Google+
athome curacao

All Real Estate +5999 788 4663

Koopappartementen

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement met Marina View en ligplaats te Koop te Koop: ANG 500.000

  Objectnr: 77924

  Gemeubileerd Appartement met Marina View en ligplaats te Koop. Spanish Water Residence & Marina in Jan Thiel Curacao  is kleinschalig besloten resort met een twaalftal appartementen verdeeld over drie stijlvolle gebouwen. Direct aan het water gelegen met uitzicht over de marina.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  130 m2. / -

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement met Uitzicht op Spaanse Water te Koop te Koop: ANG 695.000

  Objectnr: 76028

  Gemeubileerd Appartement met Uitzicht op Spaanse Water te Koop. Het appartement is gelegen in het mooie Palapa Beach Resort. Het resort ligt op een geweldige locatie volledig omsloten door water wat een prachtig uitzicht met zich meebrengt. Deze locatie maakt het ook uitermate geschikt voor watersporters.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  117 m2. / -

 • VERLAAGD

  Zorgeloos wonen op veilig resort Recompensa Park te Koop: ANG 249.000

  Objectnr: 75298

  Ruim en perfect onderhouden appartement, luxueus en comfortabel. Ideale woon- en leefomgeving op veilig resort. Turn Key oplevering mogelijk.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  ca 127 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtige Nieuwbouw Woningen in Piscadera te Koop te Koop: ANG 465.000

  Objectnr: 75065

  Prachtige Nieuwbouw Woningen in Piscadera te Koop. Grand View Residence ligt op een van de hogere locaties in de omgeving van Piscadera. Dit gebied is zeer centraal gelegen. In 5 minuten lopen ben je al op het strand. De meest leuke en heerlijke restaurants zijn altijd in de buurt. Binnen 10 minuten rijden bereikt u het bruisende hart van het centrum van Willemstad.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  92 m2. / -

 • Pand met 4 appartementen te koop in Otrobanda te Koop: ANG 360.000

  Objectnr: 75055

  Investeringskans! Het pand bestaat uit 4 appartementen van elk ongeveer 50 m2. 1 Appartement heeft 1 slaapkamer. De overige hebben 2 slaapkamers. Super centraal gelegen in Otrobanda. Loopafstand van de pontjesbrug.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 7 / 4

  Woon / Grond opp. :  200 m2. / 236 m2.

 • Nieuw

  Nieuwbouw Appartementen op Resort vlakbij Mambo Boulevard te Koop te Koop: ANG 400.000

  Objectnr: 74163

  Nieuwbouw Appartementen op Resort vlakbij Mambo Boulevard te Koop. De appartementen zijn gelegen op een gated resort op loopafstand van Mambo Boulevard en de zee. Dit resort ligt bij Bapor Kibra op de dr. Martin Luther King BLVD. De ingang van het Resort ligt tegenover het bekende Sunscape Resort, op 5 minuten lopen van SeaAquarium Beach, het grootste en populairste strand van het eiland. Het project grenst aan de wijk Marie Pompoen waar zich een nieuw aangelegd openbaar strand en park bevindt. De wijken Pietermaai, Punda en Saliña liggen allemaal op 10 minuten rijden van het resort. Het resort staat daarom in alle opzichten centraal en tegelijkertijd in een rustige voorstedelijke omgeving.

  Wijk Marie Pompoen

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  125 m2. / -

 • Stijlvol Appartement in Bottelier te Koop te Koop: ANG 268.000

  Objectnr: 71075

  Stijlvol Appartement in Bottelier te koop. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartement aan het Spaanse Water te Koop te Koop: ANG 650.000

  Objectnr: 66688

  Prachtig Appartement aan het Spaanse Water te Koop. Het appartement is gelegen op een afgesloten resort met zwembad. Doordat het appartement zich op de begane grond bevindt ligt de porch direct aan het Spaanse Water.

  Wijk Spaanse Water

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning met Etagewoningen en Appartement in Julianadorp te Koop te Koop: ANG 1.500.000

  Objectnr: 66423

  Ruime woning met Etagewoningen en Appartement in Julianadorp te Koop. De woning is gelegen in de wijk Julianadorp. Deze wijk is centraal gelegen en goed bereikbaar. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 8 / 5

  Woon / Grond opp. :  400 m2. / 1980 m2.

 • Nieuw

  Hoekwoning met Appartementen op Centrale Locatie te Koop te Koop: ANG 310.000

  Objectnr: 65281

  Hoekwoning met Appartementen op Centrale Locatie te Koop. Deze woning is gelegen op een centrale locatie tussen de Gosieweg en de Schottegatweg Noord. Dit maakt de woning goed bereikbaar.

  Wijk Emmastad

  Slaap-/Badkamers : 7 / 4

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / 1190 m2.

 • Nieuw

  Gemeubileerd Appartement op Resort met Zwembad te Koop te Koop: ANG 255.000

  Objectnr: 65026

  Gemeubileerd appartement op Resort met Zwembad te koop. Het resort Seru Hulanda is gelegen in de wijk Rust en Vrede. Dit is een relatief nieuwe woonwijk gelegen in de buurt van Abrahamsz.

  Wijk Abrahamsz

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruim appartement in Royal Palm Resort te Koop te Koop: ANG 531.175

  Objectnr: 64258

  Ruim appartement in Royal Palm Resort te Koop Ruim Appartement in Royal Palm Resort te Koop. Royal Palm Resort is een rustig centraal gelegen resort in de wijk Piscadera.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartement in Royal Palm Resort te Koop te Koop: ANG 623.000

  Objectnr: 64203

  Prachtig Appartement in Royal Palm Resort te Koop Prachtig Appartement in Royal Palm Resort te Koop. Royal Palm Resort is een rustig centraal gelegen resort in de wijk Piscadera. De ligging aan de kust brengt een uniek uitzicht en een heerlijke zeewind met zich mee. In de directe omgeving zijn diverse prachtige stranden te vinden. Door de ideale ligging aan de kust zijn er op loopafstand diverse hotels en resorts te vinden.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruime Woning-Appartementen aan de Penstraat te Koop te Koop: ANG 769.999

  Objectnr: 63171

  Ruime Woning-Appartementen aan de Penstraat te Koop Ruime Woning-Appartementen aan de Penstraat te Koop. De Penstraat is gelegen in de wijk Steenrijk. Het is centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden.

  Wijk Steenrijk

  Slaap-/Badkamers : 7 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Commercieel vastgoed in Pietermaai te koop te Koop: ANG 650.405

  Objectnr: 59470

  Dit pand kan perfect gebruikt worden als commercieel vastgoed, maar ook als huis of appartementen. De grondoppervlakte is 223 m2. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 300 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Het pand ligt in Pietermaai, in het hartje van Willemstad.

  Wijk Pietermaai

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  300 m2. / 223 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Appartement te koop te MasBango Beach Resort te Koop: ANG 850.000

  Objectnr: 58052

  Prachtig Appartement te koop te MasBango Beach. Het MasBango Beach Resort is een exclusief resort met zes gebouwen, elk met vier luxeappartementen. Op dit moment hebben we een exclusieve verkoop Masbango appartement bij de waterkant. Het resort ligt direct aan het Spaanse Water en het bestaat uit ongeveer 8.000 m2 van subtropische tuinen, er is een prachtig zwembad, mooie schaduwrijke terrassen en een prive-wit zand strand.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / -

 • Nieuw

  Ruim Appartement te koop Cas Grandi te Koop: ANG 325.000

  Objectnr: 49517

  In de populaire wijk Cas Grandi ligt dit keurige en luxe appartement. Het appartement ligt in de buurt van de Caracasbaaiweg ter hoogte van het restaurant Bijna Thuis, Heineken Snack en de supermarkt

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  98 m2. / -

 • NIEUW

  Prachtig Tweekamerappartement te koop te Seru Coral te Koop: ANG 230.000

  Objectnr: 45557

  Prachtig Tweekamerappartement te koop te Seru Coral In Club Seru Coral bieden wij dit prachtige 2 slaapkamerappartement aan. Seru Coral is volledig omheint met hekwerk dit zorgt voor goede veiligheid. Het appartement is gelegen in het prachtige Koraal Partier en biedt een groot gezamenlijk zwembad aan waar u gebruik van mag maken.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • NIEUW

  Prachtig Appartement te Koop te Jan Thiel te Koop: ANG 385.500

  Objectnr: 45544

  Prachtig Appartement te Koop te Jan Thiel De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 7,5 m x 12,8 m, bestaat uit een veranda, twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en keuken. Vroege kopers hebben de optie voor het samenvoegen van twee appartementen in een groot appartement met drie slaapkamers.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  118 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig appartement te koop Cocolora te Koop: ANG 389.500

  Objectnr: 43589

  Prachtig appartement te koop Cocolora. Alle woningen die net gebouwd zijn op Cocolora Apartements bieden een woonoppervlakte van 7,5 x 12,8 meter inclusief de porch. De koopappartementen beschikken over twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en keuken.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Luxueuze appartementen Bellevue Resort te Koop te Koop: ANG 495.000

  Objectnr: 36983

  Deze ruime appartementen zijn populair vanwege de centrale ligging en kent een hoge mate van veiligheid doordat het een besloten resort is. Op enkele autominuten van dit complex bevinden zich goed gesorteerde supermarkten, winkelcentra, de hoofd vestiging van Digicel, diverse banken en het centrum van Willemstad.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig appartement Seru Hulanda Resort te Koop te Koop: ANG 295.000

  Objectnr: 37097

  Het Seru Hulanda Resort is gelegen in het gebied van Sta Rosa en Koraal Partier. In dit recent gebouwde resort bieden wij u dit prachtige appartement aan met 2 slaapkamers, 2 badkamers, gemeenschappelijk zwembad en een eigen parkeerplaats.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  85 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig appartement Piscadera Curacao te koop te Koop: ANG 729.800

  Objectnr: 36144

  Het mooie landschap maakt dit prachtige appartement naast het WTC met 2 slaap-en 2 badkamers compleet. Dit appartement biedt u een luxueuze leefruimte, eetkamer, master suite met aparte douche, tweepersoonsdouche, dubbele wasbak, betegelde vloer, linnenkast, opbergruimte, ...

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Droomappartement Brakkeput Abou Curacao te koop te Koop: ANG 863.300

  Objectnr: 35896

  Spanish Water Residance & Marina including boat mooring) Beautiful luxury apartment with fantastic views This beautiful apartment is located in a small resort 3 exclusive apartments buildings of 4 apartments each. This apartment is ideally situated on the wind and has a fantastic view over Spanish Water.

  Wijk Brakkeput

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Nieuw

  Vier mooie appartementen Sta Maria Curacao te koop te Koop: ANG 899.790

  Objectnr: 35870

  U zal helemaal wegdromen van de luxueuze layout van dit appartement met 3 slaap-en 2 badkamers vlakbij Hato. In totaal zijn er 4 appartementen. De ingang is overigens afgesloten met een poort.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / 1300 m2.

 • Nieuw

  Fantastische villa Blue Bay Curacao te koop te Koop: ANG 1.100.000

  Objectnr: 35450

  Deze villa van twee verdiepingen is gesitueerd op 825m2 grond op het mooie en populaire Blue Bay Golf & Beach Resort. Het woonoppervlak is maar liefst 440m2 inclusief een dakterras van 60m2. Deze fantastische villa is zeer gedetailleerd en kwaliteitsvol afgewerkt en beschikt over een zee van leefruimte.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 5 / 5

  Woon / Grond opp. :  440 m2. / 825 m2.

 • Nieuw

  Fantastische penthouse Blue Bay Curacao te koop te Koop: ANG 1.584.200

  Objectnr: 35194

  Dit penthouse is spectaculair gelegen aan het strand. Met een prachtig gemeenschappelijk zwembad, tropisch strand, professionele duikfaciliteiten, een fantastisch restaurant en het spectaculairste golfterrein van de Caraïben op wandelafstand, heb je alles binnen handbereik voor de Caraïbische manier van leven.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Prachtig gelegen huis Lagun Curacao te koop te Koop: ANG 1.854.760

  Objectnr: 35168

  Als je vlak aan de Caraïbische zee wilt wonen, is dit een unieke kans. Deze villa bestaat uit 2 huizen en naast het huis is er nog plaats om te bouwen. Vanuit de villa kan je via een betonnen trap een duik nemen in de heldere blauwe zee. Er zijn ook zeer interessante opportuniteiten voor mooie terrassen langs de kust.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  600 m2. / -

 • Verlaagd

  Te koop hooggelegen villa te Cas Grandi met appartement te Koop: ANG 799.000

  Objectnr: 33947

  Schitterende hooggelegen twee verdiepings villa te huur met zelfstandig appartement en weids uitzicht. Door de ligging heeft u niet alleen een schitterend uitzicht over de wijk Cas Grandi en de Taffelberg, maar bent u ook verzekerd van een voortdurend verfrissend wind.

  Wijk Cas Grandi

  Slaap-/Badkamers : 6 / 4

  Woon / Grond opp. :  300 m2. / 1000 m2.

 • Nieuw

  Appartement te koop Montana Rey te Curacao te Koop: ANG 250.000

  Objectnr: 33583

  In de buurt van Montana is een mooi appartementen complex gelegen, vlakbij het mooie natuur een recreatie gebied bij st. Joris Baai. Er zijn verschillende faciliteiten bij het complex, als zwembad met wifi, een receptie, tennisbaan, een jeu de boules, wasserette, buurtwinkel en poolbar.

  Wijk Montana

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  110 m2. / 680 m2.

 • Verkocht

  Nieuw appartement te koop Santa Rosa te Curacao te Koop: ANG 235.000

  Objectnr: 33561

  Het appartement is te koop op een appartementencomplex dat volledig beveiligd is. Meerdere appartementen zijn beschikbaar. Het is dichtbij een grote supermarkt, een school en beschikt over een zwembad.

  Wijk Santa Rosa

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Mooi Appartement op La Maya Beach Resort te Koop: ANG 635.000

  Objectnr: 32384

  Ben je op zoek naar een appartement met een geweldig uitzicht waar je echt tot rust komt? Wil je een appartement kopen dat je buiten je eigen vakanties wilt verhuren? Dit appartement leent zich uitstekend voor vakantieverhuur. Het is een volledig gemeubileerd 2 slaapkamer appartement op de begane grond. Deze appartementen op La Maya Beach resort zijn in 2011 gebouwd.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  100 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartement aan het Spaanse Water te Koop: ANG 685.000

  Objectnr: 32358

  Dit mooie appartement ligt op zeer mooi en beveiligd resort te Jan Thiel, direct aan het Spaanse water met uitzicht op de Tafelberg. Het appartement ligt heel centraal, want binnen 20 minuten bent u in Willemstad en binnen 10 minuten ligt u op het populaire strand van Jan Thiel!

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Ruim Time Share Appartement Bonaire te Koop: ANG 18.065

  Objectnr: 30851

  Dit ruime Time Share appartement op het Buddy Dive Resort met ruime slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken is geschikt voor vier personen. De looptijd van dit Time Share project is levenslang! Dit betekent dat u voor $10.000,- (Nafl. 18.065,-) de rest van uw leven een week per jaar recht heeft om hier te verblijven. Ook betekent dit dat u gebruik kan maken van de faciliteiten op het resort zoals: het zwembad, de bar, het restaurant en de duikschool.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Te koop nieuw Appartement in Resort te Koop: ANG 605.200

  Objectnr: 25388

  Dit moderne en gezellige appartement is gelegen in een resort in de rustige omgeving Zuurzak. Het betreft een 3 slaapkamer nieuwbouwappartement van 150 m2 met zwembad. Dit complete appartement is direct te koop voor Nafl. 605.200

  Wijk Zuurzak

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / -

 • Appartement met 3 slaapkamers Royal Palm Resort te Koop: ANG 480.000

  Objectnr: 75945

  Appartement met 3 slaapkamers Royal Palm Resort. Royal Palm Resort is een rustig centraal gelegen resort in de wijk Piscadera. Het resort heeft 24 hr beveiliging en mooie faciliteiten zoals gemeenschappelijk zwembad. De ligging aan de kust brengt een uniek uitzicht en een heerlijke zeewind met zich mee. In de directe omgeving zijn diverse prachtige stranden te vinden. Door de ideale ligging aan de kust zijn er op loopafstand diverse hotels en resorts te vinden.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  185 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartementengebouw met Zwembad te Koop te Koop: ANG 685.000

  Objectnr: 72963

  Prachtig Appartementengebouw met Zwembad te Koop. Een klein tropisch appartementen complex op circa 635 m2 eigendomsterrein is gelegen in een klein, rustig complex in de wijk Minguelito (nabij Santa Rosa). Het complex bestaat uit 4 appartementen die (goed) verhuurd worden voor vakantie verhuur.  Het geheel is gelegen in een zeer rustige buurt en is in een uitstekende staat.

  Wijk Rust en Vrede

  Slaap-/Badkamers : 4 / 4

  Woon / Grond opp. :  - / 635 m2.

 • Nieuw

  Leuke Woning op Prachtige Locatie te Koop in Damacor te Koop: ANG 645.000

  Objectnr: 71894

  Leuke Woning op Prachtige Locatie te Koop in Damacor Leuke Woning op Prachtige Locatie te Koop in Damacor. Damacor staat bekend als een rustige en chique woonwijk. Bebouwde oppervlakte ca 300 m2, ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers met airco, 2 badkamer, apppartement/kapsalon met airco, studio, appartement in aanbouw. berging, grote tuin

  Wijk Damacor

  Slaap-/Badkamers : 4 / 2

  Woon / Grond opp. :  300 m2. / 830 m2.

 • Nieuw

  Leuk Centraal Appartementencomplex te Koop in Janwe te Koop: ANG 595.000

  Objectnr: 71812

  Leuk Centraal Appartementencomplex te Koop in Janwe Leuk Centraal Appartementencomplex te Koop in Janwe. Bebouwde oppervlakte: ca 250 m2, 5 appartementen van elk ca 50 m2 inc. porch, zwembad slaapkamer met airco, centrale ligging

  Wijk Janwe

  Slaap-/Badkamers : 5 / 5

  Woon / Grond opp. :  250 m2. / 1450 m2.

 • Appartement aan het strand te koop Ocean Resort te Koop: ANG 1.290.500

  Objectnr: 71406

  Appartement aan het strand te koop Ocean Resort. Curacao Ocean Resort is een kleinschalig resort aan een prachtige lagune aan het populaire Seaquarium-strand. Op loopafstand vindt u ook het Seaquarium, het Lions Dive Hotel, Cabana Beach, Mood Beach, Starbucks, diverse restaurants, een spa en een fitnessruimte. Direct achter dit strand hebben we nu een appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers te koop.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Ruim en luxe Penthouse Ocean Resort Curacao te koop te Koop: ANG 1.625.000

  Objectnr: 71315

  Ruim en luxe Penthouse Ocean Resort Curacao te koop. Curacao Ocean Resort is een kleinschalig resort aan een prachtige lagune aan het populaire Seaquarium-strand. Op loopafstand vindt u ook het Seaquarium, het Lions Dive Hotel, Cabana Beach, Mood Beach, Starbucks, diverse restaurants, een spa en een fitnessruimte. Het penthouse heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers over 2 verdiepingen. Vanaf het ruime terras heb je een overweldigend mooi uitzicht over de zee. De veranda biedt plaats aan een eettafel en een loungeset. Je kunt hier ook de BBQ gebruiken.

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Moderne Nieuwbouw Appartementen in Bottelier te Koop te Koop: ANG 225.000

  Objectnr: 70273

  Moderne Nieuwbouw Appartementen in Bottelier te Koop. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  90m2 m2. / 12800 m2.

 • Nieuw

  Prachtig Penthouse in Jan Thiel Te Koop te Koop: ANG 599.500

  Objectnr: 69284

  Residencia Tropicana is een resort van vijf exclusieve appartementsgebouwen met elk vier luxe appartementen en vier op zich staande bungalows.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  175 m2. / -

 • Exotisch Appartement Masbango Resort te Koop te Koop: ANG 650.000

  Objectnr: 67867

  Exotisch Appartement Masbango Resort te Koop. MasBango Beach Resort is een exclusief resort van zes appartementen gebouwen, elk met vier luxe appartementen. Dit Masbango waterfront appartement is gelegen op de begane grond: nummer L2.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  160 m2. / 8000 m2.

 • Modern Appartement op Beach House te koop te Koop: ANG 895.000

  Objectnr: 67781

  Modern Appartement Beach House te koop. Dit gloednieuwe appartementencomplex ligt op Seaquarium Beach. Dit populaire strand , pal naast Madero Mambo) en Cabana Beach heeft alle faciliteiten , palmbomen en prachtig wit zand. Gedurende de dag is het de perfecte plek voor kinderen om te spelen in het azuurblauwe water .

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Penthouse met mooi zicht op Spaanse Water te Koop: ANG 1.650.000

  Objectnr: 67660

  Penthouse met mooi zicht op Spaanse Water. Dit zeer ruime penthouse is gelegen op de gehele bovenste verdieping van het Cbay apartments complex gelegen op Jan Thiel. Bij binnenkomst valt meteen het prachtige uitzicht op dat u heeft vanuit de woonkamer, keuken en de porch. Het uitzicht reikt zover als de tafelberg en het voorgelegen Spaanse Water.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 5 / 3

  Woon / Grond opp. :  290 m2. / 1650 m2.

 • OPEN HUIS

  Modern nieuw appartement te koop bij Seaquarium Beach te Koop: ANG 895.000

  Objectnr: 60274

  Modern nieuw appartement te koop bij Seaquarium Beach. Binnen in de appartementen vindt u een grote slaapkamer met en-suite badkamer en een walk-in-closet, een tweede slaapkamer en een tweede badkamer. Naast de ruime open keuken leidt de woonkamer u naar uw eigen balkon met een spectaculair uitzicht. Uitzicht op de zee en de prachtige zonsondergang vanuit uw eigen appartement!

  Wijk Seaquarium

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Begane Grond Appartement in Blue Bay te Koop te Koop: ANG 700.000

  Objectnr: 58065

  Sfeervolle royale begane grond appartementen te koop in Residence Le Bleu. Hier kunt u zorgenloos genieten van de talloze faciliteiten van Blue Bay Golf & Beach Resort en het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / -

 • Luxe appartement in Piscadera te koop te Koop: ANG 285.000

  Objectnr: 57489

  Luxe appartement in Piscadera te koop. Het appartement zijn als volgt ingedeeld. Een entree met direct links een gastentoilet en daarnaast een kleine berging. Een woonkamer met open keuken en schuifdeur naar het balkon.Vanaf het balkon kijkt u uit op het zwembad en de tuin. Verder zijn er twee slaapkamers met een geschakelde badkamer met ligbad. Er is nog een aparte berging ruimte, waar de wasmachine en droger staan. Woonoppervlakte is 110 m2 exclusief 10m2 .balkon.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  110 m2. / 120 m2.

 • Verlaagd

  Luxe Appartement op Blue Bay Resort te Koop te Koop: ANG 495.000

  Objectnr: 52815

  Luxe Appartement op Blue Bay Resort te Koop. Deze recent gebouwde villa is klaar om in te trekken, het is volledig gemeubileerd, beschikt over een ruime woonkamer met openslaande wand naar de tuin, waardoor de hele woning geopend kan worden en je een prachtig uitzicht hebt op de golfbaan.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuw

  Modern Appartement op Residence Batenburg te Koop te Koop: ANG 525.000

  Objectnr: 51264

  Modern appartement op Residence Batenburg te koop. Dit sfeervolle en ruime appartement biedt de mogelijkheid om volop te kunnen genieten. Het is gelegen op een chique resort in het centrale gebied van ‘Van Engelen’.

  Wijk Mahaai

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • TIP

  Prachtig Begane Grond Appartement in Residence Le Bleu te Koop te Koop: ANG 700.000

  Objectnr: 50416

  Prachtig Begane Grond Appartement in Residence Le Bleu te Koop. Dit sfeervolle en royale begane grond appartementen biedt u de mogelijkheid om zorgeloos te genieten van de talloze faciliteiten van Blue Bay Golf & Beach Resort en het heerlijke leven op ons prachtige eiland

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  170 m2. / -

 • Nieuw

  Prachtig Appartement Jan Thiel Hills te Koop te Koop: ANG 525.000

  Objectnr: 49924

  Prachtig Appartement Jan Thiel Hills te koop. Dit mooie appartement met een prachtig uitzicht op de top van Jan Thiel berg ligt in een kleine exclusieve resort, beter bekend als Jan Thiel Hills. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart gastentoilet.

  Wijk Jan Thiel

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  195 m2. / -

 • Unieke Penthouses op Exclusief Resort in Vredenberg te Koop te Koop: ANG 495.000

  Objectnr: 48460

  Unieke Penthouses op Exclusief Resort in Vredenberg te Koop. Dit penthouse is gesitueerd in op de eerste verdieping. Het penthouse is voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een heerlijke overdekte porch. Bij iedere woning is een eigen parkeerplaats aanwezig. Veiligheid is een belangrijke factor in dit luxe resort om uw comfort te verhogen.

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Prachtige Woningen op Exclusief Resort in Vredenberg te Koop te Koop: ANG 265.000

  Objectnr: 48415

  Prachtige Woningen op Exclusief Resort in Vredenberg te Koop. Deze 3 onder 1 kap woningen zijn gesitueerd in op de begane grond. De woningen zijn voorzien van woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Buiten is er een heerlijk terras. Bij iedere woning is een eigen parkeerplaats aanwezig. Veiligheid is een belangrijke factor in dit luxe resort om uw comfort te verhogen. Prijzen va Nafl 265.000,-

  Wijk Vredenberg

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  75 m2. / -

 • Nieuw

  Ruim appartement te koop Groot Piscadera Centre te Koop: ANG 350.000

  Objectnr: 46847

  Ruim appartement te koop Groot Piscadera Centre.
 Dit mooie appartement is gelegen in een luxe resort met zwembad nabij Julianadorp. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en bestaat uit een woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers en een berging/wasruimte. Het ruime balkon bij de woonkamer kijkt uit op het zwembad met pool terras.

  Wijk Julianadorp

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Nieuwbouw appartementen te koop Grand View Residence te Koop: ANG 408.000

  Objectnr: 46645

  Mooie moderne nieuwbouw appartementen te koop Grand View Residence. Grand View Residence is gelegen in Piscadera. Het is zeer centraal gelegen op het eiland en nabij het Hilton hotel, Marriott en het World Trade Center. Binnen vijf minuten bent u op het strand. Tevens zijn er meer dan genoeg restaurantjes en bars in de buurt. 10 minuten met de auto en u staat in het drukke en gezellige centrum van Willemstad.

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • NIEUW

  Mooi Appartement Seru Hulanda Resort te Koop te Koop: ANG 294.999

  Objectnr: 46167

  Mooi Appartement te Koop te Seru Hulanda Resort Mooi Appartement te Koop te Seru Hulanda Resort. Seru Hulanda Resort is gelegen in het gebied van Sta Rosa en Koraal Partier in dit recent gebouwde resort bevinden zich prachtige appartement.

  Wijk Abrahamsz

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  55 m2. / -

 • Nieuw

  Green View Appartementen Blue Bay Golf and beach Resort te Koop te Koop: ANG 513.000

  Objectnr: 38208

  Green View Appartementen Blue Bay Golf and beach Resort te Koop. Green View is een gloednieuw project van appartementen met hoogwaardige afwerking op de beste locatie van Curaçao, naast de golfbaan met uitzicht op de zee, waar u kunt genieten van de beste vakantie of wonen als een god. Green View bestaat uit 21 Appartement op een 5-sterren exclusieve locatie inclusief zwembad, privéstrand en een golfbaan.

  Wijk Blue Bay

  Slaap-/Badkamers : 0 /

  Woon / Grond opp. :  150 m2. / 4880 m2.

 • Verlaagd

  Leuk Penthouse te Koop La Vista Resort te Koop: ANG 570.000

  Objectnr: 29336

  If you prefer sea view from your own terrace or balcony, and even have this wonderful view from your own bed, then this beautiful penthouse could be your new home! When you step in the common elevator you only have access with a key to enter the apartment. Safe and comfortable are the best words to describe this penthouse!

  Wijk Piscadera

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  120 m2. / -

 • Te Koop Schitterend Appartement in The Palm Resort in Curacao te Koop: ANG 475.000

  Objectnr: 24525

  Het mooie Palm Resort is gelegen in Bottelier. Een van de meest gewilde buurten van Curaçao. Bottelier is gelegen naast een mooi natuurgebied van Jan Thiel. Hier leven flamingo’s en liggen zoutpannen. Voorzieningen als supermarkten, winkels, barretjes, restaurants, fitness, spa, casino, resorts, beach clubs en stranden zijn slechts een paar minuten rijden. De Nieuwe Burger King Restaurant is maar 5 minuten loopafstand en komt er binnenkort ook een nieuwe Shopping Mall dat ook op 5 minuten loopafstand ligt.

  Wijk Bottelier

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  163 m2. / -

 • Luxe appartementen te koop op Curacao te Koop: ANG 370.000

  Objectnr: 21012

  Luxe appartementen te koop op Curacao. Deze appartementen bevinden zich in de buurt van Santa Maria en Mahuma in een gated community.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • 2 slaapkamer appartement in prachtig resort te Koop te Koop: ANG 230.000

  Objectnr: 20268

  Ideaal als investering aangezien de inkomsten ongeveer Nafl. 18.500 per jaar zijn. De eigenaresse wil graag in het appartement blijven wonen. Het appartement biedt u een prachtig uitzicht. Het resort heeft het grootste zwembad van Curaçao en is gelegen op 15 min van het centrum en 10 min van het strand.

  Wijk Santa Catharina

  Slaap-/Badkamers : 2 / 2

  Woon / Grond opp. :  96 m2. / 96 m2.

 • Appartement te koop op Curacao te Koop: ANG 600.000

  Objectnr: 14045

  Appartement te koop op Curacao in Boca Sami. Mooi verdieping appartement. Beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, ruimtelijke woonkamer met open keuken.

  Wijk Banda Bou

  Slaap-/Badkamers : 2 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Appartement te koop Curacao te Koop: ANG 450.000

  Objectnr: 13829

  Appartement te koop Curacao aan de Quillstraat. Een functioneel appartementencomplex met 5 appartementen. Zeer centraal gelegen op een prima locatie.

  Wijk Salina

  Slaap-/Badkamers : 1 / 1

  Woon / Grond opp. :  - / -

 • Appartement met uitzicht Spaanse Water te Koop: ANG 845.000

  Objectnr: 8364

  Appartement met fantastisch uitzicht over Spaanse Water. Dit werkelijk prachtige appartement ligt in het MasBango Resort in Jan Thiel

  Wijk Spaanse Water

  Slaap-/Badkamers : 3 / 3

  Woon / Grond opp. :  180 m2. / -

 • Luxe bovenappartement op resort te Gaito te Koop: ANG 550.000

  Objectnr: 8200

  Luxe bovenappartement op resort te Gaito. In de centrale wijk Gaito ligt dit luxe resort met diverse modellen luxe appartementen.

  Wijk Willemstad

  Slaap-/Badkamers : 3 / 2

  Woon / Grond opp. :  165 m2. / -

 • Luxe penthouse op resort te Gaito te Koop: ANG 650.000

  Objectnr: 8140

  Luxe penthouse op resort te Gaito. In de centrale wijk Gaito ligt dit luxe resort met diverse modellen luxe appartementen.

  Wijk

  Slaap-/Badkamers : 4 / 3

  Woon / Grond opp. :  215 m2. / -

Meest recent:
 • Uniek Monumentaal Pand te Koop Scharloo Curacao
  te Koop: ANG 1.495.000

  Objectnr: 78007

 • Villa met 4 slaapkamers en zwembad te huur Sunset Heights
  te Huur: ANG 3.500

  Objectnr: 78073 - Per Maand

 • Nette Studio op Veilig Resort Jan Sofat te Huur
  te Huur: ANG 875

  Objectnr: 77964 - Per Maand

 • Gemeubileerd Appartement met Marina View en ligplaats te Koop
  te Koop: ANG 500.000

  Objectnr: 77924

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)
Willemstad

Curaçao

Kantoor NL +31 (0)76 571 66 67

Kantoor Curacao: +5999 788 4663

Buiten kantoor uren +5999 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Hans Spoelman +5999 52 115 90

Alexander Reens +5999 522 77 63

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent