Modern Appartement in Girouette te Huur

Array

Te Huur USD 1.401.-- object id: 71017-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

71017-nl

Array

Property Description

Modern Appartement in Girouette te Huur

Modern Appartement in Girouette te Huur. Het appartement ligt in de wijk Girouette. Deze wijk is centraal gelegen aan de oostzijde van Willemstad. Door de centrale ligging is er vrijwel geen hinder van file’s. In de omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden. Bekende winkelcentra zoals Promenade en Zuikertuintje zijn nog geen 10 minuten rijden. De bekende boulevard van Mambo met diverse stranden is circa 5 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is slechts 10 minuten rijden.

Appartementencomplex

Dit nieuwe appartementen complex ligt in de centrale wijk Girouette. In totaal zijn er 7 blokken met 4 appartementen, dus 28 appartementen totaal op het terrein. Het geheel is ruim opgezet, met voldoende parkeergelegenheid en in het midden van het complex een groot gezamenlijk zwembad, met douche en toilet. Tevens is dit de ontmoetingsplek, waar tafels, stoelen en een barbecue aanwezig zijn.

Appartementen

 Als je het appartement binnen stapt, kom je in de verrassend ruime woonkamer met mooie, open keuken. In deze keuken bevindt zich standaard een ingebouwde oven/gasfornuis. Naast de keuken vind je de bijkeuken, waar ruimte is voor de wasmachine en die tevens te gebruiken is als bergruimte. De appartementen hebben 2 slaapkamers, beiden voorzien van airconditioning en horren voor de shutter-ramen. Tussen de 2 slaapkamers in bevindt zich de badkamer, met warm water heater. Tevens is er een grote walk-in closet aanwezig. In het gehele appartement zijn 220 V stopcontacten te vinden, huisdieren zijn niet toegestaan.

Binnenkort zijn er 4 nieuwe appartementen beschikbaar, met een minimale huurperiode van 1 jaar.

Huurprijs: ANG 2.500,– per maand

 

Decoration

  • unfurnished

Related Properties