Appartement op Resort met Zwembad in Jan Thiel te Huur

Array

object id: 106845-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 807 sq ft

106845-nl

Property Description

Appartement op Resort met Zwembad in Jan Thiel te Huur

Appartement op Resort met Zwembad in Jan Thiel te Huur. Jan Thiel ligt op ongeveer 20 km afstand van de luchthaven, aan de zuidoostelijke kant van eiland. Jan Thiel is niet alleen ideaal om te duiken, snorkelen en te ontspannen op het strand, maar ook om te zeilen, surfen, kajakken, wandelen en lekker te eten. Jan Thiel is een goed onderhouden gebied met een uitstekende infrastructuur. Naast Jan Thiel ligt de natuurlijk gevormde Caracasbaai plus diverse baaien waaronder het Spaanse Water en een jachthaven.

Wijk

Nabij het resort bevindt zich Jan Thiel Beach; een internationale hotspot in het hart van het Caribisch gebied met trendy beachclubs en een veelzijdig strandplein, thuisbasis van een chique casino, een supermarkt, een fitnessclub en diverse winkels en F&B-faciliteiten. In 15 minuten bent u in het centrum van Willemstad.

Het Resort

Verschillende Twee-slaapkamer appartementen te huur in een kleinschalig complex met zwembad en palapa. Dit kleinschalige complex is gelegen in een doodlopende straat in de rustige woonwijk Jan Thiel. Het complex is beveiligd met een elektronische poort met parkeerplaatsen op eigen terrein. Er zijn 2 gebouwen met elk 4 appartementen.

De Appartementen

Elk appartement heeft een ingang aan de privé patio/balkon en kijkt uit op de tropische tuin, het zwembad en de wijk Jan Thiel. Vanuit de patio stapt u in de woonkamer en keuken. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers met AC en ingebouwde kasten. De badkamer heeft een wastafel, toilet en inloopdouche met warm water.

De bovenste appartementen hebben een hoog plafond en kijken uit over de prachtige tropische omgeving en tot helemaal aan de Tafelberg. De appartementen hebben ook een eigen wasmachine aansluiting. De appartementen worden ongemeubileerd aangeboden.

Het zwembad, lounge en palapa gebied is beschikbaar voor alle huurders om van te genieten.

Er is ook een wasruimte met wasmachine op het terrein die gratis gebruikt kan worden.

Bijzonderheden:

– Ongemeubileerd

– 8 appartementen complex

– 2 slaapkamers met AC’s en vaste kledingkasten

– 1 badkamer met warm water

– Inclusief TDS

– Internet aan te sluiten met eigen contract

– Zwembad

– Palapa zithoek

– Wasgelegenheid op het terrein

– Elektronische poort

– Parkeerplaats op het terrein

– Geen huisdieren toegestaan

– Alleen volwassenen

Huurprijzen:

– Beneden appartement ANG 1.300,- per maand (nog 1 unit beschikbaar)

– Bovenste appartement ANG 1.400,- per maand (nog 1 unit beschikbaar)

– Service kosten ANG 175,- per maand (inclusief airco service, tuin onderhoud, zwembad onderhoud, gratis gebruik wasmachine)

1 Maand borg en bewijs van inkomen vereist

Related Properties