At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

 Groot Eigendomsterrein te Sabana Craz te Koop

Object status: Verkocht, dit object is niet meer beschikbaar

Beschrijving

 Groot Eigendomsterrein te Sabana Craz te Koop

 

SLECHTS GELDIG IN DE MAAND DECEMBER 2020!

We bieden het terrein EENMALIG EN ALLEEN IN DECEMBER voor de laagste prijs van ANG 55,-/m2 k.k. aan.

Ligging
Dit is een unieke mogelijkheid om 1 terrein van 6.000m2 te kopen dat te splitsen is in 2 percelen van ieder 3.000m2. Het kavel heeft als bestemming landelijk woongebied, waarbij de rust en schoonheid van de omgeving gewaarborgd is. Het terrein zal in zijn geheel als 6.000m2 verkocht worden, maar is dus splitsbaar met het recht voor iedere eigenaar om een volwaardige woning of zelfs appartementencomplex volgens de eisen van ROP te plaatsen. Dit betekent dat het ook onder andere mogelijk is een hoofdverblijf te bouwen op het ene kavel en het andere kavel te benutten voor een leuk appartementencomplex voor de verhuur.

Een dergelijk formaat terrein aan deze kant van de stad is uniek.

Pietermaai ligt op nog geen 8 km afstand, Zeelandia op slechts 6 km, Jan Thiel op nog geen 5 km en dit terwijl je het gevoel hebt op Banda Bou te wonen. Voor de wind-, golf- en kitesurfers, mountain bikers en natuurliefhebber ligt het op 7 km van de St. Jorisbaai. De rust is fenomenaal en het uitzicht op het hoger gelegen gedeelte op de Tafelberg is prachtig. Het terrein ligt zeer rustig, maar tegelijkertijd dichtbij de stad en de belangrijke winkelcentra. Een terrein met een dergelijk formaat betreft meestal huurgrond met een deel erfpacht, maar hier gaat het om eigendomsgrond.

Wat dit royale kavel extra interessant maakt is dat het in 2 kavels opgesplitst kan worden met op ieder deel recht van bebouwing. Dit maakt dit terrein qua investering zeer aantrekkelijk. De officiële stukken van ROP zijn beschikbaar.

Het terrein betreft een voormalige plantage waarop vroeger verbouwd werd. De aarde is er zeer vruchtbaar en het terrein is dus ook zeer geschikt voor het telen van groente en fruit of het creëren van een Eco Farm, Hydroponics of Aquaponics Farm, maar leent zich ook goed om een fijn werkatelier of outdoor yoga- of trainingsruimte om te creëren.

En voor diegenen die van rust, privacy en ruimte houden is er natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid het terrein zo natuurlijk mogelijk te laten en er een droomhuis op te bouwen omringd door een grote tuin. Zoals gezegd biedt het hoogste gedeelte complete privacy en een prachtige uitzicht rondom op de tafelberg en Oostpunt. Het ligt perfect op de wind (Oostpassaat).

Door de verschillende mogelijkheden die de grond met zich meebrengt is deze kavel bij uitstek perfect voor mensen die hun droom willen najagen in de prachtige natuur van het oostelijke deel van Curaçao, zonder ver te hoeven rijden voor boodschappen of een leuk uitje in de stad.

6.000 m2 eigendomsterrein met veel mogelijkheden

    • Op het prachtige Caribische eiland Curaçao
    • Bestemming landelijk woongebied
    • Prachtig uitzicht op o.a. Tafelberg Curaçao
    • Rustig gelegen met veel privacy
    • Binnen 7-15 minuten van de stad, Barbara Beach, Jan Thiel & St. Joris
    • Hoog gelegen, perfect op de wind (Oostpassaat)
    • Eigendomsgrond splitsbaar in 2 kavels
    • Recht van bebouwing 1 hoofdverblijf + 3 appartementen
    • Slechts ANG 66,50/m2 of € 33,25/m2  ANG 55,–/m2 of € 25,20

Setting terrein

Na binnenkomst over de 30 meter lange entree loopt het terrein langzaam op en is het zuidelijke gedeelte van het land begroeid met lage en hogere bomen, waardoor er daar veel schaduw is. Daar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een natural pool te creëren, waaromheen bijvoorbeeld tiny houses kunnen worden geplaatst voor de verhuur. Als je dan doorloopt richting het noordelijke deel van het terrein, dan merk je dat dit gedeelte ongeveer 7 meter hoger ligt, waardoor het de fantasie prikkelt om er het hoofdverblijf op te bouwen vanwege het prachtige uitzicht op de befaamde Tafelberg en het Oostelijke deel van Curaçao. Het terrein ligt uitermate goed op de wind en het uitzicht vanaf het hoofdverblijf zal met de zon in de rug aan het einde van dag heerlijk aanvoelen.

 

Mogelijke droomplannen voor Yoga Retreat, Eco Lodge of  Farm

Het stuk land leent zich uitermate goed om er een (yoga)retreat of eco farm te beginnen, vanwege de rustige omgeving en vruchtbare grond. Het terrein ligt glooiend en heeft een lange mooie entree van 5 meter breed, waarlangs het mogelijk is een prachtige bomenrij te planten, zodat je bij binnenkomst meteen omarmt wordt door de natuur.

Zeer aantrekkelijk als investering

Een terrein met een dergelijk formaat aan de gewilde oostelijke zijde van het eiland betreft meestal huurgrond, maar hier gaat het om eigendomsgrond met recht van dubbele bebouwing. Er mag dus 1 hoofdverblijf en er mogen 3 appartementen op het gehele terrein gebouwd worden. De officiële stukken van ROP zijn beschikbaar.

Rustig gelegen maar toch dichtbij stranden, de stad en outdoor activiteiten

Het bruisende Pietermaai in de stad ligt op nog geen 12km afstand, Jan Thiel op nog geen 10km en Barbara Beach op slechts 6,5km. Voor de wind-, golf- en kitesurfers, mountain bikers en natuurliefhebber ligt het bovendien op slechts 7km van de St. Jorisbaai.

Vruchtbare grond met veel boeren in de omgeving

Op het terrein is veel groente en fruit verbouwd. De aarde is er zeer vruchtbaar en het terrein is dus ook zeer geschikt voor het planten van fruitbomen en telen van diverse groenten.

Water & Electra

Er is een dubbele nis aanwezig, dubbel i.v.m. mogelijkheid splitsen terrein, de aansluitingen voor water en elektra dienen te worden aangevraagd door de nieuwe eigenaar.

Waterput | Deepwell

Er bestaat de mogelijkheid een put te slaan op het terrein, omdat er genoeg zoet water ondergronds aanwezig is. Nabij gelegen terreinen hebben allen een waterput en vanwege de landelijke setting is er genoeg ondergronds water aanwezig.

Voor wie?

Door de verschillende mogelijkheden die de grond met zich meebrengt is deze kavel bij uitstek perfect voor mensen die willen investeren en die de stap willen nemen en hun droomproject willen starten in de rustige omgeving van het oostelijke deel van Curaçao, zonder ver te hoeven rijden voor boodschappen of een leuk uitje in de stad.

Vraagprijs verlaagd van € 199.500,– k.k. (ca. ANG 399.000,–) naar € 175.000,– k.k. = € 29,17 per m2  ANG 55,–/m2 of € 25,20

 

Vragen of een bezichtiging? Neem contact met ons WA +5999 5124274

(English)

A unique opportunity for nature lovers to start your dream project!

Property grounds of 6.000 m2 on Sabana Craz 80

Beautiful and quiet area of 6.000 m2 property land with destination of rural living.

This is a unique opportunity to buy 1 terrain of 6.000 m2 that can be split into 2 plots of each 3.000 m2. The lot has as destination rural residential area, where the tranquility and beauty of the area is guaranteed. The terrain will be sold in its entirety as a whole, but has the option to be split into 2 plots, with the right for every owner to place their own dream house or apartment complex according to the requirements of ROP. This means that it is also possible to build a main stay on one lot and use the other lot for a nice apartment complex for the rental.

A terrain of this size on the eastern side of the city is unique.

Pietermaai is less than 8 km away, Zeelandia just 6 km, Jan Thiel at less than 5 km and this while giving you the feeling of living at Banda Bou (the quieter West side of the island). For the wind, golf and kite surfers, mountain bikers and nature lovers, it is 7 km from St. Joris Bay. The tranquility is phenomenal and the view of the higher area on the Table Mountain is beautiful. The terrain is very quiet, but at the same time close to the city and the important shopping malls. A terrain with such a size usually involves rental property with a part leasehold, but this piece of land is property owned.

What makes this generous lot extra interesting is that it can be split into 2 lots with the right of buildings on every part. Which makes this location very attractive in terms of investment. The official pieces of ROP are available.

The terrain was a former plantation that used to be cultivated. The soil is very fertile and the terrain is therefore also very suitable for growing fruit trees and vegetables or even better creating an Eco Farm, Hydroponics or Aquaponics Farm, but it also lends itself well to build a fine work studio or outdoor yoga or training space.

And for those who love peace, privacy and space, of course, there is also the possibility to leave the terrain as natural as possible and build a dream home surrounded by a beautiful large fruit garden. As said, the highest part offers complete privacy and a beautiful view around the table mountain and Oostpunt. It’s perfectly situated on the wind (eastern tradewind).

Due to the different possibilities that the property brings, this lot is perfect for people who want to pursue their dream in the beautiful nature of the eastern part of Curaçao, without having to drive far for groceries or a fun outing in the city.

Asking price reduced from € 199.500,– k.k. (ca. ANG 399.000,–) to € 175.000,– k.k. = € 29,17 per m2  ANG 55,–/m2 or € 25,20 /m2

 

Kenmerken

Bloemen, Zicht op natuur, Rustige omgeving, Privacy, Restaurants, Strand, Winkel

Object kaart

lat: 12.09783290340381, long:-68.83945749999998

At Home Curaçao Intermediair b.v. de Makelaar met het grootste woningaanbod op Curacao  Caracasbaaiweg 202 (Budget Marine Building) Willemstad, Curacao sales@athomecuracao.com www.athomecuraca.com Kantoor Cu; + 5999 788 4663 Kantoor NL;  +31 (0)76 2301304 WA: +5999 512 42 74

De objecten worden aangeboden in ANG (Antilliaanse Nederlandse guldens en de omrekenkoers naar U$ is x 0,55907 en € is x 0,51060), u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen.

Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze

Meest recent:

Contact:


At Home Curaçao | Real Estate
Caracasbaaiweg 202

Willemstad

Curaçao

Kantoor Curaçao: Tel./WA +5999 724 4660

Kantoor NL: +31 76 230 13 04

Buiten kantooruren Mob./WA +599 9 512 4274

sales@athomecuracao.com

Onze agenten

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Judith van Donselaar +599 9 518 5690

Zyta de Koeijer +599 9 788 4663

Rik Noordhof +599 9 521 9845‬

Merel Franssen +5999 512 42 76

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30

Lars van Driel ‭+31 (6)2550 4206‬
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hi, kan ik u helpen?