Groot Appartement in Biesheuvel Bellevue Villas te Koop

Array

Te Koop ANG 650.000,-- object id: 107246-nl
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlak 265 m2

107246-nl

Property Description

Groot Appartement in Biesheuvel Bellevue Villas te Koop

Groot Appartement in Biesheuvel Bellevue Villas te Koop. Biesheuvel is centraal gelegen in het financiële hart van Curaçao. Deze buurt is zeer goed te bereiken via meerdere ontsluitingswegen zoals onder andere de Schottegatweg en de Emancipatieboulevard. Alle scholen zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar. De hoge ligging van de buurt Biesheuvel brengt een prachtig uitzicht en een heerlijk frisse bries met zich mee. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard met meerdere beachclubs is circa 15 minuten rijden. Het vliegveld Hato is eveneens circa 15 minuten rijden.

Het resort

Bellevue Villas is een centraal gelegen resort midden op het eiland. Alle binnen handbereik, geen files, veel winkels en het resort ligt perfect op de wind. Het resort is beveiligd doormiddel van een hoge muur en een automatische poort die te openen is met een remote control.

Het appartement

Het ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft veel privacy en ligt heerlijk op de wind. De prachtige entree geeft toegang tot de grote woonkamer. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over zowel 220v als 110v.

De grote master-bedroom met zowel een voor als achter porch, beschikt over een badkamer en-suite en een ruime walk-in-closet. Naast de grote master-bedroom zijn er nog 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Alle badkamers beschikken over warm water. Verder beschikt het appartement over een gastentoilet.

Tevens is er een wasruimte met boiler aanwezig.

Voor het appartement ligt een prachtig tropisch zwembad met groot pooldeck. Het appartement heeft de beschikking over 2 parkeerplaatsen.

Maandelijkse parkfee: ANG. 500,-

Koopprijs ANG. 625.000,- k.k.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties