At Home Curacao Real Estate

Het grootste aanbod koop- en huurwoningen +5999 788 4663

Direct aan Zee gelegen Woning op Westpunt te Koop

Beschrijving

Direct aan Zee gelegen Woning op Westpunt te Koop

 

Direct aan Zee gelegen Woning op Westpunt te Koop. Deze ruime woning is prachtig gelegen direct aan de zee op Westpunt. De hoge ligging brengt een prachtig uitzicht en een heerlijke wind met zich mee.

De regio Westpunt biedt veel rust, een prachtige natuur en een heerlijke zeewind. Het natuurgebied van de Christoffelberg is in de nabije omgeving en Playa Kalki ligt op enkele minuten loopafstand.

De woning staat op een unieke locatie. De woning is gelegen op een ruim kavel met veel privacy. Bij de bouw van de woning is de locatie aan zee het uitgangspunt geweest. Dit zorgt voor een optimale beleving in de woning en vanaf de porch.

Er is een ruime porch aan de voorzijde van de woning. Deze porch geeft toegang tot een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is iets lager gelegen is verbonden met een open eetkamer.

Vanuit de keuken is er door de shutters een prachtig uitzicht op de zee. De keuken is ruim opgezet en beschikt over een kookeiland. Er is aan de achterzijde van de woning een badkamer met toilet. De hele achterzijde van de woning is voorzien van shutters.

Aan de achterzijde van de woning is een prachtige porch direct aan zee. Door de hoge ligging is er een prachtig uitzicht langs de kust. De porch is ingericht met een buitenkeuken met spoelbak, barbecue en een rookoven. Er is een begin gemaakt voor een trap direct naar de zee.

Verder heeft de porch een ingebouwde jacuzzi met eveneens het prachtig uitzicht op deze unieke locatie.

De woning heeft 2 slaapkamers die beide zijn voorzien van airco. De master bedroom heeft een en-suite badkamer met een ligbad en separate douche. De tweede badkamer heeft eveneens een en-suite badkamer. Beide slaapkamers hebben een ruime inbouwkast.

Op het terrein zijn nog 2 zelfstandige appartementen aanwezig. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken voorzien van fornuis, 1 slaapkamer met airco en een en-suite badkamer. Er is een eigen entree voor de appartementen. De appartementen zijn geschikt als gastenverblijf maar ook uitermate geschikt voor (vakantie)verhuur. Een perfecte locatie voor een Bed and Breakfast!

De woning staat op een ruim, volledig verhard perceel. Het perceel is volledig omheind en beschikt over en toegangspoort. Parkeren kan op eigen terrein. Er is een carpoort aanwezig. Aan de voorzijde van de woning is een overdekking gecreëerd door middel van een prieel.

Er zijn een separate wasruimte en berging aanwezig.

prijs 900.000 Nafl. k.k

De woning is gelegen op erfpachtgrond.

  • Direct aan zee
  • Jacuzzi
  • 2 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Buitenkeuken
  • 2 Zelfstandige appartementen
  • Uitermate geschikt als B&B

 

(English)

 

Located directly on the Sea House at Westpunt for Sale

 

Located directly on the Sea House at Westpunt for Sale. This spacious house is beautifully situated directly on the sea at Westpunt. The high location brings a beautiful view and a wonderful wind with it.

The Westpunt region offers a lot of peace, a beautiful nature and a wonderful sea breeze. The nature reserve of the Christoffel mountain is in the vicinity and Playa Kalki is a few minutes walk away.

The house is in a unique location. The property is located on a large plot with lots of privacy. The location at the sea was the starting point for the construction of the house. This ensures an optimal experience in the home and from the porch.

There is a spacious porch at the front of the house. This porch gives access to a spacious living room with open kitchen. The kitchen is slightly lower and is connected to an open dining room.

From the kitchen there is a beautiful view of the sea through the shutters. The kitchen is spacious and has a cooking island. There is a bathroom with toilet at the rear of the house. The whole rear of the house is equipped with shutters.

At the rear of the house is a beautiful porch directly on the sea. Because of the high location there is a beautiful view along the coast. The porch is equipped with an outdoor kitchen with sink, barbecue and a smoker. A start has been made for a staircase directly to the sea.

Furthermore, the porch has a built-in jacuzzi with the beautiful view of this unique location.

The house has 2 bedrooms, both with air conditioning. The master bedroom has an en-suite bathroom with a bath and separate shower. The second bathroom also has an en-suite bathroom. Both bedrooms have a spacious fitted wardrobe.

There are 2 independent apartments on the property. These apartments have a living room with open kitchen with stove, 1 bedroom with air conditioning and an en-suite bathroom. There is a private entrance for the apartments. The apartments are suitable as a guest house but also ideal for (holiday) rental. A perfect location for a Bed and Breakfast!

The house stands on a spacious, fully paved plot. The plot is completely fenced and has an entrance gate. Parking is possible on private property. There is a carport present. At the front of the house a cover has been created by means of a gazebo.

There is a separate laundry room and storage room.

Asking price 900,000 Nafl. c.o.b

The property is located on leasehold land.

Directly by the sea
Jacuzzi
2 bedrooms
3 bathrooms
Outdoor kitchen
2 Self-catering apartments
Extremely suitable as a B & B

 

 

 

 

 

Object kaart

lat: , long:

Meer informatie: sales@athomecuracao.nl of bel CUR +5999 788 4663 of +5999 512 42 74 ( NL +3176 5716667 )  At Home Curacao Intermediair b.v. is een onafhankelijke woningsite van te koop en te huur staande objecten als villa’s, woningen, huizen, appartementen, bouwgrond en kavels, bedrijfspanden en vakantiehuizen. Makelaars, particulieren en bedrijven kunnen gratis objecten toevoegen aan de website. Aan het toevoegen zijn voorwaarden verbonden. Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op onze website. Objecten mogen slechts eenmaal worden aangemeld waarbij als criterium geldt dat wie als eerste toevoegt voorrang heeft. Makelaars met een schriftelijke overeenkomst gaan altijd voor waarbij een exclusieve overeenkomst prevaleert. De website biedt een uitstekende mogelijkheid tot zoeken op o.a. regio, prijs, aantal slaapkamers, badkamers, al dan niet zwembad, grootte perceel, etc. Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in Nafl. (Antilliaanse guldens en de omrekenkoers naar U$ is x 0,55907 en € is x 0,51060), U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een object van uw keuze.

Meest recent:

Contact


At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202 (1st Floor)

Willemstad

Curaçao

Kantoor Curaçao: +599 9 788 4663

Kantoor NL: ‭‭+31 ‭76 230 13 04

Buiten kantooruren Cell/WA +599 9 512 42 74

sales@athomecuracao.com

Chantal Boshuizen +5999 698 27 30

Jasmine Boularas +5999 515 7668

Jacqueline Dekker +5999 698 8678

Judith van Donselaar +599 9 518 5690

Merel Franssen +5999 512 42 76

Diana van den Heuvel +599 9 517 2664

Timothy Huyzen +599 9 52 50 788

Ahmed Kassem +599 9 529 3515‬

Mark Sven de Vries +5999 512 42 74

Fred Wight +5999 682 54 30


At Home Curacao
de grootste huizensite van Curacao voor makelaar en particulier !

Zend naar vriend

Email Agent

Download de brochure voor Direct aan Zee gelegen Woning op Westpunt te Koop

Contact Us

Met uw email adres wordt u tevens op de hoogte gehouden bij wijzigingen of nieuws aangaande de Curacaose onroerend goed markt.