai en Jan Thiel beach. De bekende resorts zoals Papagayo, Livingstone en Morena Resort liggen in de nabije omgeving. In de buurt zijn vele voorzieningen en winkels aanwezig. In totaal zijn er 5 woningen op een compleet afgesloten terrein. Elke woning heeft recht op 2 parkeerplaatsen op dit terrein.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • nieuw

  Mooi, ruim gemeubileerd appartement te huur te Vista Royal te Huur: ANG 2.300

  Objectnr: 45002 - Per Maand

  Mooie, stijlvolle gemeubileerd appartement te huur te Vista Royal. Vista Royal is een van de meest gewilde wijken van Curacao, het ligt zeer centraal en wordt 24/7 beveiligd. Het appartement ligt op een mini resort en heeft een gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een mooie achterporch op de wind. Er is warmwatervoorziening en kleine huisdieren zijn toegestaan. Beschikbaar per 1 december 2016.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Ruim Appartement te Otrobanda te Huur te Huur: ANG 1.375

  Objectnr: 71645 - Per Maand

  Wij bieden 4 ruime appartementen aan gelegen te Otrabanda aan. In de stad, nabijgelegen winkels, kantoren, supermarkt, banken en meer. Op de tweede en derde verdieping. Elk appartement heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. Open keuken in de ruime woonkamer. Geweldige locatie voor degenen die werken of studeren in Otrabanda.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuke Studio in Schelpwijk te Huur te Huur: ANG 975

  Objectnr: 70301 - Per Maand

  Leuke studio in Schelpwijk te Huur. Schelpwijk is een rustige en centraal gelegen nieuwbouwwijk bestaande uit verschillende woontypen dat woongenot biedt aan diverse doelgroepen. De wijk ligt ten noorden van Willemstad en ten oosten van Hato Airport.

  Wijk Schelpwijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruime Woning met Zwembad in Salina te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 67496 - Per Maand

  Ruime Woning met Zwembad in Salina te Huur.  Salina is centraal gelegen op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Punda. Het ligt 2 minuten van Mambo Boulevard met de populaire stranden, restaurant. Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving in de vorm van winkels en horeca. Door de aanwezigheid van scholen is de buurt ook erg geliefd bij gezinnen. De supermarkt is tevens 2 minuten rijden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 425 m2.

 • Gemeubileerd Appartement te Jongbloed Curacao te Huur te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 67489 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement te Jongloed Curacao te Huur. Dit appartement ligt, met diverse andere appartementen, op een afgesloten terrein met automatisch hek. Met de auto kan er worden geparkeerd op eigen terrein. Het appartement bestaat uit een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Huurprijs per maand is Ang. 1.300,-- incl. 6% O.B.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Golfbaan in Blue Bay te Huur te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 66780 - Per Maand

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Golfbaan in Blue Bay te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Blue Bay Golf en Beach Resort te Huur te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 66742 - Per Maand

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Blue Bay Beach en Golf Resort te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen in de vorm van

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Modern Gemeubileerd Appartement op Blue Bay Golf en Beach Resort te Huur te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 66724 - Per Maand

  Modern Gemeubileerd Appartement op Blue Bay Golf en Beach Resort te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Appartement met Zeezicht op Blue Bay Beach en Golf Resort te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 66703 - Per Maand

  Luxe Appartement met Zeezicht op Blue Bay Beach en Golf Resort te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Moderne Woning op Villapark Zuurzak te Huur te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 66645 - Per Maand

  Moderne Woning op Villapark Zuurzak te Huur. Villapark Zuurzak is een rustige buurt met 24-uurs bewaking. Een veilige locatie om te wonen. Kinderen kunnen er heerlijk spelen op straat, door de diverse verkeersdrempels op het resort wordt

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te Huur

  Hoog Gelegen Woning in Jongbloed te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 66336 - Per Maand

  Jongbloed is centraal gelegen in het noordelijke deel van Willemstad. Dit gebied ligt dichtbij vele voorzieningen zoals; scholen, kerken, winkels, restaurants en supermarkten. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 10 minuten,

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 4 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Mooi Gemeubileerd Appartement in Bottelier te Huur te Huur: ANG 1.350

  Objectnr: 66261 - Per Maand

  Mooi Gemeubileerd Appartement in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gezellige Tropen Woning te Huur in Koraal Partier te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 64912 - Per Maand

  Gezellige Tropen Woning te Huur in Koraal Partier. De wijk Koraal Partier is centraal gelegen ten noordoosten van Willemstad. In de buurt zijn diverse voorzieningen in de vorm van supermarkten, apotheken, huisartsen, scholen, restaurants etc. te vinden. Tevens zijn de Ostrich- en Aloe farm in de nabije omgeving. Het natuurgebied van de Sint Joris Baai is nog geen 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden.

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime Bovenwoning in Villawijk Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 64734 - Per Maand

  Ruime Bovenwoning in Villawijk Jan Sofat te Huur Ruime Bovenwoning in Villawijk Jan Sofat te Huur. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking. Het resort is uniek door de eigen haven met ligplaatsen. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca,mini malls en benzinestations.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  228 m2. / 500 m2.

 • Verhuurd

  Ruime woning op hoekperceel te huur Oude Water te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 48160 - Per Maand

  Ruime woning Oude Water te Huur. Op een hoekperceel gelegen ruime woning voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers, gasten toilet, grote woonkamer, hal, ruime keuken en ruime porch. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. De woning is gelegen in de zeer rustige wijk Katoentuin gelegen woning.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 905 m2.

 • te Huur

  Mooi Gemeubileerde Appartementen in Dominguito te Huur te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 62662 - Per Maand

  Mooi Gemeubileerde Appartementen in Dominguito te Huur Mooi Gemeubileerde Appartementen in Dominguito te Huur. Dominguito is een centraal gelegen en gezellige woonwijk. Er zijn vele voorzieningen in de buurt in de vorm van een supermarkt, mini malls en sportgelegenheden. De bekende Mambo boulevard met de bekende stranden van Cabana, Wet en Wild en Lions Dive zijn nog geen 5 minuten rijden. Mambo Boulevard kent vele winkels en restaurants/bars. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. De appartementen zijn gelegen op een kleinschalig resort in de wijk Dominguito. Het resort is volledig ommuurd. Elk appartement heeft een eigen entree en beschikt over 2 slaapkamers.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern Gemeubileerde Woning in Windgate Resort te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 62484 - Per Maand

  Modern Gemeubileerde Nieuwbouw Woning in Windgate Resort te Huur Modern Gemeubileerde Woning in Windgate resort te Huur. De woning is gelegen in Windgate Resort. Dit is een afgesloten resort met gemeenschappelijk zwembad in de wijk Kwartje. Het is een rustige woonwijk gelegen in het oosten van Willemstad. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en restaurants. Bekende stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartement met Marina View op Palapa Beach Resort te Huur te Huur: ANG 3.200

  Objectnr: 57871 - Per Maand

  Prachtig Appartement met Marina View op Palapa Beach Resort te Huur Prachtig appartement met Marina View op Palapa Beach Resort te Huur. Palapa Beach Resort is een resort met moderne appartementen en penthouses. Het resort ligt op een geweldige locatie volledig omsloten door water wat een prachtig uitzicht met zich meebrengt. Deze locatie maakt het ook uitermate geschikt voor watersporters. Het resort heeft een eigen Marina met meerdere ligplaatsen. Palapa beach Resort heeft een zwembad met uitzicht op Caracasbaai en de Marina. Ten slotte is er een eigen strand aan de Caracasbaai. Er is een afgesloten toegangspoort met bewaking in de namiddag en nacht. Het appartement is ruim opgezet met 2 slaapkamers en 2,5 badkamers. De appartementen worden gemeubileerd aangeboden.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning in Van Engelen Te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 61774 - Per Maand

  Ruime Woning in Van Engelen Te Huur Ruime woning in Van Engelen te Huur. De woning is gelegen in de wijk van Engelen. Deze wijk is zeer centraal gelegen tussen de Santa Rosaweg en de Cas Coraweg. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo Boulevard zijn circa 15 minuten rijden. In de omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig in de vorm van winkels en horecagelegenheden.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtig appartement hoog gelegen te Scherpenheuvel te Huur: ANG 1.050

  Objectnr: 38405 - Per Maand

  - Centraal gelegen - 2 Slaapkamers/ 1 Badkamer - 50 m2 woonoppervlakte - Ruime achterporch - Prachtig uitzicht - Op de wind gelegen - Recent opgeknapt Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nieuwbouw Woning met Zwembad in Blue Bay te Huur te Huur: ANG 5.000

  Objectnr: 60637 - Per Maand

  Nieuwbouw Woning met Zwembad in Blue Bay te Huur Nieuwbouw Woning met Zwembad in Blue Bay te Huur. De woning is hoog gelegen en dat brengt een prachtig uitzicht op zee met zich mee. Daarnaast is er door de hoge ligging altijd een frisse wind aanwezig. De woning heeft aan de voorzijde een enorme overdekte porch met een infinity zwembad. Vanaf de porch en het zwembad is er een prachtig zicht op zee.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi huis te Huur in Blue Bay te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 59522 - Per Maand

  De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met open keuken en eethoek. Daarnaast heeft de woning een loft en aan beide zijden van de woning een porch. De woning ligt op een perceel van 775 m2.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  370 m2. / 775 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Gemeubileerd Appartement aan het Spaanse Water te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 59334 - Per Maand

  Prachtig Gemeubileerd Appartement aan het Spaanse Water te Huur. Het appartement is gelegen op een afgesloten resort met zwembad. Doordat het appartement zich op de begane grond bevindt ligt de porch direct aan het Spaanse Water. Dit brengt naast een heerlijke bries een prachtig uitzicht met zich mee.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Centraal Gelegen Studio’s in Santa Rosa te Huur te Huur: ANG 699

  Objectnr: 58796 - Per Maand

  Ruime Centraal Gelegen Studio's in Santa Rosa te Huur. Dit leuke studio-complex ligt in een veilige en centraal gelegen wijk. In de buurt zijn vele voorzieningen zoals een supermarkt, sportschool, pinautomaat, en diverse horeca gelegenheden. Het complex is goed bereikbaar en er is een bushalte aan de overkant van de straat.

  Wijk Cas Cora

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  14/20 m2. / -

 • verhuurd

  Leuke Woning in Banda Abou te Huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 58728 - Per Maand

  Leuke Woning in Banda Abou te Huur. De woning is beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een ruime woonkamer met karakteristieke geïsoleerde ramen. Verder heeft de woning een half open keuken met een vaatwasser, fornuis met oven en een Amerikaanse koelkast.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / 1200 m2.

 • Ruim Appartement Groot Piscadera Bij Hato te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 58086 - Per Maand

  Ruim Appartement Groot Piscadera Bij Hato. Dit mooie ruime appartement met 3 slaapkamers is gelegen in het rustige resort “Groot Piscadera Residence" in Groot Piscadera Curacao achter de La Curacao. Het resort ligt zeer gunstig nabij de universiteit, prachtige stranden, supermarkt en winkelcentrum. De luchthaven Hato ligt op slechts 5 minuten rijden.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Nieuw

  Leuk Gemeubileerd Appartement in Jongbloed te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 58518 - Per Maand

  Leuk Gemeubileerd Appartement in Jongbloed te Huur Leuke Gemeubileerd Appartement in Jongbloed te Huur. Het appartement is centraal gelegen in Jongbloed. Het centrum van Punda is 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo zijn 15 minuten rijden. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden zoals restaurants en supermarkten.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartement met Zeezicht op Palapa Beach Resort te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 57887 - Per Maand

  Prachtig Appartement met Zeezicht op Palapa Beach Resort te Huur Prachtig Appartement met Zeezicht op Palapa Beach Resort te huur. Palapa Beach Resort is een resort met moderne appartementen en penthouses. Het resort ligt op een geweldige locatie volledig omsloten door water wat een prachtig uitzicht met zich meebrengt. Deze locatie maakt het ook uitermate geschikt voor watersporters. Het resort heeft een eigen Marina met meerdere ligplaatsen. Palapa beach Resort heeft een zwembad met uitzicht op Caracasbaai en de Marina. Ten slotte is er een eigen strand aan de Caracasbaai. Er is een afgesloten toegangspoort met bewaking in de namiddag en nacht.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Apartement te huur op Coco Hill resort te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 57110 - Per Maand

  Dit apartement ligt op een prachtig plekje midden op het eiland. Het kleine resort Coco Hill heeft een gezamenlijk zwembad en een prachtig uitzicht over Willemstad. Het beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en een ruime woonporch, vanwaar je op het zwembad kijkt en over de stad. Het kan zowel gemeubileerd als ongemeubileerd verhuurd worden, de minimale huurperiode is 1 jaar.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Zeer Mooi Appartement in Sun Valley te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 56770 - Per Maand

  Zeer Mooi Appartement in Sun Valley. Dit zeer mooie appartement in Sun Valley is gelegen in een rustige en veilige wijk in het noordelijke gedeelte van Willemstad. Naast Sun Valley bevind zich een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen. Zowel het centrum van Willemstad en het vliegveld zijn gelegen op een kleine 7 km afstand. Een mooi strand is al op 8 km rijden te vinden. Het appartement beschikt over twee slaapkamers welke allebei voorzien zijn van airco. Verder zijn er in het appartement nog een badkamer en een washok aanwezig. Aan de voorzijde van de woning bevind zich een porch en aan de achterzijde is een veranda gelegen.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning op Sunset Heights te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 55272 - Per Maand

  Ruime Woning op Sunset Heights te Huur. Ruime woning op Sunset Heights te Huur. De ruime woning is gelegen op Sunset Heights. Dit is een rustige afgesloten nieuwe woonwijk aan de noordkust. Er zijn in de nabije omgeving vele voorzieningen aanwezig. Het centrum van Punda en populaire stranden zoals Mambo beach zijn ongeveer 15 minuten rijden. De rustige wijk Sunset Heights is afgesloten en er is constante bewaking aanwezig bij de toegang. De woning is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  216 m2. / 540 m2.

 • Te Huur Leuke Bungalow Langere Periode te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 27025 - Per Maand

  Bent u opzoek naar een leuke huur bungalow? Dan bent u bij dit complex gelegen in de omgeving Veeris aan het juiste adres. Het appartementencomplex ligt zeer centraal ten opzichte van de vele prachtige stranden, de stad en verschillende supermarkten. Het is een ruim park met in totaal 11 twee onder een kap bungalows.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  95 m2. / -

 • Verhuurd

  Centraal gelegen twee onder een kapwoning met zwembad Julianadorp te Huur te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 38587 - Per Maand

  De ruime woning heeft een woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een oven en 4 pits gastoestel. Daarnaast is de woning voorzien van 3 slaapkamers waarvan een met een prachtig uitzicht over een natuurgebied. Bovendien zijn de slaapkamers zijn voorzien van airco en inbouwkasten. VERHUURD

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtige villa te huur Blue Bay Heigts te Huur: ANG 5.445

  Objectnr: 37601 - Per Maand

  Deze Villa is gelegen op de weidse heuvel rechts van het strand en heeft een prachtig uitzicht over zowel de Caribische zee als over het groene Curaçaose land. Het kavel ligt heerlijk op de wind en in een glooiende bocht van de weg naar het westen, waardoor je de zon ‘s avonds letterlijk in zee kunt zien zakken.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Time Share Studio Bonaire te Koop: ANG 5.430

  Objectnr: 30843

  Deze leuke studio op het Buddy Dive Resort met ruime slaapkamer, badkamer en keuken is geschikt voor twee personen. De time share heeft een looptijd van maarliefst 19 jaar. Dit betekent dat u voor $3.000,- (Nafl. 5.415,-) de komende 19 jaar een week per jaar recht heeft om hier te verblijven. Ook betekent dit dat u gebruik kan maken van de faciliteiten op het resort zoals: het zwembad, de bar, het restaurant en de duikschool.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige woning met zwembad in Sunset Heights te huur te Huur: ANG 3.200

  Objectnr: 80818 - Per Maand

  Prachtige woning met zwembad in Sunset Heights te huur. Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  234 m2. / 660 m2.

 • Nieuw

  Woning in Damasco Resort Te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 80051 - Per Maand

  Woning in Damasco Resort Te Huur. Deze gemeubileerde woning ligt in een rustige villawijk, gelegen op het Damasco Resort in Jan Thiel.  De woning bestaat uit een woon-/eetkamer, open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Onder de woning ligt nog een ruimte, die kan worden gebruikt als carport.

  Wijk Damasco

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / 560 m2.

 • Nieuw

  Ruime Woning met Drie Slaapkamers in Weto te Huur. te Huur: ANG 2.250

  Objectnr: 79270 - Per Maand

  Ruime woning met drie slaapkamers in Weto te huur. Weto is gelegen nabij Santa Rosa.Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 510 m2.

 • Nieuw

  Mooi Gemeubileerd Appartement Residence Batenburgh te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 79515 - Per Maand

  Mooi gemeubileerd appartement residence Batenburgh te Huur. Het appartement is gelegen in het chique Residence Batenburgh. Het resort bestaat uit drie gebouwen met daaromheen prachtig aangelegde tuinen, een gedeeld terras en een ruim zwembad. Elk complex bestaat uit drie verdiepingen.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Nette Woning met 3 Slaapkamers te Huur Sunset Heights te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 79621 - Per Maand

  Nette woning met 3 slaapkamers te huur Sunset Heights. Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier. Dit maakt Sunset Heights een veilige wijk.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning met 4 Slaapkamers te Huur Cas Grandi te Huur: ANG 2.650

  Objectnr: 79696 - Per Maand

  Ruime woning met 4 slaapkamers te huur Cas Grandi. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een  frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Appartementen Amerikanenkamp per Direct te Huur te Huur: ANG 1.750

  Objectnr: 79796 - Per Maand

  Mooie appartementen Amerikanenkamp per direct te huur. Amerikanenkamp is een rustige wijk wat ten noorden ligt van Willemstad. De locatie is centraal gelegen ten opzichte van vele belangrijke voorzieningen zoals supermarkten, scholen, universiteiten, winkels, banken, kantoren, restaurants en uitgaansgelegheden. Met de auto is het slechts 15 minuten rijden naar het centrum van Willemstad eveneens naar Hato International Airport

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Nieuw

  Mooi Appartement op Resort met Zwembad in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 1.650

  Objectnr: 79723 - Per Maand

  Mooi appartement op resort met Zwembad in Jan Thiel te huur.  Dit appartement bevindt zich op een resort  aan de Caracasbaaiweg richting Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig. Het resort ligt op 10 minuten rijden van Willemstad en op 5 minuten van het bekende strand van Zanzibar.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi Appartement in Klein Complex Montana te huur te Huur: ANG 900

  Objectnr: 79216 - Per Maand

  Mooi appartement in klein complex Montana te huur. Montana is centraal gelegen en goed bereikbaar via onder andere de Santa Rosa weg. In de buurt zijn vele voorzieningen in de vorm van winkels en horeca gelegenheden. Het natuurgebied van de Sint Jorisbaai is circa 10 minuten rijden. De bekende stranden van Jan Thiel en de Caracasbaai zijn eveneens circa 10 minuten rijden.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Mooi Appartement in Resort bij Montana Te Huur te Huur: ANG 1.289

  Objectnr: 77963 - Per Maand

  Mooi appartement op resort in de buurt van Montana per direct te huren. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken en een terras. In beide slaapkamers is er natuurlijk airconditioning aanwezig, een grote kast en de ramen zijn voorzien met horren. De keuken bestaat uit een fornuis, oven, dubbele wasbak en een koelkast 110V en 220V.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  72 m2 m2. / -

 • Nieuw

  Appartement Twee Slaapkamers te Huur Kaya Tert Resort te Huur: ANG 1.575

  Objectnr: 78435 - Per Maand

  Appartement Twee  Slaapkamers te Huur Kaya Tert Resort. Appartement met twee slaapkamers te huur in Kaya Tert. Kaya Tert is gevestigd in Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest populaire wijken op curaçao.In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskiën. Bekende stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai  zijn nog geen 5 minuten rijden.  Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 15 minuten rijden afstand.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • Gemeubileerde Woning met Zwembad Grote Berg Te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 78072 - Per Maand

  Gemeubileerde Woning met Zwembad Grote Berg Te Huur. Op de Grote Berg is per direct een nieuw gebouwde woning beschikbaar om te huren. Een mooie gemeubileerde woning met twee slaapkamers en twee badkamers. De buitenruimte en het zwembad zijn net aangelegd dus nog geheel nieuw.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 550 m2.

 • Nieuw

  Appartement met twee Slaapkamers Te Huur nabij Montana te Huur: ANG 900

  Objectnr: 78288 - Per Maand

  Appartement met twee Slaapkamers Te Huur nabij Montana. Netjes appartement per direct te huren in de buurt van Montana. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een badkamer. De keuken beschikt over alle benodigdheden en heeft zelfs een barretje waar gezellig aan gezeten kan worden. 

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Villa met Zwembad en Appartement Santa Rosa te Koop te Koop: ANG 698.000

  Objectnr: 77828

  Villa met zwembad en appartement Santa Rosa te koop. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  280 m2. / 775 m2.

 • Nieuw

  Modern Appartement Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 77729 - Per Maand

  Indeling bestaat uit: - 1 slaapkamer, gecombineerd met woonkamer (18 m2), met AC. - keuken/eetkamer combo (14 m2) - badkamer/walking closeth combo (9 m2) - voorporch

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / -

 • Curacao Vacation Homes en Studentenwoning te Huur: ANG 750

  Objectnr: 77668

  HI, we hebben gemeubileerde studio's en appartement voor studenten en vakantiegangers te Buena Vista. Buena Vista is centraal gelegen op het eiland. Met de auto ben je binnen 15 minuten in de stad, airport. De meeste en beste baaien bereik je binnen 20 a  30 minuten met de auto. Binnen 5 minuten met de auto ben je bij MCdonalds, Burgerking,Pizzahut, Kentucky en andere restaurants. We hebben een 2 slaapkamer appartement voor 5 personen en 2 studios elk voor 4 personen.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 2 / 3

  Woon / Grond opp. :  144 m2. / 576 m2.

 • te Huur

  Gemeubileerde Woning met 3 Slaapkamers en Zwembad te Huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 77688 - Per Maand

  Gemeubileerde woning met 3 slaapkamers en zwembad te huur. Deze instapklare woning met grote tuin ligt in de gewilde wijk Brakkeput Abou. Brakkeput Abou is centraal gelegen, het Spaanse water is vlakbij, de populaire stranden van Jan Thiel en Mambo Beach zijn niet ver en het centrum van Willemstad bereikt u in 15 minuten met de auto.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  240 m2. / 1030 m2.

 • Splinternieuw Appartement op Resort in Hanenberg Te Huur te Huur: ANG 2.400

  Objectnr: 76624 - Per Maand

  Splinternieuw Appartement op Resort in Hanenberg Te Huur. Het gebouw bestaat uit 2 woonlagen. Het mooie, nieuwe appartement is gelegen op de eerste verdieping. De onderste verdieping is al verhuurd. Het appartement bestaat uit een woon-/eetgedeelte met aansluitend een heerlijk ruim balkon, dat goed op de wind ligt en mooi uitzicht heeft! De luxe open keuken is voorzien van genoeg kastruimte, met inbouwapparatuur; een mooie electrische kookplaat, oven, microwave en vaatwasmachine. Er zijn 2 slaapkamers met inbouwkasten en 1 badkamer.

  Wijk Hanenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Grote woning te huur in Santa Maria te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 75991 - Per Maand

  Grote woning te huur in Santa Maria. Deze woning is per direct te huur in de mooie wijk Santa Maria in een rustige straat. Een woning met veel mogelijkheden, is recentelijk volledig gerenoveerd zowel binnen als rondom de woning en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.Een woning met veel mogelijkheden, is recentelijk volledig gerenoveerd zowel binnen als rondom de woning en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld een studentenwoning, een B&B of als woning.

  Wijk Santa Maria

  Slaap-/Badkamers : 5 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Net Appartement in Jan Thiel Curacao te Huur te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 75705 - Per Maand

  Net Appartement in Jan Thiel Curacao te Huur. Momenteel is er op de begane grond nog een appartement beschikbaar. De woonkamer is ruim en is voorzien van een open keuken met granieten keukenblad. Vanuit de woonkamer betreedt u via een schuifpui het ruime balkon. Er zijn 2 slaapkamers en 1 ruime badkamer. De slaapkamers hebben beide ingebouwde kasten en airconditioning. Het appartement beschikt verder over een alarmsysteem, boiler en er is een wasruimte aanwezig.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement op Vista Royal te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 75264 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement op Vista Royal te Huur. Vista Royal is gelegen in de populaire wijk Jan Thiel.  In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskien. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 20 minuten rijden afstand.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te Huur

  Woning met zeezicht en prive zwembad la Privada te Huur: ANG 6.000

  Objectnr: 74672 - Per Maand

  Woning met zeezicht en prive zwembad la Privada. Deze woning heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en er wordt op dit moment een ruime porch van 60m2 aangelegd met zwembad. Vanaf de porch heeft u zeezicht. De woning is volledig gemeubileerd met spik splinter nieuwe meubels. 

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Mooie Woning op Resort Te Huur Curacao te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 72610 - Per Maand

  Mooie woning op resort te huur Curacao. Deze twee slaapkamer woning is ongemeubileerd, maar met alle comfort en voorzieningen zoals een heerlijke porch, warm water voor het hele huis, ruime kleding kasten. De ruime woon- eetkamer met de open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn twee badkamers aanwezig. Dit resort is voorzien van een ruim zwembad met kinderbadje, plus een uitgebreide fitnessruimte.

  Wijk Hanenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te huur

  Twee Ruime Woningen in Sun Valley te huur te Huur: ANG 2.100

  Objectnr: 63694 - Per Maand

  Twee Ruime Woningen in Sun Valley te huur. Deze ruime woningen zijn gelegen in de rustige wijk Sun Valley. De woningen beschikt over een ruime woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers airconditioning en twee badkamers, een wasruimte. Er is een ruime achter porch aanwezig en de woning heeft een alarm installatie. De woning wordt ongemeubileerd aangeboden.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / 480 m2.

 • Nieuw

  Gemeubileerde Woning in Resort op Jan Thiel Curacao Te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 72215 - Per Maand

  Gemeubileerde woning in resort op Jan Thiel Curacao te huur. De woning bestaat uit een gezellige woonkamer met aansluitend een terras. Het terras ligt goed op de wind. De hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast en een eigen badkamer. De overige twee slaapkamers delen samen een tweede badkamer. Alle slaapkamers hebben airconditioning. In de tuin is er de mogelijkheid om eventuele huisdieren rond te laten lopen. Het afgesloten resort beschikt over een prachtig, ruim zwembad met schaduwplekken. Deze woning is per 1 april 2018 beschikbaar!

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruim Appartement te Otrobanda te Huur te Huur: ANG 1.150

  Objectnr: 71652 - Per Maand

  Wij bieden 4 ruime appartementen aan gelegen te Otrabanda aan. In de stad, nabijgelegen winkels, kantoren, supermarkt, banken en meer. Op de tweede en derde verdieping. Elk appartement heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. Open keuken in de ruime woonkamer. Geweldige locatie voor degenen die werken of studeren in Otrabanda.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  8888 m2. / 9999 m2.

 • Prachtige Woning in Resort in Kwartje te Huur Curacao te Huur: ANG 2.400

  Objectnr: 71175 - Per Maand

  Deze prachtige woning  is onlangs opgeleverd en wordt momenteel te huur aangeboden. Via de entree komt u in de woonkamer met hoge plafonds voor een extra ruimtelijk effect. Via schuifdeuren heeft u toegang tot de porch. De open moderne  keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, vaatwasser en dubbele koelkast. Op de porch is de deur naar  een bijkeuken met extra bergruimte en de wasmachine.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verlaagd

  Gezellige splinternieuwe Woning te Huur in Montagne Abou Curacao te Huur: ANG 2.400

  Objectnr: 71146 - Per Maand

  Gezellige splinternieuwe woning te huur in Montagne Abou Curacao. Deze woning is per direct beschikbaar en wordt semi-gemeubileerd aangeboden! De hooggelegen woning ligt goed op de wind, heeft prachtig uitzicht en is geheel ommuurd. Indeling woning; Voorporch, entree, woonkamer/eetkamer, open keuken met apparatuur, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Separaat: Washok/berging

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 472 m2.

 • Nieuw

  Modern Appartement in Girouette te Huur te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 71017 - Per Maand

  Modern Appartement in Girouette te Huur. Het appartement ligt in de wijk Girouette. Deze wijk is centraal gelegen aan de oostzijde van Willemstad. Door de centrale ligging is er vrijwel geen hinder van file's. In de omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden.

  Wijk Girouette

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 70958 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur.  Het Resort bevindt zich aan de Caracasbaaiweg voorbij Villapark Zuurzak richting Jan Thiel. Deze woning bevat 2 slaapkamers en 1 badkamer. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Nieuw

  Mooi ruim appartement op resort in Jan Thiel te huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 70939 - Per Maand

  Mooi appartement op resort in Jan Thiel te huur.  Dit appartement bevindt zich op een resort  aan de Caracasbaaiweg richting Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Mooie Gemeubileerde Woning te Damasco te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 70429 - Per Maand

  Deze mooie nieuwe woning beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers en is volledig gemeubileerd. Er zijn drie slaapkamers voorzien van airconditioning. De woning is sfeervol ingericht. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een vaatwasmachine. Er is een voor- en achter porch waar beide een fijne zithoek is gecreëerd, waar u kunt genieten van een heerlijke passaatwind.

  Wijk Damasco

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Tropen Woning in Katoentuin te Huur te Huur: ANG 2.900

  Objectnr: 70394 - Per Maand

  Mooie tropenwoning in Katoentuin te huur. Deze ruime eengezinswoning heeft een heerlijke tropische tuin met diverse vruchtenbomen, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Het ligt in een rustige wijk en omgeving en toch zijn de meeste voorzieningen dichtbij.

  Wijk Katoentuin

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 800 m2.

 • Nieuw

  Modern Appartement Grote Berg te Huur te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 69958 - Per Maand

  Modern Appartement Grote Berg te Huur. De wijk Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, net ten westen van Hato Airport. Deze buurt kenmerkt zich door rust en natuur. Het is een rustige wijk met diverse voorzieningen in de buurt.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern Gemeubileerd Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 69716 - Per Maand

  Modern gemeubileerd appartement in Jan Thiel te Huur. De woning is gelegen aan de oostkant van Willemstad in de populaire wijk Jan Thiel. Het is een rustige en veilige wijk met vele voorzieningen in de buurt. De bekende stranden van Jan Thiel zijn nog geen 5 minuten rijden.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuke Studio’s Blue Bay te Huur te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 69321 - Per Maand

  Leuke studio's Blue Bay te huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Villa in Goede Hoop te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 69274 - Per Maand

  Ruime Villa in Goede Hoop te Huur. Goede Hoop is een zeer centraal gelegen buurt.De wijk is gelegen aan de oostzijde van Willemstad. Door de centrale ligging is er vrijwel geen hinder van file's .

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtig Huis in Privada Resort te Huur te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 69265 - Per Maand

  Prachtig Huis in Privada Resort te Huur. La Privada is een mooi en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Seaquarium Beach, scholen, supermarkten en hotels.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtige Villa in Sunset Heights te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 69183 - Per Maand

  Prachtige villa in Sunset Heights te Huur. Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Exclusief

  Prachtige Ruime Villa aan het Spaanse water te Huur te Huur: ANG 5.500

  Objectnr: 68968 - Per Maand

  Twee prachtige ruime villa's te koop op ruim perceel direct aan het Spaansewater. Bouwjaar 2016, de villa's zijn onlangs opgeleverd. Iedere villa heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, 2x2 gasten toiletten een eigen aanlegsteiger, ruim zwembad en 2x3 garages van 3 x 6 m.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / 1800 m2.

 • Nieuw

  Leuke Villa Blue Bay Resort te Huur te Huur: ANG 4.189

  Objectnr: 68727 - Per Maand

  Leuke Villa Blue Bay Resort te Huur.Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Stijlvolle Villa in Brakkeput te Huur te Huur: ANG 3.051

  Objectnr: 68512 - Per Maand

  Deze villa is hoog gelegen in Brakkeput Abou waardoor het panoramisch uitzicht over het Spaanse Water prachtig is. Brakkeput Abou is centraal gelegen, het Spaanse water is vlakbij, de populaire stranden van Jan Thiel en Mambo Beach zijn niet ver en het centrum van Willemstad bereikt u in 15 minuten met de auto

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Bovenwoning aan de Penstraat te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 68295 - Per Maand

  Ruime bovenwoning aan de Penstraat te huur. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden. Het gezellige Pietermaai is volop in ontwikkeling en ligt om de hoek.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gerenoveerde Benedenwoning aan de Penstraat te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 68276 - Per Maand

  gemoderniseerde benedenwoning aan de Penstraat te Huur. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Leuke Appartementen in Santa Rosa te Huur te Huur: ANG 850

  Objectnr: 67917 - Per Maand

  Leuke Appartementen in Santa Rosa te Huur. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Knus Appartement te Mahaai Curacao te Huur te Huur: ANG 1.075

  Objectnr: 67989 - Per Maand

  Knus Appartement te Mahaai Curacao te Huur. Dit appartement ligt, met diverse andere appartementen, op een afgesloten terrein met automatisch hek. Met de auto kan er worden geparkeerd op eigen terrein. Het appartement bestaat uit een woonkamer, open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Huurprijs per maand is Ang. 1.075,-- Inclusief meubels, kabel t.v. en internetverbinding!

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Stijlvolle Villa Boca Gentil te Huur te Huur: ANG 340

  Objectnr: 67978 - Per Nacht

  Het beveiligde Boca Gentil Hotel, Villas & Apartments ligt direct aan zee op één van de mooiste locaties op Curaçao, de Jan Thielbaai. De 86 luxe villa’s en appartementen zijn modern vormgegeven.

  Wijk Boca Gentil

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtige Villa Vista Royal te Huur te Huur: ANG 550

  Objectnr: 67965 - Per Nacht

  Mooie, moderne, ruim opgezette villa met 4 slaapkamers en prive zwembad op loopafstand van strand, shopping, beach club, scuba diving, snorkelen gelegen op Jan Thiel. De villa ligt in de villawijk Vista Royal op Jan Thiel, deze wijk bevindt zich helemaal oostelijk op het eiland.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Charmante Villa in Santa Catharina te Huur te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 67952 - Per Maand

  In de rustige wijk Santa Catharina ligt dit mooie appartement met 2 slaapkamers. De woning ligt 10 autominuten van Willemstad. De woning is onderdeel van een complex op een ommuurd terrein.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Centraal Appartement in Punda te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 67941 - Per Maand

  Op een werkelijk unieke locatie, aan de monumentale en veilige Handelskade in Punda, is dit luxe appartement gevestigd met een schitterend uitzicht over de pontjesbrug, de Julianabrug, het Brionplein en de megapier.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Appartement in Pietermaai te Huur te Huur: ANG 3.950

  Objectnr: 67933 - Per Maand

  Deze appartementen zijn gelegen in het centrum van de stad Willemstad, in de historische wijk Pietermaai. Op circa 500 meter ligt het centrum van Willemstad, de wijken Punda en Otrabanda met uitgaans-gelegenheden, winkels, restaurants en bioscopen. Het bekende Mambo Beach bevindt zich op circa 4 km.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 5.073

  Objectnr: 67921 - Per Maand

  Dit mooie appartement met 3 slaapkamers is gelegen op het exclusieve resort Boca Gentil in Jan Thiel. Het appartement is ontworpen door architect Cees den Heijer en ingericht door LOT1038. Op het park staan villa’s en appartementen. Het resort ligt op loopafstand van Jan Thiel Beach en Zanzibar.

  Wijk Boca Gentil

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Tip

  Zeer leuk appartement in resort Otrobanda Curacao te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 67059 - Per Maand

  Zeer leuk appartement in resort Otrobanda Curacao. Dit zeer nette, Nederlands, ingericht appartement is te huur op een leuk resort in Otrobanda Curacao. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal). Het betreft hier een afgesloten resort met appartement, studio's en kamers met een gezellige binnenplaats. Op de binnenplaats bevindt zich een bar met keuken en loungeruimte, waar dagelijks een daghap en een drankje kan worden genuttigd, voor een schappelijke prijs. Bij het resort zijn nog faciliteiten voor het wassen van kleding en gratis WIFI.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige Bungalow in Resort te Van Engelen Curacao te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 66085 - Per Maand

  Prachtige Bungalow in Resort te Van Engelen Curacao te Huur. Deze ruime bungalow is gelegen in een kleinschalig  tropisch resort met een gemeenschappelijk zwembad. De auto kan worden geparkeerd in het resort. Per 1 juni 2018 beschikbaar!

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime Nette Kleurrijke studenten Studios te huur op Curacao te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 65693 - Per Maand

  Dushi Bida is een klein, knus, veilig, ommuurt complex bestaande uit 4 geschakelde kleurrijke studios gelegen in een tropische tuin. Een plek waar de studenten in een ongedwongen en tropische sfeer kunnen studeren en werken aan

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / 1000 m2.

 • Appartement te huur aan het Spaanse water te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 39274 - Per Maand

  Appartement te huur aan het Spaanse water. Op een geweldige lokatie met uitzicht over het Spaanse water en de Tafelberg is dit 2 slaapkamer appartement gelegen. Het appartement heeft een nieuwe volledig uitgeruste keuken en een ruime woonkamer met uitzicht over het water. Er zijn 2 ruime slaapkamers en 1 badkamer. Er is een ruime afgesloten voorporch en een eigen oprit waar een auto kan worden geparkeerd Boven het appartement is een bijzonder ruim dakterras met een overweldigend uitzicht over het Spaanse water en de Tafelberg. Er is een gedeeld zwembad en een aanlegsteiger met overdekt dakterras. Het appartement kan zowel ongemeubileerd als gemeubileerd worden gehuurd voor een langere periode. Huurprijs nafl. 2.750,- Geen huisdieren toegestaan. Verhuurd

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / 300 m2.

 • Nieuw

  Heerlijke dertiger jaren woning in Julianadorp te Huur te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 45383 - Per Maand

  Heerlijke dertiger jaren woning in Julianadorp te Huur Stijlvol en koel huis met fantastische tuin. Deze ruime tropenwoning gelegen te Julianadorp, ligt centraal gelegen op het eiland. Hato is op 10 min rijafstand en het welbekende Blauwbaai ligt op 3 minuten rijden van uw woning. De stranden, gelegen op de weg naar Westpunt, zijn vanaf 20 minuten bereikbaar.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / 700 m2.

 • Nieuw

  Ruime Woning op Tropicana Resort te Huur te Huur: ANG 2.300

  Objectnr: 62805 - Per Maand

  De woning heeft een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is modern met luxe inbouwapparatuur. Er zijn drie slaapkamers aanwezig met twee ruime nieuwe badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco. Verder beschikken alle slaapkamers over een ruime kastruimte. De woning is zowel gemeubileerd als ongemeubileerd te huur.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 257 m2.

 • Nieuw

  Luxe Woning Toscana Resort Bottelier te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 62088 - Per Maand

  Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. In deze woonwijk zijn veel luxewoningen gelegen op de heuvels. Alle woningen op de heuvel profiteren van de koele bries en een aantal van hen hebben een spectaculair uitzicht. Dit maakt het een van de meest populaire woonwijken van Curacao.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  190 m2. / 290 m2.

 • Verhuurd

  Sfeervolle Woning In Sun Valley te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 70000 - Per Maand

  Sfeervolle Woning In Sun Valley te Huur. Indeling: woonkamer, eethoek, open keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers (2 met airco), 2 badkamers (1 met ligbad), ruime overdekte voor- en achterporch, grote schuur, gezellige tuin rondom.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 640 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Penthouse Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 3.550

  Objectnr: 61625 - Per Maand

  Sfeervolle royale penthouses te huur op een prachtig gated resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / -

 • Mooi Appartement aan de Handelskade in Willemstad te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 61540 - Per Maand

  Mooi Appartement aan de Handelskade in Willemstad te Huur. Wonen op Curaçao met het mooiste uitzicht dat u zich kunt bedenken? Wij hebben een gemeubileerd en gestoffeerd luxe appartement op de derde etage te huur.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Prachtig Penthouse Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 3.550

  Objectnr: 57985 - Per Maand

  Sfeervolle royale penthouses te huur op een prachtig gated resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / -

 • Prachtige Bungalow in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 3.150

  Objectnr: 57961 - Per Maand

  Prachtige zeer ruime bungalow te huur, op een prachtig onderhouden en beveiligd resort. Het resort is gelegen in Jan Thiel op loopafstand van de Caracasbaai. De bungalow beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers en mooie ruime porch.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Begane Grond Appartement met Uitzicht over het Spaanse Water te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 57906 - Per Maand

  Een op de begane grond gelegen appartement biedt u niet minder dan 160m2 woonruimte. De ingang van de woning bevind zich aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen in een entree, vanwaar u toegang heeft tot de diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, geeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Te huur

  Mooi gelegen luxe vakantie villa te huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 55985 - Per Nacht

  Mooi gelegen luxe vakantie villa te huur. Mooie luxueuze en ruime resort met een prachtig uitzicht over het Spaanse water. Hoge kwaliteit en stijlvol ingericht. Bestaande uit luxe villa en twee appartementen, met totaal 7 slaapkamers, 4 badkamers met Raindance douche en aparte douche pijp. Last Minute actie: 25% korting!

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 7 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtig Gemeubileerd Appartement te Brakkeput te Huur te Huur: ANG 1.650

  Objectnr: 54518 - Per Maand

  Prachtig Gemeubileerd Appartement te Brakkeput te Huur. Het appartementencomplex is gunstig gelegen vlakbij het Spaanse water, Zanzibar en Jan Thiel Beach. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Het appartementencomplex bestaat uit vier moderne appartementen op een ruim resort met zwembad. Er is een bar aan het zwembad en verder zijn er vele buitenzitjes gecreëerd. Parkeren kan op afgesloten terrein.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuke 3-Slaapkamer Woning te Huur te Kwartje te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 54454 - Per Maand

  Leuke 3-Slaapkamer Woning te Huur te Kwartje. Kwartje is een rustige wijk in het oosten van Willemstad. In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen zoals scholen, supermarkten, kerken en restaurants. Het Windgate resort is een zeer kindvriendelijk en heeft een gemeenschappelijk zwembad. Bij binnenkomst komt u in de woonkamer met aan de rechterkant een open keuken. De woning beschikt over drie slaapkamers.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  83 m2. / -

 • Tip

  Nette studios in resort Otrobanda te huur te Huur: ANG 1.150

  Objectnr: 45520 - Per Maand

  Nette studios in resort Otrobanda te huur Deze zeer nette, Nederlands, ingerichte studio's zijn te huur in Otrobanda. Het resort ligt op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal). Het betreft hier een afgesloten resort met 22 studio's en een gemeenschappelijke binnenplaats. Op de binnenplaats bevindt zich een bar met keuken en loungebanken waar dagelijks een zogenoemde daghap en een drankje gehaald kunnen worden voor een zeer goede prijs voor bewoners. Bij het resort zijn nog faciliteiten voor het wassen van kleding en Wi-Fi is inclusief.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  30 m2. / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 1.650

  Objectnr: 52502 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur. Het resort bevindt zich aan de Caracasbaaiweg voorbij Villapark Zuurzak richting Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig. Het resort ligt op 10 minuten rijden van Willemstad en op 5 minuten van het bekende strand van Zanzibar.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Verhuurd

  Zeer Ruime Verdiepingswoning met Gastenverblijf Grote Berg te Huur te Huur: ANG 2.600

  Objectnr: 52440 - Per Maand

  Zeer ruime Verdiepingswoning met Gastenverblijf. Deze ruime Verdiepingswoning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, 2 badkamers, een gastentoilet, woonkamer, keuken, washok en een garage. Buiten beschikt de woning over een zeer grote tuin met oprijlaan en biedt voldoende parkeergelegenheid.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi Appartement Parke Shon Mani te Huur te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 51983 - Per Maand

  Mooi Appartement Parke Shon Mani te Huur. Dit appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met keuken en ruim terras of balkon op de eerste verdieping.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Ruime Villa op Resort Blue Bay te Huur te Huur: ANG 3.700

  Objectnr: 51431 - Per Maand

  Ruime Villa op Resort Blue Bay te Huur. Deze ruime villa heeft een praktische inrichting met een ruime woonkamer en open keuken. Totaal heeft de woning 3 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten heeft de villa een grote porch en een opbergruimte.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  225 m2. / -

 • Ruime Villa met Zeezicht op Blue Bay te Huur te Huur: ANG 6.270

  Objectnr: 51080 - Per Maand

  Ruime villa met zeezicht op Blue Bay te huur. Deze villa heeft 3 slaapkamers en is gelegen op de weidse heuvel vlakbij het strand en heeft een prachtig uitzicht over zowel de Caribische zee als over het groene Curaçaose land.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  3206 m2. / -

 • TIP

  Nette Appartementen te Huur Savaan te Huur: ANG 900

  Objectnr: 50744 - Per Maand

  Mooie Appartementen te Huur Savaan. De appartementen hebben ruime living met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en 1 of 2 slaapkamers met inverter airco’s. Het 2 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 70 m2, het 1 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 60 m2. Op dit moment zijn deze appartementen verhuurd, neem contact op voor de beschikbaarheid.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  60 m2. / -

 • Karakteristieke Woning in Pietermaai te Koop: ANG 649.000

  Objectnr: 50324

  Karakteristieke woning in Pietermaai . Deze 19-eeuwse woning met veel oog voor historische details is gelegen in het populaire Pietermaai, centrum van Willemstad.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / -

 • Nieuw

  Unieke Penthouses op Exclusief Resort in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 50236 - Per Maand

  Unieke penthouses op exclusief Resort in Vredenberg te huur. Dit penthouse is gesitueerd op de eerste verdieping. Het penthouse is voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een heerlijke overdekte porch. Bij iedere woning is een eigen parkeerplaats aanwezig. Op het resort is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Luxe Villa op Exclusief Resort Vredenberg te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 50247 - Per Maand

  Luxe Villa op exclusief resort Vredenberg te huur. Deze vrijstaande villa is voorzien van een woonkamer met ruime semi open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een ruime, overdekte porch en een carport. Op het park is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Luxe Woning op Exclusief Resort Vredenberg te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 50257 - Per Maand

  Luxe woning op exclusief resort Vredenberg te huur. Deze 2 onder 1 kap woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De eerste verdieping is met een vaste trap te bereiken. Hier is een 3e kamer te realiseren. Vanuit de woonkamer wordt door middel van schuifdeuren het terras betreden. Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats. Er is een gemeenschappelijk zwembad. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtige Woning op Exclusief Resort in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 2.300

  Objectnr: 50263 - Per Maand

  Prachtige woning op exclusief resort in Vredenberg te huur. Deze 3 onder 1 kap woningen zijn gesitueerd in op de begane grond. De woningen zijn voorzien van woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een heerlijk terras. Bij iedere woning is een eigen parkeerplaats aanwezig. Er is een gemeenschappelijk zwembad. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Bovenverdieping met 4 Slaapkamers op Sunset Heights te Huur te Huur: ANG 1.800

  Objectnr: 50172 - Per Maand

  Bovenverdieping met 4 slaapkamers op Sunset Heights te huur. Deze ruime bovenwoning met prachtig uitzicht op zee ligt in de populaire en rustige wijk Sunset Heights.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Appartementen met Prachtig Uitzicht Sun Valley te Huur te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 50122 - Per Maand

  Appartementen met prachtig uitzicht Sun Valley te huur. Deze appartementen zijn helemaal nieuw, net opgeleverd en goed afgewerkt. De appartementen hebben een prachtig breed uitzicht op Curaçao en elke avond kan er genoten worden van de zonsondergang.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime en Centraal Gelegen Woning te Huur Santa Rosa te Huur: ANG 3.150

  Objectnr: 47875 - Per Maand

  Ruime en Centraal Gelegen Woning te Huur Santa Rosa. Deze woning is aan een rustige doch doorgaande weg gelegen. De woning telt 4 slaapkamers, 2 badkamers, een complete en ruime keuken met bar, een eetkamer, zitkamer, inpandige porch en een voorporch. Hiernaast is er een inpandige berging, een tuinberging en een appartement. Door de indeling van de woning is de woning ook zeer geschikt als bed&breakfast of kamerverhuur.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Tip

  Zeer leuke Studio appartementen in resort Otrobanda Curacao te Huur: ANG 80

  Objectnr: 45530 - Per Dag

  Zeer leuke Studio appartementen in resort Otrobanda Deze zeer nette, Nederlands, ingerichte studio's zijn te huur op een leuke resort in Otrobanda. De studio's liggen op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal).Het betreft hier een afgesloten resort met 22 studio's en een gezellige binnenplaats.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Centraal gelegen woning met prachtig uitzicht te huur Seru Lora te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 45399 - Per Maand

  Centraal gelegen woning met prachtig uitzicht te huur Seru Lora. Deze ruime woning ligt fantastisch op de wind en heeft een fenomenaal uitzicht. De woning heeft 3 slaapkamers en een appartement. De masterbedroom heeft een walkin closet en eigen badkamer. Vanuit de masterbedroom is er toegang tot de bergzolder.

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Appartement Dragon Villa Jongbloed te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 38075 - Per Maand

  Appartement Dragon Villa Jongbloed te Huur Appartement Dragon Villa te huur. Dit betreffen appartementen ineen nieuwe, veilige en prachtig resort in de wijk Jongbloed. Het appartement bestaat uit een slaapkamer met airco, woonkamer met open keuken en een badkamer. Dit appartement heeft een pagatinu systeem waarmee u uw elektriciteitsverbruik kan beheren. Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid voorzien en u krijgt een afstandsbediening voor de poorten te openen. Op dit complex is een zwembad aanwezig. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Beautiful apartment Phoenix Villa Curacao for Rent te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 38119 - Per Maand

  Nice luxurious apartments located in a safe, quiet, and gated community. All apartments come with furniture such as stove, ac, 1 bedroom, bathroom, dining and living room sets. There’s also a nice garden setting and enough parking space with gate remotes. Available on request.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • 2 Bedroom apartment Phoenix Villa Curacao for Rent te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 38145 - Per Maand

  Nice luxurious apartments located in a safe, quiet, and gated community. All apartments come with furniture such as stove, ac, beds, dining and living room sets. There’s also a nice garden setting and enough parking space with gate remotes. Available on request.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtig appartement Phoenix Villa Jongbloed te Huur te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 38132 - Per Maand

  Dit mooi en luxueuze appartement is zeer veilig en rustig gelegen in een gated community. Het is gemeubileerd en beschikt over keuken met fornuis, airco, slaapkamer, badkamer, eet-en woonkamer. Er is ook een mooie tuin aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • 2 Slaapkamer appartement Phoenix Villa Jongbloed te Huur te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 38158 - Per Maand

  Dit mooi en luxueuze appartement is zeer veilig en rustig gelegen in een gated community. Het is gemeubileerd en beschikt over een eet-en woonkamer, keuken met fornuis, 2 slaapkamers met airco en 1 badkamer. Er is een mooie tuin aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime gezinswoning in Julianadorp Curacao te Huur: ANG 2.450

  Objectnr: 33428 - Per Maand

  Ruime gezinswoning in Julianadorp Curacao Deze ruime gezinswoning gelegen te Julianadorp, ligt centraal gelegen op het eiland. Hato is op 10 min rijafstand en het welbekende Blauwbaai ligt op 3 minuten rijden van uw woning. De stranden, gelegen op de weg naar Westpunt, zijn vanaf 20 minuten bereikbaar. Onder voorbehoud beschikbaar per 1 juli 2016.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / 500 m2.

 • Woning te huur in Marina Village te Curacao te Huur: ANG 8.940

  Objectnr: 16913 - Per Maand

  Woning te huur in Marina Village te Curacao. Santa Barbara Plantation ligt aan de zuidoost kant van het eiland en grenst aan drie watermassa’s

  Wijk Santa Barbara

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  210 m2. / -

 • Woning te huur in Marina Village te Curacao te Huur: ANG 7.152

  Objectnr: 16906 - Per Maand

  Wijk Santa Barbara

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / -

 • Appartement te huur Blue Bay te Huur: ANG 3.400

  Objectnr: 11080 - Per Maand

  Appartement te huur Blue Bay. Dit appartement biedt veel ruimte. Het appartement heeft een grote slaapkamer en balkon met zeezicht. Strand op loopafstand.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  90 m2. / -

Meest recent:
 • Prachtig Bungalow Park te Jan Thiel te Koop
  te Koop: ANG 1.691.000

  Objectnr: 80868

 • Moderne Ruime Bungalow direct aan Caribische Zee te Koop
  te Koop: ANG 1.253.300

  Objectnr: 80847

 • Prachtige woning met zwembad in Sunset Heights te huur
  te Huur: ANG 3.200

  Objectnr: 80818 - Per Maand

 • Woning nabij Kokomo met Prachtig Uitzicht te Huur
  te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 80819 - Per Maand

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)
Willemstad

Curaçao

Kantoor NL +31 (0)76 571 66 67

Kantoor Curacao: +5999 788 4663

Buiten kantoor uren +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Hans Spoelman +5999 52 115 90

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent