Modern Appartement te Rooi Catootje te Huur

Array

Te Huur USD 1.242.-- object id: 113551-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

113551-nl

New

Property Description

Modern Appartement te Rooi Catootje te Huur

Modern appartement te Rooi Catootje Te Huur. Rooi Catootje is het zakelijk hart van Curacao. Door de centrale ligging aan de Schottegatweg is Rooi Catootje goed te bereiken via diverse ontsluitingswegen. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels, bedrijven en horeca. Het overdekte winkelcentrum Suikertuintje is slechts op enkele minuten lopen gelegen. Shopping center Promenade is eveneens enkele minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden.

Het moderne appartement heeft een ruime living met een open u-vormige keuken. De woonkamer is luxe afgewerkt met plafondspots. Tevens is er een airco aanwezig. De vele ramen zorgen voor veel sfeer.

De uitgebreide u-vormige keuken biedt meer dan voldoende mogelijkheden. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals; inductieplaat, afzuigkap, magnetron en oven. Door de warm-water boiler is er ook in de keuken warm water. In de keuken zijn beide 110v en 220v aansluitingen aanwezig. Aan de wederzijde staat een grote koel-vries combinatie.

De living bied toegang beide slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco. De kastenwand zorgt voor veel opslagruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van ramen die voldoende licht bieden. Zoals door de hele woning zijn ook hier 220v aansluitingen aanwezig.

De moderne badkamer is in de zelfde stijl afgewerkt en is uitgerust met inloopdouche. Daarnaast is er een wc en badmeubel met opslag ruimte.

De keuken geeft toegang tot het overdekte terras. Op dit terras bevindt zich een opslagruimte waar de boiler en wasmachine zich bevinden. De buitenruimte op de begane grond is omheind met een hek en automatische poort.

Pagatinu aanwezig.
Geen huisdieren toegestaan.

Huurprijs NAF 2.200,- per maand exclusief.

Related Properties