Google+
at home curacao

All Real Estate +5999 788 4663

Kavels

 • Nieuw

  Gerenoveerde 2 onder 1 kap Woningen en Kavels in Curasol te Koop te Koop: ANG 240.000

  Objectnr: 78667

  Gerenoveerde 2 onder 1 kap Woningen en Kavels in Curasol te Koop. Curasol is een rustige woonwijk in de directe omgeving van prachtige stranden zoals Bluebay en Kokomo. Het is centraal gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van Punda. In in de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen zoals scholen en een supermarkt te vinden.

  Wijk Curasol

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Kavels vlakbij het strand van Mambo Boulevard te Koop te Koop: ANG 148.680

  Objectnr: 74091

  Ruime Kavels vlakbij het strand van Mambo Boulevard te Koop. De kavels zijn gelegen op een gated resort op loopafstand van Mambo Boulevard en de zee. Dit resort ligt bij Bapor Kibra op de dr. Martin Luther King BLVD. De ingang van het Resort ligt tegenover het bekende Sunscape Resort, op 5 minuten lopen van SeaAquarium Beach, het grootste en populairste strand van het eiland. Het project grenst aan de wijk Marie Pompoen waar zich een nieuw aangelegd openbaar strand en park bevindt.

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 531 m2.

 • Nieuw

  Grote Kavel met Mooi Uitzicht op Cas Grandi te Koop te Koop: ANG 180.000

  Objectnr: 72673

  Grote Kavel met Mooi Uitzicht op Cas Grandi te Koop. Dit perceel is gelegen aan een straat die eindigt in een doodlopende straat. Hier vindt u alleen lokaal verkeer waardoor het een veilige en stille omgeving is. Het perceel ligt op een hoger niveau dan de meeste omliggende huizen.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1120 m2.

 • Nieuw

  Ruime Kavels met Zeezicht in Hofi Abou te Koop te Koop: ANG 125.000

  Objectnr: 69715

  Ruime Kavels met Zeezicht in Hofi Abou te Koop. Hofi Abou is centraal gelegen tussen Barber en Soto. Banda Abou staat bekend om haar prachtige natuur en prachtige stranden. De baai Lagun is nog geen 10 minuten rijden.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 2130 m2.

 • Nieuw

  Ruim Kavel bouwgrond in Cas Grandi te Koop

  Ruim Kavel Bouwgrond in Cas Grandi te Koop. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 75000 m2.

 • Nieuw

  Ruim Hoekkavel in Otrobanda te Koop te Koop: ANG 550.000

  Objectnr: 65787

  Ruim Hoekkavel in Otrobanda te Koop. Otrobanda is een centraal gelegen buurt in Willemstad. Het is een populaire vestigingsplaats voor zowel particulieren die woonruimte zoeken als voor bedrijven, kantoren, horeca en winkels. Het is goed bereikbaar en er zijn vele voorzieningen in de buurt. 

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 2140 m2.

 • Bouwkavels te koop nabij Landhuis Veeris te Koop: ANG 175

  Objectnr: 63154

  Wij bieden u meerdere bouwkavels te koop nabij Landhuis Veeris in de wijk Veeris. Direct naast shopping center Sambil. Op de plattegrond zijn 8 kavels uitgetekend die elk in grootte zijn aan te passen voor verkoop.

  Wijk Veeris

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1500 m2.

 • Verkocht

  Ruime Kavel met schitterend Uitzicht in Brakkeput te Koop te Koop: ANG 250.000

  Objectnr: 60773

  Ruime Kavel met schitterend Uitzicht in Brakkeput te Koop. De luxe en populaire wijk Brakkeput ligt vlakbij de Caracasbaai en Jan Thiel Beach. Diverse winkels , resorts en restaurants zijn in de omgeving. De kavel heeft een schitterend uitzicht over de wijk Brakkeput en het Spaanse water. De kavel heeft een oppervlakte van 736 m2 eigendomsgrond.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 736 m2.

 • Verkocht

  Mooie kavel te Koop in Koraal Partier te Koop: ANG 115.000

  Objectnr: 59417

  Deze kavel van 930 m2 ligt in de rustige woonwijk Koraal Partier. Koraal Partier ligt op ongeveer 15 autominuten ten noordoosten van Willemstad. Er zijn diverse supermarkten, apotheken, huisartsen, scholen, restaurants etc. in de nabije omgeving. Het perceel ligt iets hoger dan omliggende kavels, waardoor u een mooi uitzicht heeft. De woning ligt goed op de wind.

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 930 m2.

 • VERKOCHT

  Kavel te koop in Cas Grandi met Prachtig Uitzicht. te Koop: ANG 155.000

  Objectnr: 58223

  De villa is uitstekend met de auto bereikbaar. De wijk Cas Grandi (wat eigenlijk groot huis betekent in het papiamentu/spaans) ligt op circa 15 minuten rijden vanaf het centrum van Willemstad en zo’n 30 minuten vanaf de luchthaven. In Cas Grandi staan prachtig grote villa’s die heel populair zijn bij onder ander vakantiegangers en mensen die naar Curacao willen verhuizen.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 875 m2.

 • Nieuw

  Te Koop Prachtige Ruime Hoekkavel Jan Sofat te Koop: ANG 299.000

  Objectnr: 56434

  Deze prachtige, ruime hoekkavel is gelegen in het luxe en goed beveiligde resort Jan Sofat. Het resort is nabij het Spaanse Water en ligt op kleine afstand van de stranden van Jan Thiel en Papagayo. Terreinoppervlakte 1110 m2.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1110 m2.

 • Nieuw

  Kavel op Industrieterrein te Montagne te Koop te Koop: ANG 475.000

  Objectnr: 54038

  Kavel op industrieterrein te Montagne te Koop. Ruim kavel op industrieterrein te koop, ruime opslagloods van ca. 200 m2, kavels zijn per nummer te koop. Wij ondersteunen u graag met de ontwikkeling of bouw van een bedrijfspand, traditionele- of staalbouw.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 1400 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Perceel Sorsaka te Koop te Koop: ANG 3.350.000

  Objectnr: 50673

  Prachtige Kavel Sorsaka te Koop. Dit weidse perceel in Sorsaka ligt nabij het prachtige 'Sorsaka Inn' en iets ten noorden van het ‘Shoppers Paradise’.

  Wijk Sorsaka

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 14000 m2.

 • Investering

  Uniek Ontwikkelings Project Blue Bay te Koop te Koop: ANG 6.610.900

  Objectnr: 50660

  Uniek Ontwikkelings Project Blue Bay te Koop. Dit wijdste kavel ligt in het prachtige Blue Bay. Blue Bay is één van de populairste stranden op Curaçao, gelegen bij de vissersplaats Sint-Michiel ten noordwesten van Willemstad. Het strand is genoemd naar de plantage Blaauw die hier in de buurt lag.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 7400 m2.

 • Tropisch Aangelegd Mini Resort in Scherpenheuvel te Koop te Koop: ANG 2.500.000

  Objectnr: 50320

  Tropisch Bebouwd en Beplant Mini Resort te Scherpenheuvel. Dit prachtige tropische terrein bestaat uit huurgrond van maar liefst 13.485 m2. Het terrein is compleet bewerkt en beplant met bloemen en vruchtenbomen.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 11 / 9

  Woon / Grond opp. :  438 m2. / 13485 m2.

 • Kavels te koop op het Jan Sofat Resort te Koop: ANG 225.000

  Objectnr: 31366

  Het resort beschikt over een 24/7 met bewaking bemande toegangspoort voorzien van beveiliging, veiligheidsrondes en alarmopvolging. In genoemde residentiele wijk zijn in de loop der tijd vele luxe woningen en villa’s gebouwd waarvan de eigenaren gebruik hebben gemaakt van de gunstige ligging rondom het Spaanse Water en als zodanig profiteren van de koele wind die er waait waarvan een aantal een spectaculair uitzicht hebben op de omgeving van de Tafelberg.

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 770 m2.

 • Nieuw

  Prachtige kavel met een schitterend uitzicht te koop te Koop: ANG 299.000

  Objectnr: 43894

  rachtige kavel met een schitterend uitzicht te koop. Deze kavel is gelegen in het gebied Steenrijk. Een wijk die zeer centraal gelegen is, dichtbij het centrum van Willemstad en de stranden van Seaquarium. Op het Seaquarium strand vindt u hotels, stranden, spa, fitnessruimte, winkels, restaurants, bars en strandtenten.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1130 m2.

 • Zeer mooie kavel gelegen in Vredenberg te koop te Koop: ANG 399.000

  Objectnr: 43937

  Zeer mooie kavel gelegen in Vredenberg te koop. De wijk Vredenberg is een zeer centraal gelegen wijk. Het gebied is makkelijk te bereiken via Salina. Tevens zit u dicht bij het centrum van Willemstad en de stranden van Seaquarium. Veel voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants en bars liggen op loopafstand.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1800 m2.

 • Ruime kavel te koop in resort Zuurzak te Koop: ANG 239.000

  Objectnr: 42720

  Ruime kavel te koop in resort Zuurzak. Villapark Zuurzak is een mooi en veilig villa park. Doordat het park volledig omheind is en een 24/7 bemande beveiliging, hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarnaast is de ligging van het Villapark ideaal, zowel het centrum van Willemstad en mooie stranden als Jan Thiel Beach, Mambo Beach en Cabana Beach zijn op enkele minuten rijden.

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 950 m2.

 • Nieuw

  Fantastische Kavel met Palapa Villa in Westpunt te Koop te Koop: ANG 1.423.000

  Objectnr: 38171

  Dit buitengewone stukje paradijs is te vinden aan het eind van Westpunt. Op het beveiligde terrein van de Kura Hulanda Lodge, vindt u de ingang naar deze droomlocatie.

  Wijk Westpunt

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 2290 m2.

 • Perfect gelegen kavel Blue Bay Curacao te Koop: ANG 204.700

  Objectnr: 34468

  Nice lot at blue bay resort for sale this resort has a 18 hole golf course, 24/7 security, a breath taking beach and many other amenities this lot is 1163 m2 it is a nice lot for a nice price.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1163 m2.

 • Nieuw

  Unieke kans ruime kavel Jan Thiel te Koop: ANG 2.848.000

  Objectnr: 34439

  Big lot for sale at Jan Thiel 14.000 sq/Meter lot that is great for the development of a resort or to be divided into 12 or more lots.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 14000 m2.

 • Nieuw

  Prachtige kavel te koop op Blue Bay voor bouw meerdere huizen te Koop: ANG 7.547.200

  Objectnr: 34423

  The most beautiful land of Blue Bay Golf & Beach Resort with a view on the beach and the nearly the the hole complex of Blue Bay and the golf cource. Located adjacent to the Club House. It's a commercial plot and it is permitted to build 8 villas with 8 guest houses on the land.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Grote Kavel een Unieke Kans voor een Resort te Koop: ANG 40.000.160

  Objectnr: 34380

  For sale a 500.000M2 lot at klein hofje this lot is on the Piscadera Bay it's perfect for a resort,hotel or marina. Price on request.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 500000 m2.

 • Nieuw

  Mooi Kavel op Kaya Lima Bonaire te Koop te Koop: ANG 129.900

  Objectnr: 30808

  Dit mooie kavel van 1000 m² is gesitueerd aan Kaya Lima op Bonaire. Het perceel is eigendomsgrond met aan de achterkant de weg richting Sorobon. Beide wegen kunnen als ingang voor projecten fungeren.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1080 m2.

 • Groot bouwkavel voor appartementen inclusief bouwvergunning en tekeningen te Koop: ANG 465.000

  Objectnr: 30048

  Een ruim en hoog gelegen kavel. Goed op de wind en met uitzicht. Er kunnen 8 appartementen op deze grond gebouwd worden. Er is reeds een bouwvergunning om met de eerste 4 appartementen te starten. 1600 m2 Eigendomsgrond

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1600 m2.

 • Pracht villa’s te koop in Villawijk Jeremi te Koop: ANG 489.500

  Objectnr: 24917

  Dit is de kans om uw droomwoning te realiseren in een prachtig stukje natuur met adembenemend uitzicht op zee en groen.Jeremi Ocean Resort is een toerischtische project en ligt vlakbij Playa Jeremi. Het totale ontwikkelingsgebied bestaat uit ongeveer 400 kavels. Een aantal kavels grenzen direct aan het Caribische zee. In het plan is er voldoende ruimte voor commerciele ruimte.

  Wijk Banda Bou

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  110 m2. / 750 m2.

 • Te koop kavel aan het water op Curacao te Koop: ANG 40.000.000

  Objectnr: 19523

  Te koop kavel aan het water op Curacao 500.000 m2 op Klein hofje. Deze kavel aan de Piscaderabaai is perfect voor een resort of hotel etc etc. Vraagprijs is 80 Naf. per vierkante meter. Het perceel wordt in een geheel verkocht. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 500000 m2.

 • Kavel te koop op Blue Bay Curacao te Koop: ANG 359.000

  Objectnr: 17630

  Kavel te koop op Blue Bay Curacao. De kavels zijn gelegen op de mooiste sectie van het Blue Bay Golf & Beach Resort

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 850 m2.

 • Nieuw

  Monumentale Woning met Ontwikkelingsgrond te Koop te Kwartje te Koop: ANG 399.000

  Objectnr: 79633

  Monumentale Woning met ontwikkelingsgrond te koop te Kwartje. Kwartje is een rustige wijk gelegen aan de oostkant van Curacao.  Het is centraal gelegen op ongeveer 15 minuten van Willemstad. Bekende stranden zoals Jan Thiel en Mambo zijn ongeveer 15 minuten rijden.

  Wijk Kwartje

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  95 m2. / 3930 m2.

 • Te Koop

  Hoekkavel op beveiligd resort La Privada te koop te Koop: ANG 345.000

  Objectnr: 76131

  Hoekkavel op beveiligd resort La Privada te koop. La Privada is een mooi en veilig resort met 24/7 bewaking, gelegen op een centrale locatie in de onmiddellijke nabijheid van Seaquarium Beach, Mambo Beach, scholen, supermarkten en hotels. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 10 minuten. De huizen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen, de Caribische kleuren zijn met zorg gekozen en de tuinen zijn prachtig aangelegd. Dit totaalbeeld geeft het uiterlijk van een tropisch resort weer. Er is ook een goed verzorgd gemeenschappelijk zwembad.   

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 825 m2.

 • Te koop

  Rustig gelegen kavel te Coral Cliff te Koop: ANG 214.500

  Objectnr: 75564

  Rustig gelegen kavel te Coral Cliff, een ideale plek voor Rust, mooie natuur en uitzicht op zee. De kavel is gelegen op Coral Cliff in Groot Santa Martha Curacao en op loopafstand van het strand. Coral Cliff is een verkavelingsplan met ongeveer 14 kavels en bestaat uit een aantal van finca woningen en een aantal vrijstaande villa’s. De kavel is 1610 m² eigendomsgrond en heeft 180 graden ononderbroken zeezicht.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1610 m2.

 • Kavel met Geweldig Uitzicht in Cas Grandi te Koop te Koop: ANG 185.000

  Objectnr: 72666

  Kavel met Geweldig Uitzicht in Cas Grandi te Koop. De kavel bevindt zich in het hoogste deel van Cas Grandi en biedt zo een geweldig uitzicht over de omgeving. Het perceel is ommuurd met een 40 meter lange en 3,5 meter hoge steunmuur (met een fundatie van 1 meter breed).

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1030 m2.

 • Nieuw

  Kavel met Bouwvergunning Jan Thiel te Koop te Koop: ANG 465.000

  Objectnr: 70531

  Kavel met Bouwvergunning Jan Thiel te Koop. Deze kavel, gelegen in Jan Thiel, heeft een oppervlak van 1.580 m2. De bijbehorende bouwvergunning biedt mogelijkheid tot een appartementencomplex van 4 appartementen.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1580 m2.

 • Nieuw

  Nieuwe Kavels in Villapark Fontein te Koop te Koop: ANG 255.000

  Objectnr: 70342

  Nieuwe Kavels in Villapark Fontein te Koop. Villapark Fontein is gelegen in het gebied Fontein ten westen van Willemstad. Dit gebied kenmerkt zich door rust en natuur. In de omgeving zijn diverse bekende restaurants zoals; Karakter, Koraal en Willywood te vinden

  Wijk Fontein

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1022 m2.

 • Nieuw

  Kansvolle Kavel in Soto Banda Abou te Koop te Koop: ANG 130.000

  Objectnr: 69354

  Kansvolle Kavel in Soto Banda Abou te Koop. Deze kavel in Banda Abou is gelegen aan Hofi Abou. Hofi Abou is centraal gelegen tussen Barber en Soto. Banda Abou staat bekend om haar prachtige natuur en prachtige stranden. De baai Lagun is nog geen 10 minuten rijden.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1890 m2.

 • Te koop

  Exclusieve Kavel aan Zee Coral Estate te Koop te Koop: ANG 2.685.000

  Objectnr: 67862

  Exclusieve Kavel aan Zee Coral Estate te Koop. Coral Estate is de perfecte plek om te ontspannen. Het biedt alles wat je nodig hebt, het perfecte evenwicht tussen leven in luxe en de schoonheid van de natuur. We hebben een van de laatste kavels direct aan het water te koop. Dit is de perfecte kans om uw droomproject te realiseren.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 8000 m2.

 • Verlaagd

  Unieke Kavel aan Zee met Strand Coral Estate te Koop: ANG 1.175.000

  Objectnr: 63735

  Unieke Kavel aan Zee met Strand Coral Estate. Zeer exclusief is deze kans om een vrije bouwkavel aan zee te kopen op het zeer veilige en gewilde resort Coral Estate, Rif St. Marie. Vanaf de ruime kavel (3.114 m2!) hebt u vrij zeezicht en ziet u links in de verte Boca Sami liggen.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 3114 m2.

 • Nieuw

  Kavel te koop naast Sunset Heights te Koop: ANG 185.000

  Objectnr: 63706

  Mooi kavel te koop met 360 graden uitzicht over Curacao. Prachtige zonsondergang, veilig gebied, mogelijkheid tot bouwen van gewilde appartementen voor een gedegen rendement. Verkoopprijs is onderhandelbaar.

  Wijk Sunset Heights

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 737 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Kavel met Uitzicht Brakkeput te Koop te Koop: ANG 199.000

  Objectnr: 61939

  Prachtig Kavel met Uitzicht Brakkeput te Koop. Brakkeput ligt vlakbij de Caracasbaai en Jan Thiel, vlakbij de populaire stranden. Diverse winkels , resorts en restaurants zijn in de omgeving. De kavel heeft een schitterend uitzicht over de wijk Brakkeput en het Spaanse water.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 744 m2.

 • Nieuw

  Prachtige centraal gelegen kavels in Tera Kora Bonaire te Koop te Koop: ANG 66.950

  Objectnr: 59136

  Tera Kora ligt in de hoofdstad Kralendijk op circa 10 minuten rijden vanaf het vliegveld en circa 5 minuten naar het centrum. De kavels zijn tussen de 600-756 m2 groot. De prijs van een kavel is U$ 37.500,- k.k. of ANG 66.950 k.k. (afhankelijk van de koers).

  Wijk Tera Kora

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 756 m2.

 • Te koop

  Unieke villa met zwembad en eigen strand Coral Cliff te Koop: ANG 5.999.000

  Objectnr: 60184

  Unieke villa met zwembad en eigen strand Coral Cliff. Met vier slaapkamer en 3 badkamers. Ook geschikt voor boutique hotel of luxe B&B. Inbegrepen in deze verkoop (niet afzonderlijk te koop) zijn nog twee kavels gelegen direct naast het huis. Beide percelen zijn rondom het huis en direct toegankelijk vanaf de weg en uit te breiden tot aan de kustlijn.

  Wijk San Sebastiaan

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  750 m2. / 5730 m2.

 • Te koop

  Schitterende kavel te Cas Abao te koop te Koop: ANG 285.000

  Objectnr: 57555

  Schitterende kavel te Cas Abao te koop. Dit is een kavel met een prachtig uitzicht. De oppervlakte van de kavel bedraagt circa 1000 m2. Vanaf dit kavel heeft u een mooi uitzicht over de zee. Verder heeft u gratis toegang tot de Cas Abao Beach! Cas Abao is een resort dat 's avonds afgesloten wordt door middel van een electrische gate. En overdag is er bewaking aan de poort.

  Wijk Cas Abou

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1000 m2.

 • Nieuw

  Prachtige Grote Kavel te Sint Willibrordus te Koop te Koop: ANG 535.000

  Objectnr: 55172

  Deze prachtige grote kavel gelegen te Willibrordus is een unieke kans! Het prachtige perceel, welke goed is gelegen op de wind, is 12.750 m2 groot. De kavel met bestemming 'stedelijke ontwikkeling' heeft een prachtig uitzicht over de zoutpannen van Jan Kok. De kavel is zeer geschikt voor de aanleg van een vakantie resort. De kavel kan ook gesplitst worden in vier kavels van 3000 m2.

  Wijk Sint Willibrordus

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 12750 m2.

 • TE KOOP Landhuis Veeris met 8.050 m2 kavel te Koop: ANG 1.408.750

  Objectnr: 52391

  Met maximaal 7.500 vierkante meter commerciële percelen nabij Sambil winkelcentrum Landhouse Veeris biedt grote mogelijkheden voor diverse bestemmingen. Zoals een restaurant, hotel of bed and breakfast met ongeveer 10 appartementen, een kantoorgebouw met opslag gebouwen, een exclusieve winkelstraat of cultureel centrum, of zelfs een medische faciliteit.

  Wijk Veeris

  Slaap-/Badkamers : 5 / 4

  Woon / Grond opp. :  570 m2. / 8050 m2.

 • Te koop

  Ruime Kavel op toplocatie Zeelandia te Koop

  Ruime kavel op toplocatie Zeelandia te Koop. Gelegen binnen rustige, maar industriële omgeving en aangesloten op alle lokale nutsvoorzieningen van Curaçao. Bestaat uit 4 delen, met een totaal oppervlak van 6.755 m2.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 6755 m2.

 • Verkocht

  Ruim Perceel Bonaire te Koop te Koop: ANG 169.550

  Objectnr: 52486

  Ruim Perceel Bonaire te Koop. Een eigendomsperceel van 1600 m2 gelegen te Santa Barbara op Bonaire.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1600 m2.

 • Nieuw

  Commercieel Kavel op toplocatie bij Sea Aquarium te Koop: ANG 7.787.500

  Objectnr: 52205

  Commercieel Kavel op toplocatie bij Sea Aquarium. Dit commerciële kavel ligt gelegen op loopafstand van Breezes hotel Van der Valk Kontiki Resort, Lion's Dive Hotel, diverse restaurants , beach clubs en het Curaçao Seaquarium te vinden.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 44500 m2.

 • Nieuw

  Mooie Kavel aan Strand Porto Marie te Koop te Koop: ANG 2.950.000

  Objectnr: 52196

  Mooie kavel aan strand Porto Marie te koop. Playa Porto Marie op is een mooie, zanderige baai te vinden op het privé-domein van plantages "Porto Marie" aan de westkust. Haar witte koraal zand strand, met helder en kalm water, is een waar paradijs voor waterliefhebbers. De unieke "dubbele" rif is gemakkelijk bereikbaar vanaf de kust en biedt een fascinerende snorkel en duikstek. Voor landrotten, twee natuurpaden hebben hun startpunt bij het strand parkeerplaats.

  Wijk Sint Willibrordus

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 10000 m2.

 • Nieuw

  Mooie hoek Kavel Jan Sofat te Koop te Koop: ANG 313.600

  Objectnr: 51005

  Mooie hoekkavel Jan Sofat te koop Deze hoekkavel ligt gelegen in Gated Resort Jan Sofat en heeft een oppervlakte van 980 m2. De wijk ligt centraal en is goed beveiligd!

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 980 m2.

 • Nieuw

  Centraal gelegen Perceel Jan Sofat te Koop te Koop: ANG 318.465

  Objectnr: 51008

  Grote hoek kavel Jan Sofat te koop Deze hoek kavel ligt gelegen in Gated Resort Jan Sofat en heeft een oppervlakte van 1011 m2. De wijk ligt centraal en is goed beveiligd!

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1011 m2.

 • Te koop

  Ruime kavel te koop Brakkeput Abou te Koop: ANG 225.000

  Objectnr: 50196

  Ruime kavel te koop Brakkeput Abou. Deze ruime kavel van 639 m2 ligt in het mooie “Adelisia Resort”, in de nieuwe wijk Brakkeput Abou aan de oostkant van het eiland op 10 minuten afstand van de populaire stranden Jan Thiel Beach en Lion Beach en de Zoutpannen van Jan Thiel met prachtige wandel -en mountainbike paden, flamingo’s, rust, bos en waar paardrijden mogelijk is. Het centrum van Willemstad is ca. 15 minuten rijden.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 639 m2.

 • Kavel met Bouwvergunning Jan Thiel te Koop te Koop: ANG 465.000

  Objectnr: 52131

  Kavel met Bouwvergunning Jan Thiel te Koop Deze kavel, gelegen in Jan Thiel, heeft een oppervlak van 1.580 m2. De bijbehorende bouwvergunning biedt mogelijkheid tot een appartementencomplex van 4 appartementen. De kavel bestaat uit een oppervlak 1.580 m2 eigendom. Deze grond bestaat uit 3 lege nissen (zie foto's)

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1580 m2.

 • Tip

  Unieke kavel 500m2 direct aan zee Penstraat Curacao te Koop: ANG 1.500.000

  Objectnr: 45750

  Unieke kavel 500m2 direct aan zee Penstraat Curacao. Een fantastische plek met eigen strand op de meest gewilde lokatie van Curacao. Op slechts ca 1500 meter van het centrum van Punda en ca 1000 meter van de luxe stranden Cabana, Mambo en Seaquarium.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 500 m2.

 • Optie

  Spectaculaire kavel 1550 m2 aan zee te koop te Koop: ANG 2.200.000

  Objectnr: 40618

  Spectaculaire kavel 1550 m2 aan zee te koop. Op slechts ca 1500 meter van down-town Punda kunt u 1550m2 grond aan strand kopen. Op ca 1000 meter de andere kant op vind u de luxe stranden van Cabana, Mambo en Seaquariun. Daar tussen wordt ook nog eens Playa Marie Pampoen in ontwikkeling gebracht. 5 sterren resort Baoase ligt op 200 meter afstand. Een meer gewilde omgeving is nauwelijks denkbaar. Ideaal voor een villa met gastenhuis, botenhuis, zwembad, etc. Bijzonder geschikt om appartementen te bouwen.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1550 m2.

 • Unieke kavel 1000m2 sea front in Willemstad op 1500m van Punda te Koop: ANG 1.800.000

  Objectnr: 33986

  Unieke kavel 1000m2 sea front in Willemstad op 1500m van Punda. Op slechts ca 1500 meter van down-town Punda kunt u 1000m2 grond aan strand kopen. Op ca 1000 meter de andere kant op vind u de luxe stranden van Cabana, Mambo en Seaquariun. Daar tussen wordt ook nog eens Playa Marie Pampoen in ontwikkeling gebracht. 5 sterren resort Baoase ligt op 200 meter afstand.  Een meer gewilde omgeving is nauwelijks denkbaar.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1000 m2.

 • Nieuw

  Mooi Bouwkavel Grote Berg te Koop te Koop: ANG 150.000

  Objectnr: 40899

  Realiseer uw nieuwbouw woning op een van de meest populaire projecten van Curacao. Op dit moment wordt Grote Berg steeds interessanter voor mensen die niet in de stad willen wonen, maar ook niet te ver uit de buurt willen zitten. Het is een rustige en nette wijk. Onlangs schoon gemaakt, E-sectie, Grootte 950 m2

  Wijk Grote Berg

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 950 m2.

 • Jeremi Ocean Resort kavels te koop te Koop: ANG 199.000

  Objectnr: 25049

  Jeremi Ocean Resort is een nieuw project. Prachtig wonen aan het water. kavels zijn beschikbaar vanaf +/- Nafl.55.000 tot Nafl.195.00 met een oppvervlakte van 500m2 tot 1025 m2 Een unieke investering op een unieke plek op het eiland. Op het park worden niet alleen huizen gevestigd maar u kunt ook denken aan winkels en een supermakt.

  Wijk Westpunt

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 636 m2.

 • Verkocht

  Mooie Kavel aan het Spaanse Water op Curacao te Koop: ANG 1.500.000

  Objectnr: 22321

  Mooie kavel aan het Spaanse Water op Curacao VERKOCHT

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1204 m2.

 • Te koop op Jan Sofat cul-de-sac kavel te Koop: ANG 275.000

  Objectnr: 20391

  Te koop op Jan Sofat cul-de-sac kavel

  Wijk Jan Sofat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 890 m2.

 • Kavel te koop op Curacao in Coral Estate te Koop: ANG 489.580

  Objectnr: 19154

  Kavel te koop op Curacao in Coral Estate. Dit is de ideale locatie om uw droom te verwezenlijken en uw eigenlijk huis te bouwen.

  Wijk Coral Estate

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1660 m2.

 • Bouwgrond kopen op Curacao te Koop: ANG 750.000

  Objectnr: 13764

  Bouwgrond kopen op Curacao. Deze kavel is gelegen in Banda Abou, San Sebastian en beschikt over een geweldig uitzicht.

  Wijk Sint Willibrordus

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 9880 m2.

 • Bouwgrond te koop Droomhuis bouwen aan groot zwembad in Resort te Koop: ANG 256.940

  Objectnr: 10192

  Bouwgrond te koop voor 1 of 2 woningen op een terrein gelegen in een goedlopend en bebouwd resort. Het terrein ligt direct aan een prachtig groot zwembad.

  Wijk Koraal Partier

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 886 m2.

 • Bouwkavels te koop op curacao te Koop: ANG 8.092.320

  Objectnr: 8462

  Bouwkavels te koop op curacao. Fontein, een vroegere plantage, is nu een ontwikkelingsgebied met een totale grootte van 95 hectaren op dit terrein zijn...

  Wijk Fontein

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  175920 m2. / -

 • Te koop bouwterrein 3500m2 hoofdweg Cascora te Koop: ANG 3.000.000

  Objectnr: 7830

  Te koop bouwterrein van 3500 m2 Te koop aangeboden een mooi centraal gelegen bouwterrein van 3500 m2 aan de Cas Cora weg Curacao Meer informatie en f ...

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 3500 m2.

 • Te koop: kavel met zeezicht op Blue bay Golf & Beach Resort te Koop: ANG 587.400

  Objectnr: 1467

  Een prachtige kavel met geweldig uitzicht op zee en het prachtig aangelegde Blue Bay Golf & Beach Resort. USD: $330,000 Blue Bay Golf & Beach Resort ...

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  1520 m2. / -

Meest recent:
 • Woning in Damasco Resort Te Koop
  te Koop: ANG 550.000

  Objectnr: 80050

 • Mooi ruim vrijstaand huis te koop op Green Leafe gated resort
  te Koop: ANG 269.000

  Objectnr: 80079

 • Woning in Damasco Resort Te Huur
  te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 80051 - Per Maand

 • Ruime Nieuwbouw Woning nabij Suffisant te Koop
  te Koop: ANG 190.000

  Objectnr: 79856

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)
Willemstad

Curaçao

Kantoor NL +31 (0)76 571 66 67

Kantoor Curacao: +5999 788 4663

Buiten kantoor uren +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Hans Spoelman +5999 52 115 90

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent