Google+
At Home Curacao

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Verhuurd

 • Verhuurd

  Tropenwoning op centraal resort La Privada te huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 83712 - Per Maand

  Tropenwoning op centraal resort La Privada te huur. Zeer centraal op Curacao ligt het resort La Privada. Dit beveiligde park ligt slechts op steenworp afstand van het strand! Bekende stranden in de directe omgeving van La Privada zijn bijvoorbeeld Mambo Beach en Cabana Beach, waar ook het bekende Curacao Sea Aquarium gelegen is. In de directe omgeving van dit resort op Curacao liggen de winkels, scholen en bedrijven van Saliña.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Woning aan het Spaanse Water met Aanlegsteiger te Huur te Huur: ANG 2.800

  Objectnr: 83245 - Per Maand

  Woning aan het Spaanse Water met Aanlegsteiger te Huur. Direct aan het Spaanse water met geweldig uitzicht ligt deze woning met 4 slaapkamers, 3 badkamers, groot terras met uitzicht over het Spaanse water en een deck aan het water. Er is een mogelijkheid om de boot onder de woning te plaatsen.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Prachtig beneden appartement te huur op een zeer centrale locatie te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 83213 - Per Maand

  Prachtig beneden appartement te huur op een zeer centrale locatie Prachtig beneden appartement te huur op een zeer centrale locatie in de wijk Joonchi. Dit appartement heeft 2 slaapkamers met ieder een ruime badkamer en en een kleinere kamer die het beste als walking closet of klein kantoor dienst kan doen. Alle kamers hebben een vaste kastenwand en hebben horren voor de ramen.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  165 m2. / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerd Appartement Jan Thiel te Huur met uitzicht te Huur: ANG 1.800

  Objectnr: 82908 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement Jan Thiel te Huur met uitzicht. De bungalow bevindt zich in een van de meest bekende wijken op het eiland. In de omgeving zijn er veel verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  2 Slaapkamer Appartement Cas Grandi te Huur te Huur: ANG 1.550

  Objectnr: 82680 - Per Maand

  2 Slaapkamer Appartement Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Moderne Woning met 4 Slaapkamers te huur op La Privada te Huur: ANG 3.750

  Objectnr: 81934 - Per Maand

  Moderne Woning met 4 Slaapkamers te huur op La Privada. Zeer centraal op Curacao ligt het resort La Privada. Dit beveiligde park ligt slechts op steenworp afstand van het strand! Bekende stranden in de directe omgeving van La Privada zijn bijvoorbeeld Mambo Beach en Cabana Beach, waar ook het bekende Curacao Sea Aquarium gelegen is. In de directe omgeving van dit resort op Curacao liggen de winkels, scholen en bedrijven van Saliña.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / -

 • verhuurd

  Leuke Woning op Loopafstand van het Strand te Huur te Huur: ANG 800

  Objectnr: 81923 - Per Maand

  Boka sami, een heerlijk rustig dorpje op zo'n 15 minuten rijden vanaf het centrum van Willemstad. Het grote strand is op enkele minuten lopen vanaf de woning. De woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, keuken/living en een ruime porch.

  Wijk Boca Sami

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Nieuwbouw Woningen op Resort nabij Rustige Wijk Suffisant te Huur te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 81716 - Per Maand

  Nieuwbouw woningen op resort nabij rustige wijk Suffisant te huur. De woningen zijn gelegen in de wijk Dein. Deze wijk is gelegen naast Suffisant en is super centraal.

  Wijk Suffisant

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruim familiehuis met Zwembad in de Bottelier te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 81574 - Per Maand

  Ruim familiehuis met Zwembad in de Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers in Jongbloed te huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 81294 - Per Maand

  Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers in Jongbloed te huur. Deze rustige buurt is centraal gelegen. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van supermarkten, winkels en horeca te vinden. Tevens zijn er faciliteiten zoals scholen en sportclubs in de buurt. Jongbloed is goed te bereiken via diverse ontsluitingswegen. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Heerlijke Tropenwoning te Huur in Katoentuin. te Huur: ANG 2.600

  Objectnr: 81274 - Per Maand

  Katoentuin is een rustige tropische wijk. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers en is omringt door vele tropische planten en bomen. De porch ligt heerlijk op de wint en heeft een mooi uitzicht.

  Wijk Katoentuin

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Woning nabij Kokomo met Prachtig Uitzicht te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 80819 - Per Maand

  De woning heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer en is ongemeubileerd. Er is een alarm systeem aanwezig. Rondom de woning heb je terras met aan de ene kant uitzicht op de heuvels, en aan de andere kant op de flamingo's. De woning is gelegen op een ruim kavel. 

  Wijk Sint Michiels

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtig Modern Appartement op Mini Resort met Zwembad te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 80370 - Per Maand

  Prachtig Modern appartement op mini resort met zwembad. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (beide voorzien van airco) en 2 badkamers met warm water. Buiten heb je een lekker ruime overdekte porch. Er is een gedeeld zwembad aanwezig.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nette Woning in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 80187 - Per Maand

  Nette Woning in Vredenberg te Huur. Vredenberg is een centraal gelegen, populaire woonwijk en commercieel gebied. Dit gebied ligt nabij de Caracsabaaiweg en een van de drukste verkeer gebieden van het eiland. De meeste voorzieningen liggen op slechts een paar minuten rijden; supermarkten, winkels, bars, restaurants en stranden.

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Winkelruimte in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 80205 - Per Maand

  Ruime Winkelruimte in Vredenberg te Huur. is een centraal gelegen, populaire woonwijk en commercieel gebied. Dit gebied ligt nabij de Caracasbaaiweg en een van de drukste verkeer gebieden van het eiland. De meeste voorzieningen liggen op slechts een paar minuten rijden; supermarkten, winkels, bars, restaurants en stranden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  50 m2. / -

 • Verhuurd

  Nette Gemeubileerde Woning in Vredenberg te Huur te Huur: ANG 1.050

  Objectnr: 80217 - Per Maand

  Nette Gemeubileerde Woning in Vredenberg te Huur.  Vredenberg is een centraal gelegen, populaire woonwijk en commercieel gebied. Dit gebied ligt nabij de Caracasbaaiweg en een van de drukste verkeer gebieden van het eiland. De meeste voorzieningen liggen op slechts een paar minuten rijden; supermarkten, winkels, bars, restaurants en stranden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Frisse Woning te Huur in Curasol te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 79783 - Per Maand

  Deze woning is gelegen vlak bij mooie stranden en op zo'n 10 minuten van het centrum. Beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ruime tuin en huisdieren toegestaan.

  Wijk Curasol

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Zeer ruime woning met 5 slaapkamers en zwembad te Huur: ANG 3.750

  Objectnr: 79405 - Per Maand

  Zeer ruime woning met 5 slaapkamers en zwembad. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een  frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 5 / 4

  Woon / Grond opp. :  400 m2. / 1680 m2.

 • Verhuurd

  Vrijstaande villa met 3 slaapkamers en kantoor op la Privada te Huur te Huur: ANG 3.900

  Objectnr: 78647 - Per Maand

  Vrijstaande villa met 3 slaapkamers en kantoor op la Privada te huur. La Privada is een mooi, kindvriendelijk en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Seaquarium Beach, Mambo Beach, supermarkten en hotels. Klein College en Albert Schweitzerschool liggen op 2 minuten afstand.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Villa met 4 slaapkamers en zwembad te huur Sunset Heights te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 78073 - Per Maand

  Villa met 4 slaapkamers en zwembad te huur Sunset Heights. Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nette Studio op Veilig Resort Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 875

  Objectnr: 77964 - Per Maand

  Nette Studio op Veilig Resort Jan Sofat te Huur Per direct te huur een gemeubileerde studio in Jan Sofat. Voorzien van prachtig uitzicht op het Spaanse water en de tafelberg. Gelegen op een berg waardoor er altijd een lekker briesje aanwezig is. De bekende wijk Jan Sofat is zeer verzorgd aangelegd en goed beveiligd. De studio beschikt over 1 slaapkamer, 1 badkamer, een eigen keuken, internet, schoonmaak, security, eigen oprit en u kunt gebruik maken van de wasmachine. Prijs Naf  875,-- exclusief water en elektra (eigen meter)

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  16 m2. / 50 m2.

 • Verhuurd

  Moderne Villa met Zwembad in Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 4.750

  Objectnr: 77614 - Per Nacht

  Moderne villa met zwembad in Jan Sofat te huur.  De wijk Jan Sofat is centraal gelegen gated community ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca,mini malls en benzinestations. Bekende stranden zoals de Caracasbaai en  Jan Thiel Beach met al haar voorzieningen zijn nog geen 10 minuten rijden

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  295 m2. / 919 m2.

 • Verhuurd

  Gemeubileerd appartement op resort met private beach te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 77528 - Per Maand

  Gemeubileerd appartement op resort met private beach. Schitterend appartement op het Curacao Ocean resort. Het Curacao Ocean resort is een van de mooiste resorts op het eiland met een prachtige ligging. Door de ligging aan het einde van Seaqarium Beach bent u op loopafstand van restaurants en winkels. Het complex beschikt over een zwembad en prive strand.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerde woning Te huur op Piscadera Bay Resort te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 77206 - Per Maand

  Gemeubileerde woning te huur op Piscamera Bay Resort. Deze zeer nette woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. Er is een ruime porche op de wind met uitzicht op zee. Deze woning is gemeubileerd of semi-gemeubileerd te huur en beschikbaar per 15 augustus.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Luxe woning Brakkeput op Beveiligd Resort te Huur te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 76625 - Per Maand

  Deze luxe afgewerkte 2 onder een kap woning uit 2015 is gelegen op een rustig en beveiligd resort. Niet alleen is de locatie ideaal voor de doelgroep met kinderen. Ook stellen die meer ruimte zoeken zijn hier zeer welkom. Als we naar de binnenzijde kijken dan zien we een speelse maar praktische indeling.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nieuwbouw Appartementen in Kanga te Huur te Huur: ANG 1.150

  Objectnr: 75632 - Per Maand

  Nieuwbouw Appartementen in Kanga te Huur. De woningen zijn gelegen in de wijk Kanga. Deze wijk is gelegen naast Suffisant en is super centraal. In de omgeving zijn vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants te vinden.

  Wijk Suffisant

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie Woning met Luxe Afwerking te Huur in Brakkeput te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 75416 - Per Maand

  Mooie Woning met Luxe Afwerking te Huur in Brakkeput. De woning is gelegen in de wijk Brakkeput. Dit is een  populaire wijk gelegen aan de oostkant van het eiland. De wijk is gunstig gelegen vlakbij het Spaanse Water.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Luxe Villa met Privé Zwembad in Bottelier te Huur te Huur: ANG 5.000

  Objectnr: 75137 - Per Maand

  Luxe Villa met Privé Zwembad in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • VERHUURD

  Leuke woning in Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 2.250

  Objectnr: 59723 - Per Maand

  Leuke woning in Jan Thiel te Huur Leuke woning in Jan Thiel te Huur. De woning heeft een ruime woonkamer met hoog plafond voor een extra ruimtelijk effect. Verder is er een open keuken. De keuken is ruim opgezet en voorzien van een inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en magnetron. De woning is voorzien van 220/110v.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Split Level Woning met Uitzicht en Zwembad in Bottelier te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 74700 - Per Maand

  Split Level Woning met Uitzicht en Zwembad in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Woning met Mooi Uitzicht in Cas Grandi te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 74380 - Per Maand

  Ruime Woning met Mooi Uitzicht in Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een  frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Voordelig Appartement in Rio Canario te Huur te Huur: ANG 800

  Objectnr: 74203 - Per Maand

  Voordelig Appartement in Rio Canario te Huur. Rio Canario is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. Het appartement ligt vlakbij Mangusa Rio Canario.

  Wijk Semi Kok

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Mooie Nieuwbouw Woning in Cas Grandi te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 73812 - Per Maand

  Mooie Nieuwbouw Woning in Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  1400 m2. / 115 m2.

 • Verhuurd

  Gezinswoning met Zwembad in Santa Catharina te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 73601 - Per Maand

  Gezinswoning met Zwembad in Santa Catharina te Huur. Santa Catharina is een kleine plaats in het oostelijke deel van Curacao. Santa Catharina ligt dicht bij de noordkust van het eiland, ten noord oosten van de hoofdstad Willemstad.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 900 m2.

 • verhuurd

  Ruime Woning te Huur te Santa Rosa te Huur: ANG 1.900

  Objectnr: 73568 - Per Maand

  Deze woning ligt rustig en centraal in Santa Rosa en beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en apart gasten toilet. De woning is ruim en fris.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Moderne Villa met Uitzicht in Bottelier te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 73403 - Per Maand

  Moderne Villa met Uitzicht in Bottelier te Huur. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 720 m2.

 • Verhuurd

  Mooie Nieuwbouw Woning nabij Suffisant te Huur te Huur: ANG 950

  Objectnr: 73147 - Per Maand

  Mooie Nieuwbouw Woning nabij Suffisant te Huur. De woningen zijn gelegen in de wijk Kanga. Deze wijk is gelegen naast Suffisant en is super centraal. In de omgeving zijn vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants te vinden.

  Wijk Suffisant

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  70 m2. / 209 m2.

 • Verhuurd

  Ruime Woning met studio in Jan Thiel te huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 72780 - Per Maand

  Ruime Woning met studio in Jan Thiel te huur. De woning is hoog gelegen. De woning beschikt over een grote, overdekte achterporch. De gehele woning is voorzien van traliewerk. Verder beschikt de tuin over een studio met eigen badkamer en een kleine keuken.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerd Appartement met Zwembad in Cas Grandi te Huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 72565 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement met Zwembad in Cas Grandi te Huur. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Leuke Woning op Resort in Kwartje te Huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 72563 - Per Maand

  Leuke Woning op Resort in Kwartje te Huur. Kwartje is een rustige wijk gelegen aan de oostkant van Curacao.  Het is centraal gelegen op ongeveer 15 minuten van Willemstad. Bekende stranden zoals Jan Thiel en Mambo zijn ongeveer 15 minuten rijden.In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen zoals scholen, supermarkten, benzinepompen, kerken en restaurants.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Woning in Julianadorp te Huur te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 62674 - Per Maand

  Ruime woning in Julianadorp te Huur. Julianadorp is een ruime gezellige woonwijk die in de jaren dertig is gebouwd door Shell. De wijk bestaat uit diverse tropenwonigen en 2 onder 1 kapwoningen. Bij gezinnen met schoolgaande kinderen is Juliandorp zeer populair doordat er scholen gevestigd zich richten op Nederlands onderwijs.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Villa met Zwembad in Blue Bay te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 72100 - Per Maand

  Ruime Villa met Zwembad in Blue Bay te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en beschikt over 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten  te vinden  in de vorm van; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en diverse restaurants.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruim appartement op Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 63072 - Per Maand

  Ruim appartement op Jan Sofat te Huur Ruim appartement op Jan Sofat te Huur. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking in het oosten van Willemstad. De wijk is centraal gelegen direct aan het Spaanse Water. Dit brengt een prachtig uitzicht met zich mee. Bekende stranden zoals de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn slechts 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden. In de omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals horeca, benzine stations, mini markets en benzinestations. Het appartement is gelegen op het terrein van de hoofdwoning.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Te Huur Nieuwbouw-loods te Seru Loraweg te Huur: ANG 5.250

  Objectnr: 29640 - Per Maand

  Te huur Nieuwbouw-loods te Seru Loraweg, Curacao. Het is een energiezuinig en goed gelegen object op een van de hotspots op Curacao. De constructie van het pand is van beton met elektrische roldeuren.

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  600 m2. / -

 • verhuurd

  Gemeubileerde Woning in Coco Hill Resort te Huur te Huur: ANG 2.300

  Objectnr: 71740 - Per Maand

  Gemeubileerde Woning in Coco Hill Resort te Huur.  Coco Hill is een centraal gelegen gated resort gelegen in Salina. Salina staat bekend om haar centrale locatie in de nabijheid van Mambo Beach, scholen, supermarkten en hotels.  Het centrum van Willemstad is gelegen op slechts 10 minuten rijden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Moderne Woning te Grote Berg te Huur te Huur: ANG 2.100

  Objectnr: 71698 - Per Maand

  Ruime Moderne Woning te Grote Berg te Huur De woning is gelegen in een veilige en rustige omgeving. Er zijn 3 slaapkamers en 2 moderne badkamers. De woonkamer is verbonden met een ruime porch. Een heerlijke woning!

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Mooie Woning Grote Berg te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 71001 - Per Maand

  Prachtige woning die goed op de wind is gelegen op Grote Berg. Een veilige en rustige wijk net buiten de stad. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 3 moderne badkamers.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nette woning te huur in mooie centrale woonwijk Curacao te Huur: ANG 1.950

  Objectnr: 70725 - Per Maand

  Nette woning te huur in mooie centrale woonwijk Curacao. Deze woning heeft een heerlijke ruime woon-/eetkamer met aansluitend een grote porch. De keuken is onlangs gerenoveerd en heeft een ingebouwde gastop, oven en afwasmachine! De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Er is nog aparte wasruimte. De auto's kunnen binnen worden geparkeerd onder de carport, er is genoeg ruimte voor 2 auto's. De carport heeft een automatisch hekwerk. De tuin is prachtig begroeid en is voorzien van mooie volwassen bomen.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Sfeervolle Tropenvilla op Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 2.800

  Objectnr: 69767 - Per Maand

  Sfeervolle Tropenvilla op Jan Sofat te Huur. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking. Het resort is uniek door de eigen haven met ligplaatsen.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Modern Twee Slaapkamer Appartement op Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 68323 - Per Maand

  Modern Twee Slaapkamer Appartement op Jan Sofat te Huur. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige villa met zeezicht Vista Royal te huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 67562 - Per Maand

  Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de beneden verdieping zijn er 2 slaapkamers met airconditioning, een ruim balkon, badkamer met warm water, berging, garage voor 2 auto’s en een washok. Op de bovenverdieping is de ruime woonkamer met een moderne keuken. Middels een schuifwand komt u op het balkon.Vanuit de woonkamer heeft u zeezicht! De masterbedroom met ruime badkamer, beschikt over veel kastruimte (inbouwkasten)

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 900 m2.

 • verhuurd

  Commerciele Unit in Dominguito te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 67509 - Per Maand

  Commerciële Unit in Dominguito te Huur. De wijk Dominguito is centraal gelegen en goed bereikbaar. De unit is gelegen aan de Anasaweg. Deze weg heeft veel passanten. Dit betekent veel potentiële klanten. Klanten kunnen direct voor de deur parkeren. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van winkels en restaurants te vinden.

  Wijk Dominquito

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • verhuurd

  Ruime Woning met Zwembad in Salina te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 67496 - Per Maand

  Ruime Woning met Zwembad in Salina te Huur.  Salina is centraal gelegen op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Punda. Het ligt 2 minuten van Mambo Boulevard met de populaire stranden, restaurant. Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving in de vorm van winkels en horeca. Door de aanwezigheid van scholen is de buurt ook erg geliefd bij gezinnen. De supermarkt is tevens 2 minuten rijden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 425 m2.

 • Verhuurd

  Leuk Appartement te Jongbloed Curacao te Huur te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 67197 - Per Maand

  Leuk Appartement te Jongloed Curacao te Huur. Dit ruime appartement ligt, met diverse andere appartementen, op een afgesloten terrein met automatisch hek. Met de auto kan er worden geparkeerd op eigen terrein. Het appartement bestaat uit een woonkamer met voorporch, open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Achter het appartement is er een klein achterplaatsje voor o.a. de wasmachine. Huurprijs per maand is Ang. 1.100,-- incl. 6% O.B.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Chique Gemeubileerd Appartement in Zuurzak te Huur te Huur: ANG 1.700

  Objectnr: 67180 - Per Maand

  Chique Gemeubileerd Appartement in Zuurzak te Huur. Villapark Zuurzak is een rustige buurt met 24-uurs bewaking. Een veilige locatie om te wonen. Kinderen kunnen er heerlijk spelen op straat, door de diverse verkeersdrempels op het resort wordt er niet hard gereden. De populaire stranden zoals Mambo boulevard  en Zanzibar liggen op circa 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden.

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Moderne Woning op Villapark Zuurzak te Huur te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 66645 - Per Maand

  Moderne Woning op Villapark Zuurzak te Huur. Villapark Zuurzak is een rustige buurt met 24-uurs bewaking. Een veilige locatie om te wonen. Kinderen kunnen er heerlijk spelen op straat, door de diverse verkeersdrempels op het resort wordt

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Prachtige Villa met Zwembad op Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 4.300

  Objectnr: 66519 - Per Maand

  Prachtige Villa met Zwembad in Jan Sofat te Huur. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. Jan Sofat is een gated resort met 24/7 bewaking. Het resort is uniek door de eigen haven met ligplaatsen.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige Bungalow in Resort te Van Engelen Curacao te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 66080 - Per Maand

  Prachtige Bungalow in Resort te Van Engelen Curacao te Huur. Deze ruime bungalow is gelegen in een kleinschalig  tropisch resort met een gemeenschappelijk zwembad. De auto kan worden geparkeerd in het resort.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Woning in Brakkeput Mei Mei te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 65254 - Per Maand

  Ruime Woning in Brakkeput Mei Mei te Huur. De woning is gelegen in de wijk Brakkeput. Dit is een luxe en populaire wijk gelegen aan de oostkant van het eiland. De wijk is gunstig gelegen vlakbij het Spaanse Water.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 5 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime woning op hoekperceel te huur Oude Water te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 48160 - Per Maand

  Ruime woning Oude Water te Huur. Op een hoekperceel gelegen ruime woning voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers, gasten toilet, grote woonkamer, hal, ruime keuken en ruime porch. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. De woning is gelegen in de zeer rustige wijk Katoentuin gelegen woning.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 905 m2.

 • Verhuurd

  Modern Gemeubileerde Woning in Windgate Resort te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 62484 - Per Maand

  Modern Gemeubileerde Nieuwbouw Woning in Windgate Resort te Huur Modern Gemeubileerde Woning in Windgate resort te Huur. De woning is gelegen in Windgate Resort. Dit is een afgesloten resort met gemeenschappelijk zwembad in de wijk Kwartje. Het is een rustige woonwijk gelegen in het oosten van Willemstad. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en restaurants. Bekende stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Appartement met Gezamenlijk Zwembad te Huur te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 62277 - Per Maand

  Appartement met Gezamenlijk Zwembad in Brakkeput te Huur Appartement met Gezamenlijk Zwembad in Brakkeput te Huur. Het appartement is gelegen aan Kaya Kachu. Dit is gelegen in Brakkeput aan de oostkant van Willemstad. Het appartement is goed bereikbaar. De bekende stranden van Jan Thiel en Caracasbaai zijn slechts 10 minuten rijden. De bekende boulevard van Mambo is eveneens slechts 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruime Woning in Van Engelen Te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 61774 - Per Maand

  Ruime Woning in Van Engelen Te Huur Ruime woning in Van Engelen te Huur. De woning is gelegen in de wijk van Engelen. Deze wijk is zeer centraal gelegen tussen de Santa Rosaweg en de Cas Coraweg. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo Boulevard zijn circa 15 minuten rijden. In de omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig in de vorm van winkels en horecagelegenheden.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Tropenwoning met Gemeenschappelijk Zwembad op Resort te Huur te Huur: ANG 2.800

  Objectnr: 61710 - Per Maand

  Ruime Tropenwoning met Gemeenschappelijk Zwembad op Resort te Huur Ruime tropenwoning met gemeenschappelijk zwembad op resort te huur. De tropenwoning is super centraal gelegen in de wijk Dominguito. Het resort is goed bereikbaar via de Caracasbaaiweg. De bekende stranden aan Mambo Boulevard zijn slechts 5 minuten rijden. Verder zijn stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai circa 10 minuten rijden. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca-gelegenheden. De supermarkt Vreugdenhill is op loopafstand.

  Wijk Sorsaka

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Tropenwoning met Gezamenlijk Zwembad op Resort te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 61705 - Per Maand

  Ruime Tropenwoning met Gezamenlijk Zwembad op Resort te Huur Ruime tropenwoning met gezamenlijk zwembad op resort te huur. De tropenwoning is super centraal gelegen in de wijk Dominguito. Het resort is goed bereikbaar via de Caracasbaaiweg. De bekende stranden aan Mambo Boulevard zijn slechts 5 minuten rijden. Verder zijn stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai circa 10 minuten rijden. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca-gelegenheden. De supermarkt Vreugdenhill is op loopafstand.

  Wijk Sorsaka

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Leuke Gemeubileerde Woning op Tropicana Resort te Huur te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 61081 - Per Maand

  De woning is gelegen op Tropicana Resort te Jongbloed. Dit is een gezellig resort met meerdere vrijstaande woningen waar veel gezinnen wonen. Er is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig op het terrein. Het resort is volledig afgesloten. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen aanwezig.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Prachtig appartement in Residence Batenburgh te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 61080 - Per Maand

  Prachtig appartement in Residence Batenburgh te Huur Prachtig Appartement in residence Batenburg te Huur. Het appartement is gelegen in het chique Residence Batenburgh. Het resort bestaat uit drie gebouwen met daaromheen prachtig aangelegde tuinen, een gedeeld terras en een ruim zwembad. elk complex bestaat uit drie verdiepingen. Het resort is volledig afgesloten en is voorzien van bewaking aan de toegangspoort. Residence Batenburgh is zeer centraal gelegen, in de directe omgeving vindt u diverse winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Willemstad is op 10 minuten rijafstand gelegen.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern appartement op Jan Sofat te Curacao te Huur te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 60968 - Per Maand

  Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer en porch heb je een prachtig uitzicht over het Spaanse water. Het appartement is smaakvol ingericht en biedt voldoende privacy.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  95 m2. / 150 m2.

 • Verhuurd

  Centraal Gelegen Horeca Object te Huur Schottegatweg te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 59847 - Per Maand

  Centraal Gelegen Horeca Object te Huur (Schottegatweg) Centraal Gelegen Horeca Object te Huur (Schottegatweg). Het horeca object met een oppervlakte van ruim 100m2 is super centraal gelegen aan de Schottegatweg oost. De ligging aan de ringweg brengt veel passanten met zich mee. In de nabije omgeving is zijn veel kantoren en bedrijvigheid te vinden. In de direct omgeving bevinden zich diverse kantoren, winkels en restaurants. Er is een ruime parkeerplaats aan de voorzijde van het object.

  Wijk Cerrito

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • Verhuurd

  Mooi Gemeubileerd Appartement met Zwembad in Bonam te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 59618 - Per Maand

  Mooi Gemeubileerd Appartement met Zwembad in Bonam te Huur Mooi Gemeubileerd Appartement met Zwembad in Bonam te Huur. Het appartement ligt achter een woning en het terrein is afgesloten met een eigen oprit en een beschikt over een parkeerplek. Verder is er een gedeeld zwembad aanwezig en is er een zithoek buiten naast het appartement.

  Wijk Bonam

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruime Studio met Zwembad in Bonam te Huur te Huur: ANG 950

  Objectnr: 59620 - Per Maand

  Ruime Studio met Zwembad in Bonam te Huur Ruime Studio met Zwembad in Bonam te Huur. De ruime studio met zwembad in Bonam bestaat uit een keuken, een badkamer met warme douche en toilet en uit een woonkamer/ slaapkamer. Ook mag de huurder gebruik maken van de tuin + zwembad. Verder is er een eigen toegangspoort met een parkeerplaats aanwezig.

  Wijk Bonam

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Very spacious furnished apartment in Sun Valley for rent te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 63169 - Per Maand

  Wijk Sun Valley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime woning in Mon Repos te huur te Huur: ANG 1.800

  Objectnr: 59019 - Per Maand

  Ruime woning in Mon Repos te huur. De woning beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers. Een van de badkamers is gelegen aan de master bedroom. De overige 3 slaapkamers delen een badkamer. Via de ruime woonkamer betreedt u de open keuken. De woning is semi-gemeubileerd en beschikt in de master bedroom over 220v aansluitingen.

  Wijk Mon Repos

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Leuke Woning in Banda Abou te Huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 58728 - Per Maand

  Leuke Woning in Banda Abou te Huur. De woning is beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een ruime woonkamer met karakteristieke geïsoleerde ramen. Verder heeft de woning een half open keuken met een vaatwasser, fornuis met oven en een Amerikaanse koelkast.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / 1200 m2.

 • Nieuw

  Leuke Gemeubileerde Studio in Jongbloed te Huur te Huur: ANG 800

  Objectnr: 58431 - Per Maand

  Leuke gemeubileerde Studio in Jongbloed te Huur Leuke Gemeubileerde Studio in Jongbloed te Huur. De studio is centraal gelegen in Jongbloed. Het centrum van Punda is 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo zijn 15 minuten rijden. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden zoals restaurants en supermarkten. De studio is geheel zelfstandig. Er is een gezellige zithoek gecreëerd. Het keukengedeelte bestaat uit een kitchenette, fornuis met oven en een koelkast. Het slaapgedeelte heeft een twee persoons-bed en is voorzien van airco. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De studio wordt aangeboden inclusief aqualectra en flow internet en exclusief gas en de studio beschikt over een balkon Huurprijs is 800 Nafl per maand Per direct beschikbaar

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Gemeubileerde woning in Seru Grandi te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 57563 - Per Maand

  Ruime Gemeubileerde woning in Seru Grandi te huur Ruime gemeubileerde woning in Seru Grandi te huur. De woning is gelegen op een grote kavel. Deze woning is ruim opgezet met een grote woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en twee badkamers. De woning is hoogwaardig afgewerkt met marmeren vloeren. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron en een Amerikaanse koelkast. De woning is voorzien van warm water en 220/110v.

  Wijk Katoentuin

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Villa met fantastisch uitzicht aan het Spaanse Water te Huur: ANG 5.000

  Objectnr: 57300 - Per Maand

  Villa met fantastisch uitzicht aan het Spaanse Water. De zeer ruim overdekte porch is voorzien van een comfortabele zithoek. De villa heeft 2 slaapkamers die elk voorzien zijn van een badkamer-en suite. 1 slaapkamer is voorzien van een walk in closet en schuifpuien die toegang geven tot het Spaanse water. De badkamers zijn allen uitgerust met douche, toilet en badkamermeubel. Verder is er 1 grote loungeruimte met slaap/zitbank, waardoor deze ruimte geschikt is om als derde slaapkamer te gebruiken.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 300 m2.

 • Verhuurd

  Voordelige Nieuwbouw Woning in Bonam te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 56933 - Per Maand

  Voordelige Nieuwbouw Woning in Bonam te Huur Voordelige Nieuwbouw Woning in Bonam te Huur. De woning is gelegen op een mini resort in Bonam. Dit mini resort bestaat uit 6 woningen en is beveiligd door middel van een omheining. Parkeren kan op het terrein. De aantrekkelijke geprijsde woning zal medio november opgeleverd worden. De woning heeft een woonkamer met open keuken. Verder beschikt de woning 3 slaapkamers en een badkamer. In de master bedroom is een airco aanwezig.

  Wijk Bonam

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  91 m2. / 350 m2.

 • Leuke Nieuwbouw Woning in Bonam te Huur te Huur: ANG 950

  Objectnr: 56935 - Per Maand

  Leuke Nieuwbouw Woning Gelegen in Bonam te Huur De leuke nieuwbouw woning is gelegen op een mini resort in Bonam. Dit mini resort bestaat uit 6 woningen en is afgesloten door middel van een omheining. Parkeren kan op het terrein.

  Wijk Bonam

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / 285 m2.

 • Verhuurd

  Appartement in het centrum van Punda te huur te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 56975 - Per Maand

  Appartement in het centrum van Punda te huur. Dit prachtige gemeubileerde appartement is geschikt voor de echte levensgenieter en gelegen in het midden van de bruizende stad.Het appartement beschikt over een slaapkamer en een badkamer. Verder zijn er onder andere een volledige keuken, 2 airco units (woonkamer en slaapkamer), verlichting, Pagatinu systeem en een nieuwe schakelkast aanwezig. De woning is voorzien van prachtige met de hand gepolijste houten vloeren.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime bedrijfsruimte met Horeca Vergunning Salinja te Huur te Huur: ANG 15.000

  Objectnr: 56130 - Per Maand

  Ruime bedrijfsruimte met Horeca Vergunning Salinja te Huur Dit commerciele bedrijfspand aan de nieuwe carcasbaaiweg gelegen naar de rotonde van Salina, omringd door goed lopende bedrijven. Beschikt over: oppervlakte: 350m2 Magazijnruimte Marmeren vloeren Keuken Toilet Kantoor Voorheen is er een kledingwinkel in het pand gevestigd geweest hierdoor zijn er pashokjes, spiegelwanden, balie/kassa, stellages aanwezig. Op het pand rust een horeca en winkelvergunning.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  350 m2. / -

 • Verhuurd

  Ruim Appartement in Piscadera te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 55316 - Per Maand

  Ruim Appartement in Piscadera te Huur. Ruime Bovenwoning in Piscadera te Huur. De wijk Piscadera is zeer centraal gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse scholen te vinden. Tevens zijn voorzieningen zoals restaurants en een supermarkt in de buurt. Het centrum van Punda is slechts 5 minuten rijden. Diverse stranden zoals Pirate's bay en Kokomo zijn nog geen 10 minuten rijden.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruime Woning op Sunset Heights te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 55272 - Per Maand

  Ruime Woning op Sunset Heights te Huur. Ruime woning op Sunset Heights te Huur. De ruime woning is gelegen op Sunset Heights. Dit is een rustige afgesloten nieuwe woonwijk aan de noordkust. Er zijn in de nabije omgeving vele voorzieningen aanwezig. Het centrum van Punda en populaire stranden zoals Mambo beach zijn ongeveer 15 minuten rijden. De rustige wijk Sunset Heights is afgesloten en er is constante bewaking aanwezig bij de toegang. De woning is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  216 m2. / 540 m2.

 • Verhuurd

  Ruime Villa op Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 54815 - Per Maand

  Ruime villa op Jan Thiel te huur. De villa is gelegen aan de oostkant van het eiland in de populaire wijk Jan Thiel. Het is een rustige en veilige wijk met vele voorzieningen in de buurt. De wijk is heerlijk op de wind gelegen nabij het Spaanse water, de Caracasbaai en Jan Thiel beach.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nieuwbouw Appartementen op Sun Valley te Huur te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 54729 - Per Maand

  Nieuwbouw Appartementen op Sun Valley te Huur Nieuwbouw appartementen op Sun Valley te huur. Sun Valley is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden. De wijk is centraal gelegen en in ongeveer 15 minuten bent u in het centrum van Punda of op populaire stranden zoals Mambo Beach. Het appartementencomplex bestaat uit een studio en 4 appartementen. Het is tevens mogelijk 2 appartementen met doorgang als woning te huren.

  Wijk Sun Valley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  85 m2. / -

 • verhuurd

  Ruime Villa te Huur te Jan Thiel te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 53950 - Per Maand

  Deze villa van ruim 200 m2 is gelegen aan de oostkant van Curacao in de wijk Brakkeput Mei Mei / Jan Thiel. Deze luxe woonwijk is gelegen in de directe omgeving van de Caracasbaai, Spaanse Water, Jan Thiel en Jan Sofat! Zanzibar, Papagayo, Livingstone of Morena Resort liggen om de hoek. Voor de boodschappen kun je terecht bij de ‘nieuwe AH’ op Curacao. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 1200 m2.

 • Verhuurd

  Gemeubileerd appartement te huur Brievengat te Huur: ANG 900

  Objectnr: 53898 - Per Maand

  Dit appartement heeft een woongedeelte met keukenblok, 1 slaapkamer, 1 badkamer en een wasgedeelte. De keuken is voorzien van koelkast en gasfornuis met oven. In de slaapkamer hangt een airco en staat een grote kledingkast.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuk appartement centraal gelegen Sta. Rosa te Huur: ANG 850

  Objectnr: 53464 - Per Maand

  Leuk appartement centraal gelegen Sta. Rosa. Het appartement bestaat uit 1 slaapkamer, badkamer en woongedeelte met keukenblok. . Het appartement is geheel gemeubileerd.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / -

 • Verhuurd

  Nieuwbouw appartement te huur Zapateer te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 53389 - Per Maand

  Nieuwbouw appartement te huur Zapateer. Deze nieuwbouwwoning heeft 2 slaapkamers en staat in de nieuwe wijk Zapateer. De woning bestaat uit twee gedeeltes. Het rechter gedeelte is reeds bewoond en het linkergedeelte is per direct beschikbaar voor een huurtermijn vanaf 6 maanden.

  Wijk Abrahamsz

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  45 m2. / -

 • Verhuurd

  Centraal gelegen woning te huur Seru Lora te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 53042 - Per Maand

  Centraal gelegen woning te huur Seru Lora. Deze fijne woning ligt in de zeer centraal gelegen wijk Seru Lora/Scherpenheuvel op Seru Lora Estate. Het villapark bestaat grotendeels uit afgebouwde woningen, ligt goed op de wind en er rijdt alleen bestemmingsverkeer. Dit maakt de woning aantrekkelijk voor zowel alleenstaanden, een klein gezin of een echtpaar zonder kinderen

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 714 m2.

 • Verhuurd

  Ruime gezinswoning/kantoorruimte te huur Mahaai te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 52703 - Per Maand

  Ruime gezinswoning/kantoorruimte te huur Mahaai. Deze ruime gezinswoning/kantoorruimte is centraal gelegen en geschikt voor meerdere doeleinden.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  225 m2. / -

 • Verhuurd

  Appartement in Centraal Gelegen Resort te Huur te Huur: ANG 3.350

  Objectnr: 51414 - Per Maand

  Appartement in Centraal Gelegen Resort te Huur. Dit appartement ligt gelegen in beveiligd Resort 'Van Engelen'. De woning is erg praktisch ingericht, bestaande uit een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Dit appartement is momenteel verhuurd.

  Wijk Semi Kok

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Nieuw

  Centraal gelegen Kantoor Ruimtes Caracasbaaiweg te Huur: ANG 450

  Objectnr: 50969 - Per Maand

  Centraal gelegen Kantoor Ruimtes Caracasbaaiweg. Praktisch aan de druk bezochte Caracasbaaiweg bieden wij nu 3 kantoor ruimtes aan. Deze kantoor units zijn onderdeel van het ruime en nette Netsys gebouw. Onder andere is Advocatenkantoor 'Kleinmodig' onderdeel van dit pand.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 0 / 3

  Woon / Grond opp. :  20 m2. / -

 • Verhuurd

  Ruime Familie Woning in Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 50140 - Per Maand

  Ruime Familie Woning in Jan Sofat. Deze woning biedt een ruime tuin rondom het gebouw. De tuin is geheel ommuurd en heeft automatische poort. De grote woon- en eetkamer bevat een open keuken die direct aansluit aan een porche achter en terras voor het gebouw.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 5 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Kantoor Unit aan de Caracasbaaiweg te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 49766 - Per Maand

  Aan de druk bezochte Caracasbaaiweg bieden wij nu een ruim kantoor pand aan. Deze kantoor unit is onderdeel van het ruime en volle C-Bay gebouw. Onder andere zijn Zidaoh, UTS, Mijn Broodje, de Aple Store en Sun Block onderdeel van dit pand.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • verhuurd

  Prachtig gelegen appartement Seru Bottelier te Huur te Huur: ANG 1.950

  Objectnr: 48824 - Per Maand

  Dit appartement beschikt over adembenemend uitzicht over en directe toegang tot de zoutpannen van Jan Tiel, 10 minuten van centrum Punda en Otrabanda. VERHUURD

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  127 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuke woning te huur Vista Montana te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 47310 - Per Maand

  Leuke woning te huur Vista Montana. De woning bestaat uit een entree-porch op de begane grond, een woon- en eetkamer, open keuken, gastentoilet en een achterporch. Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

  Wijk Vista Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / 402 m2.

 • Verhuurd

  Luxe Appartement Handelskade Punda Willemstad te Huur: ANG 180

  Objectnr: 46808 - Per Dag

  Luxe Appartement Handelskade Punda Willemstad Verblijf tijdens je vakantie in de eyecatcher van Curaçao, met het mooiste uitzicht dat u zich kunt bedenken! Het appartement is geschikt voor 4 personen, heeft twee grote slaapkamers en is voorzien van twee badkamers, beide badkamers hebben naast de inloop douchecabine ook een wastafel en een toilet. Het appartement is goed uitgerust met wasmachine, droger, afwasmachine, keramische kookplaat met oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker. Grote LCD T.V. met o.a. Nederlandse zenders en BVN. In de kamer groot balkon met uitzicht op zee, haven, pontjesbrug, Otrabanda en de Megapier voor cruiseschepen. Lift aanwezig. Airco aanwezig.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • Verhuurd

  Mooi ruim appartement in Mahaai te huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 46252 - Per Maand

  Mooi ruim appartement in Mahaai te huur. Dit nette en mooie appartement is gelegen in de geliefde centraal gelegen villawijk Rooi Catootje.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • VERHUURD

  Ruime gezinswoning te huur Montana te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 46211 - Per Maand

  Ruime gezinswoning te huur Montana. Deze fantastische woning heeft een bijzonder ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een kookeiland. Er zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 900 m2.

 • Verhuurd

  Mooie, goed onderhouden woning te huur in Sun Valley te Huur: ANG 2.100

  Objectnr: 44656 - Per Maand

  Zeer goed onderhouden woning te huur in Sun Valley. De woning is zeer centraal gelegen en is gebouwd op een zeer ruim perceel. De woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Ook heeft de mooie, luxe keuken en een zeer ruime living. Er is pagatinu aanwezig, en ook is er een ingebouwd alarmsysteem. De woning heeft een oprit met een carport en is te huur voor Nafl. 2100 per maand. verhuurd

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / 450 m2.

 • Verhuurd

  Ruime Villa te huur Grote Berg Curacao te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 36415 - Per Maand

  De villa is gevestigd op een top locatie. Grote Berg is gelegen in het midden van het eiland. U kan dus genieten van het nachtleven en van de prachtige natuur. Verder is het dicht bij de beste stranden van Curaçao en dichtbij de luchthaven.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Leuk éénkamerappartement bij Gosieweg te Huur te Huur: ANG 850

  Objectnr: 43696 - Per Maand

  Het appartement heeft een eigen porch en eigen elektrische sleutel voor toegang tot het terrein. De huurprijs is Nafl. 850 per maand exclusief water en elektra.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  20 m2. / -

 • Leuk studio appartement te huur aan de Gosieweg te Huur: ANG 750

  Objectnr: 43632 - Per Maand

  Het appartement ligt in een rustige buurt en ligt naast een woonhuis, dichtbij verschillende winkels en supermarkten. Het appartement heeft een open keuken, één badkamer en is volledig gemeubileerd. Het appartement heeft een eigen porch en eigen elektrische sleutel voor toegang tot het terrein.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  20 m2. / -

 • Verhuurd

  Mooie Ruime Woning bij Grote Berg te Huur te Huur: ANG 2.300

  Objectnr: 42200 - Per Maand

  This beautiful brand newly constructed property is located in Grote Berg. On its lot of approx. 975 m2 this wonderful home offers you a spacious living and dining room, nice large kitchen with appliances, 4 bedrooms and 2 bathrooms. If you open the French doors you will meet the breezy back porch where you can feel the tranquility of the very fine neighborhood. Just relax and enjoy the Caribbean lifestyle! RENTED!

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / 975 m2.

 • VERHUURD

  Prachtige Villa te Huur te Zuurzak te Huur: ANG 5.500

  Objectnr: 43559 - Per Maand

  Prachtige Villa te Huur te Zuurzak Prachtige Villa te Huur te Zuurzak.Deze prachtige villa is gelegen in de villa park Zuurzak. De villa is gebouwd met zeer hoge kwaliteitsmaterialen. De ruime kavel heeft vele knusse hoekjes om te zitten. Er is een groot zwembad met jacuzzi, een lounge-terras en drie toegangspoorten. Op de begane grond is er een ruime keuken. De keuken is uitgerust met alle gebruikelijke apparaten met inbegrip van een magnetron / oven, stoom oven en een ingebouwde espressomachine. Naast de dubbele koelkast en diepvriezer (BOSCH) is er ook een uitgebreide wijn koelkast en een vaatwasser. De kachel is mooi ingebouwd in de granieten aanrechtbladen en er is ook een grill.

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  380 m2. / 1014 m2.

 • Verhuurd

  Leuk eenkamerappartement te huur in St. Maria te Huur: ANG 850

  Objectnr: 42795 - Per Maand

  Leuk eenkamerappartement te huur in St. Maria. Het appartement ligt in een rustige buurt en ligt naast een woonhuis. Het appartement ligt dichtbij de populaire stranden en ook dichtbij het vliegveld Hato. Het appartement heeft één slaapkamer, één badkamer en volledig gemeubileerd.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtige Woning te Koop te Jan Thiel te Koop: ANG 585.000

  Objectnr: 42564

  Prachtige Woning te Koop te Jan Thiel Marbella is een mooi resort, direct naast Jan Thiel. Hier staat een grote bungalow te koop op een mooie ruime kavel met veel privacy, veiligheiden goed op de wind, veel ruimte voor een zwembad. Deze bungalow is ook gemeubileerd te koop (interessant als vakantiebungalow). De woning verkeert in goede staat van onderhoud. Indeling: entree, prachtige keuken, grote woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, walk-in-closet, mooie porch, grote was- en bergruimte.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 703 m2.

 • Verhuurd

  Prachtig Modern Penthouse te Huur Pietermaai Residence te Huur: ANG 3.990

  Objectnr: 41458 - Per Maand

  Prachtig Modern Penthouse te Huur Pietermaai Residence. Dit prachtige moderne penthouse is centraal gelegen en op loopafstand van het centrum van Punda. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van de residence met een geweldig uitzicht op de zee. VERHUURD

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / -

 • Verhuurd

  Appartement Brakkeput Abou te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 40888 - Per Maand

  Appartement Brakkeput Abou te Huur Leuke bovenwoning met eigen ligplaats voor de boot. Heerlijke porch met uitzicht over het Spaanse Water. Ideaal voor 2 personen. Ruime open keuken, woon-zitkamer, porch, complete badkamer met warm-water, ruime slaapkamer met kastruimte. Vide met extra (slaap)kamer. Ongemeubileerd VERHUURD

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Commerciele ruimte in Otrobanda te huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 40751 - Per Maand

  Deze commerciele ruimte is te huur in Otrobanda en is gevestigd in de Breedestraat. Het winkelpand bestaat uit een winkel ruimte met airco, twee voorraad ruimtes en een keuken met toilet. Huur Nafl. 3500,- (exclusief water en electriciteit) (borg 2 maanden).

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  110 m2. / -

 • Verhuurd

  Sfeervolle vrijstaande villa met zwembad te huur op Vista Royal te Huur: ANG 3.750

  Objectnr: 40304 - Per Maand

  Deze prachtige villa heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Er is een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. De masterbedroom is voorzien van een walk-in closet en badkamer. Vanuit de woonkamer en de masterbedroom is er toegang tot de porche. De porche is goed op de wind gelegen en grenst aan de ruime tuin met zwembad en palapa.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  135 m2. / -

 • verhuurd

  Modern Restaurant aan de Caribische Zee te Koop te Koop: ANG 675.000

  Objectnr: 40206

  Het bedrijf heeft een binnenruimte van 211 m2 met 84 zitplaatsen en een terras van 68m2 met 55 zitplaatsen plus 2 lounge gebieden. Het terras heeft een mooi uitzicht op Mambo Beach met een verkoelend briesje. Het restaurant is compleet met onder meer bijzonderheden zoals alarminstallatie, security & camerasysteem, BOSE geluidsinstallatie, Wi-Fi.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  212 m2. / 212 m2.

 • Verhuurd

  Nieuwbouw Appartement in Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 38634 - Per Maand

  Dit modern appartement te Jan Sofat is gemeubileerd en beschikt overigens over 1 slaapkamer, 1 badkamer, keuken, boiler en binnen parkeerplaats.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige woning te huur Sun Valley Curacao te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 38518 - Per Maand

  Indeling woning: 3 slaapkamer woning met zwembad. Woning is volledig omheind. 3 slaapkamers 2 badkamers Ruime tuin Grote keuken Zwembad Berghok Washok VERHUURD

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie monumentale bovenwoning Otrobanda Curacao te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 37534 - Per Maand

  In de wijk Otrobanda, het historische hart van Curaçao waar het kleurrijkestraatleven uw zintuigen tot leven brengt, is op 100 meter van de Pondjes brug deze authentieke boven woning te bezichtigen. VERHUURD

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • VERHUURD

  Prachtig huis met studio in Abrahamsz te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 37357 - Per Maand

  Deze leuke huurwoning in Abrahamsz beschikt over een moderne Keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, een studio appartement, grote tuin, een patio, deepwell en een carport. Verhuurd voor onbepaalde tijd

  Wijk Abrahamsz

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Monumentaal Kantoor Julianaplein te Huur te Huur: ANG 7.500

  Objectnr: 36283 - Per Maand

  Dit prachtig monumentaal pand uit 1796 wordt u aangeboden tegen een zeer scherpe prijs! Dit kantoor is gelegen op een commerciële A-locatie en heeft een zeer centrale ligging op het Julianaplein vlak naast Price Water House Coopers en IMD Design te Punda.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / -

 • Verhuurd

  Prachtige woning gelegen in Gaito te Huur te Huur: ANG 9.020

  Objectnr: 36228 - Per Maand

  Deze prachtige woning te Gaito (één van de groenste wijken van Curaçao) is volledig ommuurd en is gelegen op 3000 m² eigendomsgrond. Het huis is zeer centraal gelegen en biedt u 100% privacy. Deze woning beschikt over hoge plafonds, houten vloeren in de slaapkamers, zwembad, dubbele garage en gastenappartement.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  500 m2. / 3000 m2.

 • Verhuurd

  Sfeervol appartement Jongbloed te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 35838 - Per Maand

  Dit gezellige appartement beschikt over 1 slaapkamer, 1 badkamer, keuken en woonkamer. Het appartement is gevestigd op een privédomein, maar heeft haar eigen ingang. Tevens kan u ook gebruik maken van het gemeenschappelijk zwembad en het gezellige gemeenschappelijke terras.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Geweldige villa te huur Marbella Estate Curacao te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 35653 - Per Maand

  Deze gloednieuwe villa biedt u een fantastisch uitzicht. De villa bevindt zich in een mooie community en biedt u alle comfort dat u nodig heeft. Dit goed gelegen pand beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, moderne open keuken, leef/eetruimte, inloopkast en een ruime porch achteraan met aparte wasruimte. VERHUURD

  Wijk Marbella

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Schitterende villa te huur Marbella Estate te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 35646 - Per Maand

  De villa heeft een prachtige ingang met witte pijlers en bevindt zich een zeer mooie community. Dit gloednieuwe huis heeft ook een geweldig uitzicht vanaf de porch, zowel voor- als achteraan. U krijgt toegang tot alle comfort dat u nodig heeft. VERHUURD

  Wijk Marbella

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige villa te huur Marbella Estate te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 35637 - Per Maand

  Prachtige villa te huur Marbella Estate. Deze leuke villa is gelegen in de mooie en zeer rustige community Marbella Estate te Jan Thiel. Dit huis biedt u alle comfort dat u nodig heeft en beschikt over 3 slaapkamers, inloopkast, ingebouwde kasten, 2 badkamers en een gezellige overdekte porch aan de zijkant en een zwembad. Overigens biedt deze ruime villa een ruime woon/eetkamer, open keuken met bar en een gaskookplaat. VERHUURD

  Wijk Marbella

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Voordelig Appartement met Prachtig Uitzicht Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 850

  Objectnr: 35217 - Per Maand

  Economy Apartment with Beautiful View Jan Sofat Rentals Voordelig Appartement met Prachtig Uitzicht Jan Sofat te Huur. Dit 1-kamer appartement met porch beschikt over een kleine keuken met elektrische kookplaat en 1 badkamer. Het terras biedt u een prachtig uitzicht over het Spaanse water en de jachthaven met veel privacy. Het appartement beschikt overigens ook nog over een eigen oprit voor de wagen. Dit appartement is momenteel verhuurd en is terug beschikbaar vanaf 1 mei 2016. This apartment is currently rented out and is back available from May 1, 2016.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  +/- 25 m2. / -

 • Verhuurd

  Gezellige huurwoning Kwartje te Curaçao te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 35074 - Per Maand

  This house has 2 beds one bad an outdoor laundry one of the rooms has air-co, The Price includes cable TV and internet. Huis met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Eén van de kamers heeft airco. De prijs van deze woning is inclusief kabeltelevisie en internet. VERHUURD

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie directie woning Rooi catootje te huur Curacao te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 34936 - Per Maand

  Mooie directie woning Rooi catootje te huur Curacao 4 Slaapkamer 3 badkamers Moderne Keuken Zwembad Washok Carport Huurprijs Nafl.4500,- pm VERHUURD

  Wijk Rooi Catochi

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Geweldig huur appartement Sun Valley te Curacao te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 34040 - Per Maand

  Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers (beiden met airco), 1 badkamer (voorzien van warm water), een mime keuken (voorzien van potten, pannen en ander keukengerei), eetkamer en woonkamer. Er is een overdekte ruime voorporch en achterporch, een washok en berging. VERHUURD

  Wijk Sun Valley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Leuke huurwoning Jan Thiel te Curacao te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 33976 - Per Maand

  Deze woning beschikt over 3 slaapkamers met airco en 2 badkamers , walk in closet, een ruime living met open keuken voorzien van magnetron, oven, 5 pits gaskookplaat en design afzuigkap. Verder heeft deze woning een overdekt voorporch met een groot terras aan de achterzijde. VERHUURD

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Gezellig appartement te huur Montana-Rey te Huur: ANG 950

  Objectnr: 33907 - Per Maand

  De woning beschikt over twee slaapkamers met een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van airco. Verder heeft het huis een nette keuken die kookt op gas. Huisdieren zijn toegestaan, maar maximaal 2 honden. Het appartement kan gemeubileerd geleverd worden. VERHUURD De kosten voor het appartement zijn : Nafl. 1100 ongemeubileerd , Nafl. 1250 gemeubileerd. p/m

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Voordelig appartement te huur Montana te Curacao te Huur: ANG 1.050

  Objectnr: 33893 - Per Maand

  Deze prachtige woning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer. De woning beschikt over een nette keuken, de keuken kookt op gas. Aan de woning zit een mooie tuin, de woning is geheel beveiligd met een automatisch hekwerk , huisdieren zijn toegestaan , Prachtig uitzicht over Bottelier , Hooggelegen , Eigen parkeerplaats en een voor en acher Porch. Deze woning is slechts Nafl. 1050 p/m. VERHUURD

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuk appartement met eigen strand op Jan Sofat te Curacao te Huur te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 33798 - Per Maand

  Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, walk-inn closet, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer en porch heb je een prachtig uitzicht over het Spaanse water. Het appartement is smaakvol ingericht en biedt voldoende privacy.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 200 m2.

 • Verhuurd

  Prachtige tropenvilla te huur op het populaire resort Jan Sofat te Huur: ANG 6.000

  Objectnr: 33770 - Per Maand

  De villa wordt opgeleverd eind oktober en is per 1 november beschikbaar voor verhuur. De villa is super modern en heeft een heerlijke ruime woonkamer met een hoog plafond, veel ramen en openslaande deuren. De open keuken is voorzien van alle benodigdheden en gemakken. De keuken heeft veel opbergruimte. VERHUURD

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 2025 m2.

 • verhuurd

  Authentiek Kantoorpand in Salina te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 31711 - Per Maand

  Dit authentiek kantoorpand bevindt zich in het centrum van Willemstad en is zeer toegankelijk. Het object heeft een zeer typerende uitstraling en is uitermate geschikt voor zowel back- als frontoffice werkzaamheden. VERHUURD

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / 200 m2.

 • Verhuurd

  Mooie ruime appartementen te huur in Jan Thiel te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 30919 - Per Maand

  Dit terrein is volledig ommuurd en wordt afgesloten middels een elektrisch hek. Je komt dit appartement binnen via de woonkamer / living met open keuken. In de keuken is een 4-pits elektrische kookplaat en een magnetron. Het appartement ziet er netjes uit. Er is in het appartement een zogenaamd prepaid stroom systeem, Pagatinu.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Heel Leuk Appartement Aan De Schottegatweg-Oost te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 30601 - Per Maand

  Het appartement is geschikt voor bewoning door maximaal 2 volwassenen. De ruimte is volledig gemeubileerd en gestoffeerd en bestaat uit: een, woonkamer met ingebouwde kasten, annex overdekte met hekwerk beveiligd balkon. Het terrein is afgesloten met een veilig hek, is volledig voorzien van buitenverlichting en het complex is aangesloten op een beveiligingscentrale. Voor de bewoners bestaat de gelegenheid om binnen het terrein te parkeren. Zeer gunstige centrale ligging.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  50 m2. / 100 m2.

 • Verhuurd

  Huis te Huur in Montagne Curacao te Huur: ANG 900

  Objectnr: 30264 - Per Maand

  Huis te Huur in Montagne Curacao, Gezellig huis met 5 slaapkamers, keuken, woonkamer en 1 badkamer. Garage en een grote portch aan de voorzijde, VERHUURD.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 5 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooi nieuwbouw appartement Vista Royal te Huur te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 29826 - Per Maand

  Op een fraai en historisch deel van Curaçao ligt Vista Royal met prachtige villa’s. Vista Royal ligt aan de zuidoostkust, naast Jan Thiel en het Spaanse Water. Een schitterende natuurlijke omgeving, met de Caribische Zee aan de zuid-oost zijde, en het Spaanse Water aan de noord-oost zijde. Kortom, Vista Royal is een prachtige wijk. Dit mooie appartement is gelegen op een privé terrein, op 5 minuten loopafstand van Jan Thiel Beach en Zanzibar. Tevens is het appartement in de nabije omgeving van het Spaanse Water. Via de porch met dubbele een schuifpui komt u binnen in een gezellige, sfeervolle woonkamer met een moderne open-keuken met een elektrische oven, warm watervoorziening en een gaskookplaat. Door het gehele appartement heen liggen donkergrijze, keramische tegels op de vloer.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 2 /

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 150 m2.

 • Verkocht

  Mooie Huur Woning in Bekende Wijk Salina te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 27077 - Per Maand

  In de bekende wijk Salina ligt deze zeer leuke en goed verzorgde woning. Salina ligt dicht bij de stranden, winkels, restaurants en bij diverse scholen. De woning ligt in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  220 m2. / 635 m2.

 • Verhuurd

  Te huur hooggelegen villa te Cas Grandi met appartement te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 24891 - Per Maand

  Schitterende hooggelegen twee verdiepings villa te huur met zelfstandig appartement en weids uitzicht. Door de ligging heeft u niet alleen een schitterend uitzicht over de wijk Cas Grandi en de Taffelberg, maar bent u ook verzekerd van een voortdurend verfrissend wind. Op 5 minuten afstand van het strand en verschillende restaurants is deze villa ideaal voor een grote familie of bedrijf aan huis. Inclusief zelfstandig appartement met eigen ingang en grote binnenplaats met gazebo. Beschikbaar per direct!

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  300 m2. / 1000 m2.

 • Verhuurd

  Appartement aan Zee in de stad te Huur: ANG 2.160

  Objectnr: 15887 - Per Maand

  Appartement aan Zee in de stad. Direct aan zee en aan de rand van de stad, ligt het prachtige Toscane appartementen complex. Gezamelijk zwembad.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  67 m2. / -

 • Verhuurd

  Drie Slaapkamer Woning te Kwartje te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 82623 - Per Maand

  Drie Slaapkamer Woning te Kwartje te Huur. De woning, die ongemeubileerd wordt aangeboden, biedt 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een moderne open keuken. Grote ramen geven de living een open en fris gevoel. Met de lichtinval is namelijk rekening gehouden met de bouw. Huurprijs ANG 1.500,- (excl.) per maand.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nieuwe Woning in het Gezellige Kwartje te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 82583 - Per Maand

  Nieuwe Woning in het Gezellige Kwartje te Huur. Vlak nabij Kaya Kent Uzelf, grenzend aan de Santa Rosaweg, ligt deze nieuwe vrijstaande woning in het gezellige kwartje. De woning biedt maar liefst 3 ruime slaapkamers, een fris betegelde badkamer en een moderne open keuken. Grote ramen geven de living een open en fris gevoel. Met de lichtinval is namelijk rekening gehouden met de bouw. Een heerlijk frisse porch scheidt de tuin met de 2e entree.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  90 m2. / 250 m2.

 • Verhuurd

  Nette Vrijstaande Woning te Barber te Huur te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 82469 - Per Maand

  Nette Vrijstaande Woning te Barber te Huur Vrijstaande woning 3 slaapkamers 1 badkamer Barber

  Wijk Barber

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nieuwbouw Appartement op Gated Resort in Beurs Te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 81507 - Per Maand

  Nieuwbouw appartement op Gated Resort in Beurs te huur. Beurs is centraal gelegen en goed bereikbaar via onder andere de Santa Rosa weg. In de buurt zijn vele voorzieningen in de vorm van winkels en horeca gelegenheden. Het natuurgebied van de Sint Jorisbaai is circa 10 minuten rijden. De bekende stranden van Jan Thiel en de Caracasbaai zijn eveneens circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens circa 15 minuten rijden.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Villa met Geweldig Uitzicht en Zwembad te Huur Jan Thiel te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 81471 - Per Maand

  Villa met geweldig uitzicht en zwembad te huur Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest populaire wijken op curaçao. In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskiën. 

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 6 / 2

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / 1070 m2.

 • Verhuurd

  Unieke Villa met Zwembad op Centrale Locatie te Huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 81454 - Per Maand

  Unieke Villa met Zwembad op Centrale Locatie te Huur. Biesheuvel is centraal gelegen in het financiële hart van Curaçao. Deze buurt is zeer goed te bereiken via meerdere ontsluitingswegen zoals onder andere de Schottegatweg en de Emancipatieboulevard. Alle scholen zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar.

  Wijk Biesheuvel

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1200 m2.

 • Verhuurd

  Prachtige woning met zwembad in Sunset Heights te huur te Huur: ANG 3.200

  Objectnr: 80818 - Per Maand

  Prachtige woning met zwembad in Sunset Heights te huur. Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  234 m2. / 660 m2.

 • Verhuurd

  Woning in Damasco Resort Te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 80051 - Per Maand

  Woning in Damasco Resort Te Huur. Deze gemeubileerde woning ligt in een rustige villawijk, gelegen op het Damasco Resort in Jan Thiel.  De woning bestaat uit een woon-/eetkamer, open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Onder de woning ligt nog een ruimte, die kan worden gebruikt als carport.

  Wijk Damasco

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / 560 m2.

 • Verhuurd

  Ruime Woning met Drie Slaapkamers in Weto te Huur te Huur: ANG 2.250

  Objectnr: 79270 - Per Maand

  Ruime woning met drie slaapkamers in Weto te huur. Weto is gelegen nabij Santa Rosa.Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 510 m2.

 • verhuurd

  Ruime Woning met 4 Slaapkamers te Huur Cas Grandi te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 79696 - Per Maand

  Ruime woning met 4 slaapkamers te huur Cas Grandi. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een  frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Tropenwoning met Zwembad en Appartement Te Huur Cas Cora te Huur: ANG 3.350

  Objectnr: 78934 - Per Maand

  Tropenwoning met zwembad en appartement te huur Cas Cora. De woning is centraal gelegen te Cas Cora, nabij supermarkten Mangusa, Centrum en Radulphus college. Diverse stranden en Punda zijn ongeveer op 15 minuten rijafstand, diverse uitgaansgelegenheden zijn gelegen op 10 minuten.  Cas Cora grenst aan het groengebied Bakufal. De woning heeft deels uitzicht op dit groengebied.

  Wijk Cas Cora

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Adembenemende Gemeubileerde Villa Damacor te Huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 78404 - Per Maand

  Adembenemende gemeubileerde villa Damacor te huur. Damacor is een wijk die heel centraal ligt op Curacao. Damacor staat bekend om haar chique, elegante en luxe woningen. Daaraan voldoet deze mooie villa aanzienlijk. Rondom de wijk zijn vele voorzieningen te vinden zoals; scholen, supermarkten, winkelcentra en sportclubs

  Wijk Damacor

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Appartement Twee Slaapkamers te Huur Kaya Tert Resort te Huur: ANG 1.575

  Objectnr: 78435 - Per Maand

  Appartement Twee  Slaapkamers te Huur Kaya Tert Resort. Appartement met twee slaapkamers te huur in Kaya Tert. Kaya Tert is gevestigd in Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest populaire wijken op curaçao.In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskiën. Bekende stranden zoals Jan Thiel Beach en de Caracasbaai  zijn nog geen 5 minuten rijden.  Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 15 minuten rijden afstand.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerde Woning met Zwembad Grote Berg Te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 78072 - Per Maand

  Gemeubileerde Woning met Zwembad Grote Berg Te Huur. Op de Grote Berg is per direct een nieuw gebouwde woning beschikbaar om te huren. Een mooie gemeubileerde woning met twee slaapkamers en twee badkamers. De buitenruimte en het zwembad zijn net aangelegd dus nog geheel nieuw.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 550 m2.

 • Verhuurd

  Appartement met 2 Slaapkamers Te Huur Sun Valley. te Huur: ANG 1.295

  Objectnr: 78138 - Per Maand

  Appartement met 2 Slaapkamers Te Huur Sun Valley. Mooi appartement in Sun Valley per direct te huren.  Het appartement bevat twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en beschikken beide uiteraard over air conditioning.  Het appartement is goed beveiligd.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Appartement met twee Slaapkamers Te Huur nabij Montana te Huur: ANG 900

  Objectnr: 78288 - Per Maand

  Appartement met twee Slaapkamers Te Huur nabij Montana. Netjes appartement per direct te huren in de buurt van Montana. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een badkamer. De keuken beschikt over alle benodigdheden en heeft zelfs een barretje waar gezellig aan gezeten kan worden. 

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerde Woning met 3 Slaapkamers en Zwembad te Huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 77688 - Per Maand

  Gemeubileerde woning met 3 slaapkamers en zwembad te huur. Deze instapklare woning met grote tuin ligt in de gewilde wijk Brakkeput Abou. Brakkeput Abou is centraal gelegen, het Spaanse water is vlakbij, de populaire stranden van Jan Thiel en Mambo Beach zijn niet ver en het centrum van Willemstad bereikt u in 15 minuten met de auto.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  240 m2. / 1030 m2.

 • Verhuurd

  Mooie villa met zwembad te huur centraal gelegen te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 77501 - Per Maand

  Mooie villa met zwembad te huur centraal gelegen. Damacor is een zeer centraal gelegen buurt in Willemstad. De wijk is via meerdere ontsluitingswegen goed te bereiken. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden zoals scholen, supermarkten, shopping centers en sportclubs. Dit maakt de buurt onder andere geliefd bij gezinnen. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo Boulevard zijn circa 15 minuten rijden.

  Wijk Damacor

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / 1120 m2.

 • Verhuurd

  Woning te huur op Seru Coral Resort te Huur: ANG 2.250

  Objectnr: 77004 - Per Maand

  Woning te huur op Seru Coral Resort.Per 1 augustus is deze bungalow te huur op Seru Coral. De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, en living met hierin de keuken (apart gedeelte) en een berging waar ook de wasmachine staat. Daarnaast heeft de woning een leuke porche en ruime tuin rondom waar je achter nog leuk en prive kunt zitten.

  Wijk Seru Coral

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Sfeervol Appartement in Landhuisstijl in Semikok Te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 76638 - Per Maand

  Sfeervol Appartement in Landhuisstijl in Semikok Te Huur. Het appartement is gelegen met meerdere appartementen op een afgesloten terrein.  De poort heeft een automatische deur. Dit appartement heeft twee verdiepingen. Op de benedenverdieping is het woon- eetgedeelte met open keuken, 1 slaapkamer met een badkamer. De voorporch is ruim om gezellig te vertoeven. De bovenverdieping heeft nog een ruime slaapkamer. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd. Op het terrein is er gelegenheid om de auto te parkeren!

  Wijk Semi Kok

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Villa direct aan golfbaan Blue Bay te huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 76096 - Per Maand

  Villa met uitzicht en zwembad Blue Bay te huur. De villa bevindt zich op het Blue Bay Resort, een luxe en veilig resort met een eigen 18 holes golfcourse en strand. Op het resort zijn diverse restaurants, een duikschool en andere faciliteiten. Het ligt op 10 (filevrije) minuten van het vliegveld en Willemstad. In de directe omgeving zijn er diverse kleine strandjes.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  400 m2. / -

 • Verhuurd

  Prachtige bungalow te huur op Oleander Residences Resort Julianadorp te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 75732 - Per Maand

  Prachtige bungalow te huur (177 m2 leefruimte) op Oleander Residences Resort, te Julianadorp Curaçao. Dit resort is uitermate geschikt voor families met kinderen. Dichtbij het vliegveld, supermarkten en scholen. Tevens dichtbij het strand - de perfecte plek om van het tropische leven te genieten!

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  177 m2. / 749 m2.

 • Verhuurd

  Ruime en Lichte Bungalow Te Huur in St. Catharina Curacao te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 75428 - Per Maand

  Ruime en Lichte Bungalow Te Huur in St. Catharina Curacao. Deze fijne, lichte en koele tropische bungalow is van alle gemakken voorzien. Op een groot stuk grond met weelderige schaduwtuin, in de rustige en veilige buurt in landelijk Santa Catharina, Noord-Oost Curaçao. Met een ruime master-bedroom en twee kleinere slaapkamers, is de woning zeer geliefd bij gezinnen. Huisdieren zijn toegestaan!

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  180 m2. / 1800 m2.

 • Verhuurd

  Gemeubileerd Appartement op Vista Royal te Huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 75264 - Per Maand

  Gemeubileerd Appartement op Vista Royal te Huur. Vista Royal is gelegen in de populaire wijk Jan Thiel.  In de omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals jachthavens, fitnessclubs, stranden, winkels en restaurants. Ook is het dichtbij het Spaanse water gelegen, dat uitermate geschikt is voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en waterskien. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 20 minuten rijden afstand.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Volledig Gemoderniseerd Huis in Julianadorp te huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 74969 - Per Maand

  volledig gemoderniseerd huis in Julianadorp te huur. Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en in de tuin is een appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer. Er zijn veel originele aspecten van het huis overgebleven, zoals de ramen en het trappenhuis, maar het is 4 jaar geleden gerenoveerd.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 920 m2.

 • Verhuurd

  Te Huur Pos Cabai Penthouse Curacao te Huur: ANG 3.750

  Objectnr: 74658 - Per Maand

  Via de entree komt u in de grote woonkamer (ca 77 m2). De grote schuifdeuren leiden u naar het prachtige terras van ca 60 m2. In de woonkamer vindt u tevens de half-open keuken met diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er een berging waar de boiler geplaatst is en waar u meer dan voldoende bergruimte heeft. Het penthouse bestaat verder uit 2 slaapkamers, waarvan de masterbedroom (ca 18 m2) een eigen en-suite badkamer heeft en een  ruime walk-in closet. De andere slaapkamers (ca 18 m2) met ook een eigen badkamer, voorzien van warm water. Ook heeft deze badkamer een grote kastenwand.

  Wijk Pos Cabai

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  237 m2. / -

 • Te Huur

  Woning met zeezicht en prive zwembad la Privada te Huur: ANG 6.000

  Objectnr: 74672 - Per Maand

  Woning met zeezicht en prive zwembad la Privada. Deze woning heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en er wordt op dit moment een ruime porch van 60m2 aangelegd met zwembad. Vanaf de porch heeft u zeezicht. De woning is volledig gemeubileerd met spik splinter nieuwe meubels. 

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Nieuwe Ruime Woning te Huur op Grote Berg te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 74567 - Per Maand

  Nieuwe, Ruime Woning te Huur op Grote Berg. Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, net ten westen van  Curacao International Airport. De belangrijkste verkeersader is de Weg naar Westpunt. Zeker met schoolgaande kinderen zijn de scholen in Julianadorp goed te bereiken. Dichts bijzijnde grote supermarkt ligt op 10 – 15 min rijafstand en Punda en Otrobanda zijn te bereiken in ca. 20 – 25 min met de auto.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / 569 m2.

 • Verhuurd

  Centraal Gelegen Unit Te Huur Curacao te Huur: ANG 1.750

  Objectnr: 72755 - Per Maand

  Centraal Gelegen Unit Te Huur Curacao. Deze unit ligt in de centrale woonwijk Mahaai. Mahaai is een bedrijvige omgeving gelegen in het oostelijke gedeelte van Willemstad. De unit is ongeveer 98 m2 en is onderdeel van twee andere units die al zijn verhuurd. De unit bestaat uit twee grote ruimtes, en twee kleinere ruimtes, een van de kleinere ruimtes heeft een kastenwand. Er is een toilet aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De unit is per direct beschikbaar.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  98 m2. / -

 • Verhuurd

  Luxe Appartement met Privestrand op Beau Rivage te Huur te Huur: ANG 3.750

  Objectnr: 54538 - Per Maand

  Het mooie Beau Rivage Beachfront Appartement op Curaçao, is een heerlijk appartement direct aan zee gelegen met een eigen prive strand. Het resort beschikt over een zwembad. Het luxe complex ligt zeer centraal. Direct naast het bekende Avila Beach Hotel gelegen. Verschillende goede restaurants en het gezellige Pietermaai zijn op een paar minuten loop afstand bereikbaar.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  105 m2. / -

 • VERHUURD

  Rustig appartement in exclusief complex wijk Van Engelen te Huur: ANG 2.850

  Objectnr: 72535 - Per Maand

  Modern appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond van exclusief appartementen complex. Het complex bestaat uit 10 appartement op een groot perceel gelegen met gezamenlijk zwembad. Het complex ligt zeer centraal maar eenmaal binnen straalt het volledige rust uit. 

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie Tropenvilla te huur Julianadorp te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 72526 - Per Maand

  Mooie Tropenvilla te huur Julianadorp. Op een perceel van 2200 m2 ligt deze ruime woning met ingebouwde intex zwembad. De woning heeft 3 slaapkamers en 2.5 badkamers en optie te huren met appartement. U kunt kiezen tussen gemeubileerd en ongemeubileerd huren. 

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 2200 m2.

 • Verhuurd

  Gemeubileerde Woning in Resort op Jan Thiel Curacao Te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 72215 - Per Maand

  Gemeubileerde woning in resort op Jan Thiel Curacao te huur. Jan Thiel is één van de meest populaire wijken op Curaçao. De wijk is opgezet met ruime kavels en goede infrastructuur. De meeste voorzieningen zijn slechts een paar minuten rijden; supermarkten, winkels, restaurants, fitness, spa, casino, beach clubs en stranden. Het is ook dichtbij het Spaanse Water en op slechts 15 minuten rijden naar het centrum van Willemstad.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Luxe Gemeubileerde Woning met Zeezicht in Vista Royal te Huur te Huur: ANG 2.400

  Objectnr: 72101 - Per Maand

  Luxe Gemeubileerde Woning met Zeezicht in Vista Royal te Huur Luxe Gemeubileerde Woning met Zeezicht in Vista Royal te Huur. Het strand van Jan Thiel ligt op loopafstand en de Caracasbaai is binnen 2-3 autominuten te bereiken.

  Wijk Vista Royal

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie Ongemeubileerde Villa in van Engelen te Huur te Huur: ANG 4.100

  Objectnr: 72078 - Per Maand

  Mooie Ongemeubileerde Villa in van Engelen te Huur Mooie Ongemeubileerde Villa in van Engelen te Huur. Van Engelen ligt zeer centraal, dichtbij alles wat u zich maar kunt wensen, winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, kantoren etc. Het is een oude, groene wijk waar van oudsher de kavels ruim zijn opgezet.

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / -

 • Centraal gelegen Bedrijfsruimte te huur in Salina te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 71638 - Per Maand

  Centraal gelegen Bedrijfsruimte te huur in Salina. Deze bedrijfsruimte is goed bereikbaar en zichtbaar van de Schottegatweg. Ideaal om onder andere een kantoor in te vestigen. De ruimte is ca. 96 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Minimale huurperiode is 24 maanden.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  96 m2. / -

 • verhuurd

  Mooi Appartement in Jan Thiel met 2 Slaapkamers te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 71439 - Per Maand

  Mooi Appartement in Jan Thiel met 2 Slaapkamers. Het appartement bevindt zich op een klein complex bestaande uit 4 appartementen. Via de openslaande deuren komt u in de knusse woonkamer met hoog plafond. De woonkamer loopt over in de keuken welke voorzien is van een elektrisch fornuis en magnetron.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Woning in Jongbloed te Huur te Huur: ANG 2.600

  Objectnr: 70885 - Per Maand

  Ruime Woning in Jongbloed te Huur. Deze rustige buurt is centraal gelegen en in de nabije omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van supermarkten, winkels en horeca te vinden. Tevens zijn er faciliteiten zoals scholen en sportclubs in de buurt.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Woning gemeubileerd te huur op Villapark Lagunisol te Huur: ANG 2.250

  Objectnr: 70788 - Per Maand

  Woning gemeubileerd te huur op Villapark Lagunisol. Dit huis is volledig gemeubileerde, vrijstaand en goed onderhouden. Een prachtige  villa op Jan Thiel in het beveiligde park Lagunisol. De villa heeft 2 riante slaapkamers met allebei ruim ingebouwde kasten, 2 badkamers, een open keuken en een ruime berging met wasmachine. Bij de woning is parkeerplek voor 3 auto's. Op het park is een mooi zwembad en een tennisbaan aanwezig. 

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Kantoor en Magazijn ruimte in Salina te Huur te Huur: ANG 1.575

  Objectnr: 70288 - Per Maand

  Kantoor en Magazijn ruimte in Salina te Huur. Deze ruimten zijn centraal gelegen in het hartje van Salina. Er zijn twee units van 230 m2 met een maandelijkse huur van ANG 3.125,- (excl.). Deze units zijn per direct beschikbaar. Er is een unit van 105 m2 met een maandelijkse huur van ANG 1.575,- (excl.). Deze units zijn per direct beschikbaar.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  105 m2. / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerd Appartement in Sun Valley te Huur te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 70417 - Per Maand

  Gemeubileerd appartement in Sun Valley te huur. Sun Valley is gelegen in een rustige en veilige wijk in het noordelijke gedeelte van Willemstad. Naast Sun Valley bevind zich een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen.

  Wijk Sunvalley

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Mooi Appartement met Tuin in Sunset Heights te Huur te Huur: ANG 950

  Objectnr: 69986 - Per Maand

  Mooi Appartement met Tuin in Sunset Heights te Huur. Sunset Heights is een heerlijk rustige, beveiligde wijk. De woning heeft een eigen entree en ruime voor en achtertuin welke goed op de wind ligt. 

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • verhuurd

  Prachtige woning Sunset Heights te huur te Huur: ANG 3.200

  Objectnr: 69484 - Per Maand

  Prachtige woning in Sunset Heights te huur. Zeer fraaie woning in Sunset Heights te huur met 3 slaapkamers inclusief een grote tuin met zwembad. De woning heeft een totale woonoppervlakte van 234 m2. Onder voorbehoud beschikbaar per 9 december 2017

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  234 m2. / 660 m2.

 • Verhuurd

  Mooi appartement bij mambo beach Curacao te Huur te Huur: ANG 2.050

  Objectnr: 69455 - Per Maand

  Mooi appartement bij mambo beach Curacao te Huur La Privada is een mooi en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Mambo Beach, scholen, supermarkten en hotels. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 10 minuten. De huizen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen, de Caribische kleuren zijn met zorg gekozen en de tuinen zijn prachtig aangelegd.

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  90 m2. / -

 • Verhuurd

  Prachtige woning Sunset Heights te huur te Huur: ANG 3.200

  Objectnr: 25357 - Per Maand

  Zeer fraaie woning in Sunset Heights te huur met 3 slaapkamers inclusief een grote tuin met zwembad. De woning heeft een totale woonoppervlakte van 234 m2. Onder voorbehoud beschikbaar per 9 december 2017

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  234 m2. / 660 m2.

 • Verhuurd

  Vrijstaande Woning met Tuin Koraal Partier te Huur te Huur: ANG 1.750

  Objectnr: 69302 - Per Maand

  De woning heeft een ruime woonkamer met meerdere openslaande deuren met toegang tot het terras. Twee slaapkamers, beide voorzien van airconditioning. Grote badkamer met ligbad, separate douche, dubbele wastafel en toilet. De semi open keuken met fornhuis en openslaande deuren naar de meer dan ruime patio.

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / 900 m2.

 • Verhuurd

  Prachtig Huis in Privada Resort te Huur te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 69265 - Per Maand

  Prachtig Huis in Privada Resort te Huur. La Privada is een mooi en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Seaquarium Beach, scholen, supermarkten en hotels.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / -

 • Verhuurd

  Tropische Villa in Bottelier te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 68943 - Per Maand

  Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad en toegankelijk zonder gebruik van de Caracasbaaiweg. In deze woonwijk zijn veel luxe huizen gelegen op de heuvels, allemaal profiteren van de koele bries en sommigen van hen hebben een spectaculair uitzicht

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1170 m2.

 • Verhuurd

  Ruime Verdiepingswoning Sunset Heights te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 68692 - Per Maand

  De ruime verdiepingswoning is gelegen aan de rand van beveiligd resort Sunset Heights. Dit is een rustige afgesloten nieuwe woonwijk aan de noordkust. Er zijn in de nabije omgeving vele voorzieningen aanwezig. Punda, het centrum van Willemstad, het Sea Aquarium, de Grotten van Hato, Mambo Beach en het Struisvogelpark zijn gemiddeld 15-20 minuten rijden met de auto.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 560 m2.

 • Verhuurd

  Riante villa met 4 slaapkamers en grote garage op een beveiligd resort in Banda Abou te Huur: ANG 2.450

  Objectnr: 68513 - Per Maand

  Op 20 minuten rijafstand van Hato en op 30 minuten van Willemstad staat deze mooie en riante villa te huur op een hoger gelegen kavel van 605 m2. De villa heeft 4 slaapkamers met airconditioning, 2 badkamers, open keuken met een ruim overdekt zijterras, grote porch en een ruime garage voor 2 auto’s. Volop uitzicht op zee en binnenland. Goed op de wind gelegen en veel privacy. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Op het garagedak kan eventueel een Intex zwembad worden geplaatst.

  Wijk Fontein

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  105 m2. / 605 m2.

 • Verhuurd

  3-kamer Appartementen in Resort Santa Rosa te Huur te Huur: ANG 2.250

  Objectnr: 68582 - Per Maand

  3-Kamer appartementen in Resort Santa Rosa te huur. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuk gemeubileerd appartement te Sunset Heights Curacao te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 68366 - Per Maand

  Leuk gemeubileerd appartement te Sunset Heigths Curacao te Huur. Deze vrij nieuwe appartementen liggen in een 24 uurs beveiligd complex met gezamenlijk, ruim zwembad.  Het appartement bestaat uit een woon/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, washok/-ruimte en achterporch. Een slaapkamer en badkamer zijn gelegen op de bovenverdieping. Inclusief WIFI, kabel t.v., gasflessen en servicekosten. Het appartement is per direct beschikbaar! De huurprijs is Naf. 2.000,-- p/m

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Bovenwoning aan de Penstraat te Huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 68295 - Per Maand

  Ruime bovenwoning aan de Penstraat te huur. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden. Het gezellige Pietermaai is volop in ontwikkeling en ligt om de hoek.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gerenoveerde Benedenwoning aan de Penstraat te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 68276 - Per Maand

  gemoderniseerde benedenwoning aan de Penstraat te Huur. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur Salina te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 68141 - Per Maand

  Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur Salina aan de Fokkerweg in Salina. Ideaal om een oa. een kantoor in te vestigen. De ruimte is ca. 96 m2 en bestaat uit een balie / receptie, 2 kantoor ruimten / opslag ruimte. Er zijn 2 ingangen te gebruiken aan 2 verschillende straten en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Minimale huurperiode is 24 maanden. Per direct beschikbaar.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  96 m2. / -

 • Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur Salina te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 68135 - Per Maand

  Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur Salina aan de Fokkerweg in Salina. Deze bedrijfsruimte is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar en zichtbaar van de Schottegatweg. Ideaal om een oa. een kantoor in te vestigen. De ruimte is ca. 40 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Minimale huurperiode is 24 maanden. Per direct beschikbaar.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuke Appartementen in Santa Rosa te Huur te Huur: ANG 850

  Objectnr: 67917 - Per Maand

  Leuke Appartementen in Santa Rosa te Huur. Santa Rosa is een centraal gelegen wijk ten noord-oosten van Willemstad. Het is een populaire wijk door de ligging en de goede bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Luxe Appartement in Pietermaai te Huur te Huur: ANG 3.950

  Objectnr: 67933 - Per Maand

  Deze appartementen zijn gelegen in het centrum van de stad Willemstad, in de historische wijk Pietermaai. Op circa 500 meter ligt het centrum van Willemstad, de wijken Punda en Otrabanda met uitgaans-gelegenheden, winkels, restaurants en bioscopen. Het bekende Mambo Beach bevindt zich op circa 4 km.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime vrijstaande woning te huur in Girouette te Huur: ANG 2.900

  Objectnr: 66370 - Per Maand

  Ruime vrijstaande woning te huur in Girouette. Bij binnenkomst valt de ruime U-keuken direct op met nog een extra pentry kunt u al uw keukenspullen makkelijk een plekje geven.

  Wijk Girouette

  Slaap-/Badkamers : 5 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime centraal gelegen woning met appartement te huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 66217 - Per Maand

  Ruime centraal gelegen woning met appartement te huur. De woning is behalve voor eigen bewoning ook geschikt als kantoorpand of praktijk ruimte. Woning heeft een voor en achter woonkamer, een ruime keuken met apparatuur, een

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / 850 m2.

 • Verhuurd

  Ruime 3 slaapkamer Villa te huur op Blue Bay te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 66040 - Per Maand

  Ruime 3 slaapkamer Villa te huur op Blue Bay De villa beschikt over een grote overdekte porch met verschillende gezellige zitjes. Er is een ruim zwembad aanwezig met meer dan genoeg plaats om aan het zwembad heerlijk van de zon te genieten. De tuin is volledig aangelegd en omheind, er is tevens een carport aanwezig welke plaats biedt voor 2 auto’s aan de voorzijde van de woning.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  280 m2. / 845 m2.

 • Verhuurd

  Twee Commerciele ruimtes te Huur in Salina te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 65691 - Per Maand

  Commerciële ruimte te huur midden in Saliña Ruimte A: 80 m2 voor ANG 2000,- inclusief O.B. Ruimte B: 90 m2 voor ANG 2195,- inclusief O.B. Er komen geen servicekosten bij de prijs. De borg is twee maanden huur.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Unieke horeca gelegenheid Pietermaai te huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 65335 - Per Maand

  Unieke horeca gelegenheid Pietermaai te huur. Deze unieke gelegenheid is gevestigd in de hippe wijk Pietermaai en ligt direct aan de Caraïbische Zee. Het betreft een monumentaal pand aan de voorzijde in combinatie met een nieuw gedeelte aan de achterzijde. De voorzijde van pand is geheel gerestaureerd en op de begane grond is een ruimte met terras beschikbaar die gehuurd kan worden als horeca gelegenheid, zoals een bv. een juice bar, etc. VERHUURD voor lange termijn.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Verhuurd

  Nieuw appartement Pietermaai te huur te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 65338 - Per Maand

  Nieuw appartement Pietermaai te huur. De voorzijde van het monumentale pand is geheel gerestaureerd en op de 1e en 2e etage van dit mooie pand is het ruime appartement gelegen. Aan de zijkant van het pand komt u via een trap bij de entree van de 1e etage. Via de hal komt u bij de twee ruime slaapkamers met elk een eigen ruime badkamer. Verder op de 1e etage bevindt zich de woonkamer met een complete keuken en het balkon. Via een trap in de hal komt u op de 2e etage, waar zich de derde slaapkamer met eigen badkamer bevindt. Er is 150 m2 aan terrassen aanwezig.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / -

 • Verhuurd

  Volledig gemeubileerde villa op Jan Thiel Villapark Lagunisol te huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 51311 - Per Maand

  Volledig gemeubileerde villa op Jan Thiel in beveiligd park Lagunisol te huur. De villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, parkeerplek voor twee auto's en zwembad in het park. U hoeft alleen uw koffer mee te nemen, in de woning bevindt zich alles; van trendy meubels tot bedlinnen. De gerenoveerde villa ligt hooggelegen in het park. Daardoor geniet u van uw privacy en een uniek uitzicht vanaf de terrassen op de bergen van Oost-Jan Thiel, die goed op de wind liggen.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / 400 m2.

 • Verhuurd

  Prachtige Woning Oleander Residence te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 65348 - Per Maand

  Prachtige woning Oleander Residence te Huur. Deze geweldige en ruime geschakelde verdieping-woning is gesitueerd op het populaire Oleander Residence. Dit gated resort bestaat uit 12 bungalows en 16 geschakelde villa's met een gemeenschappelijk zwembad.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  210 m2. / 385 m2.

 • Gemeubileerd appartement voor Vakantieverhuur Curacao Willemstad Dominguito te Huur: ANG 1.475

  Objectnr: 64685 - Per Maand

  Twee mooi gelegen 2 slaapkamer appartementen, centraal gelegen vlak aan Caracasbaaiweg en tegenover supermarkt Vreugdenhill. Beide appartementen hebben verschillende kleurthema,s Paarse inrichting ander groene inrichting. Deze vakantiewoning kan voor zowel korte termijn als lange termijn gehuurd worden. (min 6 maanden)

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige villa nabij Cas Abou te huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 63800 - Per Maand

  Prachtige villa nabij Cas Abou te huur Prachtige villa nabij Cas Abou te huur. Cas Abou ligt aan de noordwestelijke kust van Curacao. Het is een prachtige omgeving, die wordt gekenmerkt door fraaie natuurlijke rotspartijen, baaien en lagunes. De hoge ligging nabij de kust brengt naast een prachtig uitzicht een heerlijke zeebries met zich mee. Het strand Cas Abou is ligt op nog geen 3 kilometer afstand. De andere bekende stranden van Westpunt zijn circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens circa 15 minuten rijden

  Wijk Cas Abou

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Prachtig Woonhuis te Huur Matancia te Huur: ANG 3.750

  Objectnr: 63771 - Per Maand

  Prachtig Woonhuis te Huur Matancia Entree/ hal met toegang naar riant grote lichte woonkamer met moderne open keuken (2012) v.v. vaatwasser, oven en 5-pits kooktop. Aan de achterzijde aansluitend middels een brede schuifpui, heerlijke grote porch. Twee slaapkamers met airco, ingebouwde kasten en strakke nieuwe badkamer (2016). Mooie hardhouten trap naar verdieping, hier is de ouderslaapkamer met prachtige badkamer (2016) met dubbele wastafel en ruime walk in closet/ study.

  Wijk Francia

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1070 m2.

 • Verhuurd

  Heerlijke dertiger jaren woning in Julianadorp te Huur te Huur: ANG 2.950

  Objectnr: 45383 - Per Maand

  Heerlijke dertiger jaren woning in Julianadorp te Huur Stijlvol en koel huis met fantastische tuin. Deze ruime tropenwoning gelegen te Julianadorp, ligt centraal gelegen op het eiland. Hato is op 10 min rijafstand en het welbekende Blauwbaai ligt op 3 minuten rijden van uw woning. De stranden, gelegen op de weg naar Westpunt, zijn vanaf 20 minuten bereikbaar.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / 700 m2.

 • Villa met Aanlegsteiger Spaanse Water te Huur te Huur: ANG 3.950

  Objectnr: 62793 - Per Nacht

  De villa bestaat uit vier slaapkamers met airco, vier badkamers, ruime woonkamer, moderne keuken, overdekte porch met een prachtige uitzicht over het Spaanse Water. De achter porch is recent betegeld en voorzien van veel planten en bomen. Om het gras altijd groen te houden zijn er twee deepwell putten aanwezig voor het irrigatiesysteem. Alle bewoners hebben toegang tot de gemeenschappelijke jachthaven en een speeltuin voor de kinderen.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Luxe Appartementen te Huur in Bottelier te Huur: ANG 1.850

  Objectnr: 49371 - Per Maand

  Luxe Appartementen te Huur in Bottelier. De appartementen zijn gelegen op een mooi privé terrein dichtbij Willemstad en een aantal stranden en duiklocaties. Het complex heeft 4 appartementen, die van veel gemakken voorzien zijn, met een eigen terras en een tropisch aangelegd zwembad van 40 m2. Momenteel zijn twee appartementen op de begane grond beschikbaar voor de lange termijn verhuur (minimaal 12 maanden).

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • Gerenoveerd Studentencomplex Dominguito te Huur te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 62327 - Per Maand

  De twee appartementen op de begane grond beschikken over drie slaapkamers en het appartement op de eerste etage is voorzien van twee slaapkamers. Alle appartementen zijn verder uitgerust met een nette badkamer en een uitgebreide en volledig ingerichte keuken. Indien je een scooter en of auto hebt is het mogelijk deze te parkeren op het terrein achter het hekwerk.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Appartementen Complex Caracasbaaiweg te Huur te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 62311 - Per Maand

  Een appartement is voorzien van twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, opbergruimte voor je kleding, verlichting en airco. In woonkeuken staat een zitje welke kan bestaan uit een tafel met stoelen of een bankstel. De keuken is uitgerust met een basisset kookgerei, potten, pannen, bestek, elektrisch fornuis en een koeling.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Luxe Woning Toscana Resort Bottelier te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 62088 - Per Maand

  Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. In deze woonwijk zijn veel luxewoningen gelegen op de heuvels. Alle woningen op de heuvel profiteren van de koele bries en een aantal van hen hebben een spectaculair uitzicht. Dit maakt het een van de meest populaire woonwijken van Curacao.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  190 m2. / 290 m2.

 • Nieuw

  Ruim Appartement met Gezamenlijk zwembad te Huur te Huur: ANG 1.500

  Objectnr: 62247 - Per Maand

  Het appartement is gelegen in een complex met een zwembad voor gezamenlijk gebruik. Het appartement zelf is goed onderhouden en ruim opgezet met 2 slaapkamers. Er is een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een fornuis met oven en een koelkast.

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Te huur Ruime Woning te Van Engelen Boy Ecuryweg te Huur: ANG 3.950

  Objectnr: 60760 - Per Maand

  De villa is gelegen binnen het rustieke en groene resort Villas Del Sol in de centraal gelegen woonwijk van Engelen. U bereikt het resort via een op afstand bedienbaar hek. Er is een tropisch aangelegde tuin met zwembad, zonnedek en een gazebo. De woning is in recent geheel gerenoveerd!

  Wijk van Engelen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / 215 m2.

 • Verhuurd

  Ruime Villa met Prachtig Uitzicht in Vista Montana te Huur te Huur: ANG 3.600

  Objectnr: 61451 - Per Maand

  Ruime Villa met Prachtig Uitzicht in Vista Montana te Huur Ruime villa met Prachtig Uitzicht in Vista Montana te Huur. Deze uitstekend onderhouden rustig gelegen villa met zwembad bevindt zich in de jonge woonwijk Vista Montana, op een steenworp afstand van alle dagelijkse voorzieningen! In de nabije omgeving zijn eveneens prachtige stranden van Jan Thiel en de Caracasbaai te vinden.

  Wijk Vista Montana

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Modern appartement op Jan Sofat te Huur te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 60915 - Per Maand

  Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer en porch heb je een prachtig uitzicht over het Spaanse water. Het appartement is smaakvol ingericht en biedt voldoende privacy.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  95 m2. / 150 m2.

 • Verhuurd

  Ruime woning te Piscadera Resort te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 60893 - Per Maand

  Ruime geschakelde 3 slaapkamer woning op het beveiligde Piscadera Bay Resort. De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, met een zeer ruim terras met zeezicht, carport en berging.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime bedrijfswoning en commercieel pand te Huur in Cerrito te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 59574 - Per Maand

  Het pand bestaat uit ruime vijf vertrekken, die multifunctioneel (showroom, werkruimte, kantoorruimte, berging) te gebruiken zijn. Er is tevens een keuken en badkamer aanwezig. Ook is er een kleine (bij)keuken aanwezig. De winkelruimte is vanaf de parkeerplaats met een trap bereikbaar. Het gebouw is U vorming met in het midden een porch. Ook over de breedte van de winkel, aan de kant van de straat, is een porch.

  Wijk Cerrito

  Slaap-/Badkamers : 5 / 1

  Woon / Grond opp. :  500 m2. / -

 • Verhuurd

  Ruime Woning te Huur met 4 Slaapkamers Jan Sofat te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 58205 - Per Maand

  Ruime woning te huur met 4 slaapkamers jan sofat. Deze prachtige ruime woning heeft een grote leefkeuken die van alle gemakken is voorzien. De woonkamer is tuingericht en geeft toegang tot de grote leefporch. De woning heeft 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een aparte meiden kamer. Vanuit de masterbedroom is er toegang tot de grote leefporch. De masterbedroom heeft tevens een eigen badkamer. De 2e badkamer wordt gedeeld door de andere slaapkamers. De opgang is voorzien van een afsluitbare poort, de woning heeft een grote carport en garage.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Appartement Jan Thiel te huur te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 55427 - Per Maand

  Te huur aangeboden: een appartement naast een woning te Jan Thiel, in de buurt van "de plantage". Het appartement bevind zich op een veilig complex met een poort. Verder zijn het appartement en de naastgelegen woning omheind met hekwerk voor extra veiligheid. Het appartement heeft 1 slaapkamer en is volledig gemeubileerd.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • VERHUURD

  Gerenoveerde Villa met 3 Slaapkamers te Huur in Salina te Huur: ANG 2.850

  Objectnr: 53700 - Per Maand

  Ruime gerenoveerde villa te Salina met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning beschikt over een royale woonkamer met een moderne open keuken. Aangrenzend aan de woonkamer is een ruime porch welke gedeeltelijk overdekt is en rondom de woning is veel buitenruimte. Ideale woning voor defensie.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gemeubileerd huis te huur in Juliandorp te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 53287 - Per Maand

  Gemeubileerd huis te huur voor 1 jaar, 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad, grote tuin, centraal gelegen, ruime porch.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 865 m2.

 • Verhuurd

  Unieke horeca locatie te huur in Pietermaai te Huur: ANG 7.500

  Objectnr: 53069 - Per Maand

  Unieke horeca locatie te huur in Pietermaai. Het pand bestaat uit een begane grond en een bovenverdieping. Het pand een begane grond is uitermate geschikt als een Tapasbar of eetcafé of restaurant. Deze kan in overleg met de eigenaar naar wens verbouwd worden. De bovenverdieping kan in combinatie met de begane grond gehuurd worden voor bijv. een feestzaal of 8 (hotel) kamers. De huidige indeling van het pand is als aangegeven op de plattegrond. Het pand is per direct beschikbaar.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / -

 • Verhuurd

  Rustig gelegen éénkamerappartement te huur Banda Bou te Huur: ANG 800

  Objectnr: 52961 - Per Maand

  Rustig gelegen éénkamerappartement te huur Banda Bou. Dit heerlijke appartement met één slaapkamers is gelegen in Barber. Op nog geen 10 minuten gelegen van playa Cas Abou, knipbaai, enz!

  Wijk Barber

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Luxe Appartement op Blue Bay Resort te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 52884 - Per Maand

  Luxe Appartement op Blue Bay Resort te Koop. Deze recent gebouwde villa is klaar om in te trekken, het is volledig gemeubileerd, beschikt over een ruime woonkamer met openslaande wand naar de tuin, waardoor de hele woning geopend kan worden en je een prachtig uitzicht hebt op de golfbaan.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Moderne Woning in Harmonie te Huur te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 52640 - Per Maand

  Moderne woning Harmonie te huur. Deze moderne woning is nieuw en heeft een mooie uitstraling door haar strakke. De indeling van de woning is erg praktisch en bestaat uit een ruime zithoek en moderne keuken. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 800 m2.

 • Nieuw

  Mooie 2 Slaapkamer Appartementen te Huur St Catharina te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 52376 - Per Maand

  Mooie 2 Slaapkamer Appartementen te Huur St Catharina. De appartementen zijn gelegen in een afgesloten complex. De grootte van de appartementen is ca. 85m2 en zijn voorzien van een moderne keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, veranda en tropische achtertuin.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  85 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuk Gemeubileerd Appartement te Huur Suffisant te Huur: ANG 850

  Objectnr: 52273 - Per Maand

  Leuk Gemeubileerd Appartement te Huur Suffisant. Dit appartement is gelegen in een afgesloten complex. Het appartement heeft een woonkamer en een keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast. De woonkamer is voorzien van airconditioning. Er is 1 slaapkamer welke tevens is voorzien van airconditioning. Er is een ruime garderobekast in de slaapkamer aanwezig. De badkamer is bijzonder luxe en voorzien van een jacuzzi, wastafel, aparte douche en toilet. VERHUURD

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Woning met 3 Slaapkamers te Huur Koraal Partier te Huur: ANG 1.750

  Objectnr: 52267 - Per Maand

  Ruime Woning met 3 Slaapkamers te Huur Koraal Partier. Deze fijne gezinswoning ligt in de rustige woonwijk Koraal Partier. Keuken die is voorzien van een fornuis en ijskast. Woonkamer en een aparte TV-room, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Leefporch, garage en overkapping

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige woning aan het Spaanse water te Huur te Huur: ANG 5.000

  Objectnr: 51978 - Per Maand

  Prachtige woning aan het Spaanse water te Huur. De woning is zeer modern en luxe en wordt ongemeubileerd/semi gemeubileerd opgeleverd. Bestaat uit 3 slaapkamers met airco, 2 badkamers, woonkamer en moderne keuken.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooi Pand Pietermaai te Huur te Huur: ANG 5.000

  Objectnr: 51768 - Per Maand

  Mooi pand Pietermaai te huur. Dit Pand ligt gelegen op toplocatie, met uitzicht op zee. Het pand is in goede staat en daarmee per direct beschikbaar.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Moderne Villa Brakkeput te Huur te Huur: ANG 4.200

  Objectnr: 51704 - Per Maand

  Moderne Villa Brakkeput te Huur. Deze moderne villa met zwembad bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gastentoilet en een studeerkamer. Daarnaast beschikt de woning over een aangelegen studio.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie Villa met Zwembad in Bottelier te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 51688 - Per Maand

  Mooie Villa met Zwembad in Bottelier te Huur. Deze prachtige villa kan zowel gemeubileerd als ongemeubileerd worden gehuurd. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en walk-inn closet. De 2 andere slaapkamers delen samen de tweede badkamer.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Tropische Woning Rust en Vrede te Huur te Huur: ANG 3.700

  Objectnr: 51512 - Per Maand

  Tropische woning Rust & Vrede te Huur. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een moderne keuken en woonkamer. Buiten vindt u een zwembad met jacuzzi, buiten douche, toilet en een palapa. Deze woning is momenteel verhuurd

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  230 m2. / 800 m2.

 • Verhuurd

  Mooi Appartement Grote Berg te Huur te Huur: ANG 1.300

  Objectnr: 51185 - Per Maand

  Mooi appartement Grote Berg te huur. Dit mooie appartement oogt erg ruim en fris en is gelegen is de veilige en kindvriendelijke wijk Grote Berg.

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Appartement met Uitzicht Groot Kwartier te Huur te Huur: ANG 975

  Objectnr: 51170 - Per Maand

  Appartement met Uitzicht Groot Kwartier te Huur Appartment met uitzicht Groot Kwartier te huur. Dit appartement in omgeving Groot Kwartier is hoog gelegen en heeft daarmee een prachtig uitzicht over het eiland. Het heeft 1 ruime slaapkamer en badkamer, een open woonkamer, met daarbij een open keuken. Buiten heeft het appartement een ruim overdekt terras. De totale oppervlakte van deze woonruimte bedraagt 60 m2. VERHUURD

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  60 m2. / -

 • verhuurd

  Ruim Appartement met Uitzicht Bottelier te Huur te Huur: ANG 1.950

  Objectnr: 51167 - Per Maand

  Ruim appartement met uitzicht Bottelier te huur. Dit mooie appartement is gelegen in de populaire en centrale wijk Bottelier. Naast dat het appartement ruim en fris is opgezet heeft het ook nog een prachtig uitzicht.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige Villa met Appartement Blue Bay te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 51051 - Per Maand

  Prachtige villa met appartement Blue Bay te huur. Deze ruime villa met zwembad ligt op het populaire en beveiligde resort Blue Bay. VERHUURD

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  325 m2. / 735 m2.

 • Verhuurd

  Prachtige Moderne Vrijstaande Woning met Zwembad en Mooi Uitzicht op Grote Berg te Huur te Huur: ANG 3.400

  Objectnr: 50931 - Per Maand

  Prachtige Moderne Vrijstaande Woning met Zwembad en Mooi Uitzicht op Grote Berg te Huur Deze woning heeft een prachtig uitzicht over zee en ligt goed op de wind. Het heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, met aansluitend aan het huis een appartement met grote woonkamer, aparte slaapkamer en badkamer. Ook heeft het huis een ruime achterporch en een zwembad. VERHUURD onder voorbehoud

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime woning in Soto te Koop te Koop: ANG 225.000

  Objectnr: 50797

  Ruime woning in Soto te koop. Deze ruime woning met 4 slaapkamers ligt in een prachtige en rustige omgeving, met uitzicht op de bergen en vlakbij de vele mooie stranden op West-Curaçao.

  Wijk Barber

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Mooie Appartementen te Huur Savaan te Huur: ANG 1.200

  Objectnr: 50733 - Per Maand

  Mooie Appartementen te Huur Savaan. De appartementen hebben ruime living met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en 1 of 2 slaapkamers met inverter airco’s. Het 2 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 70 m2, het 1 slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 60 m2.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  70 m2. / -

 • Verhuurd

  Exclusieve Villa te Huur Villapark Zuurzak te Huur: ANG 5.500

  Objectnr: 48372 - Per Maand

  Exclusieve Villa te Huur Villapark Zuurzak. Deze bijzonder stijlvolle villa bevat een grote living, een ruime moderne keuken, 5 slaapkamers, alle voorzien van airco, 3 badkamers en een inpandige garage. Verhuurd onder voorbehoud

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Heerlijke Ruime Woning te Huur Salina te Huur: ANG 3.400

  Objectnr: 50135 - Per Maand

  Heerlijke Ruime Woning te Huur Salina. Deze heerlijke woning is zeer centraal gelegen. De woning heeft een ruime woonkamer met een eethoek, zithoek en een tv-hoek. Er is een grote luxe keuken. Er zijn 4 slaapkamers. VERHUURD

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Leuk Appartement Grootkwartier te Huur te Huur: ANG 800

  Objectnr: 50272 - Per Maand

  Leuk appartement Grootkwartier te huur. Dit leuke appartement ligt op een goede centrale locatie en voelt fijn aan. Het appartement is niet al te ruim en hierdoor oogt het erg intiem en sfeervol. De woonkamer heeft een nette open keuken met nieuwe koelkast en nieuwe stove. Aan de slaapkamer zit een frisse badkamer. Voor de rest is het appartement van alle gemakken voorzien. Het appartement is voorzien van airco.

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Ruime Kantoor Units aan Schottegatweg Oost te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 49874 - Per Nacht

  Ruime kantoor units aan Schottegatweg Oost te huur. Twee ruime kantoorruimtes in een kantoorpand aan de Schottegatweg Oost. Beide kantoren zijn ruim 50 m2 groot en hebben toegang tot een balkon waarvandaan je op de Schottegatweg uitkijkt.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 / 2

  Woon / Grond opp. :  50 m2. / -

 • Verhuurd

  Leuke Woning met Aparte Studio te Huur in Jan Thiel Oost te Huur: ANG 1.950

  Objectnr: 50071 - Per Maand

  Leuke woning met aparte studio te huur in Jan Thiel Oost. Deze goed afgewerkte woning met studio in Jan Thiel Oost ligt op een uitstekende locatie en heeft een warme en gezellige uitstraling. Deze woning is momenteel verhuurd.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  130 + 50 m2. / 192 m2.

 • Verhuurd

  Mooie Tropenwoning in Katoentuin te Huur te Huur: ANG 2.150

  Objectnr: 50096 - Per Maand

  Mooie tropenwoning in Katoentuin te huur. Deze ruime eengezinswoning heeft een heerlijke tropische tuin met diverse vruchtenbomen, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Het ligt in een rustige wijk en omgeving en toch zijn de meeste voorzieningen dichtbij. VERHUURD!

  Wijk Katoentuin

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 800 m2.

 • Verhuurd

  Prachtig Penthouse Jan Thiel Hills te Huur te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 50045 - Per Maand

  Prachtig Penthouse Jan Thiel Hills te huur. Dit mooie penthouse met een prachtig uitzicht op de top van Jan Thiel berg ligt in een kleine exclusieve resort, beter bekend als Jan Thiel Hills.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / -

 • Verhuurd

  Luxe Penthouse op Bellevue te Huur te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 49987 - Per Maand

  Luxe Penthouse op Bellevue te Huur. De Bellevue Villas zijn geheel omheind en liggen nabij Gaito in een centraal gelegen doch stille omgeving. De appartementen zijn razend populair vanwege de centrale ligging en ligt zeer gunstig t.a.v. de windrichting.

  Wijk Rooi Catochi

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Gloednieuw Huis in Kwartje te Huur te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 49959 - Per Maand

  Gloednieuw Huis in Kwartje te Huur. Binnenkort zal deze gloednieuwe woning te Kwartje worden opgeleverd. Het huis is een klein project en heeft een eigen weggetje. Het heeft een open keuken en het oogt heel fris. Deze woning is momenteel verhuurd.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Prachtige Monumentale Villa met Appartement te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 49727 - Per Maand

  Dit prestigieuze uniek gebouwde landhuis is een juweeltje in zijn soort. Bij binnenkomst over de oprit van de villa zult u gelijk het prachtige landschap en de tropische kleuren opmerken. Aan de linkerkant van deze nette villa staat het appartement, wat beschikt over een aparte badkamer en entree. Het hoofdgebouw heeft 3 slaapkamers. Verhuurd onder voorbehoud.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  350 m2. / 970 m2.

 • Verhuurd

  Prachtige Woning te Huur Villapark Zuurzak te Huur: ANG 4.250

  Objectnr: 49501 - Per Maand

  Prachtige Woning te Huur Villapark Zuurzak. Deze moderne woning heeft 4 slaapkamers. Er is een ruime keuken met kookeiland die van alle gemakken is voorzien. Ruime woonkamer. Badkamer met ligbad. Carport.

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 4 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Geweldige Woning met Zwembad te Huur te Cas Grandi te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 49489 - Per Maand

  Geweldige Woning met Zwembad te Huur te Cas Grandi. De woning telt 4 slaapkamers en heeft een heerlijk zwembad. VERHUURD

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • verhuurd

  Ruime Woning Bottelier Toscana Resort te Huur te Huur: ANG 1.600

  Objectnr: 48751 - Per Maand

  Ruime woning Bottelier Toscana Resort te Huur. Op een mooi gras-perceel gelegen ruime woning voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer, pantry, washok en ruime open woon/eetkamer. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. De woning ligt op het zeer rustige en goed beveiligde Toscana Resort. Het huis is half gemeubileerd. Dat wil in dit geval zeggen: inclusief airco, koelkast, inbouw kookplaat & fornuis. Verhuurd onder voorbehoud

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Penthouse met Uitzicht over Spaanse Water Jan Thiel te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 48474 - Per Maand

  Dit mooie penthouse appartement met prachtig uitzicht op de top van Jan-Thiel-berg ligt in een exclusief en volledig veilig resort. Het Penthouse bevat een totale woonoppervlakte van 175 m2. Het beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / -

 • Verhuurd

  Ruime Tropen Villa met Appartement te Huur Mahaai te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 48398 - Per Maand

  Ruime Tropen Villa met Appartement te Huur Mahaai. De sfeervolle villa is gedeeltelijk gerenoveerd en goed onderhouden. Naast de moderne keuken en gezellige woonkamer telt de villa 3 slaapkamers en 2 badkamers en een appartement. VERHUURD

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • VERHUURD

  Prachtige villa met spectaculair uitzicht te huur Villapark Zuurzak te Huur: ANG 6.500

  Objectnr: 48296 - Per Maand

  Prachtige villa met spectaculair uitzicht te huur Villapark Zuurzak. Deze ruime, goed onderhouden villa is gelegen op een kavel van 935 m2 en telt naast 4 slaapkamers en 3 badkamers ook een studio. De villa is beveiligd met een camerasysteem, alarminstallatie en 24/7 security. VERHUURD tot medio 2019

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 5 / 4

  Woon / Grond opp. :  360 m2. / 935 m2.

 • Verhuurd

  Leuke appartementen aan De Ruyterkade te huur te Huur: ANG 650

  Objectnr: 48265 - Per Maand

  Leuke appartementen aan De Ruyterkade te huur. In het buisende hart van Punda zijn deze leuke appartementen gelegen. De appartementen hebben 1 slaapkamer, zijn gemeubileerd en voorzien van Pagatinu. Beschikbaar in overleg.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Geweldige Villa met zwembad Sunset Heights te huur te Huur: ANG 3.350

  Objectnr: 48251 - Per Maand

  Geweldige Villa met zwembad Sunset Heights te huur. Deze ruime villa is gelegen in Sunset Heights. Beschikbaar medio juli 2016

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / 1000 m2.

 • Verhuurd

  Centraal gelegen woning met appartement te huur te Huur: ANG 2.750

  Objectnr: 47256 - Per Maand

  Centraal gelegen woning met appartement te huur. Deze ruime woning is bijzonder goed gelegen op een zichtlokatie in Brievengat. Dit maakt de woning ook zeer geschikt voor kinderopvang, praktijkruimte, winkel etc. Verhuurd per 1 februari 2016

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verhuurd

  Schitterend en luxueus appartement te huur in Resort te Huur: ANG 3.250

  Objectnr: 47186 - Per Maand

  Schitterend en luxueus appartement te huur in Resort. Het ruim opgezette appartement bevindt zich op de 1e etage. Via de trap komt u in het appartement met een ruime woonkamer en een mooie, volledig uitgeruste keuken. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime master slaapkamer met walkin closet en badkamer. De overige twee slaapkamers met aparte badkamer en gasten toilet bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. Verder is er een kleine bergruimte met een warm water boiler en heeft het appartement een achter porch.

  Wijk Girouette

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / -