Google+
athome curacao

All Real Estate +5999 788 4663

Huurwoning

 • Nieuw

  Ruime Woning met Mooi Uitzicht in Cas Grandi te Huur te Huur: Nafl. 2.200

  Objectnr: 74380 - Per Maand

  Ruime Woning met Mooi Uitzicht in Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een  frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Voordelig Appartement nabij Santa Rosa en Mangusa te Huur te Huur: Nafl. 800

  Objectnr: 74203 - Per Maand

  Voordelig Appartement nabij Santa Rosa en Mangusa te Huur. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. Het appartement ligt vlakbij Mangusa Rio Canario.

  Wijk Semi Kok

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Appartementen in Sun Valley te Huur te Huur: Nafl. 1.350

  Objectnr: 74185 - Per Maand

  Mooie Appartementen in Sun Valley te Huur. Sun Valley is gelegen in een rustige en veilige wijk in het noordelijke gedeelte van Willemstad. Naast Sun Valley bevind zich een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen. Zowel het centrum van Willemstad en het vliegveld zijn gelegen op een kleine 7 km afstand. Bekende stranden zijn ongeveer 10 minuten rijden.

  Wijk Sun Valley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  73 m2. / 1095 m2.

 • Nieuw

  Mooie Nieuwbouw Woning in Cas Grandi te Huur te Huur: Nafl. 2.950

  Objectnr: 73812 - Per Maand

  Mooie Nieuwbouw Woning in Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  1400 m2. / 115 m2.

 • Nieuw

  Appartementen in Rustige Woonwijk Santa Catharina te Huur te Huur: Nafl. 1.250

  Objectnr: 73613 - Per Maand

  Appartementen in Rustige Woonwijk Santa Catharina te Huur. De baai is erg populair bij mensen die houden van kite-surfen, wake boarden en windsurfen op Curacao. Ook wandelaars maken veelal gebruik van de prachtige wandelroutes rondom het water in het midden van deze ongerepte natuur. 

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gezinswoning met Zwembad in Santa Catharina te Huur te Huur: Nafl. 2.750

  Objectnr: 73601 - Per Maand

  Gezinswoning met Zwembad in Santa Catharina te Huur. Santa Catharina is een kleine plaats in het oostelijke deel van Curacao. Santa Catharina ligt dicht bij de noordkust van het eiland, ten noord oosten van de hoofdstad Willemstad.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 900 m2.

 • Ruime Woning te Huur te Santa Rosa. te Huur: Nafl. 1.900

  Objectnr: 73568 - Per Maand

  Deze woning ligt rustig en centraal in Santa Rosa en beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en apart gasten toilet. De woning is ruim en fris.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Woning te Grote Berg met Geweldig Zeezicht te Huur te Koop: Nafl. 2.000

  Objectnr: 73553

  Prachtige net afgewerkte woning op Grote Berg met geweldig zeezicht. 3 slaapkamers, 2,5 badkamers. grote porch op begane grond en een ruime porch op de bovenverdieping met zeezicht.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 605 m2.

 • Nieuw

  Moderne Villa met Uitzicht in Bottelier te Huur te Huur: Nafl. 4.000

  Objectnr: 73403 - Per Maand

  Moderne Villa met Uitzicht in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 720 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Appartement met Zwembad in Toni Kunchi te Huur te Huur: Nafl. 1.800

  Objectnr: 73166 - Per Maand

  Prachtig Appartement met Zwembad in Toni Kunchi te Huur. De wijk Toni Kunchi is centraal gelegen en goed bereikbaar via onder andere de Santa Rosaweg. In de omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van supermarkten, mini malls en horeca te vinden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden.

  Wijk Toni Kunchi

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Nieuwbouw Woning nabij Suffisant te Huur te Huur: Nafl. 950

  Objectnr: 73147 - Per Maand

  Mooie Nieuwbouw Woning nabij Suffisant te Huur. De woningen zijn gelegen in de wijk Kanga. Deze wijk is gelegen naast Suffisant en is super centraal. In de omgeving zijn vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants te vinden.

  Wijk Suffisant

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  70 m2. / 209 m2.

 • Nieuw

  Ruim Appartement in Vista Royal te Huur te Huur: Nafl. 2.400

  Objectnr: 72990 - Per Maand

  Ruim Appartement in Vista Royal te Huur. De woning ligt in de wijk Vista Royal op Jan Thiel, deze wijk bevindt zich helemaal oostelijk op het eiland. Het strand van Jan Thiel ligt op loopafstand en de Caracasbaai is binnen 2-3 autominuten te bereiken.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1200 m2.

 • Verhuurd

  Leuke Woning op Resort in Kwartje te Huur te Huur: Nafl. 1.450

  Objectnr: 72563 - Per Maand

  Leuke Woning op Resort in Kwartje te Huur. Kwartje is een rustige wijk gelegen aan de oostkant van Curacao.  Het is centraal gelegen op ongeveer 15 minuten van Willemstad. Bekende stranden zoals Jan Thiel en Mambo zijn ongeveer 15 minuten rijden.In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen zoals scholen, supermarkten, benzinepompen, kerken en restaurants.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning in Julianadorp te Huur te Huur: Nafl. 2.450

  Objectnr: 62674 - Per Maand

  Ruime Woning in Julianadorp te Huur Ruime woning in Julianadorp te Huur. Julianadorp is een ruime gezellige woonwijk die in de jaren dertig is gebouwd door Shell. De wijk bestaat uit diverse tropenwonigen en 2 onder 1 kapwoningen. Bij gezinnen met schoolgaande kinderen is Juliandorp zeer populair doordat er scholen gevestigd zich richten op Nederlands onderwijs. Het gaat om zowel basis als voortgezet onderwijs. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van supermarkten en restaurants. Prachtige stranden zoals Blue Bay en Kokomo zijn nog geen 10 minuten rijden. Het centrum van Punda is circa 15 minuten rijden. De woning heeft twee verdiepingen en is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Nieuwbouw Woning in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 1.850

  Objectnr: 54913 - Per Maand

  Mooie nieuwbouw woning op Jan Thiel te huur. De luxe woonwijk Jan Thiel ligt op een super locatie vlakbij het Spaanse water, de Caracasbaai en Jan Thiel beach. De bekende resorts zoals Papagayo, Livingstone en Morena Resort liggen in de nabije omgeving. In de buurt zijn vele voorzieningen en winkels aanwezig. In totaal zijn er 5 woningen op een compleet afgesloten terrein. Elke woning heeft recht op 2 parkeerplaatsen op dit terrein.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • nieuw

  Ruime Villa met Zwembad in Blue Bay te Huur te Huur: Nafl. 4.000

  Objectnr: 72100 - Per Maand

  Ruime Villa met Zwembad in Blue Bay te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en beschikt over 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten  te vinden  in de vorm van; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en diverse restaurants.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi gemeubileerd (vakantie) huis te huur in Brakkeput! te Huur: Nafl. 2.000

  Objectnr: 72029 - Per Maand

  Mooi gemeubileerd huis te huur in Brakkeput! Deze woning is gelegen in de rustige wijk Brakkeput Abou en ligt lekker op de wind. Het heeft 2 slaapkamers met ieder een 2 persoons bed en 2 nette badkamers. In de woonkamer bevindt zich ook de keuken, met  een grote koel/vrieskast, oen en een magnetron. Dit huis is van alle gemakken voorzien, linnengoed, goed voor een vakantie of langdurig (max. 3 maanden te huur evt. langer in overleg) De slaapkamers zijn beiden voorzien van een nieuwe airco. U kunt genieten op de ruime buiten porche heerlijk in de wind. Er is ruimte voor 2 auto's binnen het hek. De woning is voorzien van camerabewaking. Het biedt ruimte voor 4 personen evt. een 5e persoon mogelijk bij aanvraag op een opklapbed.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gemeubileerde woning te huur Cas Grandi te Huur: Nafl. 2.200

  Objectnr: 71996 - Per Maand

  Gemeubileerde woning te huur Cas Grandi! Dit huis is volledig gemeubileerd, vrijstaand en goed onderhouden. De woning is beschikbaar vanaf 3 mei 2018! In een nieuwe wijk van Cas Grandi staat deze mooie nieuwe woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Gesitueerd op de hoogste locatie, heerlijk op de wind. Een schitterend uitzicht. U kijkt aan de voorkant over de heuvels en huizen uit en bij helder weer kunt u Bonaire zien liggen. De achtertuin grenst aan een natuurgebied en kunt u Het Spaanse water en de Tafelberg zien. Door de grote schuifpuien en de ramen is het huis vrij licht. 2 privé-parkeerplaatsen.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • nieuw

  Mooi, ruim gemeubileerd appartement te huur te Vista Royal te Huur: Nafl. 2.300

  Objectnr: 45002 - Per Maand

  Mooie, stijlvolle gemeubileerd appartement te huur te Vista Royal. Vista Royal is een van de meest gewilde wijken van Curacao, het ligt zeer centraal en wordt 24/7 beveiligd. Het appartement ligt op een mini resort en heeft een gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een mooie achterporch op de wind. Er is warmwatervoorziening en kleine huisdieren zijn toegestaan. Beschikbaar per 1 december 2016.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Ruim Appartement te Otrobanda te Huur te Huur: Nafl. 1.375

  Objectnr: 71645 - Per Maand

  Wij bieden 4 ruime appartementen aan gelegen te Otrabanda aan. In de stad, nabijgelegen winkels, kantoren, supermarkt, banken en meer. Op de tweede en derde verdieping. Elk appartement heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. Open keuken in de ruime woonkamer. Geweldige locatie voor degenen die werken of studeren in Otrabanda.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Een vakantiehuis te huur met zwembad in de wijk Kashutuin te Huur: Nafl. 85

  Objectnr: 70986 - Per Nacht

  Een vakantiehuis te huur met zwembad in de wijk Kashutuin. Casa joëlle biedt u veel luxe voor een aantrekkelijke prijs. Het comfortabele vakantiehuis  is gelegen in de heerlijk rustige wijk “Kashutuin”,  nabij het plaatsje Daniël. Vanwege de centrale ligging is de villa de perfecte uitvalsbasis om er op uit te trekken! 

  Wijk Tera Kora

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - m2. / - m2.

 • Verhuurd

  Nette woning te huur in mooie centrale woonwijk Curacao te Huur: Nafl. 1.950

  Objectnr: 70725 - Per Maand

  Nette woning te huur in mooie centrale woonwijk Curacao. Deze woning heeft een heerlijke ruime woon-/eetkamer met aansluitend een grote porch. De keuken is onlangs gerenoveerd en heeft een ingebouwde gastop, oven en afwasmachine! De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Er is nog aparte wasruimte. De auto's kunnen binnen worden geparkeerd onder de carport, er is genoeg ruimte voor 2 auto's. De carport heeft een automatisch hekwerk. De tuin is prachtig begroeid en is voorzien van mooie volwassen bomen.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuke Studio in Schelpwijk te Huur te Huur: Nafl. 975

  Objectnr: 70301 - Per Maand

  Leuke studio in Schelpwijk te Huur. Schelpwijk is een rustige en centraal gelegen nieuwbouwwijk bestaande uit verschillende woontypen dat woongenot biedt aan diverse doelgroepen. De wijk ligt ten noorden van Willemstad en ten oosten van Hato Airport.

  Wijk Schelpwijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Sfeervolle Woning in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 2.700

  Objectnr: 69671 - Per Nacht

  Sfeervolle Woning in Jan Thiel te Huur. De woning is gelegen aan de oostkant van Willemstad in de populaire wijk Jan Thiel. Het is een rustige en veilige wijk met vele voorzieningen in de buurt. De bekende stranden van Jan Thiel zijn nog geen 5 minuten rijden.  

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruime Woning met Zwembad in Salina te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 67496 - Per Maand

  Ruime Woning met Zwembad in Salina te Huur.  Salina is centraal gelegen op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Punda. Het ligt 2 minuten van Mambo Boulevard met de populaire stranden, restaurant. Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving in de vorm van winkels en horeca. Door de aanwezigheid van scholen is de buurt ook erg geliefd bij gezinnen. De supermarkt is tevens 2 minuten rijden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 425 m2.

 • Nieuw

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Golfbaan in Blue Bay te Huur te Huur: Nafl. 3.850

  Objectnr: 66780 - Per Maand

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Golfbaan in Blue Bay te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Blue Bay Golf en Beach Resort te Huur te Huur: Nafl. 3.850

  Objectnr: 66742 - Per Maand

  Luxe Penthouse met Uitzicht op Blue Bay Beach en Golf Resort te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen in de vorm van

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Modern Gemeubileerd Appartement op Blue Bay Golf en Beach Resort te Huur te Huur: Nafl. 3.850

  Objectnr: 66724 - Per Maand

  Modern Gemeubileerd Appartement op Blue Bay Golf en Beach Resort te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Appartement met Zeezicht op Blue Bay Beach en Golf Resort te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 66703 - Per Maand

  Luxe Appartement met Zeezicht op Blue Bay Beach en Golf Resort te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Moderne Woning op Villapark Zuurzak te Huur te Huur: Nafl. 3.850

  Objectnr: 66645 - Per Maand

  Moderne Woning op Villapark Zuurzak te Huur. Villapark Zuurzak is een rustige buurt met 24-uurs bewaking. Een veilige locatie om te wonen. Kinderen kunnen er heerlijk spelen op straat, door de diverse verkeersdrempels op het resort wordt

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige Villa met Zwembad op Jan Sofat te Huur te Huur: Nafl. 4.300

  Objectnr: 66519 - Per Maand

  Prachtige Villa met Zwembad in Jan Sofat te Huur. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking. Het resort is uniek door de eigen haven met ligplaatsen.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuke Woning op Ruim Kavel in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 2.500

  Objectnr: 66494 - Per Maand

  Leuke Woning op Ruim Kavel in Jan Thiel te Huur. De woning is gelegen aan de oostkant van Willemstad in de populaire wijk Jan Thiel.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1220 m2.

 • Nieuw

  Mooi Gemeubileerd Appartement in Bottelier te Huur te Huur: Nafl. 1.350

  Objectnr: 66261 - Per Maand

  Mooi Gemeubileerd Appartement in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gezellige Tropen Woning te Huur in Koraal Partier te Huur: Nafl. 2.200

  Objectnr: 64912 - Per Maand

  Gezellige Tropen Woning te Huur in Koraal Partier. De wijk Koraal Partier is centraal gelegen ten noordoosten van Willemstad. In de buurt zijn diverse voorzieningen in de vorm van supermarkten, apotheken, huisartsen, scholen, restaurants etc. te vinden. Tevens zijn de Ostrich- en Aloe farm in de nabije omgeving. Het natuurgebied van de Sint Joris Baai is nog geen 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden.

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime Bovenwoning in Villawijk Jan Sofat te Huur te Huur: Nafl. 3.250

  Objectnr: 64734 - Per Maand

  Ruime Bovenwoning in Villawijk Jan Sofat te Huur Ruime Bovenwoning in Villawijk Jan Sofat te Huur. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking. Het resort is uniek door de eigen haven met ligplaatsen. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca,mini malls en benzinestations.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  228 m2. / 500 m2.

 • Verhuurd

  Ruime woning op hoekperceel te huur Oude Water te Huur: Nafl. 1.850

  Objectnr: 48160 - Per Maand

  Ruime woning Oude Water te Huur. Op een hoekperceel gelegen ruime woning voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers, gasten toilet, grote woonkamer, hal, ruime keuken en ruime porch. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. De woning is gelegen in de zeer rustige wijk Katoentuin gelegen woning.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 905 m2.

 • Nieuw

  Prachtige Villa met Zwembad op Villapark Zuurzak te Huur te Huur: Nafl. 5.500

  Objectnr: 63329 - Per Maand

  Prachtige Villa met Zwembad op Villapark Zuurzak te Huur Prachtige villa met Zwembad op Villapark Zuurzak te Huur. Villapark Zuurzak is een rustige buurt en de 24-uurs bewaking een veilige locatie om te wonen. Kinderen kunnen er heerlijk spelen op straat, door de diverse verkeersdrempels op het resort wordt er niet hard gereden. De populaire stranden zoals Mambo beach en Zanzi liggen op 5 minuten rijafstand. Het centrum van Willemstad is binnen 10 minuten bereikbaar.

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  524 m2. / 1180 m2.

 • juni 2018

  Mooi Gemeubileerde Appartementen in Dominguito te Huur te Huur: Nafl. 1.000

  Objectnr: 62662 - Per Maand

  Mooi Gemeubileerde Appartementen in Dominguito te Huur Mooi Gemeubileerde Appartementen in Dominguito te Huur. Dominguito is een centraal gelegen en gezellige woonwijk. Er zijn vele voorzieningen in de buurt in de vorm van een supermarkt, mini malls en sportgelegenheden. De bekende Mambo boulevard met de bekende stranden van Cabana, Wet en Wild en Lions Dive zijn nog geen 5 minuten rijden. Mambo Boulevard kent vele winkels en restaurants/bars. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. De appartementen zijn gelegen op een kleinschalig resort in de wijk Dominguito. Het resort is volledig ommuurd. Elk appartement heeft een eigen entree en beschikt over 2 slaapkamers.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern Gemeubileerde Woning in Windgate Resort te Huur te Huur: Nafl. 2.200

  Objectnr: 62484 - Per Maand

  Modern Gemeubileerde Nieuwbouw Woning in Windgate Resort te Huur Modern Gemeubileerde Woning in Windgate resort te Huur. De woning is gelegen in Windgate Resort. Dit is een afgesloten resort met gemeenschappelijk zwembad in de wijk Kwartje. Het is een rustige woonwijk gelegen in het oosten van Willemstad. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en restaurants. Bekende stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning in Van Engelen Te Huur te Huur: Nafl. 3.000

  Objectnr: 61774 - Per Maand

  Ruime Woning in Van Engelen Te Huur Ruime woning in Van Engelen te Huur. De woning is gelegen in de wijk van Engelen. Deze wijk is zeer centraal gelegen tussen de Santa Rosaweg en de Cas Coraweg. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo Boulevard zijn circa 15 minuten rijden. In de omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig in de vorm van winkels en horecagelegenheden.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtig appartement hoog gelegen te Scherpenheuvel te Huur: Nafl. 1.050

  Objectnr: 38405 - Per Maand

  - Centraal gelegen - 2 Slaapkamers/ 1 Badkamer - 50 m2 woonoppervlakte - Ruime achterporch - Prachtig uitzicht - Op de wind gelegen - Recent opgeknapt Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Nieuwbouw Woning met Zwembad in Blue Bay te Huur te Huur: Nafl. 5.000

  Objectnr: 60637 - Per Maand

  Nieuwbouw Woning met Zwembad in Blue Bay te Huur Nieuwbouw Woning met Zwembad in Blue Bay te Huur. De woning is hoog gelegen en dat brengt een prachtig uitzicht op zee met zich mee. Daarnaast is er door de hoge ligging altijd een frisse wind aanwezig. De woning heeft aan de voorzijde een enorme overdekte porch met een infinity zwembad. Vanaf de porch en het zwembad is er een prachtig zicht op zee.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi huis te Huur in Blue Bay te Huur: Nafl. 4.000

  Objectnr: 59522 - Per Maand

  De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met open keuken en eethoek. Daarnaast heeft de woning een loft en aan beide zijden van de woning een porch. De woning ligt op een perceel van 775 m2.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  370 m2. / 775 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Gemeubileerd Appartement aan het Spaanse Water te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 59334 - Per Maand

  Prachtig Gemeubileerd Appartement aan het Spaanse Water te Huur. Het appartement is gelegen op een afgesloten resort met zwembad. Doordat het appartement zich op de begane grond bevindt ligt de porch direct aan het Spaanse Water. Dit brengt naast een heerlijke bries een prachtig uitzicht met zich mee.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime woning in Mon Repos te huur te Huur: Nafl. 1.800

  Objectnr: 59019 - Per Maand

  Ruime woning in Mon Repos te huur. De woning beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers. Een van de badkamers is gelegen aan de master bedroom. De overige 3 slaapkamers delen een badkamer. Via de ruime woonkamer betreedt u de open keuken. De woning is semi-gemeubileerd en beschikt in de master bedroom over 220v aansluitingen.

  Wijk Mon Repos

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Centraal Gelegen Studio’s in Santa Rosa te Huur te Huur: Nafl. 699

  Objectnr: 58796 - Per Maand

  Ruime Centraal Gelegen Studio's in Santa Rosa te Huur. Dit leuke studio-complex ligt in een veilige en centraal gelegen wijk. In de buurt zijn vele voorzieningen zoals een supermarkt, sportschool, pinautomaat, en diverse horeca gelegenheden. Het complex is goed bereikbaar en er is een bushalte aan de overkant van de straat.

  Wijk Cas Cora

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  14/20 m2. / -

 • verhuurd

  Leuke Woning in Banda Abou te Huur te Huur: Nafl. 1.450

  Objectnr: 58728 - Per Maand

  Leuke Woning in Banda Abou te Huur. De woning is beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een ruime woonkamer met karakteristieke geïsoleerde ramen. Verder heeft de woning een half open keuken met een vaatwasser, fornuis met oven en een Amerikaanse koelkast.

  Wijk Banda Bou

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / 1200 m2.

 • Ruim Appartement Groot Piscadera Bij Hato te Huur: Nafl. 2.500

  Objectnr: 58086 - Per Maand

  Ruim Appartement Groot Piscadera Bij Hato. Dit mooie ruime appartement met 3 slaapkamers is gelegen in het rustige resort “Groot Piscadera Residence" in Groot Piscadera Curacao achter de La Curacao. Het resort ligt zeer gunstig nabij de universiteit, prachtige stranden, supermarkt en winkelcentrum. De luchthaven Hato ligt op slechts 5 minuten rijden.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Nieuw

  Leuk Gemeubileerd Appartement in Jongbloed te Huur te Huur: Nafl. 1.250

  Objectnr: 58518 - Per Maand

  Leuk Gemeubileerd Appartement in Jongbloed te Huur Leuke Gemeubileerd Appartement in Jongbloed te Huur. Het appartement is centraal gelegen in Jongbloed. Het centrum van Punda is 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo zijn 15 minuten rijden. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden zoals restaurants en supermarkten.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning op Sunset Heights te Huur te Huur: Nafl. 2.750

  Objectnr: 55272 - Per Maand

  Ruime Woning op Sunset Heights te Huur. Ruime woning op Sunset Heights te Huur. De ruime woning is gelegen op Sunset Heights. Dit is een rustige afgesloten nieuwe woonwijk aan de noordkust. Er zijn in de nabije omgeving vele voorzieningen aanwezig. Het centrum van Punda en populaire stranden zoals Mambo beach zijn ongeveer 15 minuten rijden. De rustige wijk Sunset Heights is afgesloten en er is constante bewaking aanwezig bij de toegang. De woning is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  216 m2. / 540 m2.

 • Te Huur Leuke Bungalow Langere Periode te Huur: Nafl. 2.000

  Objectnr: 27025 - Per Maand

  Bent u opzoek naar een leuke huur bungalow? Dan bent u bij dit complex gelegen in de omgeving Veeris aan het juiste adres. Het appartementencomplex ligt zeer centraal ten opzichte van de vele prachtige stranden, de stad en verschillende supermarkten. Het is een ruim park met in totaal 11 twee onder een kap bungalows.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  95 m2. / -

 • Studio Sabana Cras Resort te Huur te Huur: Nafl. 950

  Objectnr: 52514 - Per Maand

  Studio kleinschalig resort Sabana Cras te Huur. Dit kleinschalige resort is gelegen in een rustige omgeving nabij het Hyatt-hotel, einde Sta. Rosaweg en slechts 15 minuten vanaf Willemstad. Het is twee jaar geleden gebouwd.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  30 m2. / -

 • Fantastische woning met uitzicht te huur Brakkeput Abou te Huur: Nafl. 4.300

  Objectnr: 39554 - Per Maand

  Fantastische woning met uitzicht te huur Brakkeput Abou. Deze geweldige verdiepings-bovenwoning is zowel gemeubileerd als ongemeubileerd te huur. De woning is onder architectuur gebouwd en is prachtig afgewerkt. Op de begane verdiepingsvloer bevindt zich de prachtige entree waar tevens het gastentoilet is gevestigd. De ruime woonkamer biedt uitzicht over de Tafelberg en het landschap. Over de gehele breedte van de woonkamer is een terras. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De masterbedroom is op de bovenverdieping gelegen en beschikt over een prachtige badkamer en een walking closet. Vanuit de masterbedroom is er toegang tot het enorme dakterras. Het dakterras heeft een fenomenaal uitzicht.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtige villa te huur Blue Bay Heigts te Huur: Nafl. 5.445

  Objectnr: 37601 - Per Maand

  Deze Villa is gelegen op de weidse heuvel rechts van het strand en heeft een prachtig uitzicht over zowel de Caribische zee als over het groene Curaçaose land. Het kavel ligt heerlijk op de wind en in een glooiende bocht van de weg naar het westen, waardoor je de zon ‘s avonds letterlijk in zee kunt zien zakken.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Time Share Studio Bonaire te Koop: Nafl. 5.430

  Objectnr: 30843

  Deze leuke studio op het Buddy Dive Resort met ruime slaapkamer, badkamer en keuken is geschikt voor twee personen. De time share heeft een looptijd van maarliefst 19 jaar. Dit betekent dat u voor $3.000,- (Nafl. 5.415,-) de komende 19 jaar een week per jaar recht heeft om hier te verblijven. Ook betekent dit dat u gebruik kan maken van de faciliteiten op het resort zoals: het zwembad, de bar, het restaurant en de duikschool.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Villa Te Huur in de Mooie Wijk Sorsaka Curacao te Huur: Nafl. 4.500

  Objectnr: 74057 - Per Maand

  Ruime Villa Te Huur in de Mooie Wijk Sorsaka Curacao. Deze ruime villa bestaat uit twee woonlagen. De benedenverdieping bestaat uit een woon-/eetkamer, mooie keuken, twee slaapkamers, een badkamer en nog een gastentoilet. De bovenverdieping bestaat uit vier slaapkamers en drie badkamers. De villa heeft een voor- en achterbalkon. Er is nog een garage aanwezig voor twee auto's. Per 15 juli 2018 is deze villa beschikbaar!

  Wijk Sorsaka

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  270 m2. / 1300 m2.

 • Nieuw

  2 Slaapkamer Appartement te Huur in Julianadorp te Huur: Nafl. 1.300

  Objectnr: 73406 - Per Maand

  2 Slaapkamer Appartement te Huur in Julianadorp Per 1 mei 2018 is er weer een prachtig vrijstaand appartement met eigen opgang met Palapa voor lange termijn te huur. Twee ruime slaapkamers met inverter airco. Ruime woonkamer met nette keuken. Is eventueel semi gemeubileerd te huur

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Degelijke nieuwbouw woning Grote Berg te huur te Huur: Nafl. 1.900

  Objectnr: 73331 - Per Maand

  Degelijke nieuwbouw woning Grote Berg te huur. Deze woning is kwalitatief hoogwaardig gebouwd en met een praktisch en mooi ontwerp en bestaat uit woonkamer en een ruime keuken. Verder heeft de woning  drie slaapkamers en twee badkamers en een ruime overdekte porch. Er is een ruime tuin en oprit aanwezig. De woning is ongemeubileerd. Per direct beschikbaar.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 800 m2.

 • Nieuw

  Mooie Woning op Resort Te Huur Curacao te Huur: Nafl. 2.500

  Objectnr: 72610 - Per Maand

  Mooie woning op resort te huur Curacao. Deze twee slaapkamer woning is ongemeubileerd, maar met alle comfort en voorzieningen zoals een heerlijke porch, warm water voor het hele huis, ruime kleding kasten. De ruime woon- eetkamer met de open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn twee badkamers aanwezig. Dit resort is voorzien van een ruim zwembad met kinderbadje, plus een uitgebreide fitnessruimte.

  Wijk Hanenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Twee Ruime Woningen in Sun Valley te huur te Huur: Nafl. 2.100

  Objectnr: 63694 - Per Maand

  Twee Ruime Woningen in Sun Valley te huur. Deze ruime woningen zijn gelegen in de rustige wijk Sun Valley. De woningen beschikt over een ruime woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers airconditioning en twee badkamers, een wasruimte. Er is een ruime achter porch aanwezig en de woning heeft een alarm installatie. De woning wordt ongemeubileerd aangeboden.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / 480 m2.

 • Nieuw

  Nieuw Appartement in Populaire Wijk Brakkeput te Huur te Huur: Nafl. 1.850

  Objectnr: 70850 - Per Maand

  Nieuw appartement te huur in Brakkeput, Jan Thiel area, Beneden woning , ruim en modern, net opgeleverd. Dit ruime appartement, benedenwoning (200m2, incl porch) is recent opgeleverd in 2017. Twee ruime slaapkamers en woonkamer, open verbonden met de keuken geheel nieuw, incl nieuwe dubbel deur koelkast en nieuw vaatwasser en koffiezetapparaat.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / -

 • Nieuw

  Gemeubileerde Woning in Resort op Jan Thiel Curacao Te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 72215 - Per Maand

  Gemeubileerde woning in resort op Jan Thiel Curacao te huur. De woning bestaat uit een gezellige woonkamer met aansluitend een terras. Het terras ligt goed op de wind. De hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast en een eigen badkamer. De overige twee slaapkamers delen samen een tweede badkamer. Alle slaapkamers hebben airconditioning. In de tuin is er de mogelijkheid om eventuele huisdieren rond te laten lopen. Het afgesloten resort beschikt over een prachtig, ruim zwembad met schaduwplekken. Deze woning is per 1 april 2018 beschikbaar!

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Ongemeubileerde Villa in van Engelen te Huur te Huur: Nafl. 4.100

  Objectnr: 72078 - Per Maand

  Mooie Ongemeubileerde Villa in van Engelen te Huur Mooie Ongemeubileerde Villa in van Engelen te Huur. Van Engelen ligt zeer centraal, dichtbij alles wat u zich maar kunt wensen, winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, kantoren etc. Het is een oude, groene wijk waar van oudsher de kavels ruim zijn opgezet.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / -

 • Nieuw

  Ruim Appartement te Otrobanda te Huur te Huur: Nafl. 1.150

  Objectnr: 71652 - Per Maand

  Wij bieden 4 ruime appartementen aan gelegen te Otrabanda aan. In de stad, nabijgelegen winkels, kantoren, supermarkt, banken en meer. Op de tweede en derde verdieping. Elk appartement heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. Open keuken in de ruime woonkamer. Geweldige locatie voor degenen die werken of studeren in Otrabanda.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  8888 m2. / 9999 m2.

 • verhuurd

  Mooi Appartement in Jan Thiel met 2 Slaapkamers te Huur: Nafl. 1.300

  Objectnr: 71439 - Per Maand

  Mooi Appartement in Jan Thiel met 2 Slaapkamers. Het appartement bevindt zich op een klein complex bestaande uit 4 appartementen. Via de openslaande deuren komt u in de knusse woonkamer met hoog plafond. De woonkamer loopt over in de keuken welke voorzien is van een elektrisch fornuis en magnetron.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Heerlijke Moderne Ingerichte Woning in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 2.950

  Objectnr: 71344 - Per Maand

  Deze compleet ingerichte woning in Caribische sfeer ligt mooi, wat hoger gelegen. Vanaf de terrasjes kunt u genieten van het mooie uitzicht. De woning heeft een gezellige woon/eetkamer, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van airco en inbouwkasten.  Op het resort is een groot gezamenlijk zwembad en een tennisbaan. De huurprijs per maand is ANG. 2.950,- incl. resortfee en tuinonderhoud. Per direct beschikbaar!

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige Woning in Resort in Kwartje te Huur Curacao te Huur: Nafl. 2.400

  Objectnr: 71175 - Per Maand

  Deze prachtige woning  is onlangs opgeleverd en wordt momenteel te huur aangeboden. Via de entree komt u in de woonkamer met hoge plafonds voor een extra ruimtelijk effect. Via schuifdeuren heeft u toegang tot de porch. De open moderne  keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, vaatwasser en dubbele koelkast. Op de porch is de deur naar  een bijkeuken met extra bergruimte en de wasmachine.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gezellige splinternieuwe Woning te Huur in Montagne Abou Curacao te Huur: Nafl. 2.650

  Objectnr: 71146 - Per Maand

  Gezellige splinternieuwe woning te huur in Montagne Abou Curacao. Deze woning is per direct beschikbaar en wordt semi-gemeubileerd aangeboden! De hooggelegen woning ligt goed op de wind, heeft prachtig uitzicht en is geheel ommuurd. Indeling woning; Voorporch, entree, woonkamer/eetkamer, open keuken met apparatuur, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Separaat: Washok/berging

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 472 m2.

 • Nieuw

  Ruim en goed onderhouden Woonhuis te Huur te Curasol te Huur: Nafl. 2.250

  Objectnr: 71120 - Per Maand

  Ruime en goed onderhouden woning in rustige woonwijk Curasol. Tussen de populaire baaien Kokomo beach en Blauwbaai. Mooi aangelegde tuin.

  Wijk Curasol

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  300 m2. / 670 m2.

 • Nieuw

  Modern Appartement in Girouette te Huur te Huur: Nafl. 1.850

  Objectnr: 71017 - Per Maand

  Modern Appartement in Girouette te Huur. Het appartement ligt in de wijk Girouette. Deze wijk is centraal gelegen aan de oostzijde van Willemstad. Door de centrale ligging is er vrijwel geen hinder van file's. In de omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden.

  Wijk Girouette

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 1.800

  Objectnr: 70958 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur.  Het Resort bevindt zich aan de Caracasbaaiweg voorbij Villapark Zuurzak richting Jan Thiel. Deze woning bevat 2 slaapkamers en 1 badkamer. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Nieuw

  Mooi ruim appartement op resort in Jan Thiel te huur te Huur: Nafl. 1.500

  Objectnr: 70939 - Per Maand

  Mooi appartement op resort in Jan Thiel te huur.  Dit appartement bevindt zich op een resort  aan de Caracasbaaiweg richting Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtige woning gemeubileerd te huur op Villapark Lagunisol te Huur: Nafl. 2.250

  Objectnr: 70788 - Per Maand

  Dit huis is volledig gemeubileerde, vrijstaand en goed onderhouden. Een prachtige  villa op Jan Thiel in het beveiligde park Lagunisol. De villa heeft 2 riante slaapkamers met allebei ruim ingebouwde kasten, 2 badkamers, een open keuken en een ruime berging met wasmachine. Bij de woning is parkeerplek voor 3 auto's. Op het park is een mooi zwembad en een tennisbaan aanwezig. 

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement in Sun Valley te Huur te Huur: Nafl. 1.400

  Objectnr: 70417 - Per Maand

  Gemeubileerd appartement in Sun Valley te huur. Sun Valley is gelegen in een rustige en veilige wijk in het noordelijke gedeelte van Willemstad. Naast Sun Valley bevind zich een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Gemeubileerde Woning te Damasco te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 70429 - Per Maand

  Deze mooie nieuwe woning beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers en is volledig gemeubileerd. Er zijn drie slaapkamers voorzien van airconditioning. De woning is sfeervol ingericht. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een vaatwasmachine. Er is een voor- en achter porch waar beide een fijne zithoek is gecreëerd, waar u kunt genieten van een heerlijke passaatwind.

  Wijk Damasco

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooie Tropen Woning in Katoentuin te Huur te Huur: Nafl. 2.900

  Objectnr: 70394 - Per Maand

  Mooie tropenwoning in Katoentuin te huur. Deze ruime eengezinswoning heeft een heerlijke tropische tuin met diverse vruchtenbomen, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Het ligt in een rustige wijk en omgeving en toch zijn de meeste voorzieningen dichtbij.

  Wijk Katoentuin

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 800 m2.

 • Nieuw

  Modern Appartement Grote Berg te Huur te Huur: Nafl. 1.400

  Objectnr: 69958 - Per Maand

  Modern Appartement Grote Berg te Huur. De wijk Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, net ten westen van Hato Airport. Deze buurt kenmerkt zich door rust en natuur. Het is een rustige wijk met diverse voorzieningen in de buurt.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern Gemeubileerd Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 1.450

  Objectnr: 69716 - Per Maand

  Modern gemeubileerd appartement in Jan Thiel te Huur. De woning is gelegen aan de oostkant van Willemstad in de populaire wijk Jan Thiel. Het is een rustige en veilige wijk met vele voorzieningen in de buurt. De bekende stranden van Jan Thiel zijn nog geen 5 minuten rijden.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Prachtige woning Sunset Heights te huur te Huur: Nafl. 3.200

  Objectnr: 69484 - Per Maand

  Prachtige woning in Sunset Heights te huur. Zeer fraaie woning in Sunset Heights te huur met 3 slaapkamers inclusief een grote tuin met zwembad. De woning heeft een totale woonoppervlakte van 234 m2. Onder voorbehoud beschikbaar per 9 december 2017

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  234 m2. / 660 m2.

 • Nieuw

  Mooi appartement bij mambo beach Curacao te Huur te Huur: Nafl. 2.050

  Objectnr: 69455 - Per Maand

  Mooi appartement bij mambo beach Curacao te Huur La Privada is een mooi en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Mambo Beach, scholen, supermarkten en hotels. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 10 minuten. De huizen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen, de Caribische kleuren zijn met zorg gekozen en de tuinen zijn prachtig aangelegd.

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  90 m2. / -

 • Nieuw

  Leuke Studio’s Blue Bay te Huur te Huur: Nafl. 1.780

  Objectnr: 69321 - Per Maand

  Leuke studio's Blue Bay te huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden  zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Vrijstaande Woning met Tuin Koraal Partier te Huur te Huur: Nafl. 1.750

  Objectnr: 69302 - Per Maand

  De woning heeft een ruime woonkamer met meerdere openslaande deuren met toegang tot het terras. Twee slaapkamers, beide voorzien van airconditioning. Grote badkamer met ligbad, separate douche, dubbele wastafel en toilet. De semi open keuken met fornhuis en openslaande deuren naar de meer dan ruime patio.

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 900 m2.

 • Nieuw

  Ruime Villa in Goede Hoop te Huur te Huur: Nafl. 2.500

  Objectnr: 69274 - Per Maand

  Ruime Villa in Goede Hoop te Huur. Goede Hoop is een zeer centraal gelegen buurt.De wijk is gelegen aan de oostzijde van Willemstad. Door de centrale ligging is er vrijwel geen hinder van file's .

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtig Huis in Privada Resort te Huur te Huur: Nafl. 2.950

  Objectnr: 69265 - Per Maand

  Prachtig Huis in Privada Resort te Huur. La Privada is een mooi en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Seaquarium Beach, scholen, supermarkten en hotels.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / -

 • Exclusief

  Prachtige Ruime Villa aan het Spaanse water te Huur te Huur: Nafl. 5.500

  Objectnr: 68968 - Per Maand

  Twee prachtige ruime villa's te koop op ruim perceel direct aan het Spaansewater. Bouwjaar 2016, de villa's zijn onlangs opgeleverd. Iedere villa heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, 2x2 gasten toiletten een eigen aanlegsteiger, ruim zwembad en 2x3 garages van 3 x 6 m.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / 1800 m2.

 • Nieuw

  Tropische Villa in Bottelier te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 68943 - Per Maand

  Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad en toegankelijk zonder gebruik van de Caracasbaaiweg. In deze woonwijk zijn veel luxe huizen gelegen op de heuvels, allemaal profiteren van de koele bries en sommigen van hen hebben een spectaculair uitzicht

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1170 m2.

 • VERHUURD

  Ruime Villa op Resort Lagunisol te Jan Thiel te Huur: Nafl. 2.550

  Objectnr: 68888 - Per Maand

  De villa heeft 3 slaapkamers,  2 badkamers waarbij twee slaapkamers beschikken van airconditioning. Alle drie de slaapkamers hebben ingebouwde kasten. De ruime woonkamer heeft een mooi hoog plafond, wat zorgt voor verkoeling en een ruimtelijk effect. De tuin heeft mooie beplanting en een deepwell, ruime carport met beklinkerde oprit, waar tenminste 2 auto's kunnen worden geparkeerd. Er is ook een ruime porch aan de zijkant met afdak die goed verlicht is en veel privacy.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  128 m2. / 458 m2.

 • Nieuw

  Leuke Villa Blue Bay Resort te Huur te Huur: Nafl. 4.189

  Objectnr: 68727 - Per Maand

  Leuke Villa Blue Bay Resort te Huur.Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Stijlvolle Villa in Brakkeput te Huur te Huur: Nafl. 3.051

  Objectnr: 68512 - Per Maand

  Deze villa is hoog gelegen in Brakkeput Abou waardoor het panoramisch uitzicht over het Spaanse Water prachtig is. Brakkeput Abou is centraal gelegen, het Spaanse water is vlakbij, de populaire stranden van Jan Thiel en Mambo Beach zijn niet ver en het centrum van Willemstad bereikt u in 15 minuten met de auto

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuk gemeubileerd appartement te Sunset Heights Curacao te Huur te Huur: Nafl. 2.000

  Objectnr: 68366 - Per Maand

  Leuk gemeubileerd appartement te Sunset Heigths Curacao te Huur. Deze vrij nieuwe appartementen liggen in een 24 uurs beveiligd complex met gezamenlijk, ruim zwembad.  Het appartement bestaat uit een woon/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, washok/-ruimte en achterporch. Een slaapkamer en badkamer zijn gelegen op de bovenverdieping. Inclusief WIFI, kabel t.v., gasflessen en servicekosten. Het appartement is per direct beschikbaar! De huurprijs is Naf. 2.000,-- p/m

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige Gemeubileerde Bovenwoning te Vista Royal te Huur te Huur: Nafl. 5.000

  Objectnr: 68355 - Per Maand

  Prachtige Gemeubileerde Bovenwoning te Vista Royal te Huur. Nabij het mooie Jan Thiel Beach vindt u deze prachtige bovenwoning op Vista Royal.  De woning is volledig gemeubileerd en beschikt over 3 slaapkamers

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Bovenwoning aan de Penstraat te Huur te Huur: Nafl. 2.750

  Objectnr: 68295 - Per Maand

  Ruime bovenwoning aan de Penstraat te huur. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden. Het gezellige Pietermaai is volop in ontwikkeling en ligt om de hoek.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Gerenoveerde Benedenwoning aan de Penstraat te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 68276 - Per Maand

  gemoderniseerde benedenwoning aan de Penstraat te Huur. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Leuke Appartementen in Santa Rosa te Huur te Huur: Nafl. 850

  Objectnr: 67917 - Per Maand

  Leuke Appartementen in Santa Rosa te Huur. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Stijlvolle Villa Boca Gentil te Huur te Huur: Nafl. 340

  Objectnr: 67978 - Per Nacht

  Het beveiligde Boca Gentil Hotel, Villas & Apartments ligt direct aan zee op één van de mooiste locaties op Curaçao, de Jan Thielbaai. De 86 luxe villa’s en appartementen zijn modern vormgegeven.

  Wijk Boca Gentil

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige Villa Vista Royal te Huur te Huur: Nafl. 550

  Objectnr: 67965 - Per Dag

  Mooie, moderne, ruim opgezette villa met 4 slaapkamers en prive zwembad op loopafstand van strand, shopping, beach club, scuba diving, snorkelen gelegen op Jan Thiel. De villa ligt in de villawijk Vista Royal op Jan Thiel, deze wijk bevindt zich helemaal oostelijk op het eiland.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Charmante Villa in Santa Catharina te Huur te Huur: Nafl. 1.200

  Objectnr: 67952 - Per Maand

  In de rustige wijk Santa Catharina ligt dit mooie appartement met 2 slaapkamers. De woning ligt 10 autominuten van Willemstad. De woning is onderdeel van een complex op een ommuurd terrein.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Centraal Appartement in Punda te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 67941 - Per Maand

  Op een werkelijk unieke locatie, aan de monumentale en veilige Handelskade in Punda, is dit luxe appartement gevestigd met een schitterend uitzicht over de pontjesbrug, de Julianabrug, het Brionplein en de megapier.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxe Appartement in Pietermaai te Huur te Huur: Nafl. 3.950

  Objectnr: 67933 - Per Maand

  Deze appartementen zijn gelegen in het centrum van de stad Willemstad, in de historische wijk Pietermaai. Op circa 500 meter ligt het centrum van Willemstad, de wijken Punda en Otrabanda met uitgaans-gelegenheden, winkels, restaurants en bioscopen. Het bekende Mambo Beach bevindt zich op circa 4 km.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 5.073

  Objectnr: 67921 - Per Maand

  Dit mooie appartement met 3 slaapkamers is gelegen op het exclusieve resort Boca Gentil in Jan Thiel. Het appartement is ontworpen door architect Cees den Heijer en ingericht door LOT1038. Op het park staan villa’s en appartementen. Het resort ligt op loopafstand van Jan Thiel Beach en Zanzibar.

  Wijk Boca Gentil

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Tip

  Zeer leuk appartement in resort Otrobanda Curacao te Huur: Nafl. 1.400

  Objectnr: 67059 - Per Maand

  Zeer leuk appartement in resort Otrobanda Curacao. Dit zeer nette, Nederlands, ingericht appartement is te huur op een leuk resort in Otrobanda Curacao. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal). Het betreft hier een afgesloten resort met appartement, studio's en kamers met een gezellige binnenplaats. Op de binnenplaats bevindt zich een bar met keuken en loungeruimte, waar dagelijks een daghap en een drankje kan worden genuttigd, voor een schappelijke prijs. Bij het resort zijn nog faciliteiten voor het wassen van kleding en gratis WIFI.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruim appartement in Piscadera Center te huur te Huur: Nafl. 1.895

  Objectnr: 66346 - Per Maand

  Ruim appartement in Piscadera Center te huur en is gelegen in een luxe resort met zwembad nabij Julianadorp. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Woning Jongbloed geschikt voor vele doeleinden te huur te Huur: Nafl. 4.500

  Objectnr: 66247 - Per Maand

  Woning Jongbloed geschikt voor vele doeleinden te huur, goed onderhouden en perfect geschikt voor studentenhuisvesting of uitzendkrachten. Aan beide zijden van het huis vindt u voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 7 / 4

  Woon / Grond opp. :  311 m2. / 750 m2.

 • Nieuw

  Prachtige Bungalow in Resort te Van Engelen Curacao te Huur te Huur: Nafl. 3.000

  Objectnr: 66085 - Per Maand

  Prachtige Bungalow in Resort te Van Engelen Curacao te Huur. Deze ruime bungalow is gelegen in een kleinschalig  tropisch resort met een gemeenschappelijk zwembad. De auto kan worden geparkeerd in het resort. Per 1 juni 2018 beschikbaar!

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Nette Kleurrijke studenten Studios te huur op Curacao te Huur: Nafl. 1.000

  Objectnr: 65693 - Per Maand

  Dushi Bida is een klein, knus, veilig, ommuurt complex bestaande uit 4 geschakelde kleurrijke studios gelegen in een tropische tuin. Een plek waar de studenten in een ongedwongen en tropische sfeer kunnen studeren en werken aan

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / 1000 m2.

 • Nieuw

  Volledig gemeubileerde villa op Jan Thiel Villapark Lagunisol te huur te Huur: Nafl. 2.750

  Objectnr: 51311 - Per Maand

  Volledig gemeubileerde villa op Jan Thiel in beveiligd park Lagunisol te huur. De villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, parkeerplek voor twee auto's en zwembad in het park. U hoeft alleen uw koffer mee te nemen, in de woning bevindt zich alles; van trendy meubels tot bedlinnen. De gerenoveerde villa ligt hooggelegen in het park. Daardoor geniet u van uw privacy en een uniek uitzicht vanaf de terrassen op de bergen van Oost-Jan Thiel, die goed op de wind liggen.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / 400 m2.

 • Nieuw

  Prachtige Woning Oleander Residence te Huur te Huur: Nafl. 3.000

  Objectnr: 65348 - Per Maand

  Prachtige woning Oleander Residence te Huur. Deze geweldige en ruime geschakelde verdieping-woning is gesitueerd op het populaire Oleander Residence. Dit gated resort bestaat uit 12 bungalows en 16 geschakelde villa's met een gemeenschappelijk zwembad.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  210 m2. / 385 m2.

 • Appartement te huur aan het Spaanse water te Huur: Nafl. 2.750

  Objectnr: 39274 - Per Maand

  Appartement te huur aan het Spaanse water. Op een geweldige lokatie met uitzicht over het Spaanse water en de Tafelberg is dit 2 slaapkamer appartement gelegen. Het appartement heeft een nieuwe volledig uitgeruste keuken en een ruime woonkamer met uitzicht over het water. Er zijn 2 ruime slaapkamers en 1 badkamer. Er is een ruime afgesloten voorporch en een eigen oprit waar een auto kan worden geparkeerd Boven het appartement is een bijzonder ruim dakterras met een overweldigend uitzicht over het Spaanse water en de Tafelberg. Er is een gedeeld zwembad en een aanlegsteiger met overdekt dakterras. Het appartement kan zowel ongemeubileerd als gemeubileerd worden gehuurd voor een langere periode. Huurprijs nafl. 2.750,- Geen huisdieren toegestaan. Verhuurd

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / 300 m2.

 • Nieuw

  Ruime Woning op Tropicana Resort te Huur te Huur: Nafl. 2.300

  Objectnr: 62805 - Per Maand

  De woning heeft een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is modern met luxe inbouwapparatuur. Er zijn drie slaapkamers aanwezig met twee ruime nieuwe badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco. Verder beschikken alle slaapkamers over een ruime kastruimte. De woning is zowel gemeubileerd als ongemeubileerd te huur.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 257 m2.

 • Nieuw

  Luxe Woning Toscana Resort Bottelier te Huur te Huur: Nafl. 2.500

  Objectnr: 62088 - Per Maand

  Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. In deze woonwijk zijn veel luxewoningen gelegen op de heuvels. Alle woningen op de heuvel profiteren van de koele bries en een aantal van hen hebben een spectaculair uitzicht. Dit maakt het een van de meest populaire woonwijken van Curacao.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  190 m2. / 290 m2.

 • Verhuurd

  Sfeervolle Woning In Sun Valley te Huur te Huur: Nafl. 2.200

  Objectnr: 70000 - Per Maand

  Sfeervolle Woning In Sun Valley te Huur. Indeling: woonkamer, eethoek, open keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers (2 met airco), 2 badkamers (1 met ligbad), ruime overdekte voor- en achterporch, grote schuur, gezellige tuin rondom.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 640 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Penthouse Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 3.250

  Objectnr: 61625 - Per Maand

  Sfeervolle royale penthouses te huur op een prachtig gated resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / -

 • Nieuw

  Luxe appartement in Piscadera Center te huur te Huur: Nafl. 1.900

  Objectnr: 60779 - Per Maand

  Luxe appartement in Piscadera Center te huur. Het gemeubileerde appartement zijn als volgt ingedeeld. Een entree met direct links een gastentoilet en daarnaast een kleine berging. Een woonkamer met open keuken en schuifdeur naar het balkon.Vanaf het balkon kijkt u uit op het zwembad en de tuin. Verder zijn er twee slaapkamers met een geschakelde badkamer met ligbad. Er is nog een aparte berging ruimte, waar de wasmachine en droger staan.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  110 m2. / 120 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Penthouse Appartement in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 3.250

  Objectnr: 57985 - Per Maand

  Sfeervolle royale penthouses te huur op een prachtig gated resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtige Bungalow in Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 3.050

  Objectnr: 57961 - Per Maand

  Prachtige zeer ruime bungalow te huur, op een prachtig onderhouden en beveiligd resort. Het resort is gelegen in Jan Thiel op loopafstand van de Caracasbaai. De bungalow beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers en mooie ruime porch.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Begane Grond Appartement met Uitzicht over het Spaanse Water te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 57906 - Per Maand

  Een op de begane grond gelegen appartement biedt u niet minder dan 160m2 woonruimte. De ingang van de woning bevind zich aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen in een entree, vanwaar u toegang heeft tot de diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, geeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Nieuw

  Mooi gelegen luxe vakantie villa te huur te Huur: Nafl. 1.500

  Objectnr: 55985 - Per Dag

  Mooi gelegen luxe vakantie villa te huur. Mooie luxueuze en ruime resort met een prachtig uitzicht over het Spaanse water. Hoge kwaliteit en stijlvol ingericht. Bestaande uit luxe villa en twee appartementen, met totaal 7 slaapkamers, 4 badkamers met Raindance douche en aparte douche pijp. Last Minute actie: 25% korting!

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 7 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Leuke 3-Slaapkamer Woning te Huur te Kwartje te Huur: Nafl. 2.150

  Objectnr: 54454 - Per Maand

  Leuke 3-Slaapkamer Woning te Huur te Kwartje. Kwartje is een rustige wijk in het oosten van Willemstad. In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen zoals scholen, supermarkten, kerken en restaurants. Het Windgate resort is een zeer kindvriendelijk en heeft een gemeenschappelijk zwembad. Bij binnenkomst komt u in de woonkamer met aan de rechterkant een open keuken. De woning beschikt over drie slaapkamers.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  83 m2. / -

 • Semi gemeubileerde woning te Cas Cora te huur te Huur: Nafl. 1.750

  Objectnr: 54144 - Per Maand

  Semi gemeubileerde woning te Cas Cora te huur. Het huis is gebouwd in Spaanse stijl en beschikt over een woonkamer, een keuken/eetkamer, drie slaapkamers, en badkamer en een bodega/souterrain. Aparte ruimte met een meidenkamer, separate badkamer en een kleine studio. Alle slaapkamers en het appartement zijn voorzien van airco.  

  Wijk Cas Cora

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 600 m2.

 • Tip

  Nette studios in resort Otrobanda te huur te Huur: Nafl. 1.150

  Objectnr: 45520 - Per Maand

  Nette studios in resort Otrobanda te huur Deze zeer nette, Nederlands, ingerichte studio's zijn te huur in Otrobanda. Het resort ligt op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal). Het betreft hier een afgesloten resort met 22 studio's en een gemeenschappelijke binnenplaats. Op de binnenplaats bevindt zich een bar met keuken en loungebanken waar dagelijks een zogenoemde daghap en een drankje gehaald kunnen worden voor een zeer goede prijs voor bewoners. Bij het resort zijn nog faciliteiten voor het wassen van kleding en Wi-Fi is inclusief.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  30 m2. / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd huis te huur in Juliandorp te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 53287 - Per Maand

  Gemeubileerd huis te huur voor 1 jaar, 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad, grote tuin, centraal gelegen, ruime porch.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 865 m2.

 • Appartement Resort Sabana Cras te Huur te Huur: Nafl. 1.200

  Objectnr: 52530 - Per Maand

  Appartement Resort Sabana Cras te Huur. Dit kleinschalige resort is gelegen in een rustige omgeving nabij het Santa Barbara einde Sta. Rosaweg en slechts 15 minuten vanaf Willemstad. Het grondoppervlak van het appartement bedraagt 42 m2.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  42 m2. / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur te Huur: Nafl. 1.650

  Objectnr: 52502 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement Resort Jan Thiel te Huur. Het resort bevindt zich aan de Caracasbaaiweg voorbij Villapark Zuurzak richting Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig. Het resort ligt op 10 minuten rijden van Willemstad en op 5 minuten van het bekende strand van Zanzibar.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Verhuurd

  Zeer Ruime Verdiepingswoning met Gastenverblijf Grote Berg te Huur te Huur: Nafl. 2.600

  Objectnr: 52440 - Per Maand

  Zeer ruime Verdiepingswoning met Gastenverblijf. Deze ruime Verdiepingswoning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, 2 badkamers, een gastentoilet, woonkamer, keuken, washok en een garage. Buiten beschikt de woning over een zeer grote tuin met oprijlaan en biedt voldoende parkeergelegenheid.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi Appartement Parke Shon Mani te Huur te Huur: Nafl. 1.600

  Objectnr: 51983 - Per Maand

  Mooi Appartement Parke Shon Mani te Huur. Dit appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met keuken en ruim terras of balkon op de eerste verdieping.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Ruime Villa op Resort Blue Bay te Huur te Huur: Nafl. 3.700

  Objectnr: 51431 - Per Maand

  Ruime Villa op Resort Blue Bay te Huur. Deze ruime villa heeft een praktische inrichting met een ruime woonkamer en open keuken. Totaal heeft de woning 3 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten heeft de villa een grote porch en een opbergruimte.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  225 m2. / -

 • Nieuw

  Ruime Villa met Zeezicht op Blue Bay te Huur te Huur: Nafl. 6.270

  Objectnr: 51080 - Per Maand

  Ruime villa met zeezicht op Blue Bay te huur. Deze villa heeft 3 slaapkamers en is gelegen op de weidse heuvel vlakbij het strand en heeft een prachtig uitzicht over zowel de Caribische zee als over het groene Curaçaose land.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  3206 m2. / -

 • TIP

  Nette Appartementen te Huur Savaan te Huur: Nafl. 900

  Objectnr: 50744 - Per Maand

  Mooie Appartementen te Huur Savaan. De appartementen hebben ruime living met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en 1 of 2 slaapkamers met inverter airco’s. Het 2 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 70 m2, het 1 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 60 m2. Op dit moment zijn deze appartementen verhuurd, neem contact op voor de beschikbaarheid.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  60 m2. / -

 • Nieuw

  Karakteristieke Woning in Pietermaai te Koop: Nafl. 649.000

  Objectnr: 50324

  Karakteristieke woning in Pietermaai . Deze 19-eeuwse woning met veel oog voor historische details is gelegen in het populaire Pietermaai, centrum van Willemstad.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / -

 • Nieuw

  Unieke Penthouses op Exclusief Resort in Vredenberg te Huur te Huur: Nafl. 3.250

  Objectnr: 50236 - Per Maand

  Unieke penthouses op exclusief Resort in Vredenberg te huur. Dit penthouse is gesitueerd op de eerste verdieping. Het penthouse is voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een heerlijke overdekte porch. Bij iedere woning is een eigen parkeerplaats aanwezig. Op het resort is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Luxe Villa op Exclusief Resort Vredenberg te Huur te Huur: Nafl. 3.500

  Objectnr: 50247 - Per Maand

  Luxe Villa op exclusief resort Vredenberg te huur. Deze vrijstaande villa is voorzien van een woonkamer met ruime semi open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een ruime, overdekte porch en een carport. Op het park is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Luxe Woning op Exclusief Resort Vredenberg te Huur te Huur: Nafl. 2.750

  Objectnr: 50257 - Per Maand

  Luxe woning op exclusief resort Vredenberg te huur. Deze 2 onder 1 kap woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De eerste verdieping is met een vaste trap te bereiken. Hier is een 3e kamer te realiseren. Vanuit de woonkamer wordt door middel van schuifdeuren het terras betreden. Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats. Er is een gemeenschappelijk zwembad. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtige Woning op Exclusief Resort in Vredenberg te Huur te Huur: Nafl. 2.300

  Objectnr: 50263 - Per Maand

  Prachtige woning op exclusief resort in Vredenberg te huur. Deze 3 onder 1 kap woningen zijn gesitueerd in op de begane grond. De woningen zijn voorzien van woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een heerlijk terras. Bij iedere woning is een eigen parkeerplaats aanwezig. Er is een gemeenschappelijk zwembad. Huisdieren zijn in overleg toegestaan, maximaal 1 huisdier per woning.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Bovenverdieping met 4 Slaapkamers op Sunset Heights te Huur te Huur: Nafl. 1.800

  Objectnr: 50172 - Per Maand

  Bovenverdieping met 4 slaapkamers op Sunset Heights te huur. Deze ruime bovenwoning met prachtig uitzicht op zee ligt in de populaire en rustige wijk Sunset Heights.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtig Penthouse Jan Thiel Hills te Huur te Huur: Nafl. 3.250

  Objectnr: 50045 - Per Maand

  Prachtig Penthouse Jan Thiel Hills te huur. Dit mooie penthouse met een prachtig uitzicht op de top van Jan Thiel berg ligt in een kleine exclusieve resort, beter bekend als Jan Thiel Hills.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / -

 • Nieuw

  Ruime en Centraal Gelegen Woning te Huur Santa Rosa te Huur: Nafl. 3.150

  Objectnr: 47875 - Per Maand

  Ruime en Centraal Gelegen Woning te Huur Santa Rosa. Deze woning is aan een rustige doch doorgaande weg gelegen. De woning telt 4 slaapkamers, 2 badkamers, een complete en ruime keuken met bar, een eetkamer, zitkamer, inpandige porch en een voorporch. Hiernaast is er een inpandige berging, een tuinberging en een appartement. Door de indeling van de woning is de woning ook zeer geschikt als bed&breakfast of kamerverhuur.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Tip

  Zeer leuke Studio appartementen in resort Otrobanda Curacao te Huur: Nafl. 80

  Objectnr: 45530 - Per Dag

  Zeer leuke Studio appartementen in resort Otrobanda Deze zeer nette, Nederlands, ingerichte studio's zijn te huur op een leuke resort in Otrobanda. De studio's liggen op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal).Het betreft hier een afgesloten resort met 22 studio's en een gezellige binnenplaats.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Centraal gelegen woning met prachtig uitzicht te huur Seru Lora te Huur: Nafl. 3.850

  Objectnr: 45399 - Per Maand

  Centraal gelegen woning met prachtig uitzicht te huur Seru Lora. Deze ruime woning ligt fantastisch op de wind en heeft een fenomenaal uitzicht. De woning heeft 3 slaapkamers en een appartement. De masterbedroom heeft een walkin closet en eigen badkamer. Vanuit de masterbedroom is er toegang tot de bergzolder.

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtige villa met zwembad te huur Vista Royal te Huur: Nafl. 4.000

  Objectnr: 39648 - Per Maand

  Prachtige villa met zwembad te huur Vista Royal. Perfect onderhouden villa op de begane grond. De villa is volledig gemeubileerd. Bijzonder goed op de wind geleden. Deze mooie tropische villa heeft een grote woonkamer met een luxe keuken. U kunt op een zeer grote porch heerlijk buiten genieten van het buitenleven bovendien heeft u een prachtig uitzicht over zee. Er zijn totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer. Gezellige en perfect onderhouden villa en sfeervol ingericht! Tevens is er een lekker zwembad om af te koelen.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1100 m2.

 • Beautiful apartment Phoenix Villa Curacao for Rent te Huur: Nafl. 1.100

  Objectnr: 38119 - Per Maand

  Nice luxurious apartments located in a safe, quiet, and gated community. All apartments come with furniture such as stove, ac, 1 bedroom, bathroom, dining and living room sets. There’s also a nice garden setting and enough parking space with gate remotes. Available on request.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • 2 Bedroom apartment Phoenix Villa Curacao for Rent te Huur: Nafl. 1.400

  Objectnr: 38145 - Per Maand

  Nice luxurious apartments located in a safe, quiet, and gated community. All apartments come with furniture such as stove, ac, beds, dining and living room sets. There’s also a nice garden setting and enough parking space with gate remotes. Available on request.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtig appartement Phoenix Villa Jongbloed te Huur te Huur: Nafl. 1.100

  Objectnr: 38132 - Per Maand

  Dit mooi en luxueuze appartement is zeer veilig en rustig gelegen in een gated community. Het is gemeubileerd en beschikt over keuken met fornuis, airco, slaapkamer, badkamer, eet-en woonkamer. Er is ook een mooie tuin aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • 2 Slaapkamer appartement Phoenix Villa Jongbloed te Huur te Huur: Nafl. 1.400

  Objectnr: 38158 - Per Maand

  Dit mooi en luxueuze appartement is zeer veilig en rustig gelegen in een gated community. Het is gemeubileerd en beschikt over een eet-en woonkamer, keuken met fornuis, 2 slaapkamers met airco en 1 badkamer. Er is een mooie tuin aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime gezinswoning in Julianadorp Curacao te Huur: Nafl. 2.450

  Objectnr: 33428 - Per Maand

  Ruime gezinswoning in Julianadorp Curacao Deze ruime gezinswoning gelegen te Julianadorp, ligt centraal gelegen op het eiland. Hato is op 10 min rijafstand en het welbekende Blauwbaai ligt op 3 minuten rijden van uw woning. De stranden, gelegen op de weg naar Westpunt, zijn vanaf 20 minuten bereikbaar. Onder voorbehoud beschikbaar per 1 juli 2016.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / 500 m2.

 • Verhuurd

  Prachtige villa te huur op Curacao in Zuurzak te Huur: Nafl. 4.750

  Objectnr: 22192 - Per Maand

  "VillaCarib" is een onder architectuur gebouwde en recent opgeleverde prachtige villa. Er is volop ruimte voor 8 volwassen personen. De 4 slaapkamers, 3 badkamers, de woon-, eet- en tv ruimte en de zeer luxe en compleet ingerichte keuken bieden u meer dan voldoende plaats en comfort. De schitterende tuin en zwembad complementeren de villa en zorgen voor een uitgebalanceerd evenwicht tussen binnen en buiten. De living bestaat uit drie gedeelten: het zitgedeelte, de eethoek en de tv ruimte. Ook is er een dubbele garage aanwezig.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  230 m2. / 1007 m2.

 • Woning te huur in Marina Village te Curacao te Huur: Nafl. 8.940

  Objectnr: 16913 - Per Maand

  Woning te huur in Marina Village te Curacao. Santa Barbara Plantation ligt aan de zuidoost kant van het eiland en grenst aan drie watermassa’s

  Wijk Santa Barbara

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  210 m2. / -

 • Woning te huur in Marina Village te Curacao te Huur: Nafl. 7.152

  Objectnr: 16906 - Per Maand

  Wijk Santa Barbara

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / -

Meest recent:
 • Nieuwbouw Woningen op Resort nabij Rustige Wijk Suffisant te Koop
  te Koop: Nafl. 135.000

  Objectnr: 74356

 • Ruime Woning met Mooi Uitzicht in Cas Grandi te Huur
  te Huur: Nafl. 2.200

  Objectnr: 74380 - Per Maand

 • Hostel in Bottelier met kamers te huur
  te Huur: Nafl. 44

  Objectnr: 74357 - Per Nacht

 • Vrijstaande Villa met Zwembad in Grote Berg te Koop
  te Koop: Nafl. 795.000

  Objectnr: 74294

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202
Willemstad

Kantoor NL : +31 (0)76 571 66 67

Kantoor Curacao: +5999 788 4663 of +599 97 243 211

Buiten kantoor uren: +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.nl mail: sales@athomecuracao.nl


Chantal Boshuizen; +5999 698 27 30

Jasmine Boularas; +5999 515 7668

Jacqueline Dekker; +5999 698 8678

Merel Franssen: +5999 512 42 76

Alex Eekhout: +31(0)6 3326 1985

Diana van den Heuvel: +599 9 517 2664

Timothy Huyzen: +599 9 52 50 788

Dineke Jalloh: +599 9 520 55 98

Hans Spoelman: +5999 52 115 90

Alexander Reens: +5999 522 77 63

Mark Sven de Vries: +5999 512 42 74

Marianne Quik: +31 (0) 6 14 86 47 02

Fred Wight: +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent