At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi te Huur met Zwembad

Object status: Verhuurd, dit object is niet meer beschikbaar

Beschrijving

Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi te Huur met Zwembad

 

Gemeubileerd Appartement in Cas Grandi te Huur met Zwembad. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een schitterend uitzicht op het water en een frisse wind met zich mee brengt. Tevens is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad in eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

Resort

Het appartement is gelegen op de verdieping in een complex met meerdere appartementen. Er is een gezamenlijk zwembad met pooldeck aanwezig. Dit terrein is volledig omsloten en heeft een automatische inrijpoort. Tevens is er een inlooppoort. Parkeren kan op eigen terrein. Er is een gezamenlijke wasruimte aanwezig.

Appartement

Het appartement is gelegen op de begane grond. Er is een frisse bries en een prachtig uitzicht op de tafelberg. De overdekte porch is voorzien van een hekwerk. Vanaf de porch is er toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer is ruim en volledig ingericht. De keuken is voorzien van alle apparatuur en servies. 

Het appartement is ruim opgezet met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco en hebben een ingebouwde kastruimte. De badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. De badkamer is door middel van een heater voorzien van warm water.

Huurprijs ANG 1.450,- per maand NU VERLAAGD NAAR ANG 1.250,- per maand!,  exclusief aqualectra, inclusief TDS, wifi en gas

Borgsom: 1 maand huur

Electra: Pagatinu (prepaid)

Huisdieren niet toegestaan

Beschikbaar per direct

Huurtermijn voorkeur lange termijn, kortere termijnen bespreekbaar tegen meerprijs

(English)

Furnished Apartment in Cas Grandi for Rent with Pool

Furnished Apartment in Cas Grandi for Rent with Pool. The Cas Grandi district is located on a hill on the edge of the Spanish water which offers a magnificent view of the water and a fresh wind. There is also a beautiful view of Table Mountain. In the area you can find many amenities in the form of mini malls, shops, restaurants and petrol stations. Well-known beaches such as the Caracas Bay and Jan Thiel Beach can be found in the vicinity. Mambo boulevard is about 15 minutes away. The center of Willemstad in about 15 minutes drive.

Resort

The apartment is located on the floor in a complex with several apartments. There is a communal swimming pool with pool deck. This site is completely enclosed and has an automatic entrance gate. There is also a walk-in gate. Parking is possible on private property. There is a shared laundry room.

Apartment

The apartment is located on the ground floor. There is a fresh breeze and a beautiful view of the table mountain. The covered porch has a fence. From the porch there is access to the living room with open kitchen. The living room is spacious and fully equipped. The kitchen is equipped with all appliances and crockery.

The apartment is spacious with 2 bedrooms and 1 bathroom. Both bedrooms have air conditioning and have a built-in cupboard space. The bathroom is equipped with a shower, toilet and sink. The bathroom is equipped with hot water by means of a heater.

Rent ANG 1.250, – per month, excluding aqualectra, including TDS, wifi and gas

Deposit: 1 month rent

Electra: Pagatinu (prepaid)

Pets not allowed

Available immediately

Lease term preference long term, shorter terms negotiable at extra cost

Kenmerken

Verhuurder

Object kaart

lat: 12.094979420943835, long:-68.85457985

Meer informatie: sales@athomecuracao.nl of bel CUR +5999 788 4663 of +5999 512 42 74 ( NL +3176 5716667 )  At Home Curacao Intermediair b.v. is een onafhankelijke woningsite van te koop en te huur staande objecten als villa’s, woningen, huizen, appartementen, bouwgrond en kavels, bedrijfspanden en vakantiehuizen. Makelaars, particulieren en bedrijven kunnen gratis objecten toevoegen aan de website. Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op onze website. Objecten mogen slechts eenmaal worden aangemeld waarbij als criterium geldt dat wie als eerste toevoegt voorrang heeft. Makelaars met een schriftelijke overeenkomst gaan altijd voor waarbij een exclusieve overeenkomst prevaleert. De website biedt een uitstekende mogelijkheid tot zoeken op o.a. regio, prijs, aantal slaapkamers, badkamers, al dan niet zwembad, grootte perceel, etc. Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in Nafl. (Antilliaanse guldens en de omrekenkoers naar U$ is x 0,55907 en € is x 0,51060), U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze.

Meest recent:

Contact:


At Home Curaçao | Real Estate
Caracasbaaiweg 202

Willemstad

Curaçao

Kantoor Curaçao: Tel./WA +5999 724 4660

Kantoor NL: +31 76 230 13 04

Buiten kantooruren Mob./WA +599 9 512 4274

sales@athomecuracao.com

Onze agenten

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Zyta de Koeijer +599 9 788 4663

Rik Noordhof +599 9 521 9845‬

Merel Franssen +5999 512 42 76

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30

Lars van Driel ‭+31 (6)2550 4206‬
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hi, kan ik u helpen?