Nieuwbouw Villa met Zwembad op Vredenberg te Koop

Array

Te Koop USD 402.977.-- object id: 108716-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2

108716-nl

New

Array

Property Description

Nieuwbouw Villa met Zwembad op Vredenberg te Koop

Deze woning is gelegen op een resort in Vredenberg. Vredenberg is een zeer centraal gelegen woonwijk, nabij het geliefde Mambo Beach boulevard en het zakelijke hart van Curacao: Saliña. In de buurt zijn verschillende scholen, restaurants, bars, een tankstation, kantoren (zoals de Green Apple), sportscholen, winkels en goed uitgeruste supermarkten te vinden.

Resort

Het heeft de perfecte ligging op het gebied van toerisme én wonen. De servicefee voor het resort is ANG 100 per maand. Op het resort is een gemeenschappelijke ruimte met pool, palapa, kleine gym en een bezoekers parkeerplaats. Het resort is rustig en veilig gated. Op dit resort zijn nog 3 kavels beschikbaar.

Kavel 22:

Op deze kavel staat een bungalow met een woonoppervlak van ca 190 m2. De woning is voorzien van 3 slaap- en 2 badkamers. De kavel beschikt over een grondoppervlakte ca. 412 m2 eigendomsgrond met privé zwembad.

Vraagprijs vanaf ANG 720.000,- k.k.

Kavel 29:

Op deze kavel staat een bungalow met een woonoppervlak van ca 190 m2. De woning is voorzien van 3 slaap- en 2 badkamers. De kavel beschikt over een grondoppervlakte ca. 527 m2 eigendomsgrond met privé zwembad.

Vraagprijs vanaf ANG 820.000,- k.k.

Kavel 25:

Op deze kavel staat een verdiepingswoning met een woonoppervlak van ca 190 m2. De woning is op de begane grond  voorzien 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en 2  badkamers, de master beschikt over een inloopkast en overdekte porch. De kavel beschikt over een grondoppervlakte ca. 507 m2 eigendomsgrond met privé zwembad.

grondoppervlakte 507 m2 eigendomsgrond

Vraagprijs vanaf 1.100.000,- k.k.

 

Inclusief:

Openslaande aluminium ramen, niet massieve houten binnendeuren, porseleinen vloer- en wandtegels (assortiment ontwikkelaar), bedrading electra, bedrading internet/TV van Tres/Digicel, sanitair (toilet, wasbak, rain shower), warm- en koudwaterleidingen in keuken en douches, schutting: aan 3 kanten dicht met 4 rijen blokken en voorin open, klinkers bij de entree

Exclusief:

Keukens (zelf uitzoeken en aanschaffen), inbouwkasten, verlichtingsarmaturen (binnen en buiten), airco’s, boiler, evt. meerwerk (zoals bv. een washok/berging of een separaat gastentoilet) is bespreekbaar en Aqualectra (aansluiting zelf aanvragen, uiteraard met de benodigde keuringskaart)

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties