Leuke 1 slaapkamer Appartementen te Huur op Resort

Array

Te Huur USD 700.-- object id: 94261-nl
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 452 sq ft

94261-nl

Property Description

Leuke 1 slaapkamer Appartementen te Huur op Resort

Leuke 1 slp kamer Appartementen te Huur op Resort. Dit kleinschalige resort is gelegen in een rustige omgeving nabij het Santa Barbara Beach & Golf resort, einde Sta. Rosaweg en slechts 15 minuten vanaf Willemstad. 

Het resort bestaat uit drie verschillende gebouwtjes met twee studio’s (elk 30 m2), twee 1 slaapkamer appartementen (elk 42 m2) en een 2 slaapkamer appartement (60 m2 ) gelegen rondom een heerlijk zwembad met pooldeck. 

Aan de achterzijde van het complex bevinden zich de 1 slaapkamer appartementen Kinikini en Warawara ( 42m2) die uiteraard ook volledig zijn ingericht met aan de voorzijde een heerlijk zitje met uitzicht op het zwembad, aan de achterzijde een overdekte porch van ca 16 m2 v.v. een heerlijke loungeset en aan de zijkant een palapa met een schitterend uitzicht over de Tafelberg. Alle appartementen zijn voorzien van warm water.

Prijs lange termijn ANG 1.250,- per maand (vanaf 3 maanden).

Prijs per dag (vakantieverhuur) € 47,50
De prijs is exclusief 

  •  7% toeristenbelasting
  •  Aqua / Elektra 
  •  Borg € 200,00 (retour na verrekening aqua/elektra)
  •  Eind schoonmaak € 50,00

De prijs is inclusief 

Gas – geheel gemeubileerd – alle huisraad aanwezig – dagelijkse wisseling handdoeken – bedlinnen – wekelijkse schoonmaak – gebruik van zwembad en barbecue – 1 parkeerplaats binnen het hek incl. remote control elektrische poort – wifi en tv.
Noot: dagelijkse wisseling handdoeken, bedlinnen, wekelijkse schoonmaak geldt niet voor lange termijn verhuur!

Related Properties