Google+
At Home Curacao

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Studentenwoning

 • Nieuw

  Ruime Centraal Gelegen Studio’s in Santa Rosa te Huur te Huur: ANG 699

  Objectnr: 58796 - Per Maand

  Ruime Centraal Gelegen Studio's in Santa Rosa te Huur. Dit leuke studio-complex ligt in een veilige en centraal gelegen wijk. In de buurt zijn vele voorzieningen zoals een supermarkt, sportschool, pinautomaat, en diverse horeca gelegenheden. Het complex is goed bereikbaar en er is een bushalte aan de overkant van de straat.

  Wijk Cas Cora

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  14/20 m2. / -

 • Salina View Studenten Appartementen te Huur te Huur: ANG 725

  Objectnr: 37782 - Per Maand

  Salinja View Studenten Appartementen biedt de gezelligheid van het wonen met andere studenten, maar de luxe en privacy van een eigen appartement! Het appartementencomplex Salinja View ligt zeer centraal, slechts op 5 minuten van de meest bekende stranden, beach clubs en Willemstad centrum!

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Gezellig Studentenhuis Vredenberg Villa Telamonstraat te Huur: ANG 750

  Objectnr: 29817 - Per Maand

  Dit studentenhuis staat al enkele jaren bekend als één van de populairste woonlocaties voor studenten op Curacao. Dit komt mede door de gezellige sfeer, maar zeker ook de praktische voordelen van wonen aan de Telamonstraat 43. Je woont hier onder andere super centraal, waardoor je binnen vijf minuten rijden in de stad bent en binnen nog geen drie minuten bij de geliefde stranden Cabana, Mambo en Wet&Wild. Tevens is het huis gelegen op loopafstand van een mini- en supermarkt. Daarbij is binnen de al veilige buurt veel sociale controle doordat de kamers contant bezet zijn.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 15+ / 15+

  Woon / Grond opp. :  400 m2. / 1200 m2.

 • Kamer te Huur Studentenhuis Villa Jongbloed te Huur: ANG 650

  Objectnr: 29630 - Per Maand

  Studentenhuis Villa Jongbloed is een ruim en gezellig ingericht huis gelegen in de rustige en veilige villawijk Jongbloed. Deze wijk is centraal gelegen en binnen 10 minuten rijden ben je in Punda (Willemstad) of lig je lekker op Mambo Beach.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 7 / 3

  Woon / Grond opp. :  105 m2. / -

 • Kamers te Huur Studentenhuis Villa Pietermaai te Huur: ANG 850

  Objectnr: 29622 - Per Maand

  Deze villa ligt in de wijk Pietermaai welke centraal is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat. Dit studentenhuis heeft een veilig hekwerk om het huis, welke je met een remote bedient. Tevens is het huis veilig , er is veel sociale controle én een heuse beveiliger (genaamd Pony).

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 11 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studenten Villa’s te Huur op Curacao te Huur: ANG 740

  Objectnr: 29611 - Per Maand

  Villa I is gelegen aan de Seruloraweg. Dit is een centrale doorgaande weg, dichtbij de rotonde en kerk van Janwe/Caracasbaaiweg. Villa ll is gelegen aan de Cas Coraweg. Ook dit is een centrale, doorgaande weg waar onder andere de grootste supermarkt van het eiland aan ligt: Mangusa Hypermarket.

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 15+ / 11

  Woon / Grond opp. :  515 m2. / -

 • Kamer te Huur in Studentenhuis Casa Ed te Huur: ANG 665

  Objectnr: 29602 - Per Maand

  Studentenhuis Casa Ed bestaat uit twee studentenhuizen op Curaçao en zijn gevestigd in de gezellige wijk Marie Pampoen aan de Nijmegenstraat 51 en 53. Je zit hier ontzettend centraal gelegen tussen Punda (de stad) en de populaire stranden Mambo, Wet&Wild, Cabana etc. Verder zijn er een supermarkt, bakkerij, pinautomaat, diverse eetgelegenheden en een bushalte op loopafstand.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 7 / 1

  Woon / Grond opp. :  98 m2. / -

 • Kamer huren Villa on the Hill Curacao te Huur: ANG 725

  Objectnr: 29592 - Per Maand

  Dit nieuwe studentenhuis ligt zeer centraal in de veilig en rustige buurt Vredenberg en is ook zeer populair wegens deze centrale ligging. Nog geen vijf minuten rijden van de stad en binnen drie minuten bereik je de populaire stranden Cabana, Mambo, Wet& Wild. Tevens woon je op loopafstand van een minimarket en supermarkt. De bekendste super in de buurt is de Albert Heijn. Er is een prachtig uitzicht over het eiland vanaf het balkon. Verder wordt het huis omringd door een groot stuk grond, waar je heerlijk kunt relaxen in zowel de zon als de schaduw. Het huis beschikt over meerdere badkamers, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Ook zijn er twee volledig ingerichte keukens in het pand waar gezamenlijk of alleen gekookt kan worden.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 15+ / 6

  Woon / Grond opp. :  532 m2. / -

 • Kamers in Huize aan Zee te Huur Punda te Huur: ANG 850

  Objectnr: 29548 - Per Maand

  Dit studentenhuis is gelegen in het studentenhart van Curacao: Punda. Binnen een paar minuten lopen ben je in het oude centrum van Willemstad. Mocht je (nog) niet over een auto beschikken, dan kun je hier ook gemakkelijk de bus pakken. Indien je wel een auto hebt, is er altijd voldoende parkeergelegenheid naast het huis op de parkeerplaats. Het huis ligt echt centraal tussen de verschillende cafés, restaurants, clubs en winkels. Studenten kunnen hier hun lol op! Op de weg naar Mambo Beach vind je een supermarkt, maar er is ook een zgn. minimarkt in de buurt. Tevens is het huis veilig en is er veel sociale controle. Je woont hier letterlijk aan zee en hebt ook een privé strandje achter het huis, waar altijd een fijn briesje waait. Het is een kleinschalig huis, wat het een zeer gezellige sfeer meegeeft. De eigenaar woont boven het huis en is hierdoor goed bereikbaar.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 5 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studentenhuis Punda te Huur te Huur: ANG 650

  Objectnr: 29539 - Per Maand

  Dit studentenhuis aan is klein, gezellig en ligt super centraal. Zodra je de deur uit stapt ben je meteen in het centrum van Punda. Hier vindt je meer dan genoeg winkels, supermarkten, restaurants en uitgaansgelegenheden zoals Café de Tijd, Bermuda en Saint Tropez. Daarbij ben je zo bij de bus die jou binnen een paar minuten naar de populaire stranden Mambo, Cabana, Wet & Wild en meer brengt! Het huis is gelegen op de derde verdieping waardoor je een prachtig uitzicht hebt en ook nog eens goed op de wind zit. Studentenhuis Punda is goed beveiligd met hekwerken, er hangt een camerasysteem en er is veel sociale controle.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 14 / 7

  Woon / Grond opp. :  8,5 m2. / 400 m2.

 • Studenten Complex Kleurentuin te Huur: ANG 650

  Objectnr: 29496 - Per Maand

  Het studenten complex is centraal gelegen aan de Seru Loraweg nabij de kerk van Janwe. Het complex is erg kleurrijk en staat bekend om de schitterende tuin. Hier kun je barbecueën, tv kijken (in de tuin!) en lekker relaxen. Het complex is erg geschikt voor stagiaires en seizoen werkers die van privacy houden, maar ook een van een gezellige sfeer. Het geheel bestaat uit een ruim voorhuis met 3 slaapkamers en 6 studio's, allemaal gemeubileerd.

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 10 / 5

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studentenwoning Casa Vredenberg te Huur: ANG 695

  Objectnr: 29488 - Per Maand

  Deze studentenwoning is onlangs nog gerenoveerd en heeft door de ligging en indeling een prettig huiselijk sfeertje. Je kunt je hier in je kamer terug trekken, of de gezelligheid van je huisgenootjes opzoeken. Aan de Hugenholtzweg woon je heerlijk en geniet je van het vrije Curacaose leven. Het studentenhuis staat in de veilige buurt Vredenberg en is eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken. Zo staat er een bushalte voor de deur die je beide richtingen kunt opstappen.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 15+ / 10

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Kamers Villa Bottelier te Huur te Huur: ANG 625

  Objectnr: 29428 - Per Maand

  Villa Bottelier is een kleinschalig studentenhuis dat in de veilige villawijk Bottelier ligt. Vanaf het huis ben je binnen 10 minuten in het centrum, 5 minuten bij Seaquarium Beach en de andere kant op nog geen 10 minuten bij Jan Thiel Beach. Daarbij is de grote supermarkt Vreugdenhil om de hoek en ben je ook snel in Saliña, waar verschillende winkels te vinden zijn. Het huis heeft in totaal 4 kamers en een ruime keuken. De grote tuin biedt veel buitenruimte waardoor je ook eens lekker kunt gaan BBQ-en. De woning is goed beveiligd door middel van sterk hang, sluit en traliewerk. Daarbij kun je eenvoudig je vervoer parkeren achter het hek.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 5 / 5

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studentenhuis Centraal Gelegen Santa Rosa te Huur: ANG 610

  Objectnr: 27770 - Per Maand

  Dit gezellige en kleinschalige studentenhuis ligt centraal en veilig in de wijk Santa Rosa. Het woonhuis bestaat uit 5 kamers, 1 studio en een appartement. Het complex is geheel ommuurd. Er zijn 2 terrassen en voldoende parkeergelegenheid.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 8 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Hugenholtzweg Vredenberg Studentenkamers en Studio’s Te Huur! te Huur: ANG 695

  Objectnr: 27396 - Per Maand

  Het huis ligt in de veilige wijk Vredenberg. Daar vindt je tevens ook een bushalte waar je in beide richtingen kunt opstappen. Binnen 3 minuten ben je bij de populaire stranden (Wet & Wild, Cabana en Mambo). Het stadscentrum met de gezellige restaurants en cafes is ook op 5 minuten afstand van e huisvesting. Op loopafstand zijn er meerdere bushaltes, McDonalds, diverse supermarkten en lokale eetgelegenheden.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 15+ / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studentenkamers Te Huur Punda te Huur: ANG 650

  Objectnr: 27460 - Per Maand

  Aan de Marktstraat in Punda ligt dit veilige, gezellige en super centraal gelegen studentenhuis in het centrum van Willemstad. Wanneer je de deur uitstapt ben je direct in het centrum. Hier zijn vele kledingwinkels, supermarkten, restaurants en diverse uitgaansgelegenheden zoals Café de Tijd, Bermuda en Saint Tropez. Dichtbij is de opstap van de bus zo ben je binnen enkele minuten bij de populaire stranden Cabana, Mambo en Wet &Wild.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 14 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te huur studenten huis zeer centraal gelegen op Curacao te Huur: ANG 715

  Objectnr: 22563 - Per Maand

  Te huur studenten huis zeer centraal gelegen op Curacao

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Curacao Vacation Homes en Studentenwoning te Huur: ANG 750

  Objectnr: 77668

  HI, we hebben gemeubileerde studio's en appartement voor studenten en vakantiegangers te Buena Vista. Buena Vista is centraal gelegen op het eiland. Met de auto ben je binnen 15 minuten in de stad, airport. De meeste en beste baaien bereik je binnen 20 a  30 minuten met de auto. Binnen 5 minuten met de auto ben je bij MCdonalds, Burgerking,Pizzahut, Kentucky en andere restaurants. We hebben een 2 slaapkamer appartement voor 5 personen en 2 studios elk voor 4 personen.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 2 / 3

  Woon / Grond opp. :  144 m2. / 576 m2.

 • Studio’s en kamers te huur Sorsaka te Huur: ANG 700

  Objectnr: 75401 - Per Maand

  Studio's en kamers te huur Sorsaka. Kamers zijn Ang 650,- all-in gebruik zwembad,  eigen badkamer, toilet en koelkast, incl aqua/electra, wifi. Bij de kamers hoort een algemene keuken. Voor gebruik van airco moet extra betaalt worden. Studio vanaf 850 Nafl. tot 875 Nafl. per maand all inn, incl. aqua/ electra, wifi en gebruik van zwembad en een eigen badkamer, toilet en keukenblok (koken mogelijk). Voor gebruik van airco moet extra betaalt worden. Parkeren op eigen terrein, achter gesloten poort dus ook nog eens lekker veilig. 

  Wijk Caracasbaaiweg

  Slaap-/Badkamers : 14 / 14

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Leuke studentenkamers in Pietermaai te Huur te Huur: ANG 790

  Objectnr: 68101 - Per Maand

  Deze leuke studentenkamers in Pietermaai zijn nu te huur. Dit huis is gelegen in het centrum. Het huis heeft 6 slaapkamers die allemaal te huur zijn. Het is ideaal voor studenten, maar ook voor huren op korte termijn.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 6 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Tip

  Zeer leuk appartement in resort Otrobanda Curacao te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 67059 - Per Maand

  Zeer leuk appartement in resort Otrobanda Curacao. Dit zeer nette, Nederlands, ingericht appartement is te huur op een leuk resort in Otrobanda Curacao. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal). Het betreft hier een afgesloten resort met appartement, studio's en kamers met een gezellige binnenplaats. Op de binnenplaats bevindt zich een bar met keuken en loungeruimte, waar dagelijks een daghap en een drankje kan worden genuttigd, voor een schappelijke prijs. Bij het resort zijn nog faciliteiten voor het wassen van kleding en gratis WIFI.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruime Nette Kleurrijke studenten Studios te huur op Curacao te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 65693 - Per Maand

  Dushi Bida is een klein, knus, veilig, ommuurt complex bestaande uit 4 geschakelde kleurrijke studios gelegen in een tropische tuin. Een plek waar de studenten in een ongedwongen en tropische sfeer kunnen studeren en werken aan

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / 1000 m2.

 • Tip

  Nette studios in resort Otrobanda te huur te Huur: ANG 1.150

  Objectnr: 45520 - Per Maand

  Nette studios in resort Otrobanda te huur Deze zeer nette, Nederlands, ingerichte studio's zijn te huur in Otrobanda. Het resort ligt op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal). Het betreft hier een afgesloten resort met 22 studio's en een gemeenschappelijke binnenplaats. Op de binnenplaats bevindt zich een bar met keuken en loungebanken waar dagelijks een zogenoemde daghap en een drankje gehaald kunnen worden voor een zeer goede prijs voor bewoners. Bij het resort zijn nog faciliteiten voor het wassen van kleding en Wi-Fi is inclusief.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  30 m2. / -

 • Veilig en centraal gelegen studiocomplex met eigen badkamer en toilet te Huur: ANG 800

  Objectnr: 48097 - Per Maand

  Veilig en centraal gelegen studiocomplex, ruime studiokamers allen met eigen badkamer en toilet. Het complex is heel ruim van opzet met meerdere grote binnenplaatsen met prachtige palmbomen en tropisch fruit waar je heerlijk in de schaduw kunt relaxen of werken. Er is 24-uurs receptie en het gehele terrein heeft camerabewaking. Het terrein is alleen toegankelijk voor huurders

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  14 m2. / -

 • Gemeubileerde studio te huur in rustige omgeving te Huur: ANG 785

  Objectnr: 45774 - Per Maand

  Gemeubileerde studio te huur in rustige omgeving Deze studio is een ruimte van een woonhuis welke opgedeeld wordt in verschillende studio's; gezellig en kleinschalig dus:) Het huis ligt in de rustige wijk Beurs, voorbij de St. Rosaweg en tegen Montana Abou aan. Via een binnendoor weg zit je zo op de Caracasbaaiweg. In de buurt zit een grote buurtsuper op loopafstand.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Kamers in Dominguito met tropische tuin en hangmatten te Huur: ANG 690

  Objectnr: 46139 - Per Maand

  Kamers in Dominguito met gezellige tropische tuin met terras en hangmatten Kom je een paar maanden werken of stage lopen op Curaçao? Dit studentenhuis heeft 1- en 2-persoons kamers. Het huis ligt centraal gelegen in Dominguito, dichtbij Mambo Beach. Er is een supermarkt op loopafstand. De keuken deel je samen met de andere huurders en je kunt gratis gebruik maken van de wasmachine. Gezellige tropische tuin met terras en hangmatten. Parkeren op eigen terrein.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verlaagd

  Zeer Ruime Studentenkamers in Mooi Huis boven op de Berg in Salina te Huur: ANG 675

  Objectnr: 45623 - Per Maand

  10 KAMERS IN RUSTIG STUDENTENHUIS IN EEN VEILIGE BUURT: Vanaf nu te reserveren in de veilige, rustige wijk Vredenberg te Salinja: ruime tot zeer ruime kamers tussen de 10 en 19 m2 in het pas gerenoveerde, volledig omheinde huis. Het huis beschikt over 10 kamers, 2 badkamers en een grote gemeenschappelijke keuken.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 10 / 2

  Woon / Grond opp. :  20 m2. / 150 m2.

 • Tip

  Zeer leuke Studio appartementen in resort Otrobanda Curacao te Huur: ANG 80

  Objectnr: 45530 - Per Dag

  Zeer leuke Studio appartementen in resort Otrobanda Deze zeer nette, Nederlands, ingerichte studio's zijn te huur op een leuke resort in Otrobanda. De studio's liggen op 5 minuten lopen van het busstation en het SEHOS (Hospitaal).Het betreft hier een afgesloten resort met 22 studio's en een gezellige binnenplaats.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Verlaagd

  Zeer Ruime Studentenkamers in Mooi Huis boven op de Berg in Salina te Huur: ANG 695

  Objectnr: 40271 - Per Maand

  10 KAMERS IN RUSTIG STUDENTENHUIS IN EEN VEILIGE BUURT: Vanaf nu te reserveren in de veilige, rustige wijk Vredenberg te Salinja: ruime tot zeer ruime kamers tussen de 10 en 19 m2 in het pas gerenoveerde, volledig omheinde huis. Het huis beschikt over 10 kamers, 2 badkamers en een grote gemeenschappelijke keuken.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 10 / 2

  Woon / Grond opp. :  20 m2. / 150 m2.

 • Studenten Kamer te huur op Curacao te Huur: ANG 650

  Objectnr: 39484 - Per Maand

  Studenten Kamer te huur op Curacao Buurt St.Maria 10 min van de vliegveld af, 5 min universiteit, 15 min van de stad, 20 min Mambo, 25 min Jantiel Kamer: Eigen badkamer. Een 2 persoonsbed. Grote kledingkast. Een bankstel Een tafel/bureau TV, wifi, eigen koelkast en voorraadkast. Eigen ingaan naar je kamer.

  Wijk Hato

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  20 m2. / -

 • Beautiful apartment Phoenix Villa Curacao for Rent te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 38119 - Per Maand

  Nice luxurious apartments located in a safe, quiet, and gated community. All apartments come with furniture such as stove, ac, 1 bedroom, bathroom, dining and living room sets. There’s also a nice garden setting and enough parking space with gate remotes. Available on request.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • 2 Bedroom apartment Phoenix Villa Curacao for Rent te Huur: ANG 1.400

  Objectnr: 38145 - Per Maand

  Nice luxurious apartments located in a safe, quiet, and gated community. All apartments come with furniture such as stove, ac, beds, dining and living room sets. There’s also a nice garden setting and enough parking space with gate remotes. Available on request.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtig appartement Phoenix Villa Jongbloed te Huur te Huur: ANG 1.100

  Objectnr: 38132 - Per Maand

  Dit mooi en luxueuze appartement is zeer veilig en rustig gelegen in een gated community. Het is gemeubileerd en beschikt over keuken met fornuis, airco, slaapkamer, badkamer, eet-en woonkamer. Er is ook een mooie tuin aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Centraal gelegen studentenkamers Punda te Huur te Huur: ANG 850

  Objectnr: 36829 - Per Maand

  Splinternieuw studentenhuis, zeer centraal gelegen in Willemstad gevestigd naast 2 andere studentenhuizen. Mooie kamers, nieuw sanitair, zwembad en een super gezelligen palapa in de tuin. Het studentenhuis heeft in totaal 9 kamers waarvan 2 kamers geschikt zijn voor 2 personen.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 9 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 525 m2.

 • Studentenkamers Punda te Huur te Huur: ANG 750

  Objectnr: 36818 - Per Maand

  Dit gerenoveerde herenhuis is gesitueerd op een heuvel aan de rand van de binnenstad (Punda) van Willemstad, Curacao. Vanaf het dakterras is er een schitterend uitzicht over de Caribische Zee.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 11 / 5

  Woon / Grond opp. :  228 m2. / 453 m2.

 • Kamer Huren in Villa Pietermaai te Huur: ANG 850

  Objectnr: 29402 - Per Maand

  Deze villa ligt in de wijk Pietermaai welke centraal is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat. Dit studentenhuis heeft een veilig hekwerk om het huis, welke je met een remote bedient. Tevens is het huis veilig , er is veel sociale controle én een heuse beveiliger (genaamd Pony). De woning bestaat uit een boven en benedenverdieping. Naast het huis zijn meerdere parkeerplekken en er bevinden zich ook ontspanningsruimten en een riante BBQ. Daarbij zijn er bushaltes in de buurt, indien je (nog) niet over een auto beschikt. Tegenover het huis is een zgn. minimarket te vinden waar boodschappen gehaald kunnen worden. Echter is er een supermarkt op 3 minuten rij-afstand. Verder zijn genoeg cafés, clubs, restaurants en winkels in de buurt door de centrale ligging.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 11 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Kamer Huren in Villa Jongbloed te Huur: ANG 617

  Objectnr: 29389 - Per Maand

  Studentenhuis Villa Jongbloed is een ruim en gezellig ingericht huis gelegen in de rustige en veilige villawijk Jongbloed. Deze wijk is centraal gelegen en binnen 10 minuten rijden ben je in Punda (Willemstad) of lig je lekker op Mambo Beach. Direct om de hoek van de villa zit op loopafstand alles wat je nodig hebt, zoals de supermarkt , een bushalte, een tankstation, een wasserij, een bank en diverse horecabedrijven zoals de Spaghettifactory, RibsExpress en de Hollandse friettent, KFC en Subway. De studentenwoning is in de buurt van het bekende cafe De Tropen, waar je als stagiaire al voor 12 gulden (5 euro) een complete avondhap kunnen eten.

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 7 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Gezellige Kamers Studentenhuisvesting Te Huur te Huur: ANG 652

  Objectnr: 25947 - Per Maand

  Gezellige Kamers Studentenhuisvesting Te Huur. Stagiaire Kamers te huur in een gezellige sfeervolle woning in een rustige wijk. Ga je stage lopen op Curaçao en ben je op zoek naar een sfeervolle verblijfplaats? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze gezellige leuke kamers zijn gevestigd in de wijk St.Helena. De wijk St.Helena is centraal gelegen en ligt in Otrabanda (Willemstad). De student kan kiezen uit voor de woning als huisvesting of het appartement. Op het terrein staat namelijk een woning met 3 slaapkamers en een 2 kamer appartement. Verder is er een tuin aanwezig met ruime parkeergelegenheid. Ideaal om je stageperiode compleet te maken!

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Gezellig Ruim Studentenhuis met 10 kamers Te Huur te Huur: ANG 715

  Objectnr: 25798 - Per Maand

  Nog 4 kamers te huur! Dit gezellige studentenhuis met 10 kamers ligt zeer centraal gelegen in de wijk steenrijk vlak bij mambo beach, punda, supermarkten en nabij de wijk salina. 8 kamers zijn direct gelegen in het huis en 2 kamers bevinden zich in een klein appartement. Het handige is dat er een bus voor de deur stopt wanneer u gebruikt wilt maken van het openbaar vervoer. De bus gaat rechtstreeks naar Mambobeach of de andere kant Zanzibar. De prijs bedraagt Nafl 715,- per maand inclusief water en licht en voor het kleine appartement Nafl 850,- all in. Ideaal voor studenten!

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 0 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Telamonstraat 8 studenten kamers en studio’s te huur te Huur: ANG 750

  Objectnr: 24834 - Per Maand

  Telamonstraat 8: studenten kamers en studio's te huur! Dit recent gerenoveerde studentencomplex biedt voldoende faciliteiten om een geweldige tijd op Curaçao te beleven. Zoals: Zeer veilig Wi-Fi internet Zwembad Airco (optioneel) Meer dan 180 graden uitzicht Kabel televisie Helpdesk Nederlands beheer Gratis sim kaart Ventilatoren Schoonmaak 2x per week Ook voor short term Gratis studentenpas Logees toegestaan

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  8m2 - 13m2 m2. / -

 • Telamonstraat 43: studenten kamers en studio’s te huur te Huur: ANG 815

  Objectnr: 24828 - Per Maand

  Telamonstraat 43 staat al enkele jaren bekend als het meest populaire studentenhuis op Curacao. Het studentenhuis ligt in de wijk Vredenberg op 5 minuten rijden van de stad en op 3 minuten rijden van de bekende stranden (Mambo Beach, Wet en Wild, Cabana).Tevens zijn er diverse opstap plaatsen voor het openbaar vervoer in de buurt.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  8 - 15 m2. / -

 • Studentenwoning te huur op Curacao aan de Cas Coraweg te Huur: ANG 750

  Objectnr: 22404 - Per Maand

  Studentenwoning te huur op Curacao aan de Cas Coraweg. Je stapt zo je kamer uit en je staat bij je eigen zwembad! Er zijn hier 3 badkamers, 4 toiletten, een zonneterras ...

  Wijk Jongbloed

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te huur studentenwoning op Curacao in Punda te Huur: ANG 750

  Objectnr: 22391 - Per Maand

  Te huur studentenwoning op Curacao in Punda. In de zeer gunstig gesitueerde Velpstraat staat dit zeer recentelijk verbouwde studentenhuis, vers in de verf en met nieuw meubilair.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studentenwoning te huur op Curacao in Salina te Huur: ANG 650

  Objectnr: 22381 - Per Maand

  Studentenwoning te huur op Curacao in Salina. Het studentenhuis is een oude stadvilla, die recentelijk is omgetoverd tot een ruime studentenwoning. De ideale ...

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Studentenwoning te huur op Curacao in Pietermaai te Huur: ANG 600

  Objectnr: 22370 - Per Maand

  Studentenwoning te huur op Curacao in Pietermaai. Gemeubileerde studentenkamers aan zee in hartje Punda. Per direct beschikbaar 5 kamers ...

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Centraal gelegen studentenwoningen te huur op Curacao te Huur: ANG 635

  Objectnr: 22020 - Per Maand

  Centraal gelegen studentenwoningen te huur op Curacao. Dit super gezellige Studentenhuis wordt door studenten en stagiaires met veel plezier bewoond.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  8 m2. / -

 • Centraal gelegen studentenwoningen te huur op Curacao te Huur: ANG 815

  Objectnr: 22021 - Per Maand

  Centraal gelegen studentenwoningen te huur op Curacao. Dit super gezellige Studentenhuis wordt door studenten en stagiaires met veel plezier bewoond.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  40 m2. / -

 • Centraal gelegen studentenwoningen te huur op Curacao te Huur: ANG 610

  Objectnr: 21158 - Per Maand

  Centraal gelegen studentenwoningen te huur op Curacao. Dit super gezellige Studentenhuis wordt door studenten en stagiaires met veel plezier bewoond.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  Vanaf 7,5 m2. / -

 • Studenten woning te huur op Curacao in Vredenberg te Huur: ANG 551

  Objectnr: 19042 - Per Maand

  Studenten woning te huur op Curacao in Vredenberg. Knusse en leuke studentenwoning met 3 slaapkamers.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

Meest recent:
 • Gemeubileerde Woning in Marbella Resort te Huur
  te Huur: ANG 3.700

  Objectnr: 84128 - Per Maand

 • Mooie Nieuwe Villa te Huur Villapark Flamboyan
  te Huur: ANG 3.850

  Objectnr: 84101 - Per Maand

 • Rustig gelegen woning met 4 slaapkamers en zwembad te huur
  te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 84080 - Per Maand

 • Prachtige villa met zwembad Flamboyan te huur
  te Huur: ANG 3.950

  Objectnr: 84047 - Per Maand

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)
Willemstad

Curaçao

Kantoor: +5999 788 4663

Buiten kantooruren +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent