Google+
at home curacao

All Real Estate +5999 788 4663

Bedrijfspand huren

 • Te huur

  Nieuwe kantoorruimte Amerikanenkamp te huur te Huur: ANG 2.200

  Objectnr: 75366 - Per Maand

  Nieuwe kantoorruimte Amerikanenkamp te huur. Het is een goed gelegen object op een van de  hotspots op Curacao. Tevens ook office furniture, network en elektra aansluitingen. Gezamenlijke toiletten en keuken en alarm aanwezig. Voldoende buitenruimte of parkeerruimte. Totale oppervlakte 50 m2. Huurprijs ANG 2.200,-  exclusief OB, inclusief water en elektra Huurovereenkomst voor minimaal 2 jaar.

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  50 m2. / -

 • Te huur

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp. De constructie van het pand is van staal en steen met roldeuren. Inpandig kantoor unit van ca. 5 x 8 m.  + kantoorunit ca. 5 x 10 m. Het pand is gesplitst in twee gedeelten, waarvan een deel is verhuurd. Voldoende buitenruimte of parkeerruimte. Totale oppervlakte 700 m2. hoogte 8 meter met laad doks. Huur per maand tussen ANG 10,- en 13,- p/m2 excl. OB Contract voor minimaal 2 jaar. 

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 700 m2.

 • Nieuw

  Spacious Office Units at Central Location Gosieweg for Rent

  Spacious Office Units at Central Location Gosieweg for Rent. The Gosieweg is nearby the Schottegatweg North ring road. The location of the building is commercially very strategic. This has to do with the fact that the Gosieweg is a busy bustling road. The infrastructure around the building is perfect. The Gosieweg is a major road that connects directly to the Schottegatweg.

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Commerciele ruimte te Otrobanda te Huur te Huur: ANG 6.121

  Objectnr: 71663 - Per Maand

  Een eigen bedrijf starten of verhuizen? Dit is een geweldige kans. Deze ruime commerciële eenheid bestaat uit een groot en 2 kleine kantoor units in het hart van Otrabanda en is gemakkelijk te bereiken. In de buurt van winkels, restaurants, supermarkt en meer. De unit is ideaal voor een winkel of kantoor.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Commerciele Units op centrale locatie te Huur Curacao te Huur: ANG 1.350

  Objectnr: 67602 - Per Maand

  Commerciele Units op centrale locatie te Huur Curacao. Deze nette kanoorruimtes zijn in een mooi pand gelegen op de super centrale  locatie! Met verschillende parkeerplaatsen voor de deur, is dit een ideale locatie voor een bedrijf. De kantoorunits zijn 50m2. In de panden zijn toiletten en een kitchenette aanwezig. De prijs per maand Ang. 1.350,-- excl. 6% O.B. incl. tuinverlichting, afval, airconditioning onderhoud, alarm, 24-uur bewaking, water.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 50m2 m2.

 • Nieuw

  Commerciële Units aan het Waaigat te Huur

  Commerciële Units aan het Waaigat te Huur. Deze nette kanoorruimtes zijn in een mooi pand gelegen op de super centrale  locatie te Punda! Met verschillende parkeerplaatsen voor de deur en het grote parkeerterrein van het Waaigat  aan de overkant van de weg, is dit een ideale locatie voor een bedrijf. De kantoorunits zijn van 20 m2 tot 140 m2 . Momenteel is de gehele bovenverdieping en de helft van de beneden verdieping beschikbaar. In het pand zijn toiletten en een kitchenette aanwezig. De prijs per m2 is; Naf:  30,- 

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Bedrijfsruimte te huur Miami te Building Scharloo te Huur: ANG 30

  Objectnr: 62994 - Per Maand

  Informatie over de locatie Bitterstraat 3-9, beter bekend als het Miami-gebouw, is gevestigd in de wijk Scharloo, het oude Joodse wijk van Willemstad, waar een aantal rijke ondernemers hun huizen hebben gebouwd. Vele, niet alle, van de gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Het Miami-gebouw is een van de gerestaureerde gebouwen en heeft de allure van de roerende twintiger jaren. De neonfasade inspireert al meerdere huurders. De centraal gelegen hal is de ingang van kantoren aan beide zijden van de trap en de lift. Op de begane grond zijn flex-werkplekken gecreëerd en informele vergaderfaciliteiten voor kleine bedrijven, startups en onafhankelijke ondernemers.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 / 2

  Woon / Grond opp. :  300 m2. / 300 m2.

 • Ruime Kantoorunits aan de Schottegatweg te Huur te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 59838 - Per Maand

  Ruime Kantoorunits aan de Schottegatweg te Huur Ruime Kantoorunits aan de Schottegatweg te Huur. De kantoorunits zijn super centraal gelegen aan de Schottegatweg. Beide units zijn ruim opgezet met een oppervlakte van 80m2. Elke unit beschikt over een eigen intercom bij de ingang van het complex. Parkeren kan op een ruim parkeerterrein. Tevens zijn de units goed met het openbaar vervoer te bereiken met een bushalte direct voor het complex.

  Wijk Cerrito

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Nieuw

  Commerciële Units in Santa Maria te Huur te Huur: ANG 1.925

  Objectnr: 58900 - Per Maand

  Commerciële Units in Santa Maria te Huur Commerciële Units in Santa Maria te Huur. De commerciële units zijn nieuw gebouwd en recentelijk opgeleverd. Ze zijn modern afgewerkt met kwalitatief goede materialen. Ze zijn gelegen op een unieke top locatie met veel bezoekers. Het commerciële pand is bevindt zich op een dichtbevolkte locatie waar veel potentiële klanten wonen. De locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar. Er zijn diverse bushaltes in de omgeving.

  Wijk Santa Maria

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Beach Shop Te Huur In Hotel te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 55963 - Per Maand

  Beach Shop Te Huur In Hotel Beach Shop Te Huur In Hotel The Ritz Village, gelegen te Scharloo is inmiddels een Hotel en Hostel en kantoren park met 135 verhuurbare units, waarvan 90 hotel kamers, 35 kantoor suites en 10 commerciële units. Het complex telt 4 winkeltjes: Minimarket, Dive shop, Car rental en Beach shop. Totaal kunnen er dus max 212 mensen slapen bij The Ritz en het complex voorziet nog in a.s. uitbreidingen. Het hotel heeft veel koopkrachtige gasten die voorheen bij in de grote strandhotels verbleven en nu liever centraal, betaalbaar verblijven en veel/meer geld uitgeven aan tours, eten en drinken en shoppen. Een goede thuismarkt dus. De Beach shop ligt in een rijtje van 4 winkeltjes direct naast de Receptie.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Winkelpand gelegen in Centrum Mahaai te Huur te Huur: ANG 2.000

  Objectnr: 55615 - Per Maand

  In een moderne minimall gelegen in het centrum van Mahaai wordt dit mooie winkelpand te huur aangeboden. Mahaai is een bedrijvige omgeving gelegen in het oostelijke gedeelte van Willemstad. Mahaai ligt op ongeveer 8 minuten rijden van Punda. Het is een buurt vol verzorgde huizen en in het centrum zijn naast deze minimall nog veel winkels en horeca bedrijven (o.a. de Tropen, Boosty, Il Forno pizzeria) gesitueerd. De oppervlakte van het winkelpand bedraagt 80 m2 en de huurprijs bedraagt Nafl 2000,- (excl. OB) per maand.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

 • Kantoor Unit Centraal gelegen in Santa Rosa te Huur te Huur: ANG 1.199

  Objectnr: 49052 - Per Maand

  Ruim Kantoorpand Centraal gelegen in Santa Rosa te Huur. Langs de druk bezochte Santa Rosa weg bieden wij een zeer net kantoorpand aan. Het kantoorpand bevat 7 grote ruimtes, waarvan één showroom op de begane-grond en 6 units op de eerste verdieping. Alle units zijn duidelijk zichtbaar vanaf de drukke weg en makkelijk te bereiken.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / 77 m2.

 • Nieuw

  Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur Brievengat te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 42283 - Per Maand

  Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur Brievengat. Deze veelzijdige bedrijfsruimte is zeer centraal op een zicht lokatie en is in bijzonder nette staat afgewerkt. Ideaal om een oa. een kantoor in te vestigen. De ruimte is onderverdeeld in 3 ruimtes die bij elkaar ca. 90m2 omvatten. Het is tevens mogelijk om van deze ruimtes één grote ruimte te maken. Er is een eigen nieuwe meterkast aanwezig. 220v en 110v. De ruimte heeft een apart keukenblok en 2 toiletten. Er zijn 2 ingangen te gebruiken aan 2 verschillende straten en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  ca 90 m2. / -

 • Nieuw

  Kantoorpand aan Zee Punda te Huur te Huur: ANG 12.000

  Objectnr: 36293 - Per Maand

  Dit schitterende kantoorpand is gelegen in hartje Punda en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de directe omgeving vindt u verschillende ministeries, banken, overheidsinstanties, etc. Het gebouw is geheel gelijkvloers en heeft een grote receptie (25 m²). Dit kantoorpand kenmerkt zich door de prachtige doorkijk op de Caraïbische zee vanuit de centrale overloop.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  325 m2. / -

 • Verhuurd

  Monumentaal Kantoor Julianaplein te Huur te Huur: ANG 7.500

  Objectnr: 36283 - Per Maand

  Dit prachtig monumentaal pand uit 1796 wordt u aangeboden tegen een zeer scherpe prijs! Dit kantoor is gelegen op een commerciële A-locatie en heeft een zeer centrale ligging op het Julianaplein vlak naast Price Water House Coopers en IMD Design te Punda.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / -

 • Ruime winkel/bedrijfsruimte Sta. Maria, Curacao te Huur: ANG 4.806

  Objectnr: 34317 - Per Maand

  Commerciële ruimte te huur in Sta. Maria. Deze ruimte is gevestigd op de Jan Noordyunweg. Dit is een commerciële straat in Sta. Maria. Deze ruimte bestaat uit 2 units van 200m² perfect voor een kantoor, magazijn of een retailwinkel. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

  Wijk Hato

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / -

 • Nieuw

  Uniek bedrijfspand, Otrobanda, Curacao te Huur: ANG 24.920

  Objectnr: 34314 - Per Maand

  Excelent location within minutes of the World Trade Center, Marriott, Hilton, Floris Suites, Riffort Mall, and the Renaissance Hotel. This building is very good for small pension for stagaires, small hospital just for recovery and small pension where convention participations can sleep there. Ample parking and easy access to major busstops.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  700 m2. / 1358 m2.

 • Nieuwe Units te huur aan de Koraal Spechtweg te Curacao te Huur: ANG 2.800

  Objectnr: 22364 - Per Maand

  Nieuwe Units te huur aan de Koraal Spechtweg te Curacao

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  110 m2. / -

 • Nieuw

  Kantoorruimte in Mahaai Te Huur Curacao te Huur: ANG 1.000

  Objectnr: 76607 - Per Maand

  Kantoorruimte in Mahaai Te Huur Curacao. Deze kantooruimte is gelegen op een afgesloten terrein van een jeugdorganisatie in de wijk Mahaai. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. Benedenverdieping wordt gebruikt als opslagruimte. De bovenverdieping bestaat uit een ruimte met kitchenette en een toilet. De totale ruimte is ongeveer 60 m2. Er is nog een andere (open) ruimte aanwezig op hetzelfde terrein en is ongeveer 125 m2. Een grote ruimte met een halletje en 2 toiletten.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  60 m2. / -

 • Nieuw

  Kantoorruimte aan het Waaigat Te Huur Curacao te Huur: ANG 4.000

  Objectnr: 75189 - Per Maand

  Kantoorruimte aan het Waaigat Te Huur Curacao. Deze kantoorruimte is middenin het centrum van Curacao gelegen, in de wijk Scharloo. Het pand bestaat uit 2 delen met een totaal van 140 m2 (100 m2 en 40 m2). Beide units hebben een ontvangstruimte, keuken, toiletten en vergaderruimtes/kantoor. Daarnaast is er airconditioning en alarm aanwezig. De locatie is ideaal, goed bereikbaar en op een zichtlocatie. Er is volop parkeergelegenheid!

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / -

 • Te huur

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp. De constructie van het pand is van staal en steen. Video en alarmsysteem. Voldoende buitenruimte of parkeerruimte. Totale oppervlakte 400 m2. Huurprijs op aanvraag. Huurovereenkomst voor minimaal 2 jaar.

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 400 m2.

 • Te huur

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp. Te huur opslag- magazijn ruimte Amerikanenkamp te Curacao. Het is een goed gelegen object op een van de hotspots op Curacao. De constructie van het pand is van staal en steen. Voldoende buiten ruimte of parkeerruimte. Totale opp 950 m2, hoogte 9 meter, 1 laad dok.

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / 950 m2.

 • Nieuw

  Centraal Gelegen Unit Te Huur Curacao te Huur: ANG 1.750

  Objectnr: 72755 - Per Maand

  Centraal Gelegen Unit Te Huur Curacao. Deze unit ligt in de centrale woonwijk Mahaai. Mahaai is een bedrijvige omgeving gelegen in het oostelijke gedeelte van Willemstad. De unit is ongeveer 98 m2 en is onderdeel van twee andere units die al zijn verhuurd. De unit bestaat uit twee grote ruimtes, en twee kleinere ruimtes, een van de kleinere ruimtes heeft een kastenwand. Er is een toilet aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De unit is per direct beschikbaar.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  98 m2. / -

 • Verlaagd

  Mooi Ruim Commercieel Pand in Brievengat Te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 72635 - Per Maand

  Mooi Ruim Commercieel Pand in Brievengat Te Huur. Deze commerciële ruimte is gelegen in het Brievengat winkelcentrum. Het pand heeft een totale oppervlakte van 219 m² en biedt vele mogelijkheden. De commerciële ruimte heeft op dit moment een receptie, vijf grote ruimtes en twee kleinere ruimtes, die allemaal zijn voorzien van airconditioning. Verder zijn er 110 en 220V aansluitingen, twee toiletten, een kitchenette en een serverruimte. Er zijn genoeg parkeerplaatsen op het terrein.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  219 m2. / -

 • Te huur

  Kantoor en Magazijn ruimte in Salina te Huur te Huur: ANG 1.575

  Objectnr: 70288 - Per Maand

  Kantoor en Magazijn ruimte in Salina te Huur. Deze ruimten zijn centraal gelegen in het hartje van Salina. Er zijn twee units van 230 m2 met een maandelijkse huur van ANG 3.125,- (excl.). Deze units zijn per direct beschikbaar. Er is een unit van 105 m2 met een maandelijkse huur van ANG 1.575,- (excl.). Deze units zijn per direct beschikbaar.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  105 m2. / -

 • Te huur

  Diverse kantoorruimtes in Zeelandia te huur te Huur: ANG 1.450

  Objectnr: 60376 - Per Maand

  Diverse kantoorruimtes in Zeelandia te huur. Op deze uniek gelegen locatie zijn per direct kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn gelegen aan een druk bereden Kaya Mensing en de navolgende ruimtes zijn te huur: 1. Kantoorruimte met oppervlakte van 85 m2, huurprijs ANG 1.450,- per maand (excl. OB en water en elektra). 2. Kantoorruimte met oppervlakte van 115 m2, huurprijs ANG 2.400,- per maand (excl. OB en water en elektra). 3. Kantoorruimte met oppervlakte van 175 m2, huurprijs ANG 3.700,- per maand (excl. OB en water en elektra).

  Wijk Zeelandia

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • TIP

  Kantoor ruimtes Sambil te Huur te Huur: ANG 17

  Objectnr: 53326 - Per Maand

  Kantoor ruimtes Sambil te Huur Kantoor ruimtes Sambil te Huur. Bent u op zoek naar magazijn ruimte/ opslagruimte/ kantoorruimte vlak bij Sambil? Sinds kort bieden wij nu voor een zeer schappelijke prijs een aantal praktische ruimtes (geschikt voor opslag- maar ook kantoorgebruik) te huur aan nabij het grootste winkelcentrum van Curaçao.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Groot en centraal kantoorpand te huur Santa Rosaweg te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 51791 - Per Maand

  Groot en centraal kantoorpand te huur Santa Rosaweg Te huur op zeer centrale locatie met veel zichtbaarheid voor uw bedrijf aan de Santa Rosaweg 21. Een groot kantoorgebouw van 2 verdiepingen totaal ongeveer 180 m2. Ook te huren per verdieping in dat geval worden de kantine en toiletten op de begane grond gedeeld. Bovenverdieping: 96,5 m2 Benedenverdieping: 64,5 m2 Beide verdiepingen hebben hun eigen ingang.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  180 m2. / -

 • Nieuw

  Winkelpand aan Churchillweg te Huur te Huur: ANG 6.400

  Objectnr: 51942 - Per Maand

  Winkelpand aan Churchillweg te Huur. De oppervlakte van dit pand bedraagt 320 m2. Deze commerciële ruimte ligt centraal gelegen aan de Winston Churchillweg, een drukke weg die leidt naar het centrum van Willemstad.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  320 m2. / 320 m2.

 • Nieuw

  Magazijn ruimtes Sambil te Huur te Huur: ANG 8

  Objectnr: 51330 - Per Maand

  Magazijn ruimtes Sambil te Huur Magazijn ruimtes Sambil te Huur. Bent u op zoek naar magazijn ruimte/ opslagruimte/ kantoorruimte vlak bij Sambil? Sinds kort bieden wij nu voor een zeer schappelijke prijs een aantal praktische ruimtes (geschikt voor opslag- maar ook kantoorgebruik) te huur aan nabij het grootste winkelcentrum van Curaçao. .

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruim Bedrijfspand in Scharloo te Huur te Huur: ANG 1.995

  Objectnr: 51263 - Per Maand

  Ruim Bedrijfspand in Scharloo te Huur. Mooi en erg ruim pand, bestaande uit een ontvangstruimte, 4 kantoorruimtes, een keuken, gastentoilet en een opbergruimte. Voor het pand zijn privé parkeerruimtes aanwezig.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  140 m2. / -

 • Karakteristieke Woning in Pietermaai te Koop: ANG 649.000

  Objectnr: 50324

  Karakteristieke woning in Pietermaai . Deze 19-eeuwse woning met veel oog voor historische details is gelegen in het populaire Pietermaai, centrum van Willemstad.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 1

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / -

 • Centraal Gelegen Bar en Evenement Ruimte te Huur Brievengat te Huur: ANG 150

  Objectnr: 45643 - Per Dag

  Centraal Gelegen Bar en Evenement Ruimte te Huur Brievengat. Heeft u iets te vieren? Dan is deze bargelegenheid uitermate geschikt. Alles wat u nodig heeft is aanwezig. De ruimte is tevens geschikt als oa. vergaderruimte, expositieruimte, veilingen, etc.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Nieuw

  Mooie bedrijfsruimte te huur Brievengat te Huur: ANG 1.250

  Objectnr: 42296 - Per Maand

  Mooie bedrijfsruimte te huur Brievengat. Deze veelzijdige bedrijfsruimte is zeer centraal op een zicht lokatie en is in bijzonder nette staat afgewerkt. Ideaal om een oa. een kantoor in te vestigen. De ruimte is ca. 90m2 groot. Er is een eigen nieuwe meterkast aanwezig. 220v en 110v. De ruimte heeft een apart keukenblok en een badkamer. Er zijn 2 ingangen te gebruiken aan 2 verschillende straten en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  ca 90 m2. / -

 • Verhuurd!

  Centraal gelegen loods 600m2 te huur Curacao te Huur: ANG 9.000

  Objectnr: 41470 - Per Maand

  Centraal gelegen loods 600m2 te huur Curacao. Op een zeer centraal gelegen punt in de wijk Sta Rosa is een mooie loods te huur van 600m2. De loods is 8m hoog, heeft een roldeur voor containers en 3 toegangsdeuren. Er zijn 2 ruime kantoren in de loods aanwezig en er zijn sanitaire voorzieningen. Op het terrein is ca 3000m2 wat vrij gebruikt mag worden. Het terrein wordt afgesloten met een groot hek. Er is 220v en 110v aanwezig. VERHUURD

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 0 / 2

  Woon / Grond opp. :  600 m2. / 3500 m2.

 • Groot Bedrijfspand te Brievengat te Huur Curacao te Huur: ANG 4.500

  Objectnr: 41352 - Per Maand

  Groot Bedrijfspand te Brievengat te Huur Curacao Het pand is gelegen nabij het winkelcentrum Brievengat en goed te gebruiken voor verschillende doeleinden. Het pand bestaat uit 219 m2 en is verdeeld in verschillende ruimtes en kantoren. Het volledige pand is gerenoveerd. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om het verder te verdelen. Het gebouw is via drie ingangen toegankelijk. Het pand is compleet met airco, serverroom, badkamers en kitchenette. Tevens is een een zeer ruime parkeerplaats gelegen bij het pand. Per 1 november 2015 beschikbaar. Huur Nafl. 4500,- per maand (excl. water en elektriciteit)

  Wijk Brievengat

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 219 m2.

 • Optie

  Nieuw te realiseren Boutique Hotel West-End Otrobanda te huur

  Op een van de mooiste locaties van Curacao, in hartje Centrum Otrobanda wordt een Boutique Hotel, restaurant en commerciële ruimtes gerealiseerd. Voor de exploitatie van het Boutique hotel zoeken wij een geschikte partij met aantoonbare ervaring en financiële draagkracht. A1 locatie. Zeer centraal gelegen. Nabij Renaissance Curacao en nabij nieuwe ziekenhuis. Voldoende parkeer gelegenheid, Basis ontwerp betreffen 80 kamers

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 15+ / 15+

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te huur

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp. De constructie van het pand is van staal en steen met roldeuren. Inpandig kantoor unit van ca. 5 x 8 m.  + kantoorunit ca. 5 x 10 m. Het pand is eventueel op te splitsen in twee gedeelten. Voldoende buitenruimte of parkeerruimte. Totale oppervlakte 700 m2. hoogte 8 meter met laad doks. Huur per maand tussen ANG 10,- en 13,- p/m2 excl. OB Contract voor minimaal 2 jaar. 

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 700 m2.

 • Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp

  Opslagruimte Magazijn te huur Amerikanenkamp Te huur opslag- magazijn ruimte Amerikanenkamp te Curacao. Het is een goed gelegen object op een van de hotspots op Curacao. De constructie van het pand is van staal en steen met elektrische roldeur. Video en alarmsysteem. Voldoende buitenruimte of parkeerruimte. Totale oppervlakte 1200 m2. hoogte 9 meter met 1 laaddok Huur per maand Nfl. 15,-- p/m2 excl. OB Huurovereenkomst voor minimaal 2 jaar.

  Wijk Amerikanenkamp

  Slaap-/Badkamers : 0 / 1

  Woon / Grond opp. :  1200 m2. / 2000 m2.

 • Kantoorruimte te huur aan de Handelskade Punda te Curacao te Huur: ANG 5.500

  Objectnr: 35724 - Per Maand

  Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen en het pand is gesitueerd op de derde verdieping met o.a. een schitterend uitzicht op Otrabanda, Anna baai en de Emma pontonbrug. Het heeft een opp. van ca. 200 m2. De ingang (met een beveiligde deur) van het pand ligt in een zijstraat van de handelskade en via een lift (met eigen sleutel) is de derde verdieping te bereiken.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 200 m2.

 • Centraal gelegen kantoor units te huur voor een lage prijs te Huur: ANG 1.750

  Objectnr: 32705 - Per Maand

  Centraal gelegen kantoor units te huur voor een lage prijs. Drie zeer centraal gelegen kantoor units beschikbaar nabij Seaquarium beach en Salinja.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / 225 m2.

 • Nieuwe Kantoorruimte Naast Winkelcentrum Sambil Te Huur te Huur: ANG 3.000

  Objectnr: 26187 - Per Maand

  Dit nieuwe kantoor is centraal gelegen aan de Westkant van Willemstad Veeris genaamd. Het is gunstig gelegen tussen het vliegveld Hato en Willemstad. Het centrum van Willemstad ligt op slechts 10 minuten rijden. Dichtbij de hoofdwegen en faciliteiten zoals supermarkten, een aantal van de beste scholen en universiteiten, winkels, banken, kantoren, restaurants en nachtleven. Het object ligt op een zichtlocatie en is gemakkelijk te bereiken via aangrenzende parkeerplaats. Het onlangs gerealiseerde winkelcentrum Sambil Curacao is ook gevestigd in Veeris en bevind zich op loopafstand van deze kantoorruimte.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 0 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 150 m2.

 • Verhuurd

  Ruim Grand café Restaurant Ruyterkade te huur! te Huur: ANG 7.500

  Objectnr: 24942 - Per Maand

  Het bedrijfspand bevind zich binnen vijf minuten lopen van het centrum van Punda. In de aangrenzende straat (Nieuwestraat) bevinden zich nog veel meer studentenhuizen, waar zo'n 200 studenten wonen, dus ideaal voor het openen van een grand café!

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  274 m2. / 274 m2.

 • Monumentaal Pand te Koop in Otrobanda te Curacao te Koop: ANG 1.450.000

  Objectnr: 19427

  Prachtig, onlangs gerestaureerd monumentaal pand (zowel te koop als te huur), midden in Otrobanda. Het kantoorpand is verdeeld in 2 delen: onder en boven. Indeling begane grond: entree, 3 grote ruimtes, apart bar/vergaderruimte, keuken, toiletten, opslagruimte. Overal airco's, mooie oude stenen vloeren, alarminstallatie, zijkant leuke tuin, apart een studio/vergaderruimte.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  404 m2. / 700 m2.

 • Magazijn met kantoor te huur curacao te Huur: ANG 9

  Objectnr: 12597 - Per Maand

  Magazijn met kantoor te huur curacao.Vanaf 1200m2 tot 2400 m2 de loods bestaat uit 2 lagen U kunt deze ruimte al huren voor Nafl 9,- p.m2 p.m

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / 1200 m2.

 • Te huur loods showroom Curacao, Veeris te Huur: ANG 8

  Objectnr: 12505 - Per Maand

  Te huur loods showroom Curacao, Veeris. Bedrijfspand a Ang 8,50 p.m2 De constructie van het pand is van staal met beton. Ruimtelijk opgedeeld in 2 gebieden. Lees meer ...

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  1000 m2. / -

 • Kantoorruimtes Rooi Catootjeweg te Huur te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 5479 - Per Maand

  kantoorruimte te huur Curacao. Aan de Rooi Catootjeweg in Willemstad. Deze kavel beschikt over een groot oppervlak met een kantoorruimte er bij.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / -

 • Kantoorgebouw te Huur Curacao te Huur: ANG 3.994

  Objectnr: 4303 - Per Dag

  Willemstad is de meest centraal gelegen locatie van Curacao, waardoor het een populaire vestigingsplaats is voor bedrijven die zich midden in de nijverheid willen bevinden. Vanuit heel Curcao is Willemstad zeer gemakkelijk bereikbaar. Het altijd bruisende Willemstad is een plek waar mensen samenkomen voor ontspanning, maar ook vooral voor zakelijke ontmoetingen. Een kantoor in het centrum van Willemstad biedt een bedrijf meerdere voordelen zoals een goede bereikbaarheid, een drukke commerciële omgeving, vele faciliteiten etc etc.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Bedrijfspand te Huur Curacao Midden in Otrobanda te Huur: ANG 10.000

  Objectnr: 4288 - Per Maand

  Willemstad is de meest centraal gelegen locatie van Curacao, waardoor het een populaire vestigingsplaats is voor bedrijven die zich midden in de nijverheid willen bevinden. Vanuit heel Curcao is Willemstad zeer gemakkelijk bereikbaar. Het altijd bruisende Willemstad is een plek waar mensen samenkomen voor ontspanning, maar ook vooral voor zakelijke ontmoetingen. Een kantoor in het centrum van Willemstad bied een bedrijf meerdere voordelen zoals een goede bereikbaarheid, een drukke commercieele omgeving, vele faciliteiten etc etc.

  Wijk Otrobanda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Kantoorpand te Koop Curacao in het Commerciële Biesheuvel te Koop: ANG 1.700.000

  Objectnr: 4268

  Willemstad is de meest centraal gelegen locatie van Curacao, waardoor het een populaire vestigingsplaats is voor bedrijven die zich midden in de nijverheid willen bevinden. Vanuit heel Curcao is Willemstad zeer gemakkelijk bereikbaar.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  600 m2. / -

 • Kantoorruimte te Huur Curacao Willemstad Punda te Huur: ANG 9.000

  Objectnr: 4260 - Per Maand

  In het commercieele gedeelte Punda staat een grote kantoorruimte te huur Curacao Willemstad, bestaande uit: begane grond 80 m2 1e verdieping 80 m2 2e verdieping 80 m2 Beschikbaar per direct.

  Wijk Punda

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  80 m2. / -

Meest recent:
 • Woning in Damasco Resort Te Koop
  te Koop: ANG 550.000

  Objectnr: 80050

 • Mooi ruim vrijstaand huis te koop op Green Leafe gated resort
  te Koop: ANG 269.000

  Objectnr: 80079

 • Woning in Damasco Resort Te Huur
  te Huur: ANG 2.500

  Objectnr: 80051 - Per Maand

 • Ruime Nieuwbouw Woning nabij Suffisant te Koop
  te Koop: ANG 190.000

  Objectnr: 79856

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)
Willemstad

Curaçao

Kantoor NL +31 (0)76 571 66 67

Kantoor Curacao: +5999 788 4663

Buiten kantoor uren +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Hans Spoelman +5999 52 115 90

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent